-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
**[b]Επίσης εκείνο που ΔΕΝ καλύπτεται **ΠΟΤΕ είναι οι προϋπάρχουσες παθήσεις[/b]
Στα ομαδικα συμβολαια (εταιριας)καλυπτονται τα παντα ακομα κ προυπαρχουσες παθησεις ,εχω τετοιο συμβολαιο κ δεν μου εγινε κανενας απολλυτως ελεγχος .Μαλιστα σημερα ελαβα την βεβαιωση καταβολης ασφαλιστρων για την εφοριαΤα ομαδικά συμβόλαια δεν έχουν σχέση με τα κανονικά ατομικά στα οποία αναφερόμαστε.
Αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες ζητάνε σε έντυπο από όλους τους υπαλλήλους ένα μικρό ιστορικό, άλλες πάλι όχι.Όπως είπα και πρίν:
1- όσο ο εργοδότης σου πληρώνει το ομαδικό, αυτό ισχύει.
2- κάθε χρόνο μπορεί να αλλάζουν οι καλύψεις είτε προς το καλύτερο, είτε να αφαιρούνται και να μειώνονται ανάλογα με την συμφωνία που γίνεται.
3- αν φύγεις από την εταιρεία που εργάζεσαι, αυτόματα βγαίνεις από αυτό
4- κάποιες εταιρείες σε εξαιρούν αυτόματα από το ομαδικό μόλις περάσει την ηλικία των 60 ετών.Καλό είναι να υπάρχει βέβαια, γλυτώνεις αρκετά χρήματα, αλλά δεν σε εξασφαλίζει για πάντα.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η ΒUPA και η ΑΧΑ είναι σαφώς ακριβότερες αλλά καλύπτουν και εντυπωσιακά πολύ περισσότερο εως τα πάντα και με πολύ υψηλότερα όρια και λιγότερες συνθήκες! Και όντως πληρώνουν. Και μάλλον είναι οι μόνες που καλύπτουν και εγκυμοσύνη.
Αυτό που ακριβαίνουν είναι γεγονός και δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να το προβλέψεις. Δηλαδή αν το ξέρεις από πριν, αντο γράφει πουθενά, πόσο θα ανεβαίνει κάθε χρόνο,AXA ειχα στην παλια εταιρεια και πραγματι πληρωνουν ευκολα οταν χρειαστηκε να παω σε καποια ιδιωτικα νοσοκομεια για εξετασεις, κατευθειαν στο νοσοκομειο, μονο προεγκριση πρεπει να παρεις.
BUPA εχω στην νεα εταιρεια αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα. 1000ε το χρονο κοστος περιπου.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ.
ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.
ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ Η διαφήμιση απαγορεύεται στο 4T Forum [Mod]
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Έκανα το 1998 το απεριοριστο της ΕΤΕ........ τότε είχε €1000 το χρόνο πλέον έχει 1,700€. Το κακο είναι πλεόν ότι δεν υπαρχουν τέτοιοι όροι και ενώ εγώ και η σύζυγος είμαστε ασφαλισμένοι 'πλήρως', δεν βρίσκω το αντίστοιχο για τα παιδιά μου. Επίσης υπάρχει και η BUPAΈχει απεριόριστο και η ΕΤΕ; (ή μήπως ήθελες να πεις της Εθνικής Ασφαλιστικής;)
Εγώ είχα το απεριόριστο της Εθνικής Ασφαλιστικής μέχρι που έγινε κάποιο μπέρδεμα στις υπενθυμίσεις του outlook και δεν πλήρωσα έγκαιρα τα ασφάλιστρα και... μου το ακύρωσαν ! Εις μάτην πάλευε ο ασφαλιστής μου να τους μεταπείσει... ανένδοτοι
Φιλική συμβουλή, προσοχή με τις πληρωμές(δεν το κυνήγησα περισσότερο γιατί και το απεριόριστο ισχύει μέχρι το πεντηκοστό έτος ηλικίας νομίζω, οπότε θα ψάξω να κάνω άλλο πρόγραμμα, πιθανώς κάποιο οικογενειακό )
-
Bupa για εμένα τη σύζυγο και το παιδί:
Worldwide Medical Insurance (EUR 1,250.00 Deductible)
EUR 1,345.56 EUR 1,312.33 EUR 488.39Worldwide Medical Plus (EUR 125.00 Deductible)
EUR 1,230.54 EUR 1,195.47 EUR 439.80Worldwide Medicines and Equipment (EUR 60.00 Deductible)
EUR 864.21 EUR 840.23 EUR 340.81Worldwide Wellbeing (EUR 0.00 Deductible)
No Cover No Cover No CoverWorldwide Evacuation (EUR 0.00 Deductible)
EUR 212.00 EUR 212.00 EUR 71.00Annual Total EUR 3,652.31 EUR 3,560.03 EUR 1,340.00
Annual Grand Total : EUR 8,552.34
-
Για ασφάλιση στην Bupa οι τιμές αυτές δεν είναι παράλογες...
