-
39αρα fibre optic, μόλις την συνέδεσα.
-
Κοστος; περιοχη; Μεσω τηλεφωνου ειναι ή καλωδιακη;
-
Basildon, μέσω τηλεφώνου. Περίπου 35 λίρες τον μήνα.
-
Ακριβά για uk
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ακριβά για ukσυνελθε.... Ιδιο κόστος με Ελλάδα μην πω και παρακατω...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ακριβά για uk
συνελθε.... Ιδιο κόστος με Ελλάδα μην πω και παρακατω...
35€ δίνω hol για 50/5
-
Ακριβά για uk
35€ δίνω hol για 50/5
ιδιο κόστος λοιπον... βασικα αναλογικα φτηνότερο αρκετα, αλλα τέσπα... και βασικά ειναι πιο δυνατο το πακετο του Ντινου, λογο 10αρας UP, που εδώ ΔΕΝ δινουν οι γυφτοι. Ειναι μεγαλυτερης σημασιας το UP απο ενα σημειο και μετα.
Αυτο το Ping παντως.... ειναι θεικο.... ακου εκει 8ms....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Basildon, μέσω τηλεφώνου. Περίπου 35 λίρες τον μήνα.Αυτο ειναι το κοστος του ιντερνετ ή ειναι μεσα και το τηλεφωνο;
Παιδες η Ελλαδα ειναι πιο φθηνη απο την Αγγλια στις τηλεφωνικες γραμμες του σπιτιου και το ιντερνετ και επισης αρκετα πιο γρηγορη.
Στα συμβολαια κινητων ειναι πιο φθηνη απο Ελλαδα αλλα και παλι το bandwith ειναι γτπ.
-
line rental+internet
-
4G
και ...wifi, δυστυχως οχι σπιτι μου
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ακριβά για uk
35€ δίνω hol για 50/5
ιδιο κόστος λοιπον... βασικα αναλογικα φτηνότερο αρκετα, αλλα τέσπα... και βασικά ειναι πιο δυνατο το πακετο του Ντινου, λογο 10αρας UP, που εδώ ΔΕΝ δινουν οι γυφτοι. Ειναι μεγαλυτερης σημασιας το UP απο ενα σημειο και μετα.
Αυτο το Ping παντως.... ειναι θεικο.... ακου εκει 8ms....
Δεν τα λέω πολλά, καλά είναι, αλλά αν το σκεφτείς ότι το 2002 έδινα περί τα 20 λιριά (αν θυμάμαι καλά ) για cable 1mbit κι εδώ στην Ελλάδα ίσα που κι αν είχε έρθει το adsl 256 με τα διπλάσια τότε αναλογικά μου φαίνονται πολλά
Κων/νε τι θεωρητική έχεις; 50/10; -
-
Δεν τα λέω πολλά, καλά είναι, αλλά αν το σκεφτείς ότι το 2002 έδινα περί τα 20 λιριά (αν θυμάμαι καλά ) για cable 1mbit κι εδώ στην Ελλάδα ίσα που κι αν είχε έρθει το adsl 256 με τα διπλάσια τότε αναλογικά μου φαίνονται πολλά
Κων/νε τι θεωρητική έχεις; 50/10;38/9.5 θεωρητική, απεριόριστη κίνηση (ναι, έχουν και προγράμματα με όριο).
-
Μιας και πιάσαμε τις συνδέσεις στο νησί, έχουμε άποψη για τη direct save telecom; Είναι η μόνη που βρήκα χωρίς contract (12 μήνες +) και μου έρχεται κουτί. Ελπίζω μόνο να μην είναι χειρότερη από τη λύση sim & 3g.
-
Δεχτηκα τηλεφωνο σημερα απ την Φορθνετ..
Κυριε , θελουμε να σας ξαναεχουμε πελατη (ημουν μεχρι περσυ) κ σας προσφερουμε απεριοριστα σταθερα ,24αρι ιντερνετ κ.λ.π +το βασικο πακετο της Νοβα στην τιμη των 29.90 για παντα, (περιλαμβανεται δωρεαν εξοπλισμος κ τοποθετηση) + ακομα ενας εξοπλισμος (μονο πιατο) με τοποθετηση για εξοχικη κατοικια..
Η πρωτη μου αντιδραση ηταν οτι εχω δεσμευση ακομα με την wind..
Μου λεει η κοπελα τοτε οτι η wind σε ορισμενα προγραμματα ανακοινωσε αυξησεις κ οτι δικαιουμαι εντος μηνος (απ την ανακοινωση της wind) υπαναχωρηση χωρις να πληρωσω κατι..
Το διασταυρωσα μεσω της wind κ δεχτηκα.. -
Νομιζω ειναι πολυ καλη κινηση. Και δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για την wind
-
Ναι γιατί για την Forthnet ακούς μόνο διθυραμβους.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Δεχτηκα τηλεφωνο σημερα απ την Φορθνετ..
Κυριε , θελουμε να σας ξαναεχουμε πελατη (ημουν μεχρι περσυ) κ σας προσφερουμε απεριοριστα σταθερα ,24αρι ιντερνετ κ.λ.π +το βασικο πακετο της Νοβα στην τιμη των 29.90 για παντα, (περιλαμβανεται δωρεαν εξοπλισμος κ τοποθετηση) + ακομα ενας εξοπλισμος (μονο πιατο) με τοποθετηση για εξοχικη κατοικια..
Η πρωτη μου αντιδραση ηταν οτι εχω δεσμευση ακομα με την wind..
Μου λεει η κοπελα τοτε οτι η wind σε ορισμενα προγραμματα ανακοινωσε αυξησεις κ οτι δικαιουμαι εντος μηνος (απ την ανακοινωση της wind) υπαναχωρηση χωρις να πληρωσω κατι..
Το διασταυρωσα μεσω της wind κ δεχτηκα..Η 'προσφορά' είναι διαθέσιμη σε όλους, το ξέρεις αυτό ε; Εκτός κι αν ξέχασες να προσθέσεις κάτι έξτρα που σου δίνουν.
Για να μην παρεξηγηθώ, καλή τιμή είναι. Απλά δεν είναι 'δική σου'. -
Ναι ρε συ δεν ειπα οτι το εκαναν μονο για μενα..
Στα συν ειναι ο εξοπλισμος στο εξοχικο (θα το βαλω στο γυναικοχωρι ) που δεν πιανει καλα τα καναλια.. -
Πέρασα μια βόλτα από τον ΟΤΕ να πάρω προσφορά (με ενδιαφέρει λόγω ΑΕΚ από Σεπτέμβρη) για τηλέφωνο απεριόριστα αστικά + ADSL 24 + TV Full πακέτο. Να σημειώσω πως τώρα έχω τα αντίστοιχα forthnet. VDSL δεν μπαίνει στην γειτονιά μου ακόμα.
Κόστος 41€/μήνα όλα + 36€ τέλος μεταφοράς (αυτό στο Γερμανό μου το κάνουν δώρο).
Τι λέτε; Καλή τιμή; Παίζουν προσφορές που έχει ακούσει κανείς;
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;