-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Και τα ξένα περιοδικά πουλημένα? Το Top Gear το φέρνεις σαν παράδειγμα αντικειμενικής ενημέρωσης?
Ναι...γιατι θεωρειται η πιο αντικειμενικη εκπομπη στην ευρωπη...αλλωστε τα νουμερα της τηλεθεασης τα λενε ολα...
και το κους-κούς υψηλά νούμερα έχει
-
Ο κάθε σοβαρός άνθρωπος που ασχολείται με αυτοκίνητα και γνωρίζει 5 πράγματα θα είχε μια απορία διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο:
Μα καλά ούτε λόγος για την 4κίνηση?, δεν προσφέρει τίποτε στο δρόμο? είναι σαν να μην υπάρχει? Δεν δίνει κάποια πλεονεκτήματα (όπως βέβαια και μειονεκτήματα) στην Brera τέτοια ώστε να την κάνουν μια αξιόλογη πρόταση?
Δεν θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κάποιος πως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ σε συγκριτικό MERCEDES-PORSCHE-BMW** να βγεί μια Alfa Romeo πάνω από τα άλλα**, την δεδομένη χρονική στιγμή που το γκρούπο δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να 'επιβληθεί' στον τύπο όπως ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ κάνει άσχετως τομέα.
Φυσικά εαν στην θέση της Alfa ήταν ένα 350Ζ ή ένα EVO ίσως το βγάζανε 1ο αλλά θα το κάνανε επειδή η Nissan ή η Mitsubishi δεν είναι premium αντίπαλος οπότε δεν θα έβλαπτε το image των εταιρίών.
Δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα 4 αυτοκίνητα και ούτε πρόκειται
αλλά από αυτά που μπορώ να συλλέξω έχω την εντύπωση ότι:-
Η Brera είναι το πιο ολοκληρωμένο από τα 4 καθώς είναι πιο Grand Tourismo. Προσφέρει περισσότερους χώρους που είναι σημαντικοί όταν συμβιώνεις με το αυτοκίνητο κάθε μέρα και όχι για ένα ΣΚ, προσφέρει πιο 'μαλακό' setup που επιτρέπει πολύωρα ταξίδια και προσφέρει την 4κίνηση που πιστεύω ότι επιτρέπει γρήγορη και ασφαλή οδήγηση σε όλες τις συνθήκες(στεγνό, βρεγμένο, καλή-κακή άσφαλτο).
-
Η Ζ4coupe και η Cayman είναι οι πιο 'σπορ' και απολαυτικές προτάσεις. Εαν το αυτοκίνητο είναι για βόλτες το ΣΚ και για καμια πίστα τότε ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!
Έχουν σαφώς πιο 'απολυτο' στήσιμο, και προσφέρουν μεγάλες δόσεις λίμπιντο. Ειδικά η κεντρομήχανη Caymann. -
Η Mercedes την θεωρώ επίσης αξιολογη πρόταση καθώς και πιο γρήγορη από όλα είναι, και σε ταξίδι δεν θα κουράσει και ανοιχτή γίνεται άμα γουστάρεις
Εν κατακλείδι θεωρώ πως και τα 4 είναι υπέροχα!! και το καθένα έχει κάτι ξεχωριστό να δώσει
επίπλέον:
- Είναι μεγάλο βήμα για την Alfa να έχει πλέον μοντέλο που να συγκρίνεται με κορυφαίες σπορ προτάσεις των Γερμανών και ειδικά με Porsche. Κάτι τέτοιο ήταν αδιανόητο τα τελευταία 10-15 χρόνια
να θυμίσω τον χλευασμό του φόρουμ πριν λίγους μήνες όταν λέγαμε ότι η brera θα έχει αντίπαλο την Caymann .
-
**Είναι οπισθοδρόμηση για την Alfa **να μην προσφέρει οδηγική απόλαυση, και ελπίζω με τον επαναπρογραμματισμό που θα φτάσει τον 3.2 στα 290PS να ρεφάρει
-
Το περιοδικό εκφράζεται με υποτιμιτικά σχόλια για την οδική συμπεριφορά της brera. Νομίζω ότι την αδικεί. Ένα μηχάνημα με 4κίνηση torsen C, διπλά ψαλίδια, και 260 άλογα μόνο σεβασμό μπορεί να εμπνέει. μην τρελλαθούμε κι όλας
-
Αν ήταν το μοναδικό μου αυτοκίνητο θα έπερνα brera με κλειστά μάτια!