Καλύπτουν όμως κυριολεκτικά τα πάντα από όσο ξέρω. -
Εκτός από AXA, BUPA και ΕΘΝΙΚΗ αξίζει κάποια άλλη για πρόγραμμα υγείας (νοσοκομειακή περίθαλψη κυρίως);
Sent from one of my six iPads
-
Καλησπέρα,
Πολύ καλή επιλογή είναι της Generali και της Ευρωπαϊκής Πίστης.
Οι AXA και οι Bupa είναι πολύ καλές αλλά αν σου πω κόστος θα σου φύγει το πληκτρολόγιο.
Η Εθνική έχει κάποια καλά προγραμματάκια, αλλά με το ασφάλιστρο που σου ζητάει μπορείς να έχεις παραπάνω παροχές σε άλλες εταιρείες εξίσου καλές.Κλείνοντας, να ξέρεις ότι τα ισόβια προγράμματα θα καταργηθούν μέχρι τέλος του έτους και μετά θα υπάρχουν μόνο ετήσια... Με ότι αυτό συνεπάγεται για όσους καταλαβαίνουν τι λέω...
Ήδη κάποιες εταιρείες πουλάνε πλέον μόνο ετήσια και μη νομίζεις ότι είναι πολύ φτηνότερα, το πολύ 40-60 ευρώ ετησίως
Συνεργάζομαι με 20 ασφαλιστικές και μπορώ να σου λύσω πολλές απορίες.
-
Καλές επιλογές είναι και η Inlife και Interasco.
Το δικό μου πρόγραμμα το έχω στην eurolife, η οποία όμως έχει διακόψει τα ισόβια της και προωθεί πλέον μόνο ετήσια
-
καλημερα σε ολους !!
ειμαι καινουργια στο site κ απο οτι βλεπω επειδη το εχετε ολοι με τις ασφαλειες
θα ηθελα αν μπορει καποιοσς να μου προτεινει μια ασφαλεια εγκυμοσινης? μου ειπαν για την Bupa 1300e 10 μηνες μου καλυπτει 6000ε τοκετο φυσιολογικο κ 160000ε καισαρικη.μου φαινονται πολυ λιγα χρηματα .(να δωσω 1300 κ σε 3 μινες να μεινω εγκυος δηλαδη 12 μηνες κ να μου δωσουν τοσα λεφτα !!!!με απαλλαγη μονο 300ε ! εσεις τι λετε?) -
Ο χρήστης stella@ έγραψε:
καλημερα σε ολους !!
