-
Γεια σας θελω να ρωτησω απο ποιαν εταιρια να κανω συνδεση.Σκεφτομαι την Otenet στα 512 η 768 αλλα μου εχουνε πει και για Forhnet και Vivoldi.Ποια κατα την γνωμη σας να προτιμησω με βαση την ταχυτητα και αξιοπιστια.
(Σημ: Δεν θελω καθε χρονο να αλλαζω εταιρια αν αυτο ειναι δυνατον οποτε τι θα διαλεγατε;)
Ευχαριστω. -
Γεια σας θελω να ρωτησω απο ποιαν εταιρια να κανω συνδεση.Σκεφτομαι την Otenet στα 512 η 768 αλλα μου εχουνε πει και για Forhnet και Vivoldi.Ποια κατα την γνωμη σας να προτιμησω με βαση την ταχυτητα και αξιοπιστια.
(Σημ: Δεν θελω καθε χρονο να αλλαζω εταιρια αν αυτο ειναι δυνατον οποτε τι θα διαλεγατε;)
Ευχαριστω. -
Ευχαριστω. -
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=20017
Forthnet έχω επιλέξει εγώ. Τουλάχιστον έχει καλύτερη υποστήριξη.
-
Vivodi. εδω και 2,5 χρονια δεν εχω κανενα προβλημα, εχει παντα τις φθηνοτερες συνδεσεις.
Το χριστουγεννα απο 384 με πηγε 512 (οι υπολοιπες εταιριες καναν αναβαθμηση πριν 1-2 μηνες)
ενω τωρα εβγαλε ανακοινωση (η Vivodi) οτι μεχρι το τελος Νοεμβριου ολοι οι συνδρομητες με συνδεσεις 384 , 512 και 1024 θα αναβαθμιστουν σε 2048/256 και με μειωμενα τιμολογια
ξυπνηστε! ωρα να κοιμηθειτε!! (αντιγραφη δεν θυμαμαι απο ποιον)
-
Ο ΟΤΕ σε εμένα σέρνεται αυτή την περίοδο. Αν και 'αναβαθμίστηκε' πρόσφατα στα 1024 τις περισσότερες ώρες τις ημέρας κατεβάζει με 30-40 Kbps και μόνο μετά τα μεσάνυχτα η ταχύτητα ανεβαίνει στα 50-70 που και πάλι απέχουν από τα 100+ που έπρεπε να έχει. Τους έστειλα mail και μου απαντήσαν σε 20' !! οτι η ταχύτητα δεν είναι εγγυημένη και εξαρτάται συν τοις άλλοις από τον αριθμό των χρηστών. ( τα φράγκα όμως που ζητάνε είναι εγγυημένα).
-
Ακολουθηστε το link και δειτε με τι ταχυτητα ανεβαζει και κατεβαζει δεδομενα η συνδεση σας.
Εγω εχω συνδεση ADSL Ηellas on line και βγαζει τα εξης στοιχεια
TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e
click START to begin
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 218.04Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 812.16kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem
click START to re-testH συνδεση μου εχει ταχυτητα 1024 kbps
-
Vivodi shared LLU 2048/640
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 549.62Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.78Mb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem -
FORTHnet Web based Network Diagnostic Tester (NDT)
This test is restricted to IP addresses that resolve in .grpff γτπ..
και ειπα να γελασω λιγο -
click START to begin
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 224.65Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 488.83kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modemclick START to re-test
-
Το δικο μου Ηellas On Line εβγαλε τα εξης αποτελεσματα (Συνδεση 512 η οποια περιμενω να αναβαθμιστη απο τον Οτε και μαλλον εγινε απ'οτι βλεπω απο το τεστ αν καταλαβα καλα).
click START to begin
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 157.91Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 307.99kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem
Information: Other network traffic is congesting the linkΠαντως την Hellas on line θα την κοψω (ληγει σε 1 μηνα) γιατι τα torrents τα κατεβαζει λες και εχω modem αντε να παει 10kbs/sec πολυ σπανια περισσοτερα και εως 20 το πολυ και το ιδιο μου ειπαν και 2 πολυ φιλοι μου που μαζι καναμε τις συνδεσεις.Αυτο ξεκινησε απο τοτε που ειπε ο Οτε οτι θα αναβαθμηση τις γραμμες.Μεχρι τοτε κατεβαζα φυσιολογικα με 45-55kb/sec με την 512 που ειχα.