Αν όμως είχα ένα 2ο αυτοκίνητο πχ μια 5άρα, μια E-Class και έψαχνά ένα για σπορ θα πήγαινα σε Ζ4 επίσης με κλειστά τα μάτια.
αυτά
-
-
@ Βabbis
+1
@νδρέας
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Και τα ξένα περιοδικά πουλημένα? Το Top Gear το φέρνεις σαν παράδειγμα αντικειμενικής ενημέρωσης?
Ναι...γιατι θεωρειται η πιο αντικειμενικη εκπομπη στην ευρωπη...αλλωστε τα νουμερα της τηλεθεασης τα λενε ολα...
και το κους-κούς υψηλά νούμερα έχει
Μιλαμε για εκπομπες καποιου επιπεδου και συγκεκριμενου αντικειμενου...
-
Apo tin lista leipei to TT 3.2
To Autocar se prosfato test to theorei highly desirable an kai oxi se odigiko epipedo Cayman h 350Z (to opoio to kanei na fenete ftino kai palio).
Bebaia leei oti to TFSi einai safos better value for money.Exei anafora kai stin Brera kai tin leei overweight kai argi.
Sto teleuteo sports car of the year tou Autocar, H Brera bgike teleutaia kai pire poly arnitika sxolia.
Lene to Focus 1.6 einai better.Thn SLK kai tin Z4 tis theoroune poly olokliromena amaksia.(malista tin Z4 3.0 kalyteri apo tin Z4M)
-
Με λίγα λόγια: έπρεπε να μπει γερμανικός δάχτυλος για να καλυτερεύσει η Αλφα;
(προσοχή στην απάντηση γιατί είνια δίκοπο μαχαίρι...)
-
- Μίλησα για το συγκριτικό με την 6κύλινδρη Μ3 όχι αυτή που δεν έχει βγεί ακόμα. Από εκεί και πέρα 450 άλογα και 1600 κιλά νομίζω δεν προβληματίζονται από μαμά φτερούγες σε επιδόσεις.
- Γι αυτό το τόνιζα το Ci. Το ξέρω το τεστ με την Compact αλλά εγώ αναφερόμουν στην Coupe για να δείξω το εξωφρενικό του τεστ Brera-Golf.
Μπάμπη τα ίδια λέμε. Απλά το περιοδικό δεν νομίζω ότι έθιξε το στήσιμο αλλά τα κιλά τα οποία κάνουν μαντάρα την οδική συμπεριφορά. Γενικά μου φάνηκε αξιόλογο άρθρο μετά τα σκουπίδια που διάβαζα σε άλλα έντυπα.
CaRυοθράυστη τώρα το κατάλαβες για το γερμανικό δάκτυλο; Απλά στην περίπτωση ο δάκτυλος του Kamfbel μπήκε μάλλον λίγο πιο βαθειά (...) και γι' αυτό μας προέκυψε λίγο γεματούλα η bella. Αν όντως βγάλουν πιο ελαφριά έκδοση και κάνουν το remap και στους δύο JTS (πόσο μάλλον να βγάλουν νέο V6 3,0 στα 300 άλογα...) θα αλλάξουν τελείως τα δεδομένα.
-
Αν... Αν... Αν...
η πραγματικότητα όμως
Φωνάζουν οι θιγμένοι alfisti για το συγκριτικό με το R32, αλλά αν ήταν με το ΤΤ -ίδια μηχανικά μέρη δεν έχει; - έχει νόημα η σύγκριση; Ενοχλεί που είναι hatchback;
Άντε να περιμένουμε την GTA τώρα μήπως και...
Τελικά αποφασίσαμε με τι πρέπει να συγκριθεί η Brera;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τελικά αποφασίσαμε με τι πρέπει να συγκριθεί η Brera;μονο με καποιο που να μπορει να κερδισει!
