-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Διαβάζω τόσες μέρες στο 'Περί Αυτοκίνησης' για το θέμα αυτό και δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα:
Το φόρουμ υπάρχει καταρχήν για να μιλάμε για αυτοκίνητα και μοτό (κυρίως).Όλο το πάθος με τον ΚΚ πού κολλάει;Νομίζουν κάποιοι ότι τους κοροϊδεύει;Μην ξαναπάρουν το περιοδικό του.Μην ξαναμπούν στο φόρουμ αν νομίζουν ότι και αυτό είναι φερέφωνο του ΚΚ.Απλά πράγματα.
Και μη μου πείτε ότι θιχτήκατε με τον ΚΚ ξαφνικά που σας περνάει για βλάκες,γιατί είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να μας απασχολεί.Στην καθημερινή μας ζωή ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Κ@ΛΟΚΡΑΤΟΥΣ μας δουλεύει ψιλό γαζί .Και για θέματα που έχουν να κάνουν με την επιβίωσή μας,το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.Κιεσείς τι κάνετε;Γράφετε ένα κάρο ποστ γιατί έτρεχε ο συντάκτης του ΚΚ ενώ ο ΚΚ γράφει ότι αυτό δεν είναι σωστό!!!Και γυρίζετε τον κόσμο ανάποδα γιατί ξαφνικά ανακαλύπτετε την Αμερική,ότι δηλ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ!!Σε ποιο πλανήτη ζούσατε τόσο καιρό;Κιαφού το ανακαλύψατε,μήπως να ασχοληθείτε με όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες που μας κυβερνάνε και που θα ψηφίσουμε την Κυριακή πάλι και μετά ασχοληθήτε και με τον ΚΚ και όλους τους άλλους σαν τον ΚΚ.Τότε θα είμαι κιεγώ μαζί σας.
Και στην τελική στο φόρουμ είναι γραμμένα 16000 μέλη.Με αυτό το θέμα ασχολείστε και σκοτώνεστε όχι πάνω από 20-30 άτομα (που συνήθως είναι γνωστοί για τις αντιπαραθέσεις τους σε τέτοιου είδους ζητήματα).Μας τα ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ !!!Ασχοληθείτε και με κάτι ουσιαστικότερο πια...
Αυτά και δεν ξαναασχολούμαι ...Δεν μ ενδιαφερει αν ο κ.Κ.Κ. η ο καθε Κ.Κ. με περναει για βλακα.
Στ @@ μου!
Απο την στιγμη που βγαινει και δηλωνει ΔΗΜΟΣΙΑ οτι αφου ΕΓΩ ασχολουμε με κοντρες και ακριβα αυτοκινητα ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΠΡΟΧΝΩ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.......
ΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ....
ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΤΩΝ Τ.Ε. ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΣΤΙΣ Τ.Ε. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ..... ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ Τ.Ε. -
+1 σε ANGEL & WAGNER
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Διαβάζω τόσες μέρες στο 'Περί Αυτοκίνησης' για το θέμα αυτό και δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα:
Το φόρουμ υπάρχει καταρχήν για να μιλάμε για αυτοκίνητα και μοτό (κυρίως).Όλο το πάθος με τον ΚΚ πού κολλάει;Νομίζουν κάποιοι ότι τους κοροϊδεύει;Μην ξαναπάρουν το περιοδικό του.Μην ξαναμπούν στο φόρουμ αν νομίζουν ότι και αυτό είναι φερέφωνο του ΚΚ.Απλά πράγματα.
Και μη μου πείτε ότι θιχτήκατε με τον ΚΚ ξαφνικά που σας περνάει για βλάκες,γιατί είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να μας απασχολεί.Στην καθημερινή μας ζωή ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Κ@ΛΟΚΡΑΤΟΥΣ μας δουλεύει ψιλό γαζί .Και για θέματα που έχουν να κάνουν με την επιβίωσή μας,το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.Κιεσείς τι κάνετε;Γράφετε ένα κάρο ποστ γιατί έτρεχε ο συντάκτης του ΚΚ ενώ ο ΚΚ γράφει ότι αυτό δεν είναι σωστό!!!Και γυρίζετε τον κόσμο ανάποδα γιατί ξαφνικά ανακαλύπτετε την Αμερική,ότι δηλ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ!!Σε ποιο πλανήτη ζούσατε τόσο καιρό;Κιαφού το ανακαλύψατε,μήπως να ασχοληθείτε με όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες που μας κυβερνάνε και που θα ψηφίσουμε την Κυριακή πάλι και μετά ασχοληθήτε και με τον ΚΚ και όλους τους άλλους σαν τον ΚΚ.Τότε θα είμαι κιεγώ μαζί σας.
