-
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/247346/
-
-
Μ'αρεσει που ειναι stripped out εκδοση αλλα εχουν κρατησει το αλογακι στην μασκα κατω...
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
δεν θα χαράμιζα ούτε ενα ευρω για μπροστομήχανη ferrari.Πολύ θα ήθελα να ακούσω μια καλή δικαιολογία
Να κάνω μια υπόθεση? Δεν έχει την οδηγική αλητεία των κεντρομήχανων V8.
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό το λινκ:
http://www.parkers.co.uk/cars/equipment ... eriv=30655
βέβαια ο sv2 sίγουρα είναι πιο αρμόδιος για να μας ενημερώσει με απόλυτη σιγουριάΕντύπωση μου κάνει ότι βγαίνει και με ραν φλάτ λάστιχα. Πάντως δεδομένης της αξία του αυτοκινήτου, νομίζω ότι οι τιμές είναι μάλλον λογικές...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
δεν θα χαράμιζα ούτε ενα ευρω για μπροστομήχανη ferrari.
Πολύ θα ήθελα να ακούσω μια καλή δικαιολογία
Να κάνω μια υπόθεση? Δεν έχει την οδηγική αλητεία των κεντρομήχανων V8.
την απάντηση την έδωσες μόνος σου + ότι το μοτέρ της ferrari είναι έργο τέχνης και επιβάλλεται κατ'εμε να είναι μέσα σε τζάμι για να φένεται και να το θαυμαζεις και όχι να κρύβεται μέσα σε λαμαρίνες.
για έμενα 2 μόνο ferrari αξίζουν η 430 και η 458...
την 360 την αποκλείω λόγω παλαιότητας, ιμάντων, ήχου, μετρίας ποιότητας ταμπλό κ.α.
προτιμώ να δωσω + 40.000 euro για μια 430.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
την 360 την αποκλείω λόγω παλαιότητας, ιμάντων, ήχου, μετρίας ποιότητας ταμπλό κ.α.
Βέβαια αν οδηγήσεις 599 θα αλλάξεις αμέσως γνώμη και θα γίνεις αναποφάσιστος .
μπαααα ότι ferrari και να οδηγήσω επιμένω σε 430 και 458. έχουν όλο το πακέτο που θα ήθελα εγώ από μια ferrari.
-
περιμενω να τελειωσει αυτος ο μηνας,λεω να παω για δοκιμη των 430,430 σκουντερια,458,599 κ 612..για να δω μετα ποιο θα αγορασω..σε κλιμακα 1/18..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
περιμενω να τελειωσει αυτος ο μηνας,λεω να παω για δοκιμη των 430,430 σκουντερια,599 κ 612..για να δω μετα ποιο θα αγορασω..σε κλιμακα 1/18..Εγω κατεληξα σε Enzo fxx.... Ειχε καλυτερο value for money....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Βέβαια αν οδηγήσεις 599 θα αλλάξεις αμέσως γνώμη και θα γίνεις αναποφάσιστος .
+100
-
θα γινω κουραστικος αλλα παραμενει η 550 για μενα η πιο ομορφη GT Φερραρι μακραν...
τα τελευταια χρονια τουλαχιστον...την 599 ποτε δεν την χωνεψα.
κενη...χωρις σχεδιο...απο μπροστα αστεια...πισω ομορφη...καμμια αναλογια...λες και την σχεδιασαν βιαστικα...την 458 την λατρεψα σε μαυρο απο κοντα...σαν Παγκανι ειναι...
η Gallardo LP560/4 αν και οπλο εχει μεινει μαλλον πισω σε σχεση με την 458.
σε απολυτη ταχυτητα.
-
355 Η τελευταία όμορφη ferrari για εμένα
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
την απάντηση την έδωσες μόνος σου + ότι το μοτέρ της ferrari είναι έργο τέχνης και επιβάλλεται κατ'εμε να είναι μέσα σε τζάμι για να φένεται και να το θαυμαζεις και όχι να κρύβεται μέσα σε λαμαρίνες.για έμενα 2 μόνο ferrari αξίζουν η 430 και η 458...
Θα συμφωνήσω ως προς την ανοιχτή θέα του κινητήρα
Βέβαια αν είχα την δυνατότητα εγώ θα πήγαινα αμέσως για την 599....με κινητήρα κρυμμένο στις λαμαρίνες αλλά V12 παράδοση της μάρκας.
Τα κεντρομήχανα της Ferrari θα τα χαρακτήριζα ως παιχνίδια ενώ το πακέτο 599 έχει περισσότερο στοιχεία που συνάδουν με την έννοια αυτοκινούμαι....Είναι θέμα επιλογής...Λατρεύω και τα κεντρομήχανα και τα V12 -
Βρέθηκε και ένας που ανταλάσεις την Ferrari του με Porsche!
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Βρέθηκε και ένας που ανταλάσεις την Ferrari του με Porsche!Θα του λύθηκαν τα μάγια φαίνεται, θα βαρέθηκε να τον κοιτάνε σα ναρκέμπορο (είναι και περίεργη η περιοχή που βρίσκεται ) και αποφάσισε τέλος να οδηγήσει και κανένα πραγματικό σπορ αυτοκίνητο (έστω και με τον κινητήρα εκεί που είναι) ...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Βρέθηκε και ένας που ανταλάσεις την Ferrari του με Porsche!και 360 και χτένι
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
και 360 και χτένι
εγώ θα έλεγα και 360 και χτένι
αλλά περί ορέξεως.... -
Ο χρήστης Braker έγραψε:
και 360 και χτένι
Για το χτενι συμφωνω αλλα η 360 τι εχει???
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Βρέθηκε και ένας που ανταλάσεις την Ferrari του με Porsche!-TOURBO
-ΑΝΤΑΛΑΓΗ
-ΤΟ ferrari
-ΜΕ 9974s
-Transmission: automatic
-Τίτλος αγγελίας: Porsche 911 CARRERA 4S '07Ε ρε που πάνε τα λεφτά...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
και 360 και χτένι
Για το χτενι συμφωνω αλλα η 360 τι εχει???
ιμάντες....
merci beaucoup monsieur georges
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)