Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??
    • 1
    • 2
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 27
    • 28
    • 13 / 28
    Αντίλογος
    59
    547
    1564
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      krusenstern last edited by

Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
      :applause: edit Την επομενη φορά θα 'φύγει' ολη η δημοσίευση!:x [kouk]

Θες να δηλώσεις δημόσια ότι είμαι μ@@@@@ς? ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα φίλε. Βαριέμαι και να το σβήσω. Άντε, καλημέρα.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • M
        mad-max-13 last edited by

οποιος εχει την μυγα να την φερει πισω......

• P
          pavlos23 last edited by

Κων/νε πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί το τραβάς τόσο.
          Άν κάποιος ήθελε πραγματικά να μάθει τι έγινε γιατί δε ρωτάει στο κατάλληλο μέρος;
          Όλο αυτό το θέμα φαίνεται πως ανοίχτηκε για την ‘‘πείτε’’ σε όποιον δε κατακρίνει εξ αρχής τον ΚΚ για αυτά που πρεσβεύει. Όταν όμως απευθύνεις το κατηγορώ στα αρμόδια άτομα για να σου απαντήσουν (στη περίπτωση μας τους 4Τ) δε σημαίνει πως τους υποστηρίζεις. Είδες κανένα να υποστηρίζει αυτά που έκανε ο οδηγός με την Merc; Ο Kacey καλά έκανε αν θες και άνοιξε το θέμα,αλλά εγώ αν ήμουν στη θέση του θα είχα στείλει πιο μπροστά το πρωτο του ποστ στους 4Τ. Εδω μέσα πέρα απο το να γυρεύετε ευθύνες απο άτομα που δεν είναι αρμόδιοι να απαντήσουν δε καταφέρνετε τίποτα περισσότερο.

Ας λήξει εδώ.

• N
            nass last edited by

Κατάλαβες τώρα φίλε Spanti πως κλειδώνονται τα θέματα ? (όχι αυτά που αφορούν τον ΚΚ, όλα όσα καταλήγουν σε ανούσιες αντιπαραθέσεις, δες τι γίνεται πχ. με τα θέματα που σχετίζονται με Alfa Romeo).

Συμφωνώ με τον Krusenstern πάντως έως το παρόν θέμα ανακυκλώνεται συνέχεια. Και αν ο αρχικά καταγγέλων υπαναχωρεί 'δεν κάνω καταγγελία διότι δεν με ενδιαφέρει να καταγγείλω κάτι' και 'τι νόημα έχει αφού δεν μπορώ να το αποδείξω' λες και οι 4Τ είναι δικαστήριο και δεν αρκεί ένα τηλεφώνημα 'how is my driving...' για να τα 'ακούσει' στην καλύτερη περίπτωση ο οδηγός, τότε, ακόμα χειρότερα, συζητάμε τζάμπα.

• C
              cap-dim last edited by

• nasos
                nasos last edited by

Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
                μαλλον καποιος δοκιμαστης δοκιμαζε ενα νεο αμαξι η καποιος γιος του πατερα του εκανε με το 300 ιππων καγγκουρο-αμαξο του κοντρες-σφινες

Μη σου πως έτρεχε κιόλας για να προλάβει το ντελίβερι της κόκας...

Πίστα; Ποιά πίστα; Παραλία! ™

• K
                  kacey last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:
                  kacey

1. Στο αρχικό σου ποστ αλλά και σε αυτά που ακολούθησαν από άλλους συνφορουμίτες, δεν καταλαβαίνω την προσωπική επίθεση στον ΚΚ και τους 4Τ! Τα δε επόμενα θέματα που ανοίχτηκαν είχαν το 'ΚΚ' στον τίτλο!
                  2. Νομίζω ότι φαίνεται καθαρά από τις δημοσιεύσεις μου πως θεωρώ ότι ο δημοσιογράφος κακώς οδηγούσε έτσι - και δεν είδα και κανέναν να αμφισβητεί τα λεγόμενά σου! Αλλά 4Τ δεν θα σταματήσω να διαβάζω γι' αυτό, ούτε θα θεωρήσω τον ΚΚ ψεύτη.
                  3. Αν αρχίσουμε να μιλάμε περί Δημοσιογράφων, δημοσιογράφων και 'δημοσιογράφων', την κάτσαμε τη βάρκα. Με καταλαβαίνεις, νομίζω...

