-
Τι να κανει ο καημενος; (αυτος που γεμισε την μπανιερα με το ξυδι)
Εναλλακτικά -και πιο αποτελεσματικά- μπορεί να το πιεί.
Όπως λέει και κάποιος στα σχόλια, δεν ξέρω ποιός είναι ο ηλίθιος.
Αυτός που έκανε λάθος και χτύπησε το αμάξι του (πρόβλημα του) ή αυτός που πήρε στο κυνήγι τον πρώτο με τα πόδια για να βγάλει 'ζουμερό' βίντεο στο γιουτούμπη;Δεν μιλάμε για περίπτωση τύπου που είχε έβγα προσπαθώντας να το παίξει Σουμάχερ σε δρόμο με κόσμο και άλλα αμάξια αλλά για επαφή κατά την όπισθεν.
-
Καλα σε λιγο θα μας πειτε πως εβαλε και τον τοιχο εκει επιτηδες. Ο τυπακος που τραβαει το βιντεο προφανως θαυμαζει το αυτοκίνητο και για αυτο και τραβαει το βιντεο. Το οτι τον ακολουθει φανταζομαι ειναι μια φυσιολογικη αντιδραση για να δει το μεγεθος της ζημιας. Πχ δεν το ακουω να γελαει ή να κοροιδευει. Καλως ή κακως νομιζω συμβαινει το αντιθετο. Καποιοι απο οσους εχουν ακριβα αυτοκινητα τα έχουν ως επιδειξη προβολης κτλ και οχι επειδη μπορουν να τα αξιοποιησουν οδηγικα. Οσο για τους μη εχοντες νομιζω οτι το πρωτο πραγμα που νιωθει κανεις βλέποντας πχ μια Ferrari ειναι θαυμασμος και οχι ζηλια.
-
...παιζει να ειναι και κανενα 12χρονο αυτος που τραβαει το βιντεο...
-
Paris το σχόλιο μου και η προτροπή για λουτρό με ξύδι έχει να κάνει με το idiot.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Paris το σχόλιο μου και η προτροπή για λουτρό με ξύδι έχει να κάνει με το idiot.Σε αυτο εχεις δικιο. Μου ξεφυγε.
-
βαφτίσια , Ferrari Style
http://www.autoevolution.com/news/meet- ... 64521.html
-
-
Δεν βλέπω να τον προβληματίζει και πολύ το εργαλείο.
-
Ε ναι... σε αντίθεση με την F138, η LaFerrari κρατάει!!!
-
Εν τω μεταξύ μόλις είδα ότι είχε μπει το ίδιο μόλις στο προηγούμενο ποστ...κουβαδιά...
-
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
νοικιαρικο μας εβαλες?α πα πα...
-
-
3 μοντέλα Ferrari vs ένα μοντέλο Porsche σε 3 διαφορετικές εκδόσεις
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δίπλα από τη laferrari ποια είναι;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ωραιος....
Sent from my MI 2A using Tapatalk 2
-
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Youtube VideoΛάθος φόρουμ. Στο MR2 forum έπρεπε να μπει.
-
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)