-
Κανα χρονο κανεις ... ?
SteliosC μετρησες ? -
Ο δικος μου με επιασε στο 1 14:50 αλλα ποτε δεν εκανα καλο γυρο απο πλευρας λαθων. Καθε γυρος ειχε και απο ενα τουλαχιστον λαθος. Ειχε απιστευτα μουτρα παντου λογω ελαστικων τα οποια ειναι για πεταμα.
Ποσο γυρνανε τα νορμαλ S στα μεγαρα? -
Ο χρήστης SteliosC έγραψε:
Ο δικος μου με επιασε στο 1 14:50 αλλα ποτε δεν εκανα καλο γυρο απο πλευρας λαθων. Καθε γυρος ειχε και απο ενα τουλαχιστον λαθος. Ειχε απιστευτα μουτρα παντου λογω ελαστικων τα οποια ειναι για πεταμα.
Ποσο γυρνανε τα νορμαλ S στα μεγαρα?Δεν ειναι και τοσο στανταρ και η πιστα ειναι χειροτερη απο παλια.
1.13.90 ειχα κανει εγω με το δικο μας πριν το καλοκαιρι. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Καλά, με το cmarin τι να πω, δλδ. Λες κι έβλεπα τον ξενιτεμένο μου αδελφό...
Γεια σου αδερφέ! Σε περιμένω Κρήτη με όλη την οικογένεια!
-
Άλλη μια όμορφη μέρα στην πίστα. Προηγήθηκε βέβαια αρκετά τρέξιμο μέσα στην εβδομάδα ώστε να γίνει σέρβις στο ΜΧ, να βρεθούν και να αγοραστούν μεταχειρισμένα ημισλίκ, αλλά και να περαστούν στις ζάντες (όπως κι άλλα 4 μεταχειρισμένα για λιώσιμο, τα οποία έπρεπε επίσης να βρεθούν)... Κι όμως όλα έγιναν και φτάσαμε στο κυριακάτικο πρωινό. Άντε όμως να χωρέσεις 4 ζαντολάστιχα μέσα σε ένα roadster... Κι αυτό έγινε, ακόμα κι αν η ορατότητα του μεσαίου καθρέπτη καταργήθηκε.
Ιδού το πώς:
Τα δύο ζαντολάστιχα θρονιάζονται στο κάθισμα του συνοδηγού
Και τα άλλα δύο στο πορτ-μπαγκάζ και δένονται με ειδικό σχοινάκι
Ο καιρός στην πίστα ήταν καταπληκτικός, η έκπτωση γενναία, οπότε γιατί να μην είναι ξεχειλισμένη από αυτοκίνητα; Κι επειδή η κίνηση δεν είναι καλή ποτέ και για κανέναν λόγο, εκτός κι αν είσαι δήμαρχος κι έχουν έρθει όλοι αυτοί να σε ψηφίσουν, τα καλύτερα έγιναν μετά τις 4 το μεσημέρι, που είχαν φύγει οι περισσότεροι. Τέλος πάντων, για να μην τα μακρυγορούμε, το αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας ήταν αυτό...
Από τα 4 ελαστικά, μόνο 1 δεν πήρε μοτοσικλετιστική μορφή...
Χάρηκα για τη γνωριμία και τη βόλτα που μοιράστηκα με πολλά παιδιά. Πάνε και μερικές μέρες από την Κυριακή, οπότε κάποιους θα ξεχάσω... για αυτό δε θα αναφέρω κανέναν χαχα! Εκτός από τον Nikzanta, που με εντυπωσίασε τόσο με τα σχόλιά του, όσο και με το σούπερ-ελαφρωμένο Miata του.
-
Ποιές θα μπορούσαν να είναι οι πιθανές ημερομηνίες για το 11ο 4TF-TD?
Άντε, γιατί και οι νέοι μπαμπάδες έχουν ψυχή και δεν αντέχουν πολύ καιρό μακρυά από την πίστα!
-
Πριν από λίγο καιρό ανέβασα on board video από την 1300άρα Corolla μου, από το τελευταίο track day. Το video μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0467&hl=en
http://video.google.com/videoplay?docid ... 7849&hl=enΣτο πρώτο η κάμερα κοιτάει μπροστά, ενώ στο δεύτερο πίσω. Αν ενδιάφερεστε, μπορώ να κάνω ένα post στα τεχνικά για τον τρόπο στήριξης της κάμερας, καθώς κόστισε μόνο 15 ευρώ και μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους. Μόλις βρω ψηφιακή φωτογραφική θα επανέλθω.
-
Hammer_, ωραίος.
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
... Σε περιμένω Κρήτη με όλη την οικογένεια!cmarin, σε προειδοποιώ: Ξανασκέψου το όσο είναι ακόμα καιρός.
:: 4ΤF-TD10 :: 29/10/06 ::