επειδη η ηλιθιοτητα απο ορισμενους εκδηλωθηκε σε ολο της το μεγαλειο και επειδη δεν αξιζει να απαντησω σε κα8ε ενα ξεχωριστα βαλτε κατι καλα μεσα στο καυκαλο σας
η γνωμη ειναι σαν την κολοτρυπιδα
ολοι εχουν απο μια
απλα καποιοι την εχουν σε μεγεθος αγωγου πετρελαιου
και κατι που το εχω πει πολλες φορες και αποδεικνυει το ποσο κομπλεξικοι και σκατομυαλοι ειναι καποιοι....Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ...αυτο προοριζεται για ολους εκεινους που δεν ξερουν την τυφλα τους αλλα και για εκεινους που νομιζουν (στην φαντασια τους και μονο) οτι ξερουν....
οσο για καποιον που μιλησε περι ανακαλυψη τροχου....
ΝΑΙ ΡΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ για τα ελληνικα δεδομενα ανακαλυψαμε και τον τροχο και την φωτια, οταν καποιοι δεν ειχαν τριχες ουτε στα @ρχιδι@ τους....οταν καποιοι νομιζανε οτι το club to site to forum ta trackday oi filan8rwpikes, ta tourings, ta kart nights, to the game, oi agwnes, kai 10des alles εκδηλωσεις ηταν απλα αγνωστες λεξεις που δεν ειχαν καν οριστει στο ελληνικο λεξικο και αν το αμφισβητεις στα @@@@ μου
η μ@λακια που σας δερνει και αποδεικνυει τον κομπλεξισμο ορισμενων ειναι οτι δεν σχολιαζεται γενικα ουτε καν τα κακως κειμενα....σχολιαζεται μονο οτι ειναι ουσιαστικα εναντιον του τροπου σκεψης που υπαρχει εδω μεσα....μιλατε για ζωα και εδω υπαρχει ατομο που καθετε στην μεσαια λωριδα για να στριψει αριστερα αλλα κανεις δδεν τολμαει να τον κρινει....
1995-2007 keep on going
for the rest
go and get a life
και για να μην ειμαι off topic
ειστε ολοι (ξερετε ποιοι) ενα κακογουστο ανεκδοτο βγαλμενο απο ανθρωπο χωρις μυαλο....