-
Κι εμένα 20 εργάσιμες μου είχαν πει, αλλά μπήκε σε 20 ημερολογιακές!
-
αει να δουμ'.......
Απλα επειδη εχω διαβασει πολλα παραπονα για την εν λογω εταιρια κ ειχα προετοιμαστει για μεγαλη αναμονη...
-
Που'ντη, που'ντη, η συνδεσούλα,
ψαξε, ψάξε, δε θα τη βρεις......
-
Σελλαγιζούσης και λαμπυριζούσης της νυκτός παρά του κτιρίου της εταιρίας εωράκαμεν την σύνδεσην.Κράζων δε αυτής:Συνδέσου ΤΩΡΑ ''ωρή, απαντήσας:''ΠΡΙΤΣ! '',ελάκησε!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Σελλαγιζούσης και λαμπυριζούσης της νυκτός παρά του κτιρίου της εταιρίας εωράκαμεν την σύνδεσην.Κράζων δε αυτής:Συνδέσου ΤΩΡΑ ''ωρή, απαντήσας:''ΠΡΙΤΣ! '',ελάκησε!!!!..παρα λίμνην της Δοϊράνης!!
Έγραψες πατρίδα!...
-
Με τις συνδέσεις που έχουμε μπλέξει...
Ευτυχώς σε 1 μήνα περίπου θα έχω πολύ πιο γρήγορη σύνδεση.
-
Η τηλεφωνια δεν δουλευει βεβαια ακομα ,αλλα τουλαχιστον δεν εχουμε ολιγοϊππο ADSL πλεον !!!!!
14 Mbps για αρχη δεν ειναι κακο....
-
κατα τα άλλα είναι όντως ακριβός ο ΟΤΕΣ...
τσ τσ τσ ακου να ζητά πάγια...
Βαγγέλη πράξε σαν εκείνο τον γάλλο από τα Ματαλα στην διαφήμιση.
-
Μενω στα Ματαλα απο το 68.
Εκω 4 παιντια.Ντεν μιλαω μαζι τους στο τηλεφωνό.εγκω επικοινωνω με ντυναμη φυσης.Ανεμος,χωμα
Φανταστικη διαφημηση,ολο γελαω οταν την ακουω στο ραδιο(γιατι στη τηλεοραση χανει)
-
Σε λιγο καιρο ,θα πρεπει να βαλω στο σπιτι τηλεφωνο και internet,μιας και αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει ουτε συνδεση με ΟΤΕ(Ο προηγουμενος κατοικος εκανε μεταφορα το τηλεφωνο του.).Προσανατολιζομαστε προς ON telecoms.Τι λετε?Θα μας πρηξουν μεχρι να γινει η συνδεση??Εχει καποιος προσωπικη εμπειρια?Η περιοχη ειναι Μαρουσι,αν παιζει ρολο.
-
ΣΚ@Τ@@@@@@@@@
40 λεπτα στην αναμονη κ ακομα περιμενω να μιλησω με την τεχνικη υποσηριξη της HOL.
Το γαμωrouter δεν συγχρονιζει με τιποτα.Adsl δεν εχω,τηλεφωνια επισης.
Μεχρι και οτι εφταιγε μια συσκευη Panasonic μου ειπανε !!!
Dsl ειχα κανονικα,αλλα οταν επιχειρησα να φτιαξω τη τηλεφωνια κ περασα καποιες ρυθμισεις που μου εδωσαν,αρχισε να μην συγκχρονιζεται το router κ απο χθες το απογευμα δηλαδη δεν εχει καταφερει να συγχρονιστει...Μια μπαινω ιντερνετ για 1 λεπτο το πολυ και μετα με πεταει και κανει reset,τα δε τηλεφωνα δεν δουλευουν με τιποτα ! !
