-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
http://www.evo.co.uk/news/evonews/246943/ferrari_599_gto.htmlFerrari 599 GTO
-
Καλά... δεν παίρνεις καλύτερα καμιά 30-35 iphone με τόσα λεφτά!??!
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Swiss Millionaire Gets $290,000 Speeding Ticket -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
αν τυχαινε σε μενα θα εφευγα απο την ΕΕ θα εβγαζα πλαστα στοιχεια, ταυτοτητες διαβατηρια κλπ θα εκανα καναδυο πλαστικες και μετα μπορει με καμια ψαροβαρκα να επεστρεφα
-
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Γιώργο (SV2) για την μεγάλη τιμή και χαρά να πάμε μια σβέλτη βόλτα με την 430 ( ) του.
Το αυτοκίνητο (παιχνίδι το αποκαλεί ο ίδιος ο Γιώργος) ακόμα και 5+ χρόνια μετά την παρουσίασή του και ασχέτως με το πόσες φορές το έχεις δει, σε αφήνει άφωνο με την εμφάνισή του. Εγώ το αποκαλώ γλυπτό από αλουμίνιο. Η καμπίνα αρκετά ευρύχωρη και η ποιότητα κατασκευής κορυφαία (και ας λέει ο Γιώργος ότι τα γαζιά φαίνεται ότι είναι από χέρι και όχι μηχάνημα - εμένα τέλεια μου φάνηκαν ).
Με το που παίρνει μπροστά, χασκογελάς σαν χαζός από την ξερογκαζιά που ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος διατάζει και ο οκτακύλινδρος τενόρος πίσω από την πλάτη σου εκτελεί και κάνει δεσποινίδες να λιποθυμούν από την τρομάρα (πραγματικό περιστατικό που μου διηγήθηκε ο ιδιοκτήτης). Περιττό να πω ότι η επιτάχυνση είναι καταιγιστική. Σαν σούπερσπορτ 1000άρα μηχανή! Τα 200 είναι μια πανεύκολη υπόθεση μερικών δευτερολέπτων. Ξαφνικά αναρρωτιέσαι γιατί οι πάντες πηγαίνουν τόσο αργά αλλά κοιτώντας το ταχύμετρο καταλαβαίνεις ότι εσύ πηγαίνεις εξωφρενικά γρήγορα. Με το Manettino στο Sport όμως, χωρίς δράματα και σταθερότατα πάνω από όλα. Παρόλα αυτά ακόμα και σε χαμηλές ταχύτες το αυτοκίνητο το νιώθεις ζωντανό και ετοιμοπόλεμο ανά πάσα στιγμή (και δεν είμασταν καν στην ρύθμιση Race ). Η εξωφρενική δύναμη φάνηκε σε μια επιτάχυνση με 2α και 50 χ.α.ω. οπού ακόμα και με τα ηλεκτρονικά ανοιχτά και μάλιστα στην ρύθμιση για βρεγμένο, τα τεράστια Pireli P Zero Rosso, έχασαν στιγμιαία πρόσφυση στο απαράδεκτο Θεσσαλονικιώτικο οδόστρωμα και ανάγκασαν τον Γιώργο να ανεβάσει μια σχέση ούτως ώστε το τέρας να πατήσει κάτω και να εκσφενδονιστεί. Ο ήχος; Φυσικά απίστευτος, ειδικά μόλις ανοίγουν τα κλαπέτα!
Πάντα τέτοια Γιώργο! Να συνεχίσεις να χαίρεσαι τα παιχνίδια σου και την ζωή όπως κάνεις και τώρα! Γιατί όπως και ο ίδιος είπες, μια ζωή την έχουμε... Σε ευχαριστώ φίλε!
-
Αυτα ειναι...
-
Γαμάτη περιγραφή
Ηρωας Ο SV2 που εχει βολτάρει τοσα ατομα
Το μονο σημειο που νομιζω οτι δεν ισχυει ειναι σε αυτο περι σουπερσπορτ 1000.....ψιλοθελει κυαλια για να δει 1000ρι μοτοσακο
-
Γαμάτη περιγραφήΗρωας Ο SV2 που εχει βολτάρει τοσα ατομα
Το μονο σημειο που νομιζω οτι δεν ισχυει ειναι σε αυτο περι σουπερσπορτ 1000.....ψιλοθελει κυαλια για να δει 1000ρι μοτοσακο
Άντε καλά... 600άρι για να είμαστε και ακριβείς. Για νά 'πάρεις' 1000άρι θέλεις την Enzo...
-
Εισαι πολυ τυχερος που μπηκες σε ενα τετοιο αμαξι και χιλια μπραβο στον sv2!!! Παντα τετοια!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άντε καλά... 600άρι για να είμαστε και ακριβείς. Για νά 'πάρεις' 1000άρι θέλεις την Enzo...ba και με την scuderia μια χαρά τα καταφέρνεις
-
Αλεξανδρε γαματη η περιγραφη . μπραβο στον SV2
** Μα καλα οντως λιποθυμησε η γκομενα απο την τρομαρα της ?
-
Γιώργο (drunkard) σε ευχαριστώ και εύχομαι και σε σένα σύντομα τέτοια! Ναι, ο SV2 το είπε σοβαρά. Έβαλε μπροστά και περνούσε μια κοπέλα από πισω του η οποία ξαφνιάστηκε όταν ανοίξαν οι Πύλες της Κολάσεως και το Κτήνος ξεφύσηξε πάνω της με αποτέλεσμα να σωριαστεί!
