-
Βρε Θοδωρα δεν παρεξηγιεμαι..σιγα..ελπιζω ουτε εσυ Λες και αμα πω κατι καλο η κακο σε αυτοκινητιστικο φορουμ για κατι εντελως ασχετο με το θεμα του θα χω συμφερον.Αυτο με τρελαινει που εχουν πεταξει εδω μεσα πολλοι. Αμα ηθελα εμπαινα στο adsl.gr και εγραφα πολλα.Αλλα τη γνωμη μου (χωρις να ειναι απαραιτητα σημαντικη η βαρυνουσα κλπ) γι αυτο το σαιτ την ξερεις. Τεσπα,ο καθενας ο,τι τον συμφερει βαζει και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.Αυτο ελειπε. Απλα μερικες φορες γενικευουμε χωρις να γνωριζουμε απολυτα και δεν ειναι σωστο.
-
OTE ρεεεεεεεεε
Αντε και λιγο ΗΟL, να βοηθησουμε στις μεταγραφες του Θρυλου -
Αρα ο Bagus εκανε καλα... Σ ευχαριστουμε Βαγγελη,θα σου στειλουμε ευχαριστηριο γραμμα στο σπιτι...
-
εννοείται δεν παρεξηγιέμαι...
φαντάσου ο καβαλίνος που είναι γαύρος έφυγε από χολ ενώ ο μπαγκους που συν-αεκάκιας επιμένει χολ...
-
Εγώ πήγα να φύγω, αλλά αυτοί από ότι φαίνεται με κρατήσανε με το ζόρι!
Ψιλοπετάει σε σχέση με το τι είχα συνηθήσει... Δε HOLαίνει. -
Μάνο, τελικά έχει χολ?
-
Τελικα HOL, ναι. Φαίνεται να δουλεύει καλά.
-
θα ήθελα να μάθω τι σύνδεση έχει το φόρουμ μας..
Η αίτηση ακύρωσης? Η νέα στην Νετονε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
θα ήθελα να μάθω τι σύνδεση έχει το φόρουμ μας..Η αίτηση ακύρωσης? Η νέα στην Νετονε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
θα ήθελα να μάθω τι σύνδεση έχει το φόρουμ μας..Η αίτηση ακύρωσης? Η νέα στην Νετονε?
Η αίτηση ακύρωσης στη HOL μάλλον δουλεύει όπως η αίτηση ενεργοποίησης στη netone.
-
δικεεεε μουυυ... της adsl το ... καγκελο...
σε ενεργοποιησαν τη στιγμη που εκανες αιτηση διακοπης?
ελα φορθνετ ρε! η αιτηση διακοπης ειναι κανονικα αιτηση διακοπης! -
Ο πΟΤΕ προσφέρει σιγουριά, πολύ καλή εξυπηρέτηση, αμεσότητα, κοροϊδία, αρκετά καλές υπηρεσίες (όχι τέλειες), πολύ υψηλές τιμές!
ΟΛΟΙ οι εναλλακτικοί προσφέρουν άθλια εξυπηρέτηση, καθυστερήσεις (είτε λόγω πΟΤΕ...είτε λόγο γραφειοκρατίας), κοροϊδία (επί δύο), ψιλομέτριες υπηρεσίες, πολύ καλύτερες τιμές -ολοκληρωμένα πακέτα- σε σχέση με τον πΟΤΕ.
Με δύο λόγια μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Νομίζω πως είναι νωρίς να μιλάμε για εναλλακτικούς σοβαρούς παρόχους στην Ελλάδα...
-
Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο οι courier για να μου φέρουν τον εξοπλισμό της NetOne.
Από τη στιγμή που στέλνεται ο εξοπλισμός, πόσος καιρός θα χρειαστεί για να συνδεθώ; Οι ήδη συνδεδεμένοι, καμιά βοήθεια; -
Σχετικα λιγος, σε εμενα ηταν λιγοτερο απο εβδομαδα.
-
Go_For_Pole
τί ταχύτητες πιάνεις; -
Αυτο ειναι κατι που δεν εχω τσεκαρει εδω και καιρο γιατι δεν μου κανει ιδιαιτερη διαφορα το 10 απο το 15 ή το 24.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο οι courier για να μου φέρουν τον εξοπλισμό της NetOne.
Από τη στιγμή που στέλνεται ο εξοπλισμός, πόσος καιρός θα χρειαστεί για να συνδεθώ; Οι ήδη συνδεδεμένοι, καμιά βοήθεια;o εξοπλισμός ήρθε 20/12/2007....σου λέει κάτι αυτό;
-
Να τα ξαναπώ???
Ο πΟΤΕ προσφέρει σιγουριά, πολύ καλή εξυπηρέτηση, αμεσότητα, κοροϊδία, αρκετά καλές υπηρεσίες (όχι τέλειες), πολύ υψηλές τιμές!
ΟΛΟΙ οι εναλλακτικοί προσφέρουν άθλια εξυπηρέτηση, καθυστερήσεις (είτε λόγω πΟΤΕ...είτε λόγο γραφειοκρατίας), κοροϊδία (επί δύο), ψιλομέτριες υπηρεσίες, πολύ καλύτερες τιμές -ολοκληρωμένα πακέτα- σε σχέση με τον πΟΤΕ.
Με δύο λόγια μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Go_For_Pole
τί ταχύτητες πιάνεις;Επειδη ειμαι χρηστης ΝΕΤΟΝΕ ειπα να σου απαντησω, και να παραθεσω τις εμπειριες μου. Ειμαι Αμπελοκηπους που θεωρειται πιτα κεντρο. Καπου εδω ειχα διαβασει εγκυρη πληροφορια οτι στους Αμπελοκηπους οι παροχοι δεν ενεργοποιουν η κατι τετοιο τελοςπαντων.
Ενεργοποιηση-αναμονη
Χρονος ενεργοποιησης περιπου 20 εργασιμες απο την αιτηση. Η ημερομηνια που μου εδωσε η ΝΕΤΟΝΕ τηρηθηκε ακριβως για την ενεργοποιηση. 25/1 ειπαν, 25 ειχα τηλεφωνο και ιντερνετ.Εμπειρια απο υπηρεσιες.
Αναμικτα συναισθηματα.
Η τηλεφωνια ειναι σχετικα καλη, η ποιοτητα λιγο χειροτερη απο ΟΤΕ, καλη για τσαμπα, αλλα ειναι Voip δηλαδη ειναι σαν να εχεις τηλεφωνο Skype στο σπιτι. Εαν αποσυγχρονιστει το modem, πεφτει και το τηλεφωνο
Το τηλεφωνο το απαντανε αμεσα οι τεχνικοι και το κεντρο τουςΤο internet ειναι πολυ καλο σε σχεση με αυτα που μπορεις να εχεις στα ιδια λεφτα απο ΟΤΕ (μπορεις να εχεις 1-2mbit) αλλα δεν ειναι κατι το εξωπραγματικο. Συγχρονιζω στα 13Mbit λογω αποστασης, και εχω δει μεχρι και 1,2 Mb/sec σε download. Εχει αρχισει ομως ηδη να μπουκωνει λογω της προσφορας 'testdrive' εχει παρει ΝΕΤΟΝΕ και η κουτση Μαρια, Ενω υπαρχει μια παγια τακτικη της εταιρειας οποτε παρεις τηλεφωνο για προβλημα να σου κλειδωνουν την ταχυτητα πιο χαμηλα 'για να δουμε μηπως φτιαξει' ενω λενε οτι κλειδωσαν το SNR στα 12 που σημαινει χαμηλοτερες ταχυτητες συγχρονισμου για ολους
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;