-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λέει ξεκάθαρα ότι δε σκοπεύει να κατασκευάσει 458 Scuderia. Τώρα, αν ψεύδεται είναι άλλο θέμα. Εγώ πάντως στη θέση του δεν θα διακινδύνευα τη φήμη μου λέγοντας ένα τέτοιο ψέμα χωρίς λόγο...Εργάζονται σε αυτή ήδη από την περασμένη άνοιξη.Δεν πρόκειται να βγει στο εμπόριο όμως πριν το 2012.Όλη η φημολογία έχει να κάνει με την 'προστασία' των πωλήσεων της 458Italia (της οποία ο κινητήρας βγήκε επίτηδες φιμωμένος....μιας και θα ακολουθήσει η scuderia).
Σε λίγο στην πίστα και η version GT2. -
Μεγαλύτερη έκπληξη για μένα θα ήταν να ΜΗΝ βγάλει κάτι αντίστοιχο και να παραμείνει μέχρι τέλους στο αρχικό 458. Όχι ότι έχει κάποιο πρόβλημα το αρχικό δηλαδή.
-
Ο Pik έχει γούστο και πλάκα τουλάχιστον. Ο taurus όχι...
-
Λέει ξεκάθαρα ότι δε σκοπεύει να κατασκευάσει 458 Scuderia. Τώρα, αν ψεύδεται είναι άλλο θέμα. Εγώ πάντως στη θέση του δεν θα διακινδύνευα τη φήμη μου λέγοντας ένα τέτοιο ψέμα χωρίς λόγο...Καλα το διαβασες εσυ, αλλα ο προεδρος ριχνει σταχτη στα ματια... με την ιδια λογικη δεν θα βγαλει σε 4-5 χρονια τον αντικαταστατη της 458 γιατι θα εχει αδεια κυκλοφοριας μονο στον αεροδιαδρομο διεθνων αερολιμενων
Τα ιδια ελεγε δε και για το οτι δεν προκειτε ποτε να εβγαζε εκδοση convertible σε stradale/scuderia γιατι και καλα ( δικα του λογια ειναι αυτα παλι ) οι εκδοσεις τετοιου τυπου δεν ειναι για αερακι στα μαλια και βολτες στο ηλιοβασιλεμα... και οχι μονο εβγαλε την 16Μ αλλα την εβγαλε και συλλεκτικη...
Οπως επισης οτι δεν θα εβγαζε ποτε ανοιχτη 12κυλινδρη... παρε την aperta...
κ.ο.κ.
-
Ο Pik έχει γούστο και πλάκα τουλάχιστον. Ο taurus όχι...my man....
ειπαμε κραζουμε για να περναει η ωρα αλλα... απολυτο ρισπεκτ.
Η 458 ειναι απλα απιστευτη.
Παιζει ρολο σε τι συνδυασμους την αγοραζεις.
Περιεργο που εκτος απο τις εργοστασιακες και καποια τεστ drive δεν εχω δει ακομα ΙΧ στην γυρω περιοχη
Λυπαμαι που θα το πω ειλικρινα, αλλα η Gallardo μπροστα της ειναι ξεπερασμενη παλια,απλοικη και πλαδαρη.αυτοκινητα τυπου 911 κλπ απλα δεν πλησιαζουν.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αυτοκινητα τυπου 911 κλπ απλα δεν πλησιαζουν.Σώωωωπα
Περιμένω εντυπώσεις πιο αναλυτικά και περιγραφικά όταν συνέλθεις
-
εγω παλι νομιζω οτι η Γκαλλαρντο ειναι ετη φωτος σχεδιαστικα εμπρος απο την 458.Απολυτη αρμονια, καλυτερος ηχος και ισως η καλυτερη Λαμποργκινι των τελευταιων δεκαετιων
Παντως μια Φερραρι δεν χρειαζεται να ειναι ομορφη για να σε συγκλονισει. Αρκει να την δεις να περναει διπλα σου
-
Tι εννοείτε ότι τα Πορσικά δεν πλησιάζουν, σε ποιό τομέα?
Παρεμπιμπτόντως πάρτε και ένα συγκριτικό να διαβάσετε γιατί κάποιοι θεωρούν ότι η 911 ρίχνει στην 458, έστω και με βραχεία κεφαλή. Μπορεί βέβαια και να μην ξέρουν τι τους γίνεται. -
H Πορσε ειναι σπορ αυτοκινητο η Φερραρι ειναι εξωτικη...