μια κυρια δε μπορει να συγκριθει με τον οποιο καφρο!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
meco σου ξαναθέτω το ερώτημα που φυσικά απαξίωσε να απαντήσει ο IKE(A). Να συγκρίνω την 147 1,6 με την 316 Coupe; Χάτσμπακ το ένα, κουπέ το άλλο. Η (αναμενόμενη) διαφορά στο βάρος στέλνει την 316 περίπατο (εδώ η Compact είναι μακρυά...). Όμως ένα τέτοιο συγκριτικό θα είχε προκαλέσει συλλαλητήριο το λιγότερο. Golf και Brera έχουν μια 10άρα χήνες διαφορά στην τιμή ενώ η αισθητική σύγκριση δεν έχει κανένα νόημα (ε όποιος πει ότι το Golf είναι πιο όμορφο από τη Brera έχει σοβαρό πρόβλημα... και η υποκειμενικότητα έχει τα όρια της).
Και βέβαια όταν πρόκειται για λεφτά βάζεις κάτω κριτήρια. Εγώ πήρα την 147 επειδή για το Golf άκουγα ανέκαθεν από ιδιοκτήτες τα χειρότερα, η 316 Compact πολύ βαρειά και ακριβή ενώ το Α3, ένα Golf με προβειά Audi και φυσικά πιο αδύνατο κινητήρα. Απλά πράγματα...
Το μεγάλο μήκος της Brera (πρόβολοι) έχει να κάνει απ'όσο γνωρίζω με την GTA... Μην ξεχνάτε ότι σε εκείνη την 'καπάρα' πρέπει να χωρέσει κοτζαμάν V8. Πραγματικά ανυπομονώ για το συγκριτικό RS4-M3-GTA...
Τώρα το πώς ένα θέμα που είχε να κάνει με ένα συγκρητικό κατέληξε να γίνει θάψιμο της Brera θα πρέπει να απασχολήσει τους ψυχιάτρους και γυναικολόγους μερικών εδώ μέσα... Παληκάρια το αμάξι σας δεν τρίζει σαν το δικό μου αλλά ο εγκέφαλός σας έχει χάσει μερικές βίδες. Ψάξτε το και αν δεν σας βοηθήσει γιατρός παγέτε στον Παζαρόπουλο.
Εγώ αν είχα (κάποια παραπάνω) φράγκα αυτή τη στιγμή κατά πάσα πιθανότητα να ψώνιζα 'προπέλα'. Αν η Brera ήταν 100 κιλά πιο ελαφριά και ο 2,2 έβγαζε 200 άλογα άλλαζε το πράγμα.
Και σχετικά με τον ανταγωνισμό της. Η Brera αντικατέστησε τη GTV και όλοι περίμεναν ένα coupe επιδόσεων. Αντ' αυτού είδαμε ένα βολτάδικο πολυτελές και ...αισθησιακό coupe το οποίο όμως μας τα χαλάει στη ζυγαριά. Αν οι μαρκετίστες στο Μιλάνο είδαν ότι με αυτό το αμάξι θα πουλήσουν πιο πολύ (έτσι φαίνεται ως τώρα στην Ευρώπη) τότε εμάς δεν μας πέφτει λόγος.Mα οι 4Τροχοί σύγκριναν 316 compact με 147 που ήταν τότε στην ίδια κατηγορία (δεν υπήρχε σειρά 1) και 'ψήφισαν' 147. Και εγώ 147 θα επέλεγα, φυσικά, ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Ούτε audi θα έπαιρνα. Τα premium δεν μου ταιριάζουν.
Η Brera δεν είναι ούτε ελαφρύτερη ούτε βγάζει 200 άλογα. Οπότε λογικά τρώει θάψιμο ειδικά τώρα με την παρουσίαση του καινούριου ΤΤ. Πού και ποιοτικό είναι και καλοφτιαγμένο και στρίβει κιόλας. Πριν ούτε εγώ την έθαβα (ούτε και τώρα τη θάβω δηλαδή, απλά αν τη συγκρίνουμε με το ΤΤ το αποτέλεσμα θα είναι τσόντα) και ας έλεγαν μερικοί (ακόμα και alfisti) ότι δεν τους αρέσει κ.λ.π.
Μια χαρά τα λες στην τελευταία παράγραφο και κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει την AR για την επιλογή της. Το κακό είναι ότι μερικοί alfisti δεν το βλέπουν αυτό και επιμένουν ακόμα ότι τα αυτοκίνητα από το Μιλάνο είναι super duper στημένα και δεν έχουν ανταγωνισμό στο στρίψιμο κ.λ.π. Κάτι που μπορεί να ίσχυει παλιότερα δεν ισχύει όμως σήμερα.
