-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Ποιον επιθυμει λεει ο ανθρωπος
Δεν λέει ποιον επιθυμεί, λέει το γιατί πρέπει να το πάρει
ο SCHUMI. Νομίζω, έχει διαφορά.Σε απλά καθημερινά ελληνικά: Γιατί επιθυμεί να το πάρει ο Α ή ο Β και ΟΧΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ αναφέρει η σημερινή 'δημοσκόπιση' και ο καθένας είναι ελεύθερος να γνωστοποιήσει τις προτιμήσεις και τα πιστεύω του χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως καταναγκασμός
-
Θα θελα να το κερδίσει ο MS (σώωωωπα ) για να έχει το καλύτερο δυνατό τέλος η καρίερα του.
Αναγνωρίζω όμως ότι ο συνδιασμός Ρενώ-Αλόνσο το αξίζει μάλλον περισσότερο...
-
Εγώ θα ήθελα να το πάρει ο MS (γιατί είμαι Φερράρι) αλλά θα προτιμούσα το πρωτάθλημα κατασκευαστών για την Φερράρι με νίκη του MS στη Βραζιλία και 2η θέση του FM.
Για τον FA απλά θα υπάρξει πολύς καιρός ακόμα.
-
Michael Schumacher. Είμαι fan των άξιων ανθρώπων και της ανταμοιβής τους.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Ποιον επιθυμει λεει ο ανθρωπος
Δεν λέει ποιον επιθυμεί, λέει το γιατί πρέπει να το πάρει
ο SCHUMI. Νομίζω, έχει διαφορά.Εγώ επιθυμώ- επιθυμούσα τέλος πάντων, να κέρδισει τον τίτλο στους οδηγούς ο MS
Λεει το γιατι επιθυμει. Απλα ελληνικα...
Γιατι πρεπει δεν εχει σ'αυτα τα πραγματα.. Εχει θα ήθελα...Εγω που επιθυμω καποιον άλλο που ψηφίζω??
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
[
Εγω που επιθυμω καποιον άλλο που ψηφίζω??Στο 'Ποιός θέλετε να είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2007'!
-
Ψήφισα Σουμάχερ.
Και οι 2 είναι καταπληκτικοί. Απλά ο ένας τελειώνει και έδωσε μεγάλο αγώνα φέτος. Όπως και νά χει το πρωτάθλημα θα το πάρει 1 απο τους 2 που το άξιζαν με μεγάλη διαφορά, οπότε όποιον και να στηρίζουμε πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
[
Εγω που επιθυμω καποιον άλλο που ψηφίζω??Στο 'Ποιός θέλετε να είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2017'!
-
Alonso γιατί πολύ απλά το αξίζει περισσότερο. Έκανε λιγότερα λάθη από τον αντίπαλό του.
-
Alonso δαγκωτό, όχι μόνο γιατί μ' αρέσει, αλλά γιατί τρελαίνομαι που ...τρελαίνει όλους τους Σουμαχερικούς και μη!! Και μάλιστα χωρίς λόγο (είναι αλήθεια, παραδαχτείτε το επιτέλους...)
-
Μου χαλάει την αισθητική κάθε φορά που ο σκηνοθέτης γυρνάει το πλάνο σε in-car από Alonso, εξαιτίας του οδηγικού του στυλ.
Για μένα αυτό είναι αρκετό, χωρίς να ασχοληθώ καν με τις παπαρίτσες που πετάει όποτε δει μικρόφωνο. -
'Ross Brawn: 'Michael, you have 19 laps to build a 25-second lead...'
Michael Schumacher: 'Thank you very much...'
(Hungarian GP, Hungaroring 1998)'Michael Schumacher για το παραπανω...... κ γιατι στη συγκεκριμενη περιπτωση η αριθμοι ΛΕΝΕ την αληθεια ....
Εκτος των πολλων αλλων λογων που θα μπορουσα να αναφερω ....
Ειναι απο τους λιγους που πηρε πρωταθλημα με 2 διαφορετικα μονοθεσια..