Υποβαθμιση μου κανανε (τουλαχιστον στα torrents) οχι αναβαθμιση.
Απο οτι βλεπω ομως η Vivoldi προς το παρων φενεται καλη λυση και απο οτι ακουσα μολις πριν λιγο σε διαφημηση θα εχει και δικες τις γραμμες θα ειναι δηλ. ανεξαρτητη απο τον οτε.Καλο αυτο ετσι δεν ειναι. -
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 226.54Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 817.79kb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modemαυτη ειναι η vivodi μου 1024 / 256 μαξ(αναβαθμισμενη 512).ειμαι πολυ ευχαριστημενος και αρκετες φορες κατεβαζει με 100+.η ταχυτητα download
πιστευω οτι επιρεαζεται περισσοτερο απο τον σερβερ που σου στελνει τα δεδομενα.αμα δε μπορει αυτος να στειλει 100+ , οτι συνδεση και να χεις δε θα τα λαβεις τοσο γρηγορα.το μειονεκτημα που συνατησα ειναι οτι υποστηριζουν μονο το δικο τους μοντεμ. αυτος στο service μου λεει: 'εμεις εχουμε εκπαιδευτει μονο σε αυτο,οποτε δε ξερουμε τις ρυθμισεις' (που ειναι στανταρ) .
-
Altecnet 1024/256---
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 268.59Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 882.30kb/s
Your Workstation is connected to a Cable/DSL modem
Information: Other network traffic is congesting the linkΑπό προηγούμενες εμπειρίες μου: Μακρυά από Vivodi, έχουν γρήγορο download από εξωτερικό, αλλά αν συνδεθείς με ελληνικό server θα σέρνεσαι. Επίσης έχουν χαμηλό ping. Το χειρότερο όμως είναι ότι αν πχ δεις ότι δεν έχεις internet ή email και τους πάρεις τηλέφωνο για πρόβλημα, δεν το παραδέχονται και σου λένε να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις σου παρόλο που ξέρουν ότι το πρόβλημα είναι δικό τους.
Για την Hellas on Line, λέγεται ότι έχει κάτι φίλτρα που καθυστερουν τα προγράμματα P2P, οπότε αν κατεβάζεις από κει θα έχεις μειωμένες ταχύτητες, επίσης ένα άλλο αρνητικό που διαπίστωσα από αυτή την εταιρία είναι ότι μόλις μου έληξε η συνδρομή με πήραν σε μια εβδομάδα έξι τηλέφωνα για να την ανανεώσω, είτε να βάλω σταθερή τηλεφωνία από δαύτους.
Για την Αltecnet είναι πολύ γρήγορη, κατεβάζω με 110-120 τις περισσότερες φορές, μέχρι στιγμής το πρόβλημα είναι ένα spam newsletter που δέχομαι από αυτούς στο email μου μια φορά τη βδομάδα.
-
click START to begin
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 220.76Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.77Mb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modemon dsl kit
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Vivodi. εδω και 2,5 χρονια δεν εχω κανενα προβλημα, εχει παντα τις φθηνοτερες συνδεσεις.Το χριστουγεννα απο 384 με πηγε 512 (οι υπολοιπες εταιριες καναν αναβαθμηση πριν 1-2 μηνες)
ενω τωρα εβγαλε ανακοινωση (η Vivodi) οτι μεχρι το τελος Νοεμβριου ολοι οι συνδρομητες με συνδεσεις 384 , 512 και 1024 θα αναβαθμιστουν σε 2048/256 και με μειωμενα τιμολογια
βέβαια, αυτό ισχύει για το ιδιόκτητο δίκτυο της Vivodi,
δλδ όχι γι αυτούς που έχουν σταθερό ΟΤΕ και ιντερνετ Vivodi?
