-
τερμα οι διαχρονικές καμπυλωτές ιταλίδες από το μαρανέλο...
-
Φυσικά με μυαλό και ψυχή... Τις χαζές και άψυχες όλοι τις βαριούνται.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φυσικά με μυαλό και ψυχή... Τις χαζές και άψυχες όλοι τις βαριούνται.εσύ δεν θες γκόμενα ... alfa romeo θες...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τερμα οι διαχρονικές καμπυλωτές ιταλίδες από το μαρανέλο...γιατι δεν εχει καμπυλες η 458;
-
Ναι, οι ρόδες της ειναι στρογγυλες.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
γιατι δεν εχει καμπυλες η 458;
πλακα μου κάνεις?
τα φαουλ του τσαρτα ήταν καμπυλωτά ...
η έλλειψη είναι καμπύλη...
η μπανάνα είναι καμπυλωτή...οι φερράρι είναι πιο ιαπωνομούτσινες από ποτέ ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πλακα μου κάνεις?
αν αυτο δεν ειναι καμπυλες....
-
Αν αυτά δεν ήταν καμπύλες, δε θα χωρούσαν οι τροχοί.
-
Λατρεύω το φόρουμ μας! Όλοι αποθεώνουν την F40 που δεν έχει ούτε μισή καμπύλη! Η 458 που είναι γεμάτη από δαύτες, δεν είναι καλή γιατί δεν αρκετά καμπυλωτή...
ΥΓ: Σκαραβαίος-Ferrari προβλέπω να είναι η επόμενη απαίτηση.
-
που εισαι ρε ρεντ!!ακομα ενα θεμα που συμφωνουμε(στο οτι ιαπωνιζουν οι τελευταιες φερραρι)!!
η τελευταια ομορφη(κ διαχρονικη) φερραρι ειναι για μενα η 599.κ η φφ στο περιπου,που δικαιολογειται ελεω πρακτικοτερου χαρακτηρα..
κ κατι αλλο που παρατηρησα..
360-430-458,οι τελευταιες δλδ κεντρομηχανες,εξαιρουμενης της εντζο, δεν μου φαινονται..διαχρονικες..
ιταλοι φιλοι μου,παθιασμενοι με την εταιρεια,μου ελεγαν οτι καμια νεα φερραρι δεν αντικαθιστα την προηγουμενη,ωστε να ειναι ολες ξεχωριστες..αυτες οι 3 ομως,αυτο μου δειχνουν..
μακαρι η φερραρι να παρει παραδειγμα απο τον σχεδιασμο του εσωτερικου,ωστε να εμπνευστει για το εξωτερικο.η αν θελει (κ καλα) να σχεδιασει με βαση τις απολυτες επιδοσεις,ας αφησει τις πολυτελειες κ λοιπες παπαριες(σχετικα με τις επιδοσεις),για την μαζερατι !
κ τελος,ειπαμε,να στηριξει η φερραρι την μαζερατι για να μη χαθει,αλλα δεν ειναι αναγκη να σχεδιαζει η ιδια ασχημοτερα αυτοκινητα.. ελπιζω μονο οι νεες μαζερατι να μην εχουν την ιδια στροφη στην σχεδιαση..αλμπα ακους? -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
που εισαι ρε ρεντ!!ακομα ενα θεμα που συμφωνουμε(στο οτι ιαπωνιζουν οι τελευταιες φερραρι)!!
η τελευταια ομορφη(κ διαχρονικη) φερραρι ειναι για μενα η 599.κ η φφ στο περιπου,που δικαιολογειται ελεω πρακτικοτερου χαρακτηρα..
κ κατι αλλο που παρατηρησα..
360-430-458,οι τελευταιες δλδ κεντρομηχανες,εξαιρουμενης της εντζο, δεν μου φαινονται..διαχρονικες..
ιταλοι φιλοι μου,παθιασμενοι με την εταιρεια,μου ελεγαν οτι καμια νεα φερραρι δεν αντικαθιστα την προηγουμενη,ωστε να ειναι ολες ξεχωριστες..αυτες οι 3 ομως,αυτο μου δειχνουν..
μακαρι η φερραρι να παρει παραδειγμα απο τον σχεδιασμο του εσωτερικου,ωστε να εμπνευστει για το εξωτερικο.η αν θελει (κ καλα) να σχεδιασει με βαση τις απολυτες επιδοσεις,ας αφησει τις πολυτελειες κ λοιπες παπαριες(σχετικα με τις επιδοσεις),για την μαζερατι !
κ τελος,ειπαμε,να στηριξει η φερραρι την μαζερατι για να μη χαθει,αλλα δεν ειναι αναγκη να σχεδιαζει η ιδια ασχημοτερα αυτοκινητα.. ελπιζω μονο οι νεες μαζερατι να μην εχουν την ιδια στροφη στην σχεδιαση..αλμπα ακους?Δεν συμφωνώ.Η 328 ένα ελαφρύ restyling της 308 ήταν.H 348... μια testarossa υπό κλίμακα και εξέλιξη αυτής η 355 .H 430 είναι ένα βαρύ restyling της πολύ καλής 360.Η 458 είναι άλλο φρούτο (μαζί με την 308 οι κορυφαίες σχεδιαστικά για μένα 8κύλινδρες).