και η Κορβετ ειναι το ιδιο γρηγορη με την 458 αλλα δεν ειναι Φερραρι -
Άρα η 458 δεν πλησιάζει καν τη συγκεκριμένη 911 στο σπορ χαρακτήρα. Και στην τιμή επίσης.
ΟΚ, αντιλαβού. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Tι εννοείτε ότι τα Πορσικά δεν πλησιάζουν, σε ποιό τομέα?
Παρεμπιμπτόντως πάρτε και ένα συγκριτικό να διαβάσετε γιατί κάποιοι θεωρούν ότι η 911 ρίχνει στην 458, έστω και με βραδεία κεφαλή. Μπορεί βέβαια και να μην ξέρουν τι τους γίνεται.Τυχαία τελείως άνοιξα κατευθείαν στη σελίδα της 911 (6η) και κάτω κάτω είδα το 0-60 σε 2.7...
Δεν ξέρω, αδυνατώ να πιστέψω τέτοια νούμερα
Το έκλεισα αμέσως για να είμαι ειλικρινής
-
Tι νούμερο θα περίμενες ως φυσιολογικότερο για 0-96 χαω?
-
Εάν εσύ θεωρείς φυσιολογικό το εν λόγω νούμερο, ΟΚ
Τέτοιο νούμερο πετυχαίνουν EVO με πολλά (πολλά) περισσότερα άλογα, λιγότερα κιλά, ανάλογο στήσιμο.
Όπως επίσης και οι περισσότερες στριτ μηχανές μεγάλου κυβισμού.
Τώρα βέβαια ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει, αλίμονο. Εγώ δε θα πάρω πάντως.
-
Δεν έχω άποψη, ούτε για το 2,7 της 911, ούτε για το 3,3 της 458, επίσης για τα 0-96 χαω.
-
Εντάξει να'χαμε να λέγαμε σίγουρα, τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν ήμουν λάτρης των αριθμών
Απλά στα 100 να έχει προβάδισμα 13 μέτρων η 911 από την 458, και αντίστοιχα να είναι πίσω καμιά 10αριά από την Veyron SS ( ), ε με βάζει σε υποψίες.
Τώρα εάν κάποιος βάλει βιντεάκι που όντως η 911Τ ρίχνει 2.5 αμάξια στα 100 στην Ιτάλια, τότε (κατά τη γνώμη μου) θα είναι επειδή ενδεχομένως ναι να είναι όντως τόσο γρηγορότερη η Πόρσε, αλλά όχι σε τέτοια νούμερα (3,3 και 3.8 πχ αντίστοιχα).
Για οτιδήποτε κάτω από 3 δευτερόλεπτα πηγαίνει σε άλλη κλίμακα αυτοκινήτων και σίγουρα όχι σε 'καθημερινά'.
Έτσι το βλέπω εγώ, επαναλαμβάνω
-
Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω αυτη την μανια με τους αριθμους... Ειδικα οταν μιλαμε για δεκατα του δευτερολεπτου.. Δηλαδη τον κατοχο οποιουδηποτε supercar τον νοιαζουν τοσο πολυ αυτα τα νουμερα..?
ΥΓ : δεν απευθυνομαι σε κανεναν προσωπικα απο εδω μεσα προς θεου απλα μια απορια μου εκφραζω...
-
Η 911 με PDK επτάρι σε launch control mode. Με ηλεκτρονικά όργανα όλες οι μετρήσεις, για τα 0-96 χαω τονίζω.
Για να αμφισβητηθούν, αυτό πρέπει να γίνει με άλλα στοιχεία τα οποία να αποδεικνύονται σοβαρότερα σε κάποια σύγκριση. Αν κάποιος έχει, ας κάνει τον κόπο να τα παραθέσει, να τα δούμε.ΥΓ. Η αριθμολαγνεία είναι αναπόσπαστο μέρος του μάρκετινγκ αυτών των αυτοκινήτων. Από τους ίδιους του κατασκευαστές τους προέρχεται, αυτοί την συντηρούν παντί τρόπω. Το πόπολο, σε πλείστες των περιπτώσεων, θα φάει αυτό που θα του σερβίρουν και θα πει και ευχαριστώ και από πάνω.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τα νούμερα με αφήνουν εντελώς αδιάφορο......και κάτι σχετικό μεταξύ 997 ΤS και 458
http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... talia.htmlporschakias στα σχόλια από κάτω
-
Ο Busso είναι;
-
Ρε συ Δημητράκη... να μιλήσω τώρα ή όχι;
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)