-
Ο χρήστης Ratanplan έγραψε:
Τίμο, το είπες πάλι στη Μαρία? Ολόκληρη ημερομηνία αλλάξαμε για να μην έρθει!
Ω, ο αγαπητός και φίλτατος Ratanplan....
Πάντως εγώ εν αντιθέσει με σένα, θα χαρώ να τα πούμε την Κυριακή και αν σε δω εν δράσει, ακόμα καλύτερα. -
Onyx, μια βόλτα κι από μένα. Αν βέβαια δεχτεί ο Hammer να ξεκολλήσει από το δεξί κάθισμα ... Εκτός αν μπει στο αριστερό και γυρίζει μέχρι να τελειώσει η βενζίνη...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν εξαιρέσουμε τα περί μπλέ..........Για ΜΠΛΕ μίλησα, όχι για ΜΩΒ...
-
Στέλιο, S03 βέβαια !!
Αστα τα κακόμοιρα τα Toyo .... θα βγάλουν ακόμα μερικά χλμ. στο δρόμο
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Eγώ δύσκολα θα τα καταφέρω ,το προηγούμενο βράδυ έχω γάμο και προβλέπεται γερό ξενύχτι!
Ποτέ δεν ξέρεις,όμως...
κανα Emoticon με κότες υπάρχει ??
Άσε θα μπούμε με το δικό σου....
....αλλά ξέχασα πάλι δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες .....πότε ο Βέλος δεν μπορεί,πότε ο κ@λος του πονεί και άλλα τέτοια...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Το δίλλημα είναι με Proxes και αλλαγή ή με S03 για να κρατήσουμε τα στραβά proxes για λίγο ακόμα;Το δικό μου δίλλημα είναι να έρθω?? για να σε ....συνθλίψω ή να σε αφήσω να χαίρεσαι.....λίγο ακόμα?????
-
Ο χρήστης nilafzr έγραψε:
Το δίλλημα είναι με Proxes και αλλαγή ή με S03 για να κρατήσουμε τα στραβά proxes για λίγο ακόμα;
Το δικό μου δίλλημα είναι να έρθω?? για να σε ....συνθλίψω ή να σε αφήσω να χαίρεσαι.....λίγο ακόμα?????
Να έρθεις - να έρθεις
-
Γμτ Μπαίνω αύριο το πρωί για αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο Πιστεύω να καταφέρω να έρθω
-
Τον Χρήστο (chrmes) δε βλέπω στις συμμετοχές. Τι έγινε τελείωσε η παρτίδα με τους πολαπλασιαστές (μπεκ ήταν ) ή δε βρίσκει πλατφόρμα να τον φέρει μέχρι την πίστα;
-
Φραγκίσκο, η υπογραφή σου είναι ανορθόγραφη.
'Ο ανυπόφορος' είναι η σωστή γραφή.
-
Εκτός από ανορθόγραφη, είναι και οξύμωρη...!! Αφού έχει υπογραφή!!
-
Όποιος θέλει μπορώ να τον τραβήξω εγώ μέχρι την πίστα....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τον Χρήστο (chrmes) δε βλέπω στις συμμετοχές. Τι έγινε τελείωσε η παρτίδα με τους πολαπλασιαστές (μπεκ ήταν ) ή δε βρίσκει πλατφόρμα να τον φέρει μέχρι την πίστα;Αστείε..... το 106 σφίζει από υγεία αλλά δεν θα έρθω,μόλις φτιάξω την γριούλα ξανά Μέγαρο.
-
Θα προσπαθησω να περασω μια βολτα και εγω
-
Θα έρθω και εγώ...!!
Θα έρθει κανεις άλλος από Πάτρα να μην ταξιδεύω μόνη μου?
-
εγω δε θα προλαβω, δυστυχως φτανω κυριακη ελλαδα..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εγω δε θα προλαβω, δυστυχως φτανω κυριακη ελλαδα..Προλαβαίνεις!!!
-
Ε, την Κυριακή είναι η πίστα...
-
SUV μπαίνουν στην πίστα;;;
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Θα έρθω και εγώ...!!Θα έρθει κανεις άλλος από Πάτρα να μην ταξιδεύω μόνη μου?
Κατερινα παιζει να ερθω κι εγω...οποτε κανονιζουμε να ανεβουμε παρεα!
Ας τα κανουμε 2 τα OPC λοιπον...
:: 4ΤF-TD10 :: 29/10/06 ::