Yugo: Πράγματι είμαι τυχερός. Άντε και στα δικά σου!
Νίκο... είμαι σίγουρος ότι και η Scuderia τα κανονίζει τα μηχανάκια! (Αρκεί να πατήσει κάτω... )
Rantanplan: Πράγματι ήρωας ο Γιώργος! Τους χαίρομαι κάτι τέτοιους ανθρώπους! Έχουν δώσει μια περιουσία και άλλες δυό για τα κοσμήματά τους και πηγαίνουν βόλτα εμάς τους εραστές της αυτοκίνησης που δεν δυνάμεθα. Κομμουνισταί είναι οι κύριοι! Κάτι άκουσα ότι και εσύ την τσίμπησες την βολτούλα σου...
ΥΓ: Όταν ανέβηκα στο Focus μετά από την 430 νόμιζα ότι είχαν καεί οι πολλαπλασιαστές και ότι τα όργανα (ταχύμετρο-στροφόμετρο) πήγαιναν στο slow motion...
-
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Γιώργο (SV2) για την μεγάλη τιμή και χαρά να πάμε μια σβέλτη βόλτα με την 430 ( ) του.Το αυτοκίνητο (παιχνίδι το αποκαλεί ο ίδιος ο Γιώργος) ακόμα και 5+ χρόνια μετά την παρουσίασή του και ασχέτως με το πόσες φορές το έχεις δει, σε αφήνει άφωνο με την εμφάνισή του. Εγώ το αποκαλώ γλυπτό από αλουμίνιο. Η καμπίνα αρκετά ευρύχωρη και η ποιότητα κατασκευής κορυφαία (και ας λέει ο Γιώργος ότι τα γαζιά φαίνεται ότι είναι από χέρι και όχι μηχάνημα - εμένα τέλεια μου φάνηκαν ).
Με το που παίρνει μπροστά, χασκογελάς σαν χαζός από την ξερογκαζιά που ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος διατάζει και ο οκτακύλινδρος τενόρος πίσω από την πλάτη σου εκτελεί και κάνει δεσποινίδες να λιποθυμούν από την τρομάρα (πραγματικό περιστατικό που μου διηγήθηκε ο ιδιοκτήτης). Περιττό να πω ότι η επιτάχυνση είναι καταιγιστική. Σαν σούπερσπορτ 1000άρα μηχανή! Τα 200 είναι μια πανεύκολη υπόθεση μερικών δευτερολέπτων. Ξαφνικά αναρρωτιέσαι γιατί οι πάντες πηγαίνουν τόσο αργά αλλά κοιτώντας το ταχύμετρο καταλαβαίνεις ότι εσύ πηγαίνεις εξωφρενικά γρήγορα. Με το Manettino στο Sport όμως, χωρίς δράματα και σταθερότατα πάνω από όλα. Παρόλα αυτά ακόμα και σε χαμηλές ταχύτες το αυτοκίνητο το νιώθεις ζωντανό και ετοιμοπόλεμο ανά πάσα στιγμή (και δεν είμασταν καν στην ρύθμιση Race ). Η εξωφρενική δύναμη φάνηκε σε μια επιτάχυνση με 2α και 50 χ.α.ω. οπού ακόμα και με τα ηλεκτρονικά ανοιχτά και μάλιστα στην ρύθμιση για βρεγμένο, τα τεράστια Pireli P Zero Rosso, έχασαν στιγμιαία πρόσφυση στο απαράδεκτο Θεσσαλονικιώτικο οδόστρωμα και ανάγκασαν τον Γιώργο να ανεβάσει μια σχέση ούτως ώστε το τέρας να πατήσει κάτω και να εκσφενδονιστεί. Ο ήχος; Φυσικά απίστευτος, ειδικά μόλις ανοίγουν τα κλαπέτα!
Πάντα τέτοια Γιώργο! Να συνεχίσεις να χαίρεσαι τα παιχνίδια σου και την ζωή όπως κάνεις και τώρα! Γιατί όπως και ο ίδιος είπες, μια ζωή την έχουμε... Σε ευχαριστώ φίλε!
καλά... η περιγραφή σου γαμάει..
-
Γιώργο (drunkard) σε ευχαριστώ και εύχομαι και σε σένα σύντομα τέτοια! Ναι, ο SV2 το είπε σοβαρά. Έβαλε μπροστά και περνούσε μια κοπέλα από πισω του η οποία ξαφνιάστηκε όταν ανοίξαν οι Πύλες της Κολάσεως και το Κτήνος ξεφύσηξε πάνω της με αποτέλεσμα να σωριαστεί!Yugo: Πράγματι είμαι τυχερός. Άντε και στα δικά σου!