Ο Schumi ειναι ο οδηγος που εφερε την Ferrari και παλι στην θεση που της αξιζει και που ακομη και με κατα πολυ υποδιαιστερο μονοθεσιο ήταν ο μονος που κυνηγουσε τους πρωτοπορους ....
Αξιζε λοιπον να παρει φετος το πρωταθλημα και να τελειωσει ετσι την γεματη επιτυχιες καριερα του ...Δεν πειραζει ομως στις καρδιες ολου του κοσμου θα ειναι για παντα πρωταθλητης...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Μου χαλάει την αισθητική κάθε φορά που ο σκηνοθέτης γυρνάει το πλάνο σε in-car από Alonso, εξαιτίας του οδηγικού του στυλ.
Για μένα αυτό είναι αρκετό, χωρίς να ασχοληθώ καν με τις παπαρίτσες που πετάει όποτε δει μικρόφωνο.Σκέψου να είχε το οδηγηγικό στυλ κάποιου άλλου....ονόματα δεν λέμε....θα είχε πάρει και τα σώβρακα πολλών.
Το σίγουρο είναι ότι το 2007 θα είναι πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα.
Ε ρε και να σπάσει στις αρχές κινητήρας του KR...γλέντια που θα γίνουν...
-
TLG:
Ο Schumi ειναι ο οδηγος που εφερε την Ferrari και παλι στην θεση που της αξιζει
Nαι, με το σπαθι του! Αν δεν οδηγουσε τοσο καλα στο τελος του '99, να κοψει βαθμους απο τους 2 πρωτοπορους, θα το εκανε αυτο που λες ο Irvine!
και με κατα πολυ υποδιαιστερο μονοθεσιο
Aστικος μυθος, αν μιλαμε για το β' μισο του '97 και μετα. Μια χαρα αμαξι ειχε η Ferrari σε σχεση με τη Williams, McLaren απο την επομενη χρονια. Φαινεται και απο τις επιδοσεις των 2ων οδηγων.
Για τα 3 GP που πηρε το '96, μαλιστα (αν και τον βοηθησαν και οι καιρικες συνθηκες).
Για το spa του 92, ομοιως.
Ε, ειναι οδηγαρα αλλα πολλοι καλοι οδηγοι εχουν νικησει κατα περισταση με χειροτερο μονοθεσιο. -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Alonso δαγκωτό, όχι μόνο γιατί μ' αρέσει, αλλά γιατί τρελαίνομαι που ...τρελαίνει όλους τους Σουμαχερικούς και μη!! Και μάλιστα χωρίς λόγο (είναι αλήθεια, παραδαχτείτε το επιτέλους...)Εξήγησέ μου αν θέλεις γιατί οι... αντισουμαχερικοί 'παθαίνουν παράκρουση' σε περίπτωση αποθέωσης του Γερμανού αν αποχωρήσει με τίτλο - Υπάρχει σοβαρός λόγος; Αφού έχει γίνει συνήθεια τόσα χρόνια να παίρνει τον τίτλο και να αποθεώνεται
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Εξήγησέ μου αν θέλεις
Αδυνατώ, ως μη αντι-Σουμαχερικός.
Εξήγησέ μου όμως εσύ, ως fan του Σουμάχερ (αν δεν κάνω λάθος), γιατί οι ομοϊδεάτες σου (αν όχι κι εσύ) παθαίνετε 'κάτι' όταν ο FA κουνά τα δακτυλάκια του ύστερα από κάθε νίκη ή όταν κάνει τους πελαργούς και του τοξοβόλους πάνω στο μονοθέσιο. -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Εξήγησέ μου αν θέλεις
Αδυνατώ, ως μη αντι-Σουμαχερικός.