HELP MEEEEE.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Σε λιγο καιρο ,θα πρεπει να βαλω στο σπιτι τηλεφωνο και internet,μιας και αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει ουτε συνδεση με ΟΤΕ(Ο προηγουμενος κατοικος εκανε μεταφορα το τηλεφωνο του.).Προσανατολιζομαστε προς ON telecoms.Τι λετε?Θα μας πρηξουν μεχρι να γινει η συνδεση??Εχει καποιος προσωπικη εμπειρια?Η περιοχη ειναι Μαρουσι,αν παιζει ρολο.α θα είσαι και κοντά στα κεντρικά (Χαλάνδρι νομίζω) για να τους τα πρήζεις αν χρειαστεί χαχα
όχι εντάξει σε γενικές γραμμές είναι ok -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΣΚ@Τ@@@@@@@@@40 λεπτα στην αναμονη κ ακομα περιμενω να μιλησω με την τεχνικη υποσηριξη της HOL.
Dsl ειχα κανονικα,αλλα οταν επιχειρησα να φτιαξω τη τηλεφωνια κ περασα καποιες ρυθμισεις που μου εδωσαν,αρχισε να μην συγκχρονιζεται το router κ απο χθες το απογευμα δηλαδη δεν εχει καταφερει να συγχρονιστει...Μια μπαινω ιντερνετ για 1 λεπτο το πολυ και μετα με πεταει και κανει reset,τα δε τηλεφωνα δεν δουλευουν με τιποτα ! !
HELP MEEEEE.
κάνε full reset το modem/router και άφησέ το να ξανακατεβάσει τις ρυθμίσεις
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΣΚ@Τ@@@@@@@@@40 λεπτα στην αναμονη κ ακομα περιμενω να μιλησω με την τεχνικη υποσηριξη της HOL.
HELP MEEEEE.
σε εκδικείται ο 'θείος'....έμαθε ότι είσαι χανούμι...
-
ΓΜ τον Κροκους γμ......
Λοιιιπον αυτη τη στιγμη,εκανα reset στο router μεσω τηλεφωνου.
Εχω ιντερνετ κανονικα ως φαινεται.Με το που θα παω να ρυθμισω την τηλεφωνια ομως παλι νομιζω οτι θα εχω μια απο τα ιδια.... -
Τελικα εχει κανενας συνδεση με ΟΝ,για να μας πει εντυπωσεις?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μενω στα Ματαλα απο το 68.
Εκω 4 παιντια.Ντεν μιλαω μαζι τους στο τηλεφωνό.εγκω επικοινωνω με ντυναμη φυσης.Ανεμος,χωμα
Φανταστικη διαφημηση,ολο γελαω οταν την ακουω στο ραδιο(γιατι στη τηλεοραση χανει
+1
-
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=161Μιλαμε ,εφριξα!!Τρελος πανικος .Εκει στην ΟΝ ειναι για τα πανυγηρια μου φαινεται.Απιστευτα και αμετρητα παραπονα ,σχεδον για τα παντα!
Υπαρχουν ανθρωποι που περιμενουν 3 μηνες για να τους συνδεσουν!!
Τι να κανω ρε παιδια?? Οι αλλες ειναι πιο καλες?
Με βλεπω για ΟΤΕ ... -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μιλαμε ,εφριξα!!Τρελος πανικος .Εκει στην ΟΝ ειναι για τα πανυγηρια μου φαινεται.Απιστευτα και αμετρητα παραπονα ,σχεδον για τα παντα!
Υπαρχουν ανθρωποι που περιμενουν 3 μηνες για να τους συνδεσουν!!Τι να κανω ρε παιδια?? Οι αλλες ειναι πιο καλες?
Με βλεπω για ΟΤΕ ...Πλάκα πλάκα ο Ο.Τ.Ε. τις τελευταίες μέρες πήρε τα πάνω του... Τρέχει σφαίρα!
Εμένα με σύνδεσαν και τηλέφωνο και net συνολικά σε 2,5 βδομάδες...
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;