-
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Υμνος του TFRC -
Ατάκες από ταινία με τον 'Μεγάλο'
Είναι ο Γκουσγκούνης σε ένα μπαρ, η μπαρ-γούμαν πλένει τα ποτήρια…και πίσω της είναι ένα ρολόϊ τοίχου Ο Γκοσγκούνης προσπαθεί να δει την ώρα…κάνει δεξιά …κάνει και η μπαρ-γούμαν δεξιά…..κάνει αριστερά…και η μπαρ-γούμαν αριστερά….αυτό γινότανε συνέχεια. Ο Γκουσγκούνης είχε συφιλιαστεί απαίσια…τον βλέπει η μπαρ-γούμαν και τον ρωτάει…. «…….γιατί είσαι τσαντισμένος»? …..και ο Γκουσγκούνης…. «γιατί δεν βλέπω την ώρα να σε …γ***»!!!!!
Βγαίνει ο Γκουσγκούνης από τη θάλασσα με μια γκόμενα. Φοράνε και οι δυο
στολή καταδύσεων.Όταν η γκόμενα πάει να βγάλει τη μάσκα, τη βλέπει και λέει:
Μη βγάλεις τη μάσκα γιατί θα σου πετάξω τα μάτια έξω! -
Στο ερημονήσι βρέθηκαν :
- 2 ιταλοί και 1 ιταλίδα
- 2 γάλλοι και 1 γαλλίδα
- 2 γερμανοί και 1 γερμανίδα
- 2 έλληνες και 1 ελληνίδα
- 2 άγγλοι και 1 αγγλίδα
- 2 βούλγαροι και 1 βουλγάρα
- 2 σουηδοί και 1 σουηδέζα
- 2 ιρλανδοί και 1 ιρλανδέζα
- 2 ρώσοι και 1 ρωσίδα
Ένα μήνα μετά πάνω σε αυτό το πανέμορφο και απομακρυσμένο νησί:
Ο ένας ιταλός καθάρισε τον άλλον ιταλό για την ιταλίδα.
Οι δύο γερμανοί έφτιαξαν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα το οποίο ακολουθούν
αυστηρώς, για να εναλλάσσονται με την γερμανίδα.Οι δύο έλληνες κοιμούνται την Δευτέρα με την ιταλίδα, την Τρίτη με την
σουηδέζα, την Τετάρτη με την γαλλίδα, την Πέμπτη με την ρωσίδα, την
Παρασκευή με την ελληνίδα και το σαββατοκύριακο πηγαίνουν για ψάρεμα
καθώς
η ελληνίδα ασχολείται ευτυχισμένη με την καθαριότητα και το μαγείρεμαΟι δύο άγγλοι περιμένουν κάποιον να τους συστήσει στην αγγλίδα και έως
τότε
βολεύονται μεταξύ τους.Οι δύο βούλγαροι έριξαν μια ματιά στον ωκεανό, μετά μια ματιά στην
βουλγάρα
και... άρχισαν να κολυμπάνε.Οι δύο σουηδοί μελετούν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας την στιγμή που η
σουηδέζα
γκρινιάζει ασταμάτητα για τις αναλογίες του κορμιού της, την αληθινή
φύση
του φεμινισμού, αλλά τουλάχιστον δεν χιονίζει και οι φόροι είναι σε
μειωμένα επίπεδα.Οι ιρλανδοί αρχίζουν να χωρίζουν το νησί σε βόρειο και νότιο και να
κατασκευάζουν ένα αποστακτήριο. Δεν είναι σίγουροι αν θα πρέπει να το
συζητάνε για sex μιας και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται θολά μετά τα
πρώτα λίτρα κατάποσης whiskey αλλά τουλάχιστον ξέρουν ότι και οι άγγλοι
δεν
πρόκειται να πηδήξουν.Ο ένας ρώσος παντρεύτηκε την ρωσίδα και μετά την χώρισε. Είναι ο
καλύτερος
πελάτης του αποστακτηρίου των ιρλανδών. Ο άλλος ρώσος έβγαλε λεφτά
σκοτώνοντας τον ιταλό και κανονίζονταςνα βγάλει βίζα στους βούλγαρους.
Κάνοντας αυτά διεκδικεί το 33.4% από το αποστακτήριο των ιρλανδών
συμπεριλαμβανομένου και το παγκόσμιο δικαίωμα διανομής στους άγγλους,
προσλαμβάνοντας τους έλληνες για πωλητές.