Εξήγησέ μου όμως εσύ, ως fan του Σουμάχερ (αν δεν κάνω λάθος), γιατί οι ομοϊδεάτες σου (αν όχι κι εσύ) παθαίνετε 'κάτι' όταν ο FA κουνά τα δακτυλάκια του ύστερα από κάθε νίκη ή όταν κάνει τους πελαργούς και του τοξοβόλους πάνω στο μονοθέσιο.Θαυμάζω τον M.Schumacher αλλά όχι σε βαθμό παθολογικό, αν με καταλαβαίνεις... Αυτό που με εκνευρίζει είναι τα κολλήματα του νεαρού Ισπανού. Είναι arrogant ένα πράμα! Ακόμα δε βγήκε από το αυγό (μεταφορικά) και έχει καβαλήσει ένα καλάμι ναααααα μετά συγχωρήσεως Τέλος πάντων, χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνίας - αφού εκτιμάς τον J.Trulli ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕ να υποστηρίζεις Renault, σύμφωνα με το άβαταρ που είδα, μετά από όσα εκαναν στον Ιταλό Αυτό κι αν είναι αντιφατικό!
-
Βγήκε από το αυγό του ο Μassa...ναι!
Αλλά ο Αλόνσο πάει για το 2ο του παγκόσμιο...! -
Alonso δαγκωτό, όχι μόνο γιατί μ' αρέσει, αλλά γιατί τρελαίνομαι που ...τρελαίνει όλους τους Σουμαχερικούς και μη!! Και μάλιστα χωρίς λόγο (είναι αλήθεια, παραδαχτείτε το επιτέλους...)
Εξήγησέ μου αν θέλεις γιατί οι... αντισουμαχερικοί 'παθαίνουν παράκρουση' σε περίπτωση αποθέωσης του Γερμανού αν αποχωρήσει με τίτλο - Υπάρχει σοβαρός λόγος; Αφού έχει γίνει συνήθεια τόσα χρόνια να παίρνει τον τίτλο και να αποθεώνεται
... γιατί δεν τον κολακεύουν οι... κόκκινες περούκες, 'ισως???
-
χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνίας - αφού εκτιμάς τον J.Trulli ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕ να υποστηρίζεις Renault, σύμφωνα με το άβαταρ που είδα, μετά από όσα εκαναν στον Ιταλό Αυτό κι αν είναι αντιφατικό!Η μέγιστη αντίφαση είναι να αγαπάς κάποιον και να 'επιτρέπεις' σε κάποιο γεγονός να σου αλλάξει αισθήματα. Ε, μάλλον δεν τον αγαπούσες και πολύ, έτσι??
Το κλείνω εδώ (γιατί έχουμε ξεφύγει του θέματος του thread), λέγοντας...
α) ότι υποστηρίζω (σε παθολογικό βαθμό -εγώ το παραδέχομαι) τόσο τον J.Trulli όσο και τη Renault για διαφορετικούς λόγους (άσχετους με τη συνύπαρξή τους για μία 3ετία -η συμπάθεια κρατάει από παλαιότερα), no matter what... Όπως ακριβώς την περασμένη δεκαετία με τους D.Hill και Jordan.
β) ότι αποφεύγεις με μαεστρία να απαντήσεις στην απορία μου περί Alonso. Τα περί 'καβαλημένου καλαμιού' και 'arrogant attitude' δε λένε και τίποτα, με το συμπάθειο. Τα περισσότερα βασίζονται σε δηλώσεις αμφίβολης προέλευσης (διαπίστωσή μου), αλλά και στο γεγονός ότι ο FA είναι εκείνος που τολμά να αμφισβητεί την 7ετή κυριαρχία του MS και της Ferrari (γνώμη μου). Και ο Fisi να ήταν, σε ίδιου μεγέθους καλάμι θα τον φανταζόσασταν.
Θα έλεγα, δε, ότι ο FA δείχνει από τους πλέον ήρεμους και απλούς οδηγούς, χωρίς περίεργες εξω-αγωνιστικές συμπεριφορές και χωρίς (το κυριότερο) περίεργες εντός-πίστας συμπεριφορές.
Περισσότερα αν θες σε άλλο thread, διότι το παρόν μάλλον το εκτροχιάσαμε.
Ποιός θέλετε να είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2006?