θα ηθελα αν μπορει καποιοσς να μου προτεινει μια ασφαλεια εγκυμοσινης? μου ειπαν για την Bupa 1300e 10 μηνες μου καλυπτει 6000ε τοκετο φυσιολογικο κ 160000ε καισαρικη.μου φαινονται πολυ λιγα χρηματα .(να δωσω 1300 κ σε 3 μινες να μεινω εγκυος δηλαδη 12 μηνες κ να μου δωσουν τοσα λεφτα !!!!με απαλλαγη μονο 300ε ! εσεις τι λετε?)αγαπητη Στελλα, η μόνη ασφάλεια εγκυμοσύνης ειναι τα προφυλακτικά και τα αντισυλληπτικα χαπάκια...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
καλημερα σε ολους !!
θα ηθελα αν μπορει καποιοσς να μου προτεινει μια ασφαλεια εγκυμοσινης? μου ειπαν για την Bupa 1300e 10 μηνες μου καλυπτει 6000ε τοκετο φυσιολογικο κ 160000ε καισαρικη.μου φαινονται πολυ λιγα χρηματα .(να δωσω 1300 κ σε 3 μινες να μεινω εγκυος δηλαδη 12 μηνες κ να μου δωσουν τοσα λεφτα !!!!με απαλλαγη μονο 300ε ! εσεις τι λετε?)αγαπητη Στελλα, η μόνη ασφάλεια εγκυμοσύνης ειναι τα προφυλακτικά και τα αντισυλληπτικα χαπάκια...
+anal
-
Και η αποχή.
-
Ο χρήστης stella@ έγραψε:
καλημερα σε ολους !!
θα ηθελα αν μπορει καποιοσς να μου προτεινει μια ασφαλεια εγκυμοσινης? μου ειπαν για την Bupa 1300e 10 μηνες μου καλυπτει 6000ε τοκετο φυσιολογικο κ 160000ε καισαρικη.μου φαινονται πολυ λιγα χρηματα .(να δωσω 1300 κ σε 3 μινες να μεινω εγκυος δηλαδη 12 μηνες κ να μου δωσουν τοσα λεφτα !!!!με απαλλαγη μονο 300ε ! εσεις τι λετε?)Δεν γνωρίζω καμμία εταιρεία που να καλύπτει την εγκυμοσύνη, δηλαδή να καλύπτουν τα έξοδα του νοσοκομείου.
Οι περισσότερες, αν όχι όλες, σου δίνουν πλέον ένα ποσό σαν επίδομα ΜΕΤΑ τον τοκετό και αυτό είναι ανάλογα με την εταιρεία και το νοσοκομειακό πρόγραμμα που έχεις επιλέξεις. (τα ποσά είναι περίπου 500-1000-1500-2000 ευρώ και κάπου εκεί γύρω)Η BUPA είναι ειδική περίπτωση και καλύπτει πάρα πολλά από όσο έχω ακούσει αλλά είναι φωτιά τα ασφάλιστρα που ζητάει.
6.000€ είναι μια χαρά ποσό για φυσιολογικό τοκετό αν το δίνουν, στα περισσότερα ιδιωτικά νοσοκομεία οι τιμές έχουν κάνει ελεύθερη πτώση αλλά αν τώρα εσύ ψάχνεις για λούξ δωμάτιο τότε σίγουρα δεν θα σε φτάσουν.Επίσης να γνωρίζεις ότι όλες οι εταιρείες θα σου δώσουν το επίδομα εγκυμοσύνης αν μείνεις έγκυος κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα ΜΕΤΑ την σύναψη του συμβολαίου και όχι αμέσως.
-
Εχω ακουσει για 24 μηνες μετα την εναρξη του συμβολαιου.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
καλημερα σε ολους !!
+anal
Τελικα εισαι οντως .
-
Τη λές σε μένα και οχι στη Funis που blueballιάζει τον κόσμο.
-
Ε τώρα κάποια side effects υπάρχουν σε ολες τις μεθόδους
Εγώ για την BUPA είχα ακούσει 3 χρόνια μετά την σύναψη του συμβολαίου. Με την ασφαλιστικη που έχω τώρα ισχύυει αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω, 1000Ε σε φυσιολογικό τοκετό, 2000Ε καισαρική, ως επίδομα.
Ιδιωτική ασφάλιση υγείας