Κατ'αρχας το αρχικο μου ποστ ελεγε οτι ηθελα να πω, τα υπολοιπα απαντουσαν σε ειρωνες ή καποιους που δεν ηθελαν να καταλαβουν, κοιταγαν το δεντρο (εμενα που αποφασισα να κυνηγησω τον AMG) και οχι το δασος (την κοροιδια του περιοδικου διαμεσου του ιδιοκτητη του)...

Αντε να τα πω οσο πιο αναλυτικα γινεται μπας και καταλαβεις.

α) ο ΚΚ ενυπογραφα, δημοσια και επωνυμα ονομασε αλητες οσους κανουν κοντρες στους δρομους (χωρις να διακρινει εκαστοτε συνθηκες, δρομους και δρομους, ωρα της ημερας, αρα εβαλε και εμενα μεσα καθως και μεγαλο κομματι απο το αναγνωστικο του κοινο).

Την ιδια στιγμη οι δοκιμες του περιλαμβανουν σκισιμο Μ3 και RS4 στα βουνα και γενικα καλες διαδρομες της Ελλαδος, κοντρες και κυνηγητα με 250+ στην εθνικη μεσημεριατικα κλπ κλπ

β) ο ΚΚ ενυπογραφα, δημοσια και επωνυμα ονομασε πρεζεμπορους, σωματεμπορους, νονους της νυχτας η (το πιο ηπιο) φλωρακια που ξοδευουν τα λεφτα του μπαμπα, οσους ριχνουν λεφτα στα αυτοκινητα τους για να τα φτιαξουν. Φτανει δε στο σημειο να πει οτι προκαλουμε και το κοινο αισθημα με τα ποσα που ξοδευουμε (απο τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτα) επειδη αλλοι δεν εχουν λεφτα για φαγητο.

Την ιδια στιγμη ο ιδιος κανει βολτες με αεροπλανα, ξεσκιζεται να φωναζει υπερ του αεραθλητισμου (πολυ ακριβοτερο απο τον μηχανοκινητο οταν μιλαμε για αεροπλανα) καθως και να διαφημιζει βολτες με Mig στο διαστημα για ιδιωτες.

γ) ο ΚΚ ενυπογραφα, δημοσια και επωνυμα δηλωσε οτι δεν μπορεις να βελτιωσεις πολλα πραγματα σε ενα μοντερνο αυτοκινητο.

Την ιδια στιγμη βγαζει ενθετο για βελτιωσεις με Evo & Impreza 500+hp, Corolla που εφτιαξαν εκεινοι (φυσικα με την αντιστοιχη δαιφημηση αυτου που την εφτιαξε) κλπ κλπ. Αυτο κολλαει και στο β) πιο πανω. Αληθεια, για να φτιαξεις ενα Impreza σαν του Χρηστου (εκεινο το μαυρο με τα 500+ αλογα), δεν πρεπει να εισαι πρεζεμπορας? Αν ναι, τοτε γιατι κανετε παρεα με τον πρεζεμπορα Χρηστο και του λετε και μπραβο για το εργαλειο που εφτιαξε, μεσα στο τευχος. Αφου τα αλογα τα εχει βγαλει πουλωντας θανατηφορα ναρκωτικα...

δ) ο ΚΚ ενυπογραφα, δημοσια και επωνυμα δηλωσε οτι οι συντακτες του ειναι εμπειροι δημοσιογραφοι κ οδηγοι αγωνων (αληθεια, ΞΑΝΑρωταω, ΠΟΥ ΠΩΣ ΠΟΤΕ εμαθαν να οδηγουν ετσι?) που 'εχουν πολλες νικες στο παλμαρες τους και δεν οδηγουν σαν αλητες στους δρομους'.

Την ιδια στιγμη οι συντακτες του κανουν ολα αυτα που ξερουμε, ειτε επειδη τα γραφουν περηφανα στο περιοδικο ειτε επειδη τους βλεπουμε στον δρομο.

