-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Η διαφορα μας ειναι ότι εγω το γραφω στα παλια μου τα παπουτσια.. Εσυ καθεσαι και χτυπιεσαι ανευ λογου και αιτιας μιας και το μηνυμα σου εδω το περασες. Απο κει και περα στελνεις ενα γραμμα με τα παραπονα σου σταματας να διαβαζεις τους 4Τ και είσαι ετοιμος![BTW....
Εχω Opelααααρα.....
Ειναι 1600αρα.....
Εχει 105 ιππους.....Νοt included in the list!!
Σε λιγο θα χω δικια μου σελιδτο φορουμ των 4Τ.....
-
Μιλάμε πλέον για σοβαρή ψυχική διαταραχή, εκδηλούμενη διά του Διαδικτύου.
ΠΟΣΟ διαταραγμένος πρέπει να 'ναι κανείς για να τον αφορά τόσο ένας διευθυντής περιοδικού; Ώστε να του αφιερώνει τόσο χρόνο και μίσος;Οιδιπόδειο σύμπλεγμα προς δημοσιογράφο πρώτη φορά βλέπω. Παιδάκια, καταλάβετε πως ο ΚΚ ΔΕΝ είναι ο μπαμπάς σας. Ένας δημοσιογράφος και επιχειρηματίας είναι, ο οποίος μπορεί να σφάλλει ή όχι, κατά περίπτωση.
'Σκοτώστε', όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, το φυσικό σας πατέρα και αφήστε ήσυχο το φόρουμ. -
Εάν ΟΝΤΩΣ ο 'κύριος' anavasakias είναι συντάκτης των 4Τ, τότε το περιοδικό έχει πέσει στο επίπεδο του Burn Out.
-
Μην πιανετε μια κουβέντα και την κάνετε σενάριο!!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ασε που μπορει να ερθω με 'παρεα' που να κουβαλαει τιποτα κομπιουτερατσα και να **λοριαστουμε **αλλιως με τον κ.Καβαθα.
ΛογαριαστουNε μηπως εννοεις;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μην πιανετε μια κουβέντα και την κάνετε σενάριο!!!Εύχομαι, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, να είναι απλώς σενάριο.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Μιλάμε πλέον για σοβαρή ψυχική διαταραχή, εκδηλούμενη διά του Διαδικτύου.
ΠΟΣΟ διαταραγμένος πρέπει να 'ναι κανείς για να τον αφορά τόσο ένας διευθυντής περιοδικού; Ώστε να του αφιερώνει τόσο χρόνο και μίσος;Οιδιπόδειο σύμπλεγμα προς δημοσιογράφο πρώτη φορά βλέπω. Παιδάκια, καταλάβετε πως ο ΚΚ ΔΕΝ είναι ο μπαμπάς σας. Ένας δημοσιογράφος και επιχειρηματίας είναι, ο οποίος μπορεί να σφάλλει ή όχι, κατά περίπτωση.
'Σκοτώστε', όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, το φυσικό σας πατέρα και αφήστε ήσυχο το φόρουμ.Ο Οιδιποδας.... δεν ηταν αυτος που πι...ξε την μανα του;;;;
Mathaf**ker διλαδη....Τι σχεση εχει με τα γραφομενα του κ.Καβαθα;;;;
Ειναι μανα μου και δεν το ξερω;;;; -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ασε που μπορει να ερθω με 'παρεα' που να κουβαλαει τιποτα κομπιουτερατσα και να **λοριαστουμε **αλλιως με τον κ.Καβαθα.
Κατι θες να πεις εσυ....
Μπορεις να το πεις;;; -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εάν ΟΝΤΩΣ ο 'κύριος' anavasakias είναι συντάκτης των 4Τ, τότε το περιοδικό έχει πέσει στο επίπεδο του Burn Out.Καλα.... για τα λεφτα του Λυμπερη, απορρω πως δεν πεσαν στο επιπεδω του FHM....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κατι θες να πεις εσυ....
Μπορεις να το πεις;;;Κατι μπορει να καταλαβεις εσυ...
Μπορεις να σκεφτεις; -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Κατι θες να πεις εσυ....
Μπορεις να το πεις;;;Κατι μπορει να καταλαβεις εσυ...
Μπορεις να σκεφτεις;Δεν παιζει....
Εγω οταν σκεφτωμαι, αναγκαζομαι να χρεωνω με την ωρα.Εσυ δεν ξερεις να μιλας;;;
Μονο υπονοουμενα ξερεις να ριχνεις;;;edit Αρκετά! Οποιος ζορίζεται...εχει επιλογές!![kouk]
Περί ΚΚ, κόντρας και μούρης...