Και στην τελική στο φόρουμ είναι γραμμένα 16000 μέλη.Με αυτό το θέμα ασχολείστε και σκοτώνεστε όχι πάνω από 20-30 άτομα (που συνήθως είναι γνωστοί για τις αντιπαραθέσεις τους σε τέτοιου είδους ζητήματα).Μας τα ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ !!!Ασχοληθείτε και με κάτι ουσιαστικότερο πια...
Αυτά και δεν ξαναασχολούμαι ...Επειδή υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με αυτά;
Δηλαδή θέματα όπως αυτό με τα ρολόγια, τα κινητά και τις ομάδες πρέπει να εξαφανιστούν;
Τουλάχιστον το θέμα σχολείται με άτομα που εμπλέκονται άμεσα με την αυτοκίνηση μέσω των 4τροχών.
Η απαντησή σου ήταν περιτή και γραμμένη για να προκαλέσει.Αυτό ακριβώς λέω κιεγώ για το δικό σου ποστ!!
Κιεν πάσει περιπτώσει δεν είπα ότι πρέπει να καταργηθούν θέματα αναλόγως της σοβαρότητάς τους.Αυτό είναι δική σου ερμηνεία.Εγώ είπα ότι υπάρχουν και σοβαρότερα πράγματα που αξίζει να ασχοληθούμε.Τουλάχιστον το συγκεκριμένο αναλύθηκε πια όσο έπαιρνε ΙΜΗΟ
-
Δεν αναλύθηκε καθόλου. Κανείς δεν απάντησε. Γιατί;
Περιμένω ακόμα απάντηση στο αρχικό ερώτημα.Αλήθεια στα άλλα θέματα μπαίνεις να γράψεις ότι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Διαφωνώ σε αρκετά σημεία με τον ΚΚ. Τον βρίσκω υπερβολικό και ισοπεδωτικό. Και δεν ξέρω σε ποιό σημείο έχει αφήσει του αγώνες, γιατί μια ματιά ρίχνω στο αντίστοιχο υποφόρουμ και...
Απ' την άλλη έχω βαρεθεί απίστευτα τους γνωστούς 3-4 που κάνουν ό,τι κάνουν και μετά είναι περήφανοι που 'δεν κρύβονται πίσω απ' το δάκτυλό τους'.
Ελπίζω το θέμα να μη γυρίσει στα γνωστά (που θα γυρίσει)...
Αφου τους εχεις βαρεθει, γιατι τους διαβαζεις;;;
Αυτή την απορία την έχω και γω...
Εγω μωλις επιασα στα χερια μου το 0-100-0....
Σταματισα να διαβαζω τους 4Τ -
O KK έχει ορίσει σε μεγάλο βαθμό την ιστορία της αυτοκίνησης στην Ελλάδα. Καλώς ή κακώς
Το καλώς θα μας πάρει ώρα να το βρούμε... και είναι άδικο για τον ίδιο
Γενικά και εγώ θεωρώ ότι πολλές φορές φάσκει και αντιφάσκει, ειδικά όταν διαβάζω τα παλιά του άρθρα για τα ιαπωνικά κονσερβοκούτια που τώρα είναι τέλεια (μετά τα λεφτά που έριξε η Toyota) στην Ελληνική αγορά.
Το άλλο που είναι κάπως γενικά είναι ότι είναι πολύ απόλυτος. Δεν το παίζει διπλωμάτης στα άρθρα του χωρίς ουσιαστικά να μην είναι με τις εταιρίες.