Αφου λοιπον ο ΚΚ ενυπογραφα, δημοσια και επωνυμα εκανε και κανει ολα τα παραπανω, τοτε ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτος που θελω να τα χωσω και ΦΥΣΙΚΑ θα του κανω προσωπικη επιθεση. Και το κανω εδω μεσα, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη θελω να δειξω οτι ειναι υποκριτης, ψευτης και δυσφημηστης σε εσας, και οχι στο περιοδικο

:yawn:

Σου ειπα οτι αμα δεν θες, μπορεις να μην διαβαζεις και μου απαντησες οτι δεν μπορεις γιατι κανεις μια δουλεια εδω μεσα.

Που ειναι το moderatorιλικι οταν ο anavasakias αρχισε να γραφει με αποκλειστικο σκοπο να ειρωνευτει εμενα, να δημιουργησει αντιπαραθεσεις, και ειδικα οταν αρχισε να κοροιδευει το TFRC (ΚΑΡΑ-offtopic) γνωριζοντας οτι 4-5 εδω μεσα ειναι μελη του, ο ορισμος δηλαδη του flame baiting? Το μονο που ηξερες να πεις ηταν οτι βαρεθηκες εμενα να λεω τα ιδια? Ε τοτε

Έχετε σκεφτεί κάποιοι ότι αν απαντούσατε στο kacey αυτά που ρωτάει δε θα έλεγε τα ίδια συνέχεια και δε θα σας κούραζε;;;

και αμα δεν θελει καποιος να απαντησει, μαγκια του ΑΛΛΑ οσο απανταει ασχετα πραγματα η ειρωνιες και κοροιδιες, τοτε θα συνεχιζω να ρωταω. Στο περιοδικο δεν με ενδιαφερει να γραψω γιατι αυτα που εχω να πω θελω να τα πω εδω μεσα. Αλλα οποιος ξαναπει οτι το forum δεν εχει σχεση με το περιοδικο, οτι δεν διαβαζει το περιοδικο το φορουμ και αλλα τετοια χαριτωμενα, ειδικα απο την στιγμη που το forum ΑΝΗΚΕΙ στο περιοδικο και ολοι μας πια εχουμε δει την ηθικη και την ειλικρινεια που διακρινει την διευθυνση του, ε συγγνωμη αλλα θα τον βρισω γιατι μας περναει για μαλακες και προσβαλλει την νοημοσυνη μας...

• N
                    nass last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                    ή καποιους που δεν ηθελαν να καταλαβουν, κοιταγαν το δεντρο (εμενα που αποφασισα να κυνηγησω τον AMG) και οχι το δασος (την κοροιδια του περιοδικου διαμεσου του ιδιοκτητη του)...

Οτι και να μου λες, πιο σημαντικό θεωρώ που αποφάσισες (*) να κυνηγήσεις τον AMG, με αποτέλεσμα 2 αυτοκίνητα με 180άρες 9 το βράδυ στον Κηφισό (μήπως ήσουν ασφαλής ?) αντί 1 με 150άρες (διότι σίγουρα και αυτός θα το πάτησε όταν πήρε είδηση τι συνέβαινε, καλός μαλάκας ήταν και αυτός, όπως φαίνεται...) παρά το τι κάνει ο ΚΚ. Διότι το ένα έχει να κάνει με ανθρώπινες ζωές ενώ το άλλο με τον εγωισμό κάποιων. Αν επιμένεις πως το 'δέντρο' είναι η ασφάλεια και το 'δάσος' το αν ο ΚΚ λέει μπούρδες και είναι υποκριτής, λυπάμαι...

(*) Και για ποιό λόγο άραγε σύμφωνα με τα λεγόμενά σου (σε πιστεύω), ελάχιστες φορές το έχεις κάνει και σίγουρα ήξερες πως οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες (ή μήπως είναι ΟΚ 180άρες 9 το βράδυ στον Κηφισό ?). Επειδή ήταν AMG ? ή μήπως επειδή είχε τα αυτοκόλλητα του περιοδικού στις πόρτες οπότε με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια: και 'δείχνουμε' στον θρασύ και 'τη λέμε' στο περιοδικό, που τόλμησε πριν χρόνια να θίξει τον εγωισμό μας.

