-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όπως και να 'χει, το θέμα δεν κλειδώνεται.
Palioxountike
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Το ξανασκέφτηκα. Ψηφίζω Brera....Logiko gia esena pou dialekses tis aneseis (S2000) apo to drivers car.
Brera eee???
-
Δεν είναι θέμα 'ανέσεις vs driver's car'
Υπάρχει και το θέμα του FR vs MR
-
Το S2000 δεν είναι driver's car???
-
Δεν είναι θέμα 'ανέσεις vs driver's car'Υπάρχει και το θέμα του FR vs MR
Ta exoume pei sto MSN.
An thymame kala den exeis odigisei kannena apo ta 2 nomizo kai to FR vs MR einai poly geniko.
Emena to sygekrimeno MR mou dinei poly perisoteri empistosini idios logo feedback na to kano oti thelo, se antithesi me to S2000 kai to APARADEKTO timoni tou kai tin metrio se sxesi me Elise traction kai Grip.
Opos ksereis auta ta leo exontas to ena kai exontas odigisei arketa to allo(mod 2001 kai Mod 2005). -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το S2000 δεν είναι driver's car???H Elise den einai aneti?
Ola einai sxetika mate
Kai gia mena h Elise einai pio aneti apo oti to S2000 einai DRIVER'S car, if you get my drift -
Anyway boys, sas afino giati ekana 400xlm pali simera me tin Elise kai kourastika (plaka kano fysika sto thema kourasis )
-
Δε διαφωνώ ούτε για το περίεργο τιμόνι του S2k, ούτε για το περιορισμένο grip σε σχέση με την Elise.
Still, θα διάλεγα το S2k.
Όχι, δεν έχω οδηγήσει κανένα, έχω συνοδηγήσει σε Elise μόνο. Στηρίζομαι σε σχόλια ανθρώπων που εμπιστεύομαι για το πώς είναι τα δυο αυτοκίνητα (ένας εξ αυτών είσαι κι εσύ ) και εξακολουθώ να εικάζω ότι το Hondaκι θα μ' αρέσει περισσότερο
-
Εlise για μένα απλά επειδή είμαι ερωτευμένος μ'αυτό το αυτοκίνητο
-
Ως hardcore κάγκουρας ψηφίζω S2K και ο κ@λ@ς σας να καίει!!
Ρε υπάρχει καλύτερο τουτούνι από το S2K?Μήπως μια GT3 RS?? Μήπως.....
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Δε ψήφισα κανένα. Γιατί αν ψηφίσω θα χάσω τη φήμη μου σαν Ιαπωνεζόφιλου.
Twra pou h Elise forane mono moter Toyota mporeis na psifiseis xwris na exeis typseis
Ok με έπεισες.
(Χάθηκε ο κόσμος να φορούσαν Honda κινητήρα )
Pes ta Xrysostome.
Elise me CTR engine kai Jacksson Rasing Superchargerhttp://www.blinkmotorsport.com/cgi-bin/site.pl?honda
http://www.brooke-kensington.co.uk/phond2.htm -
(όταν τελειώσει η ψηφοφορία φωνάχτε με)
ΛωτοΠατέρα σόρρυ ρε συ
-
Εχμ, θα ήθελα πάρα πολύ ένα S2000, αλλά θα ήθελα επίσης πάρα πολύ και μια Elise. (κάτι μας είπες, ξύπνιε!)
Δεν έχω οδηγήσει κανένα, αλλά για λόγω που ίσως δε μπορώ να βρω, κάτι deep inside πήγε το χέρι μου στο κουτάκι με την Elise...
-
Μία elise.....έχει λιγότερα τέλη από το S2K
Χωρίς πλάκα, ανάλογα αν θα είχε άλλο αμάξι -εκτός από το 106 που δεν πωλείται!- δλδ αν θα είχα ένα τρίτο απλό αμαξάκι να έπαιρνα elise, αν όχι ένα S2k
-
Elise.-
Και τα 2 είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα αλλα η Elise είναι λίγο παρπάνω. Αλουμινένιο πλαίσιο με κολλητά τα μέρη του, κινητήρας στο κέντρο, χαμηλό βάρος... -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Elise.-
Και τα 2 είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα αλλα η Elise είναι λίγο παρπάνω. Αλουμινένιο πλαίσιο με κολλητά τα μέρη του, κινητήρας στο κέντρο, χαμηλό βάρος...Εσύ δε δικαιούσαι να έχεις άποψε, ρε κουλάδι...!!! Ποιος σε ρώτησε εσένα;
-
Elise.-
Και τα 2 είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα αλλα η Elise είναι λίγο παρπάνω. Αλουμινένιο πλαίσιο με κολλητά τα μέρη του, κινητήρας στο κέντρο, χαμηλό βάρος...Εσύ δε δικαιούσαι να έχεις άποψε, ρε κουλάδι...!!! Ποιος σε ρώτησε εσένα;
Άντε πάγαινε ρε κάνε καμια πάντα στην πλατεία να δεις αν έρχομαι
-
Δεν έρχεσαι. Κάτσε να κάνω άλλη μία μήπως δεν είδα καλά...
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Εlise για μένα απλά επειδή είμαι ερωτευμένος μ'αυτό το αυτοκίνητοω ναι!
αφηστε που το ενα ειναι χουντα και το αλλο λοτους.
(ειμαι προκατειλλημμενος με τη χουντα απο τα μηχανακια,δεν ξερω αν τα 4τροχα χουντα ειναι το ιδιο σπαστικα!) -
Νομίζω πως η Elise είναι πιο γρήγορη παντού, αν φυσικά οδηγείται από κάποιον που ξέρει να εκμεταλλευτεί το κεντρομήχανο layout.
Και το S2000 μ' αρέσει πολύ και λέγεται πως είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, αν και λίγο απόλυτο για μπροστομήχανο-πισωκίνητο.
Δεν ξέρω τι να ψηφίσω...
Honda S2000 vs. Lotus Elise