Το περιοδικό είναι καθαρά μία επιχείρηση με διαφημιστικά έσοδα και άρα δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ποτέ και για τίποτα. Μη ξεχνάμε ότι αν οι εταιρίες αυτοκινήτου τα πάρουν στο κρανίο και συμπλεύσουν εναντίον ενός περιοδικού, αυτό θα κλείσει ΑΜΕΣΑ.Τα τελευταία πέντε χρόνια τον θεωρώ γενικά αγανακτισμένο με το σύστημα και τα χώνει.
Συμφωνώ αλλά μη γίνουμε και Ευαγγελάτοι που όλο στοχεύουμε αλλά δε μπορούμε να προτείνουμε λύση... Λύσεις μπορούμε να βλέπουμε από τους Δημοσιογράφους.... Αυτό είναι το επόμενο βήμα.
Εχουμε πρόβλημα με το Α, σκεφτήκαμε και αυτή τη λύση. Τωρα αν μας γραψουν στα αρ... τους που μάλλον είναι και το post probable τότε τουλάχιστον θα έχουμε κάνει και κάτι παραπάνω. Θα έχομε δώσει τη λύση.
Η ελληνική δημοσιογραφία έχει γενικά μόνο κριτική.... Αυτό είναι το νόημα? Δεν πρέπει να κάνουμε και πολιτική, δηλαδή λύσεις κλπ...Τωρα αν μου τη δίνει ο ΚΚ.... Αλλες φορές ναι άλλες όχι, αλλά αυτό συμβαίνει και με φίλους μου.... Μηπως εγώ είμαι καλύτερος...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Διαφωνώ σε αρκετά σημεία με τον ΚΚ. Τον βρίσκω υπερβολικό και ισοπεδωτικό. Και δεν ξέρω σε ποιό σημείο έχει αφήσει του αγώνες, γιατί μια ματιά ρίχνω στο αντίστοιχο υποφόρουμ και...
Απ' την άλλη έχω βαρεθεί απίστευτα τους γνωστούς 3-4 που κάνουν ό,τι κάνουν και μετά είναι περήφανοι που 'δεν κρύβονται πίσω απ' το δάκτυλό τους'.
Μαλλον δεν καταλαβες το σχόλιο.... Η μήπως δεν το καταλαβα εγω? Μπαααα...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
b_x
+1!!!
Angel!!!!
Αν δεν υπάρξουν ειρωνικά σχόλια, να μου τρυπήσεις τη μύτη!
Όσο για το αν προκαλεί τον κόσμο μια βόλτα του ΚΚ με μαχητικό αεροπλάνο, πλήρωσε-δεν πλήρωσε, τότε περιοδικά όπως τα YAGHTING (το σκότωσα), ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ κτλ, τι κάνουν?
Μα δεν γράφω εγώ ότι διάφορα ακριβά πράγματα προκαλούν το κοινό αίσθημα. Ο ΚΚ το γράφει.
Εσένα σου φαίνεται λογικό να λέει ότι μία Cls προκαλεί το κοινό αίσθημα και μετά να περιγράφει μία βόλτα που μπορεί να στοιχίζει περισσότερο.;Η οποία βόλτα όμως δεν έγινε για φιγούρα, σαν αυτή που κάνουν οι περισσότεροι οδηγοί merc στον δρόμο, αλλά πιο πολύ σαν δημοσιογραφική αποστολή και για ευχαρίστηση. Ακόμα και μόνο για ευχαρίστηση να έγινε, δεν το έκανε με λεφτά που έφαγε από τους Έλληνες φορολογούμενους και επιπλέον αν είναι έτσι να κατηγορήσουμε και αυτούς (πχ) που τρέχουν σε αγώνες αυτοκινήτου χαλώντας πολλαπλάσια χρήματα. Το τι κάνω εγώ με τα λεφτά μου είναι δικό μου θέμα, αρκεί να μην το κάνω για φιγούρα, επειδή προκαλεί ή να μην βλάπτω κάποιον άλλο κάνοντάς το.
-
Απαράδεκτος ο Κ.Κ.!
Δεν λέγεται Peter Shuttlework o Νοτιοαφρικανός επιχειρηματίας που ταξίδεψε στο διάστημα, αλλά Mark Shuttleworth!!!