• K
                      kacey last edited by

CAP DIM

Να σου πω ρε συ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τι και γιατι εγινε, ή λες οτι ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι εγινε ή οτι σε συμφερει για να περασεις την δικια σου αποψη σε σχεση με το θεμα του τοπικ?

Γιατι αυτο που δειχνεις μπορει καλλιστα να συμβει με τα νομιμα 90χαω, αμα καποιο ζωντοβολο απο αυτα που 'δεν τρεχουν' αλλαξει λωριδα χωρις να κοιταξει και σε στειλει πανω στην μπαριερα. Ειδικα με Ignis Sport που τουμπαρουν και ευκολα.

Μηπως εισαι απο αυτους που με ελαφρα τη καρδια αποφασιζουν οτι 'εφταιγε η ταχυτητα', αποψεις με τις οποιες ποτε δεν θα καλυτερευσει κατι στους δρομους μας?

nass
                      το γιατι το εκανα το εχω γραψει πολλες φορες. Και εχω πρωτος πει οτι δεν ηταν σωστη αποφαση (για αυτους ακριβως τους λογους που σπανια εχει ξαναγινει κατι τετοιο), αλλα ειχα τους λογους μου που εχω αναφερει ποιοι ειναι. Ξεπερνα το και δες την βαθυτερη ουσια του πραγματος, ή τουλαχιστον το ποιος ηταν πιο λαθος (να υπενθυμισω οτι εγω αρχισα να τον κυνηγαω ενω αυτος πηγαινε ετσι ουτως η αλλιως?)

• C
                        cap-dim last edited by

• N
                          nass last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:
                          nass
                          το γιατι το εκανα το εχω γραψει πολλες φορες. Και εχω πρωτος πει οτι δεν ηταν σωστη αποφαση (για αυτους ακριβως τους λογους που σπανια εχει ξαναγινει κατι τετοιο), αλλα ειχα τους λογους μου που εχω αναφερει ποιοι ειναι. Ξεπερνα το και δες την βαθυτερη ουσια του πραγματος, ή τουλαχιστον το ποιος ηταν πιο λαθος (να υπενθυμισω οτι εγω αρχισα να τον κυνηγαω ενω αυτος πηγαινε ετσι ουτως η αλλιως?)

Η βαθιά ουσία του πράγματος, κατά την άποψή μου, είναι πως έβαλες κάτι άλλο, όποιο και να 'ναι αυτό, πάνω από την ασφάλεια τη δική σου (ΟΚ, δική σου είναι) και των γύρω σου (όχι του AMG, και αυτός στα ίδια με σένα ήταν, αλλά των ανύποπτων).

Τα άλλα, αν ο ΚΚ είναι υποκριτής και αν λέει μπούρδες, είναι δευτερεύοντα. Μπορεί για σένα να έχουν εξαιρετική σημασία, και γιαυτό να έκανες ό,τι έκανες, αλλά πιστεύω πως έχεις λάθος ιεράρχηση. Να το πω αλλιώς: είναι βράδυ σε μια πηγμένη αστική λεωφόρο και έρχεται ένας και σου κάνει μια επικίνδυνη σφήνα. Επειδή είσαι ΟΚ στο δρόμο λες 'ας τον τον μαλάκα να πάει στο καλό'. Αν όμως ο μαλάκας ταυτόχρονα σου κάνει μια προσβλητική χειρονομία, και αποκλειστικά εξαιτίας της χειρονομίας αυτής, η ασφάλεια πάει σε δεύτερη μοίρα, γιατί προέχει 'να του δείξεις', και πλακώνεσαι και εσύ στις σφήνες κυνηγώντας τον, σε τι είσαι 'λιγότερο λάθος' από αυτόν ?