Νίκο... είμαι σίγουρος ότι και η Scuderia τα κανονίζει τα μηχανάκια! (Αρκεί να πατήσει κάτω... )
Rantanplan: Πράγματι ήρωας ο Γιώργος! Τους χαίρομαι κάτι τέτοιους ανθρώπους! Έχουν δώσει μια περιουσία και άλλες δυό για τα κοσμήματά τους και πηγαίνουν βόλτα εμάς τους εραστές της αυτοκίνησης που δεν δυνάμεθα. Κομμουνισταί είναι οι κύριοι! Κάτι άκουσα ότι και εσύ την τσίμπησες την βολτούλα σου...
ΥΓ: Όταν ανέβηκα στο Focus μετά από την 430 νόμιζα ότι είχαν καεί οι πολλαπλασιαστές και ότι τα όργανα (ταχύμετρο-στροφόμετρο) πήγαιναν στο slow motion...
Eγω σαν αθηναιος ειναι λιγο δυσκολο να τσιμηπσω βολτουλα
Το κακο ειναι οτι εχω 2-3 κολληματα, δεν μπαινω ποτε σε αμαξι που οδηγει αλλος, δεν οδηγω ποτε ξενο αμαξι (εξαιρεση της κοπελας μου και του πατερα μου και αυτο 1-2 χρονια τωρα) και δεν μπαινει ατομο στο αμαξι μου που δεν φοραει ζωνη. Οπότε όπως καταλαβαινεις εχω συνοδηγησει και εχω οδηγησει πολυ λιγα αμαξια σε σχεση με αυτα που θα μπορουσα αν δεν ημουνα ο μιστερ μονκ
-
Το κακο ειναι οτι εχω 2-3 κολληματα, δεν μπαινω ποτε σε αμαξι που οδηγει αλλος, δεν οδηγω ποτε ξενο αμαξι (εξαιρεση της κοπελας μου και του πατερα μου και αυτο 1-2 χρονια τωρα) και δεν μπαινει ατομο στο αμαξι μου που δεν φοραει ζωνη. Οπότε όπως καταλαβαινεις εχω συνοδηγησει και εχω οδηγησει πολυ λιγα αμαξια σε σχεση με αυτα που θα μπορουσα αν δεν ημουνα ο μιστερ μονκ
Δεν μπαινεις σε αμαξι που οδηγαει αλλος απο φοβο η εχεις και συ το ιδιο κολλημα με τον πατερα μου που παντα θελει να οδηγαει???
Οσο για τα αλλα που λες συμφωνω απολυτα και γω ετσι κανω. -
Φοβάμαι, ακομη και αν ειμαστε μεσα στην κινηση και παμε με 5χλμ/ω
-
Με έναν μπάρμπα με χρέπι 30ετίας, με μια φοβισμένη κοπελίτσα που πάει με 5 χ.α.ω. ή με έναν 18χρονο γκαζοφωνιά χωρίς πείρα και εγώ ίσως φοβόμουν (αν και γενικά δεν χαμπαριάζω). Όταν όμως οδηγεί ένας μυαλωμένος και έμπειρος οδηγός, με βαθιά γνώση επί της αυτοκίνησης και μεγάλο σεβασμό στο υπερμηχάνημα το οποίο διαθέτει και όταν αυτό το υπερμηχάνημα έχει τα απίστευτα ηλεκτρονικά του στο ON δεν νιώθεις τον παραμικρό φόβο! Εγώ πάντως στιγμή δεν αμφέβαλα για την ακεραιότητά μου δίπλα στον Γιώργο!
-
ελα μωρε τι να παθεις? δεν πεθαινεις ετσι ευκολα..
αν ο αλλος το εχει τοσο καιρο το αυτοκινητο του και τον νοιαζει να μην το διαλυσει δεν εχεις προβλημα , δεν παιζει να σκοτωθεις
απο παθητικη ασφαλεια τι λεει? ποσους αεροσακους ειχε? ηταν κι αυτοι χειροποιητοι?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ελα μωρε τι να παθεις? δεν πεθαινεις ετσι ευκολα..αν ο αλλος το εχει τοσο καιρο το αυτοκινητο του και τον νοιαζει να μην το διαλυσει δεν εχεις προβλημα , δεν παιζει να σκοτωθεις
απο παθητικη ασφαλεια τι λεει? ποσους αεροσακους ειχε? ηταν κι αυτοι χειροποιητοι?
Ελα μωρε τι ασφαλεια να εχει τωρα το Ιταλικο σαπακι ?
-
αν δεν ημουνα ο μιστερ μονκμήπως να πάμε μαζί σε ψυχολόγο μπας και πάρουμε καλύτερη τιμή?
@Qsis
εννοείται ότι είναι κι αυτοί χειροποίητοι, όπως και οι μπιέλες, τα έμβολα, οι βαλβίδες κτλ.
Μη σου πω ότι και τις βίδες τις φτιάχνουν με το χέρι (το 'κεφάλι', τα σπειρώματα, το μήκος κτλ)
Α!και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούν επίσης δεν είναι αυτόματα ή ηλεκτρικά.Τα πάντα με το χέρι.
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)