-
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 225.49Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.25Mb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modemΤο καλύτερο που μπόρεσα να πετύχω μετά από 5-6 προσπάθειες.
ΓΤΠ δηλαδή για 2048 γραμμή. Αύριο θα τους πάρω να τους τα πω ένα χεράκι -
Πανω που ειχα αρχιση να σκεφτομαι Vivoldi μπηκα παλι σε σκεψεις.Ισως forhnet αλλα και αυτοι μεσω του οτε παιρνουν αρα η ταχυτητα τους θα ειναι λιγο πεσμενη αλλα και αυτοι ψιλοσερνονται τελευταια οπως λεει ο φιλος με otenet.Μπερδεμα.
Που θα παει θα την βρουμε την ακρη.Απο οτι ειδα ομως εγω εχω την πιο αργη ταχυτητα προς στιγμη. -
Αυτό το φοιτητικό πακέτο της Forthnet (νομίζω) με 117 ευρά τι λέει;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Vivodi. εδω και 2,5 χρονια δεν εχω κανενα προβλημα, εχει παντα τις φθηνοτερες συνδεσεις.
Το χριστουγεννα απο 384 με πηγε 512 (οι υπολοιπες εταιριες καναν αναβαθμηση πριν 1-2 μηνες)
βέβαια, αυτό ισχύει για το ιδιόκτητο δίκτυο της Vivodi,
δλδ όχι γι αυτούς που έχουν σταθερό ΟΤΕ και ιντερνετ Vivodi?
νομιζω ειναι και full kai shared LLU
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ο ΟΤΕ σε εμένα σέρνεται αυτή την περίοδο. Αν και 'αναβαθμίστηκε' πρόσφατα στα 1024 τις περισσότερες ώρες τις ημέρας κατεβάζει με 30-40 Kbps και μόνο μετά τα μεσάνυχτα η ταχύτητα ανεβαίνει στα 50-70 που και πάλι απέχουν από τα 100+ που έπρεπε να έχει. Τους έστειλα mail και μου απαντήσαν σε 20' !! οτι η ταχύτητα δεν είναι εγγυημένη και εξαρτάται συν τοις άλλοις από τον αριθμό των χρηστών. ( τα φράγκα όμως που ζητάνε είναι εγγυημένα).Έτσι και χειρότερα!
Είχα 512 γραμμή και κατέβαζα παντού και πάντα με 53-54 Kbps. Μια χαρα δηλαδή. Μέχρι που μια ωραία πρωία η γραμμή μου αναβαθμίστηκε ( ) σε 1024. Από τότε δεν κατεβάζει ούτε με 30 εκτός από τις πολύ βραδινές ώρες.
Στα τεστ που κάνω σπάνια πιάνει πάνω από 200 και τα torrents σέρνονται. Ομοίως και το σερφάρισμα όταν είναι ανοιχτό το torrent.
Πήρα στο 134, τους λέω ότι η γραμμή σέρνεται, μου λέει μισό λεπτό να το κοιτάξω..... όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Κι όμως μωρή υπάρχει!
Ρωτάω αν είναι γενικό το πρόβλημα και μου λέει όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πάρτε στο 1242 (βλάβες).
Παίρνω, χτυπάει, χτυπάει, η γραμμή είναι σε προτεραιότητα, περιμένετε, περιμένετε, περιμένετε, περιμένετε, περιμένετε .............. ακόμα το σηκώνουν!Θα πέσει πολύ βρίσιμο.
ΑΠΑΙΤΩ να με υποβαθμίσουν ξανά! Λαλάκες.
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;