Οπότε και οι δύο εξίσου λάθος είσασταν, δεν σου έκανε χειρονομία, αλλά τα αυτοκόλλητα έδρασαν έτσι. Αυτός ήταν 'πιο λάθος' αποκλειστικά ως προς την εταιρία του και το αφεντικό του, τους οποίους εξέθεσε με τη συμπεριφορά του. Αλλά ως προς το βασικό, που είναι η συμπεριφορά στο δρόμο, δε βλέπω κάποια διαφορά.

Οσο για το δευτερεύον ζήτημα, αν ο ΚΚ είναι υποκριτής, έχω γράψει την άποψή μου εκτενώς παραπάνω. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, κανένα πρόβλημα.

• C
                            cap-dim last edited by

• C
                              caryothraystis last edited by

Σωστά τα λες CAP DIM (ειλικρινά το λέω) αλλά είσαι κομματάκι οφ τόπικ

• D
                                dap last edited by

Ο χρήστης kacey έγραψε:

Στο περιοδικο δεν με ενδιαφερει να γραψω γιατι αυτα που εχω να πω θελω να τα πω εδω μεσα. Αλλα οποιος ξαναπει οτι το forum δεν εχει σχεση με το περιοδικο, οτι δεν διαβαζει το περιοδικο το φορουμ και αλλα τετοια χαριτωμενα, ειδικα απο την στιγμη που το forum ΑΝΗΚΕΙ στο περιοδικο και ολοι μας πια εχουμε δει την ηθικη και την ειλικρινεια που διακρινει την διευθυνση του, ε συγγνωμη αλλα θα τον βρισω γιατι μας περναει για μαλακες και προσβαλλει την νοημοσυνη μας...

Kacey συγνωμην αλλα λες ανοησιες.Σε προτρεψαμε εγω και αλλοι να κανεις το πιο αντρικιο και σωστο πραγμα.Ενα γραμμα στον Κ.Κ και να του λες ΟΛΑ αυτα που γραφεις εδω.Και συ κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου και τη μια φορα λες οτι πεισματωσες και δεν γραφεις την αλλη λες οτι ξερεις τι απαντηση θα παρεις και αλλα τετοια κουφα.
                                Αληθεια στις κοντρες που συμμετεχεις που βρισκεις τα κοτσια και για ενα απλο γραμμα τα'χεις χασει;
                                Απο την αλλη απειλεις με βρισιες οποιον δεν συμφωνει με τα λεγομενα σου,αυτα ολα που φοβασαι να τα πεις καταμουτρα σε αυτον που εσυ κατηγορεις.Λιγο φασιστικο δεν σου φαινεται αυτο;

• K
                                  kacey last edited by

αιντε παλι...παμε ξανα, διαφορετικα αυτη την φορα.

αχλαμα, μπουρδχ τιραμισου, σουβλακ' μπιπ μπιπ. ΑΛιμ AMG κοντρερ, ετ λε αυτοκολλητ 4τροχ τιμπουκτου. Ω ι με, ζιου-ζιου μπαμ μπαμ, απο πισ εγω. Κρα κρα κρα ΚΚ, τουμπεκι μπηκοζ γιου ντου δε σεημ. Νο ενδιαφερ καταγγειλ', ολιμεχαλαν τσαφ τσουφ.Νο γραμμα ραιτ, κοζ 'κυριε ντε ξερουμε τιποτισ καρντια μου'.

Καταλαβες τωρα?

DAP
                                  ε ασε με να λεω ανοησιες, εγω ειπα τι γιατι και πως.

CAP DIM
                                  Και εγω εχω δει παρα πολλα να συμβαινουν οταν καποιοι τρεχουν σε ακαταλληλες συνθηκες/ωρες, αλλα δεν λεω σε καθε τρακο 'ετρεχε και για αυτο τρακαρε', το οποιο τελικα δεν μας αφηνει να δουμε τι πραγματικα προκαλεσε το ατυχημα ωστε να το αποτρεψουμε μελλοντικα. Ουτε σταυρωνω αυτοματα καποιον επειδη γενικα και αοριστα 'τρεχει σε δημοσιο δρομο'. Για αυτο μιλησα συγκεκριμενα για την φωτο που εβαλες, στην οποια δεν ξερεις τι εγινε και πως οποτε το μονο που εξυπηρετει ειναι να δημιουργει εντυπωσεις, δειχνοντας ενα τουμπαρισμενο αυτοκινητο στην μεση της Συγγρου.

