-
Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:
Αναμενόμενη κάλυψη: 15/07/2007Thanks Σαρμακ.
To kid όλο βλακείες λέει....μήπως θέλει κούρεμα?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:
Αναμενόμενη κάλυψη: 15/07/2007Thanks Σαρμακ.
To kid όλο βλακείες λέει....μήπως θέλει κούρεμα?
Εσύ μήπως θες?
-
Ελα Στελιο,τελικα δεν τα στειλε...
-
Πριν 10 μερες πήγα για φρεσκάρισμα, γιατί πάντρευα τον κολλητό μου....
-
ψάχνομαι για πακέτο τηλεφωνίας-internet
Με μια μίνι έρευνα αγοράς:
ON
- Εφάπαξ:65
-
για τη φορθνετ ποτε ρωτησες? πρεπει να εχει αρκετο καιρο γιατι οι νεες αιτησεις αποτι ειδα πανε με το νεο συστημα...αυτο σημαινει μηδαμινη αναμονη και γιαυτο το σκεφτομαι και γω πλεον...
αυτοι που τη πατησαν ειναι αυτοι που κανανε αιτησεις το φλεβαρη πχ...
-
Όταν είσαι σε περιοχή που η φόρθνετ δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο, με τα 40 ευρώ τον μήνα έχεις απεριόριστες κλήσεις; Πάγιο στον ΟΤΕ πληρώνεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όταν είσαι σε περιοχή που η φόρθνετ δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο, με τα 40 ευρώ τον μήνα έχεις απεριόριστες κλήσεις; Πάγιο στον ΟΤΕ πληρώνεις;Νομιζω ναι..Γιατι για να εχεις γραμμη DSL κτλ η φορθετ παλι νοικιαζει τις γραμμες του ΟΤΕ οποτε τα σκας στον @$#%(% τον ΟΤΕ..
-
ντινε δες στο adslgr...νομιζω ναι αρα μαλλον δε λεει..
-
Α ρε Ντινε....
-
Άρα μέχρι να μπεις στο ιδιόκτητο, με τα 40 ευρώ +το πάγιο του ΟΤΕ παίρνεις μόνο 1mbit σύνδεση; Χωρίς απεριόριστες κλήσεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άρα μέχρι να μπεις στο ιδιόκτητο, με τα 40 ευρώ +το πάγιο του ΟΤΕ παίρνεις μόνο 1mbit σύνδεση; Χωρίς απεριόριστες κλήσεις;Τις απεριοριστες μπορει να τις εχεις..Δες το σαιτ της φορθνετ για περισσοτερα..
-
Όντως. Αν είσαι σε ιδιόκτητο, έχεις 10αρα σύνδεση και δν πληρώνεις στον ΟΤΕ.
Δεδομένου ότι ο λογαριασμός μου τώρα έρχεται το δίμηνο 100 περίπου ευρώ, χωρίς την σύνδεση ADSL συμφέρει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όντως. Αν είσαι σε ιδιόκτητο, έχεις 10αρα σύνδεση και δν πληρώνεις στον ΟΤΕ.Δεδομένου ότι ο λογαριασμός μου τώρα έρχεται το δίμηνο 100 περίπου ευρώ, χωρίς την σύνδεση ADSL συμφέρει;
Αν εχεις τις απεριοριστες εννοειται και συμφερει Αν και εχει και ο ΠΟΤΕ κατι προγραμματα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για τη φορθνετ ποτε ρωτησες? πρεπει να εχει αρκετο καιρο γιατι οι νεες αιτησεις αποτι ειδα πανε με το νεο συστημα...αυτο σημαινει μηδαμινη αναμονη και γιαυτο το σκεφτομαι και γω πλεον...αυτοι που τη πατησαν ειναι αυτοι που κανανε αιτησεις το φλεβαρη πχ...
σήμερα ρώτησα όλους
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ντινε δες στο adslgr...νομιζω ναι αρα μαλλον δε λεει..Ναι ναι Ντινε μπες και ρωτα στο adsl.gr...
Αδη καλα κανει και σε κοροιδευει ο φανκης μου φαινεται..
-
σημερα με πηραν τηλεφωνο στο κινητο απο φορθνετ επειδη εληξε το πακετο adsl in a box που ειχα παρει. μετετρεψα τη συνδεση μου σε 768 αοριστου.. 18,5/μηνα
γενικα ειμαι ευχαριστημενος! -
Pasxalis Big F
Fiat-Ferrari-Forthnet !!
-
Εεεεετσι...
Μεχρι 3 F ομως Σαββα...μη βαλεις και 4ο=Firefox...
-
[quote='ratanplan']Αφου εγκαταστάθηκα στο καινούργιο σπίτι και έκανα και μεταφορά τηλεφώνου, έφτασε η ώρα να βάλω dsl, πρεπει να πω ότι με αυτά που διαβαζω το έχω πάρει απο φόβο.... και λέω να κάτσω με την 56κ
ΤΕλος πάντων ο ΟΤΕ θέλει 140
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;