Επίσης προσέλαβε τους δύο γερμανούς ως σωματοφύλακες για τον εαυτό του
και
την ρωσίδα γκόμενά του και υποσχέθηκε στην βουλγάρα ότι θα γίνει νονά
του
πρώτου του παιδιού.
Εξακολουθεί να βγαίνει και με την σουηδέζα ενίοτε για να μάθει αγγλικά.Στο μεταξύ οι γάλλοι ακόμα σκέφτονται πώς ξέμειναν μόνοι στο νησί!!!
Το οργανωμένο έγκλημα έχει διαφορετικά ονόματα ανά τον κόσμο. Στην
Ιταλίαονομάζεται Καμόρα, στην Αμερική Μαφία, στην Ελλάδα Κυβέρνηση.
Τι θα γίνει τελικά με το νέφος; Η κατάσταση έχει φτάσει στο
απροχώρητο.
Έχετε ακούσει τελευταία τα πουλιά; Δεν κελαηδάνε βήχουνε.Υπάρχουν γυναίκες που πιστεύουν ότι τα σημερινά μαγιό είναι
εξαιρετικά
τολμηρά. Υπάρχουν και άλλες που έχουν ωραίο σώμα.Μακάρι οι νέοι να ήξεραν... και οι γέροι να μπορούσαν.
Σπάνια αποτυγχάνω, απλά αναβάλλω την επιτυχία μου.
Οι ηλίθιοι πολιτικοί και οι βλάκες ψηφοφόροι είναι γεννημένοι ο
ένας για
τον άλλον.Ο μικρός μου γιος είναι φτυστός εγώ! Αλλά δεν πειράζει, αρκεί που
το
παιδί
έχει την υγειά του.Ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις τον στρατό είναι να πας στο ναυτικό
ή
την
αεροπορία.Τι να πεις για τους Έλληνες; Κάθονται δυο ολόκληρες ώρες για να
πιούν
στιγμιαίο καφέ.Δεν είναι όλοι οι άντρες ηλίθιοι. Μερικοί από αυτούς είναι
ανύπαντροι.Αν σκεφτεί κανείς πόσο στοίχισε στον Αδάμ και την Εύα ένα μήλο, τα
φρούτα
σήμερα είναι πάμφθηνα.Μια γκόμενα στο αυτοκίνητο αξίζει όσο δέκα στην ατζέντα.
Τα ωραιότερα ελληνικά τα ακούς στην τηλεόραση. «ΤΟ ΘΥΜΑ ΔΕΧΤΗΚΕ
ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ
ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ».Ο Νεοέλληνας είναι το άτομο εκείνο που έχει δυο τηλεοράσεις στο
σπίτι
του,
δυο αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιό του και δυο ευρώ στην τσέπη του.Με το καυσαέριο που αναπνέουμε δεν ξέρω αν τελικά πρέπει να
πηγαίνουμε
σε
γιατρό ή συνεργείο. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τα γελια γιατι?
-
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΟΥΧΩΝ: -ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΡΑΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥ;
ΠΩΛΗΤΗΣ: -ΧΜΜ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΡΕΣΩ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ!
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
τα γελια γιατι?
-
Μπορεί επειδή top fuel λέγονται τα αμάξια που καίνε νιτρομεθάνιο (και λίγο μεθανόλη)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μπορεί επειδή top fuel λέγονται τα αμάξια που καίνε νιτρομεθάνιο (και λίγο μεθανόλη)Ε και;;;
4 τροχους δεν εχουν μονο τα αυτοκινητα...
Δεν σε καταλαβαινω;;;; -
Όταν λες TOP FUEL εννοείς κάποια συγκεκριμένα αυτοκίνητα, όχι ότι αμάξι έχει 4 ρόδες. Πολύ συγκεκριμένη κατηγορία dragsters με κανονισμούς για το αν ένα αμάξι λέγεται top fuel ή όχι. Είναι σα να λες group Α ή group N.
-
Μηλαμε για λεσχη, η οποια ξεκινησε πριν απο δεκα χρονια.
Ετσι τους ηρθε, ετσι το βγαλανε... -
Καλό είναι κάποια πράγματα που μπορεί να ξεκίνησαν πριν καν μερικοί πιάσουν τιμόνι αυτοκινήτου να τα σεβόμαστε μιας και κουβαλάνε μεγάλη ιστορία στο χώρο.
Το αν συμφωνούμε ή όχι είναι άλλο θέμα.