-
TT 3.2 quattro με DSG
To Z4 είναι καλό αλλά δεν έχει DSG, το Cayman είναι πολύ ακριβό, το Brera είναι πολύ βαρύ, και το SLK έιναι πολύ gay. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
- Μίλησα για το συγκριτικό με την 6κύλινδρη Μ3 όχι αυτή που δεν έχει βγεί ακόμα. Από εκεί και πέρα 450 άλογα και 1600 κιλά νομίζω δεν προβληματίζονται από μαμά φτερούγες σε επιδόσεις.
1630 είναι η brera με τον V6. Με τον V8(αν βγει με V8 ) πως θα είναι 1600;
Δηλαδή η GTA έχει βγει και σε πείραξε που δεν έχει βγει η νέα Μ3;
Γίνεται ολόκληρη brera να πέσει στο επίπεδο να συγκριθεί με φτερούγα;
Θα έχουν ίδια τιμή; -
Με τόσα άλογα και τα τόσα κιλά mercedes κατάντησε η AR...
-
Κατανοησε κανεις το υφος του αρθρου?
Πηραν τα αυτοκινητα και εβγαλαν καλυτερο εκεινο που ειναι πιο σπορ.Εκεινο που σε κανει να αισθανεσαι 'καπως'.Η brera απλως απειχε.Δεν τα καταφερε.
Ασχετα τα διαφορα μαραφετια και εικασιες που αναφερουν 'μερικοι' για ανεση,χωρους,θεσεις,κτλ κτλ.Για τετοιου ειδους αμαξια αυτα ειναι μανταλακια.Δεν πηρανε την porche για να ειναι αραχτοι και light ,να πινουν την φραπεδουμπα και να πηγαινουν στην autobank(που και αυτο μπορεις πολυ ευκολα να κανεις) με 250.Τα πηγανε να τα στιψουνε σε στροφες και σε υψηλες rpm.
Εγω παντως ψηφιζω Cayman(ασχετως τιμης).Οσο για το Top Gear,πιστευω οτι ειναι το πιο εγκυρο αρκει να μην μπαινει στο παιχνιδι κανα Jaguar π.χ ελεους made in England οπου εχουν μια ροπη σε εκεινη την περιπτωση προς τον Εθνικισμο,και δεν μασανε ουτε Ferari.Κατα τ'αλλα πολυ καλη εκπομπη.Τοσα χρονια (20+) παιζεται και δεν θα ειναι...?
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Τοσα χρονια (20+) παιζεται και δεν θα ειναι...?Και ο Κουϊκ 20 χρόνια είναι στην τηλεόραση ...
-
Angel δεν κατάλαβες τίποτα απ'ότι έγραψα. Είπα εγώ ότι με πείραξε που δεν έχει βγει η Μ3; Αυτό δεν κατάλαβα πως προέκυψε.
Η GTA θα έχει εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων και θα είναι πολύ πιο ελαφριά από την V6. Σίγουρα δεν θα έχουν καμμία σχέση ούτε στην τιμή ούτε γενικά, απλά το ανέφερα στο ίδιο ύφος που ένα περιοδικο επέλεξε μια GT απέναντι σε ένα Evo (επίσης δεν έχουν καμμία σχέση).
Και ξαναλέω για τελευταία φορά. Δεν μιλάω για την Compact που στο περίπου είναι ίδια κατηγορία με την 147. Μιλάω για την Coupe.
Εντελώς ενημερωτικά Ikar το ΤΤ 3,2 είχατε γράψει εδώ ότι είναι στο 6,5 και ότι δεν έχει μεγάλη διαφορά από το TFSI (το οποίο ΔΕΝ είναι 200 άλογα και αυτό θα έπρεπε να σε απασχολεί) και άρα πιο αργό από το R32.
Ε τώρα αν η διαφορά ΤΤ και Brera είναι 0,5' δεν βλέπω να μιλάμε για καμιά μεγάλη διαφορά.
Αλήθεια... Τι απέγιναν εκείνα τα διαστημικά νούμερα της μαμάς Audi; Θυμάμαι ότι το 3.2 θα ήταν κοντά στην Μ3 (!!!!!!) με 0-100 στο 5,7 και το 2.0 στο 6,5. Τουλάχιστον η Alfa γράφει ένα 6,8 και εκεί παίζει.