Λυπαμαι για αυτο που επαθες, οπως λυπαμαι για αυτον που εφυγε στο πεταλο εσκασε στο λεωφορειο και σκοτωσε την κοπελα του που δεν φοραγε ζωνη ενω στριβανε με οσα, τον αλλο που εφυγε στα βραχια στο Σουνιο ενα βραδυ και τον μαζευαμε εμεις, και αλλους πολλους. Αλλα μετα απο πολλα 'αγωνιστικα' χλμ σε δημοσιους δρομους, πρεπει η (εγω και η αλητοκοντραδικη παρεα μου) να κανω/κανουμε κατι σωστα, η να ειμαστε τοοοοοοοσο τυχεροι...

• C
                                    christos-lappas last edited by

Μάλλον το δεύτερο. Don't press your luck, λοιπόν.

• H
                                      hammer_ last edited by

kacey, δεν μπορείς να ξέρεις αν είσαι σωστός ή απλά τυχερός όταν δεν έχεις κάνει ατύχημα. Μπορεί να είναι ένας συνδυασμός των δύο. Πάντως μ'αυτό μου θύμησες τον παππού μου. Οδηγούσε από τα 20 μέχρι τα 76 του και δεν είχε κάνει ποτέ ατύχημα με υπαιτιότητα του. Τα μόνα ατυχήματα που είχε εμπλακεί (χωρίς να φταίει όμως) ήταν φαναράκια και ψιλολαμαρίνες μέσα στην πόλη όταν άλλος βγήκε από stop ή κάτι τέτοια. Και είχε κάνει πάρα πολλά χιλιόμετρα. Εκείνος στα 70+ του δικαιούτο να πει ότι δεν έχει κάνει ατύχημα επειδή ήταν σωστός. Εγώ στα 23 μου, παρότι δεν έχω καν εμπλακεί σε ατύχημα μετά από πολλές χιλιάδες km, προφανώς και δεν θα πω ότι είμαι σωστός αλλά ότι είμαι τυχερός. Εσύ γιατί είσαι σωστός και όχι απλά τυχερός; Σίγουρα η τύχη σου θα κρατήσει και για αύριο και για μεθαύριο και για την επόμενη βδομάδα, αλλά σε μερικά χρόνια είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα έχεις προκαλέσει ατύχημα από λάθος σου; Εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος ούτε για σένα, ούτε για μένα, ούτε για κανέναν άλλο. Το ότι ήδη δεν έχουμε προκαλέσει ατυχήματα σημαίνει απλά ότι είμαστε αρκετά σωστοί, αλλά όχι ότι είμαστε 100% σωστοί...

Και για να μην είμαι εντελώς off-topic, σ'αυτά που λες για τον ΚΚ τείνω να συμφωνήσω, αν και διαφωνώ στον τόνο και την επιμονή σου. Έχεις δίκιο να κράζεις κάποιον που μιλάει για οδηγική παιδεία και στο ίδιο περιδικό δημοσιεύει άρθρα με 200άρες σε δημόσιο δρόμο. Υπάρχει υποκρισία γιατί τα άρθρα αυτά βρίσκονται εκεί για λόγους πωλήσεων, αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα (εγώ δεν αγοράζω εδώ και αρκετό καιρό!). Αυτό που με ενοχλεί πολύ περισσότερο είναι κυρίως η επικινδυνότητα αυτών των πράξεων, η αδιαφορία για τη νομιμότητα και δευτερευόντως το κακό παράδειγμα που δίνουν σε κάποιους άμυαλους. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω για να μην παρεξηγούμαι είναι ότι για μένα είναι απαράδεκτο να πηγαίνει κανείς με 200 σε δημόσιο δρόμο στην Ελλάδα, είτε είναι συντάκτης των 4Τ με εμπειρία στους αγώνες, είτε είναι ένας καλός ιδιώτης οδηγός, είτε είναι οποιοσδήποτε άλλος. Αλλά το να είναι κανείς τόσο παράνομος που θα έπρεπε να περάσει τη νύχτα στο αυτόφωρο και να βγαίνει να το λέει περηφανευόμενος είναι δύο φορές χειρότερο. Και μάλιστα ντύνοντάς το με σάλτσες γνώσεων ειδικού, 'πως πλαγιολισθαίνει στα 200', 'πως στρίβει στα 200', 'πως φρενάρει από τα 200'. Αν θέλει να τα κάνει αυτά, να πάει σε καμιά πίστα, υπάρχουν και οι Σέρρες που είναι γρήγορη πίστα, υπάρχουν και οι ιταλικές πίστες σε μικρή (για τα μέτρα του περιοδικού) απόσταση.