Ειρωνίες και εξυπνάδες δεν χωράνε πιστεύω.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Καλό είναι κάποια πράγματα που μπορεί να ξεκίνησαν πριν καν μερικοί πιάσουν τιμόνι αυτοκινήτου να τα σεβόμαστε μιας και κουβαλάνε μεγάλη ιστορία στο χώρο.Το αν συμφωνούμε ή όχι είναι άλλο θέμα.
σιγα ρε insane το 1821
δλδ εσυ οταν ακουσεις τον 'υμνο' σε υποκινει να σεβαστεις το εν λογω club?
και εγω σου λεω οτι μεχρι τωρα -ενω δεν ηξερα- το εβλεπα με καλο ματι, αλλα μετα τον 'υμνο' καταλαβα οτι δεν ειναι για να τους παιρνεις στα σοβαραακου εκει 'βρισκομα στην αλλη πλευρα , σας γαμαω και γελω'
οτι ναναι δηλαδη.
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
τα γελια γιατι?
Eγώ βρήκα αστείο το όλο βίντεο, μου το επιτρέπεις;
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Καλό είναι κάποια πράγματα που μπορεί να ξεκίνησαν πριν καν μερικοί πιάσουν τιμόνι αυτοκινήτου να τα σεβόμαστε μιας και κουβαλάνε μεγάλη ιστορία στο χώρο.
Το αν συμφωνούμε ή όχι είναι άλλο θέμα.
σιγα ρε insane το 1821
δλδ εσυ οταν ακουσεις τον 'υμνο' σε υποκινει να σεβαστεις το εν λογω club?
και εγω σου λεω οτι μεχρι τωρα -ενω δεν ηξερα- το εβλεπα με καλο ματι, αλλα μετα τον 'υμνο' καταλαβα οτι δεν ειναι για να τους παιρνεις στα σοβαραακου εκει 'βρισκομα στην αλλη πλευρα , σας γαμαω και γελω'
οτι ναναι δηλαδη.
Εσύ όμως δεν ξέρεις τι σημαίνουν αυτά που λέει το τραγούδι. Το μήνυμα το παίρνουν αυτοί που πρέπει και καταλαβαίνουν. Μην τα παίρνεις όλα κυριολεκτικά...Εγώ αν κάτι δεν το καταλαβαίνω ή δεν ξέρω που αναφέρεται προσπαθώ να μην το αγγίζω...
Όσο για το 1821 που ειρωνεύεσαι εγώ πλην του Tfrc και του Alfa Romeo Club δεν ξέρω κανένα προθύστερο και με την ιστορία του.
Όλοι παιδιά του Tfrc είστε αν το σκεφτείτε. Ακόμα και αν δεν είστε εσείς, τότε θα είναι οι πρόεδροι του club που θα ανοίκει ο καθένας.Ύμνος δεν είναι σε καμία περίπτωση. Αυτός που το έφτιαξε προφανώς και υπερβάλει.
-
Όλοι παιδιά του Tfrc είστε αν το σκεφτείτε. Ακόμα και αν δεν είστε εσείς, τότε θα είναι οι πρόεδροι του club που θα ανοίκει ο καθένας.
Εγώ που δεν ανήκω σε κανένα club είμαι αγνώστου πατρός;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Όλοι παιδιά του Tfrc είστε αν το σκεφτείτε. Ακόμα και αν δεν είστε εσείς, τότε θα είναι οι πρόεδροι του club που θα ανοίκει ο καθένας.
ούτε του club sandwitch;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ούτε του club sandwitch;
Του club Jenna ίσως?
Παίδες, μην αρπαχτούμε πάλι για το tfrc, πλιζ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ούτε του club sandwitch;
Του club Jenna ίσως?
Παίδες, μην αρπαχτούμε πάλι για το tfrc, πλιζ!
Και τώρα θα έρθει ο Hunter να ρωτήσει ποιά είναι αυτή η Jenna.
-
Τετοιου ειδους κατηγοριοποιήσεις,μόνο ο καθενας για τον εαυτο του εχει δικαίωμα να κάνει
Εαν θεωρεις τον εαυτο σου 'παιδι' κάποιου κλάμπ (ή εγγόνι,ή 'πιστο' ή ακόλουθο),έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις.
Για εμας τους υπόλοιπους όμως,δεν μπορεις να πείς κουβέντα.
Θελω να πιστευω οτι ελάχιστοι θα ασπαστούνε τέτοιες 'θεωρίες'
Ανέκδοτα [#4]