Νά'ναι καλά ο άνθρωπος που ξόδεψε τόσα εκατομμύρια δολλάρια για τη μοναδική εμπειρία του να δει τη Γη από μακριά. Χμ, άραγε προκάλεσε αυτός το δημόσιο αίσθημα, επειδή είναι από τους λίγους ανθρώπους που το έχουν κάνει αυτό;
Μπα, δε νομίζω. Ολοι εμείς που χρησιμοποιούμε το Ubuntu Linux που έχει εκδόσει η εταιρία του η Canonical, και μάς το στέλνει κιόλας εντελώς δωρεάν στο ταχυδρομείο, όχι μόνον τον θαυμάζουμε, αλλά έχουμε διαβάσει και τις πολύ αναλυτικές περιγραφές του για τη φοβερή εμπειρία και του έχουμε πει συγχαρητήρια!
Και κάτι άλλο. Πού τραβάει κάποιος τη γραμμή;
Ο κάγκουρας, που έχει δώσει τα χιλιάδες ευρώ για να βελτιώσει το Opel, εντάξει, μπορεί να προκαλεί την αισθητική μας αν έχει βάλει σιδερώστρες, και να διαταράσσει την ηρεμία μας αν κάνει ηχορρύπανση στις 3 τα ξημερώματα, αλλά πέρα απ'αυτό, δικαίωμά του δεν είναι;
Εγώ όμως που έχω CD Changer στο αυτοκίνητο; Τι να πεις; Εδώ υπάρχουν παιδάκια που δουλεύουν στους δρόμους, άστεγοι, κόσμος που πεινάει, κι εγώ έχω πάρει το λαλάκι που πατάς ένα κουμπί και το ρομποτικό σου αλλάζει το CD.... Ντροπή μου...
Ποιος ορίζει αυτά τα όρια του πού σταματάμε να 'προκαλούμε το δημόσιο αίσθημα';
Γι'αυτό και τέτοιες συζητήσεις είναι πολύ υποκειμενικές στο τέλος, και δύσκολα θα βγει κάποιο συμπέρασμα, κοινά αποδεκτό τέλος πάντων.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω εχω την εντυπωση οτι εσυ δεν καταλαβες.
Γι αυτο παραθετεις μονο την χαμογελαστη φατσα, η οποια ειναι μερος μονο της απαντισης που εδωσα και οχι την πλυρη απαντιση μου. -
Εγω μωλις επιασα στα χερια μου το 0-100-0....
Σταματισα να διαβαζω τους 4ΤΜαλλον δεν καταλαβες το σχόλιο.... Η μήπως δεν το καταλαβα εγω? Μπαααα...
Γι αυτο παραθετεις μονο την χαμογελαστη φατσα, η οποια ειναι μερος μονο της απαντισης που εδωσα και οχι την πλυρη απαντιση μου.Βαζω στην παραθεση και το υπολοιπο, και συνεχιζω να πιστευω πως δεν καταλαβες το σχολιο του charmak66
-
Γι αυτο παραθετεις μονο την χαμογελαστη φατσα, η οποια ειναι μερος μονο της απαντισης που εδωσα και οχι την πλυρη απαντιση μου.Αν κάποιος δεν κατάλαβε το σχόλιό μου, αυτός είσαι εσύ!
Αυτοί που βαριέμαι να διαβάζω είναι η γνωστή 'παρεά' που ο ένας επιβραβεύει τον άλλον για το πόσο ωραία τα χώνει στο 4TF....
Τον ΚΚ, άμα γουστάρω δεν τον διαβάζω, δεν γεμίζει τον κόσμο με ποστς...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
O KK έχει ορίσει σε μεγάλο βαθμό την ιστορία της αυτοκίνησης στην Ελλάδα. Καλώς ή κακώςΚόψε κάτι....
Εγω θα ελεγα παρακολουθήσει -
charmak66
Τον ΚΚ, άμα γουστάρω δεν τον διαβάζω, δεν γεμίζει τον κόσμο με ποστς...Σαν και σενα δηλαδη....
-
double post
-
Δηλαδή οι κόντρες καλώς γίνονται; Κάπου εκεί θέλουν μερικοί να καταλήξουν; Στην αθώωση των κουλών που για να κάνουν την πλάκα τους στο τζάμπα έχουν πάρει στο λαιμό τους αμέτρητους ανθρώπους;
Ίσα ρε ταλαίπωροι τζαμπατζήδες που δίνετε χιλιάρικα για μούρη και τσιγκουνεύεστε εκατοστάρικα για την ασφάλεια του κόσμου.