• K
                                        kacey last edited by

Χρήστος Λάππας
                                        Hammer_

δεν ειπα οτι δεν εχω εμπλακει σε ατυχημα, ειπα οτι δεν εχω παρει αλλον μαζι μου (οπως και κανεις απο την αλητοκοντραδικη παρεα μου, απο οσο μπορω να ξερω - δεν ζουμε και μαζι). Για αυτο λεω οτι μαλλον κατι κανουμε σωστα, συγκεκριμενα το να διαλεγουμε που, ποτε και πως κανουμε οτι κανουμε. Τα εχω εξηγησει πολλες φορες, ας μην τα ξαναγραφω. Το σκηνικο με την AMG ηταν ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ στον πιο πανω κανονα.

Αληθεια, δεν διαβαζεται οσα γραφω μεσα στο φορουμ στα διαφορα τοπικ που εχουμε διαφωνιες? Εχω πολλες φορες πει οτι εχω πεταξει δυο αυτοκινητα, εχω και κατι αλλα μικροχτυηματακια κλπ, αυτο που κραταω ειναι οτι οτι εχω παθει το εχω παθει μονος μου. Αρα δεν ειναι οτι ειμαι τυχερος, απλα διαλεγω τις συνθηκες (οπως και οι υπολοιποι που ξερω και κανουμε το ιδιο).

• H
                                          hammer_ last edited by

kacey, αυτό που σου έγραψα συνεχίζει να ισχύει. Μπορεί να διαλέγεις τον τόπο και τον χρόνο που θα πιέσεις παραπάνω ώστε τα λάθη σου να έχουν αντίκτυπο μόνο σε σένα, αλλά εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου τόσο ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν θα πάρεις κανέναν μαζί σου επειδή έκανες μία φορά κακή εκτίμηση, έστω και μετά από χρόνια γρήγορης οδήγησης;

Τέσπα, δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την off-topic συζήτηση, γιατί κι εσύ ξέρεις τι εννοώ, κι εγώ νομίζω ότι καταλαβαίνω τι εννοείς. Για τη σπανιότητα του σκηνικού με την AMG, εγώ τουλάχιστον σε πιστεύω. Σίγουρα δεν έχω διαβάσει όλες τις 2500+ δημοσιεύσεις σου, αλλά από τα γραφόμενά σου αυτή είναι η εντύπωσή μου.

• W
                                            wagner669 last edited by

Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:

αυτες οι φωτο ειναι απο την Λ Συγγρου σημερα το πρωι ....

Μια και δεν εισουν μπροστα στο τροχαιο και απλα τραβηξες τις φωτογραφιες, ενω εγω το ειδα. Να σου πω το εξης.

To Ignis πηγαινε κανονικοτατα στην αριστερη λωριδα, μεχρι που το ζωο με το Lancia Υ -γυναικα, με κινητο, φυσικη προεκταση του χεριου της, κολλημενο στ αυτη της- μπικε μπροστα του, ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ, και αφου την ακουμπισε με τον μπροστα προφυλακτηρα και κοκαλοσε τα φρενα, εφυγε στις μπαριερες και τουμπαρε.

Πες μου ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδες ανθρωπο να πηγαινει με 200 σε ωρα αιχμης στη Συγγρου....με την Συγγρου ΠΗΧΤΡΑ μεχρι το Ωνασειο....

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 27
                                            • 28