Η Maserati πέραν του ότι δεν έχουν σχέση με το αναβαθμισμένο πια centro stile Ferrari ( ο ρόλος του CS της Pininfarina θα καθίσταται ολοένα και λιγότερο αποφασιστικός στο σχεδιασμό της Ferrari και περισσότερο συμβουλευτικός),ξεκόβουν τεχνικά από το Maranello και κατασκευαστικά από τη Modena....για να ενσιχύσουν τους δεμούς τους με την Fiat και την CJD.
Δεν ξέρω τι θα κάνουν με τους αντικαταστάτες των GS και GC, αλλά το νέο E segment είναι εξαιρετικό σαν σχέδιο (ενώ δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι σπουδαίο η νέα Quattroporte και το SUV...εσωτερικά δε το layout όλων αυτών είναι Chrysler-Jeep και το carry over των ηλεκτρονικών Μopar). -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Δεν συμφωνώΜη στεναχωριέσαι... κανείς δεν συμφώνησε με κανέναν εδώ και 15 σελίδες!
-
Δεν συμφωνώ
Μη στεναχωριέσαι... κανείς δεν συμφώνησε με κανέναν εδώ και 15 σελίδες!
συμφωνω!
-
Λατρεύω το φόρουμ μας! Όλοι αποθεώνουν την F40 που δεν έχει ούτε μισή καμπύλη! Η 458 που είναι γεμάτη από δαύτες, δεν είναι καλή γιατί δεν αρκετά καμπυλωτή...ΥΓ: Σκαραβαίος-Ferrari προβλέπω να είναι η επόμενη απαίτηση.
Ε?
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
πλακα μου κάνεις?
αν αυτο δεν ειναι καμπυλες....
συνεχίζεις να κάνεις πλάκα ??
-
Λατρεύω το φόρουμ μας! Όλοι αποθεώνουν την F40 που δεν έχει ούτε μισή καμπύλη! Η 458 που είναι γεμάτη από δαύτες, δεν είναι καλή γιατί δεν αρκετά καμπυλωτή...ΥΓ: Σκαραβαίος-Ferrari προβλέπω να είναι η επόμενη απαίτηση.
αλέξανδρε γούστα...
-
για ολες τις Φερραρι ισχυει, απλα στις πιο 'καθαροαιμες' κατασκευες το ποσοστο αυτο μειωνεται λιγο οπως αντιστοιχα μειωμενος ειναι και ο αριθμος αυτων που κατασκευαζονται σε σχεση με τις υπολοιπες
Άντε να συμφωνήσω με την εμφάνιση και τον ήχο. Κοιτάνε όμως και τις επιδόσεις απλά και μόνο για να έχουν να τις λένε (οι μη πωρωμένοι... οι πωρωμένοι πρώτα αυτές κοιτάνε). Δέρματα όμως κλπ δε έχει! Χειροκίνητα παράθυρα, μια ανθρακονημάτινη μπανιέρα, τιμόνι, 2 πεντάλ και 10 κουμπιά, ούτε καν στέρεο! Οπότε το πελατολόγιο διαφέρει, δε νομίζεις;
Πότε ήταν έτσι μια Ferrari (με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως F40) ?
Και γιατί τότε να πάρεις Ferrari και όχι πχ. Radical, σίγουρα φθηνότερο και μάλλον γρηγορότερο θα 'ναι...
Αλλά δεν θα ΄ναι Ferrari
Εσύ που δεν θα αγοράσεις ποτέ Ferrari τις θέλεις έτσι όπως ΔΕΝ τις θέλουν αυτοί που όντως τις αγοράζουν
-
Βρε Νάσο, τι δεν κατάλαβες; Μιλάμε για τις σκληροπυρηνικές (288 GTO, F40, F50, 360 CS, Enzo, 430 Scuderia, 599 GTO κλπ). Αυτές ήταν έτσι όπως περιγράφω. Και δεν έχει να κάνει ότι αν πάρεις κάτι άλλο δεν θα είναι Ferrari. Έχει να κάνει με το ότι όταν βγαίνουν αυτές (ειδικά οι super Ferrari - Enzo κλπ) είναι ό,τι ταχύτερο κυκλοφορεί με πινακίδες. Από ότι ξέρω δε, όλες έχουν ξεπουλήσει εν μια νυκτί, οπότε το επιχείρημα ότι δεν τις θέλουν έτσι οι αγοραστές, δεν το δέχομαι επ' ουδενί.
-
και η California ξεπουλησε σε 1 μερα, αρα;
οι ειδικες εκδοσεις βγαινουν σε πολυ λιγα κομματια και 360/365 μερες βρισκονται απλα σε καποιο γκαραζ. -
Και τις υπόλοιπες 5 είναι στο συνεργείο για σέρβις.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)