Και λίγα σούρνει ο ΚΚ. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γι αυτο παραθετεις μονο την χαμογελαστη φατσα, η οποια ειναι μερος μονο της απαντισης που εδωσα και οχι την πλυρη απαντιση μου.Αν κάποιος δεν κατάλαβε το σχόλιό μου, αυτός είσαι εσύ!
Αυτοί που βαριέμαι να διαβάζω είναι η γνωστή 'παρεά' που ο ένας επιβραβεύει τον άλλον για το πόσο ωραία τα χώνει στο 4TF....
Τον ΚΚ, άμα γουστάρω δεν τον διαβάζω, δεν γεμίζει τον κόσμο με ποστς...
μα.... γεμιζουμε με ποστς συγκεκριμενες ενωτιτες του φορουμ.
Ειτε επιδει δεν ειμαστε οσα μας χαρακτιρηζει ο κ.Κ.Κ. -πρεζεμποροι, σωματεμποροι, αξιοι διαχειριστες πατρικων περιουσιων κτλ.
Ειτε επιδει μας την εχει δωσει το υφακη μερικων μερικων που αλλα λενε εδω μεσα και αλλα κανουν εκει εξω....
Κ επιδει οι 3-4 που λες, φερνουμε παραδειγματα και στοιχεια... Συνεχιζουν να το ριχνουν στην πλακα και στις ειρωνιες καθως δεν εχουν αλλη επιχειρηματολογια.Η ειρωνεια ειναι οπλο των αδυνατων...Κ οχι αυτων που εχουν χ**μενη την φολια τους....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δηλαδή οι κόντρες καλώς γίνονται; Κάπου εκεί θέλουν μερικοί να καταλήξουν; Στην αθώωση των κουλών που για να κάνουν την πλάκα τους στο τζάμπα έχουν πάρει στο λαιμό τους αμέτρητους ανθρώπους;Ίσα ρε ταλαίπωροι τζαμπατζήδες που δίνετε χιλιάρικα για μούρη και τσιγκουνεύεστε εκατοστάρικα για την ασφάλεια του κόσμου.
Και λίγα σούρνει ο ΚΚ.Τοσο καιρο ....Κανενας δεν ειπε οτι οι κοντρες ειναι ΟΚ.....
Συζηταμε για οσα εχει γραψει και ανεραισει ο κ.Κ.Κ.
Νωμιζω οτι εισαι οφφ τοπικ! -
πολυ off topic
αναρωτιεμαι για αλλη μια φορα για ορισμενους
περιπτωση Α.
-δεν ξερετε να διαβαζετε?
-δεν καταλαβενετε τι διαβαζετε?περιπτωση Β.
-ειστε χαζοι?
-παριστανετε τους χαζους? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δηλαδή οι κόντρες καλώς γίνονται; Κάπου εκεί θέλουν μερικοί να καταλήξουν; Στην αθώωση των κουλών που για να κάνουν την πλάκα τους στο τζάμπα έχουν πάρει στο λαιμό τους αμέτρητους ανθρώπους;Ίσα ρε ταλαίπωροι τζαμπατζήδες που δίνετε χιλιάρικα για μούρη και τσιγκουνεύεστε εκατοστάρικα για την ασφάλεια του κόσμου.
Και λίγα σούρνει ο ΚΚ.Δεν είπε κανείς ότι οι κόντρες καλώς γίνονται.
Όμως δεν μπορεί να βρίζει και να προσβάλλει όσους βελτιώνουν το αυτοκίνητό τους και μετά να βάζει ένθετο βελτίωσης.
Δε γίνεται να χτυπιέται για την ασφάλεια και να γράφονται άρθρα με Μ5 και 200αρες σε στροφές πλαγιολισθαίνοντας.
Να λέει για πρόκληση δημοσίου αισθήματος και να κάνει βόλτες εκοτομμυρίων με αεροπλάνα και έπειτα να προσφέρει αυτές τις βόλτες σε συνεργασία με ξένη εταιρεία μέσα από το περιοδικό του.
Περί ΚΚ, κόντρας και μούρης...