Και ξαναλέω για το TFSI και τα 7', το αμάξι ΔΕΝ είναι 200 άλογα. Και από την άλλη αν έβγαζε 220 άλογα γιατί δεν το γράφει όπως στο Α4 DTM; Θα είναι όλα τα 2λιτρα ΤΤ 220 άλογα; -
καμιά δυναμομέτρηση που να αποδεικνύει αυτά που λες υπάρχει?
Αυτά τα 'διαστημικά νούμερα' υπάρχουν σε κάποιο Link?
Το R32 είναι 1600 κιλά, το ΤΤ όχι.
-
Να με πάλι!
**
Επισήμανση**Όλες οι βιομηχανίες ασχέτως τομέα προσπαθούν να φυλάξουν τα νώτα τους με τον τύπο, και όποιος έχει την εξουσία να ελέγχει τι που και πως γράφεται
Συνέβαινε, συμβαίνει και θα συμβαίνει πάντα. Άλλοτε το FIAT group θα είναι από πάνω και θα ευνοείται (δεκαετία 90 αρχές 2000) και άλλοτε θα είναι κάποιος άλλος από πάνω και θα κάνει τα ίδια (VAG, BMW).
**Έτσι είναι η ζωή και σε όποιον αρέσει **
Λοιπόν περι συγκρίσεων.
Έχω ξαναπεί στο παρελθόν ότι ΟΛΕΣ οι ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ είναι σωστές αρκεί να έχουμε προσδιορίσει το ζητούμενο.
Το R32 μπορεί να συγκριθεί με brera 3.2, με RX8, με ΤΤ3.2 κλπ. 3λιτρα όλα, 240+ άλογα όλα. σπορ κατασκευές όλα.
Επίσης μπορέι να συγκριθεί με evo, wrx λόγω ιπποδύναμης και 4 κίνησης και λόγω του ότι επίσης είναι σπορ κατασκευές.
Επίσης μπορεί να συγκριθεί με 325, A4 3.2, κλπ.
Τέτοια συγκριτικά έχουμε δει πολλες φορές:
S3 vs WRX
147GTA vs RX8
A3 3.2 vs GT3.2, RX8, 350Z
156GTA vs WRX.Το θέμα είναι πως επιλέγονται τα μοντέλα και αν θέλουν να 'προστατέψουν' κάποιους και να 'εκθέσουν' κάποιους άλλους.:roll:
όταν βγάζεις την brera 3.2 σε σύγκριση με το golf 3.2 και την παρουσιάζεις ως κατώτερη (βέβαια δεν είδαμε πίστα) τότε προφανώς κάνεις ζημια στην εικόνα της εταιρίας καθώς λες:
'Κοιτάχτε το κορυφαίο μοντέλο των Ιταλών χάνει από το ταπεινό golf'Υπάρχει δόλος? λοιπόν?
Παράδειγμα1.
Δεν μπορώ να ξέρω. Αυτό που ξέρω έιναι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΟΤΕ συγκριτικό:
golf R32 vs CLK280
golf R32 vs 330ciδιότι θα έβλαπτε την εικόνα και της 330 και της CLK280!
Όπως αντίσοιχα δεν είδαμε συγκριτικό μεταξύ 147 1.6 και 316ci γιατί θα γινόταν τσόντα.
Παράδειγμα2.
Επίσης ποτέ δεν είδα συγκριτικό 318/320ci vs GT 2.0 που πάλι θα γινόταν τσόντα υπέρ της Alfa.Aντίθετα είδαμε συγκριτικό Celica TS(192PS), RX8(192PS), GT 2.0 (165PS) όπου πάλι 'την έφαγε' η Alfa.
**Γιατί δεν βάλανε και το ΤΤ 1.8Τ 150PS, 318Ci μέσα στο συγκριτικό να φάνε φόλα από celica ts/rx8? :**roll:
Παράδειγμα3.
Μου βάλανε την GT 3.2 vs ΕVO!! και μάλιστα δυναμομετρημένο στα 300+ άλογα, και 7000 -
Babbi με κάλυψες 1000000% Στο περί Alfa το 1 το θέλουμε όλοι αλλα δεν γίνεται ακόμα, το 2 είναι αυτό που θα πρεπε να είχε κάνει και το 3 ελπίζω να το κάνει ειδικά όταν βγεί ο JTB.
-
Μεγάλε Μπάμπη!
Συμφωνούμε σε γενικές γραμμές, αλλά έχω δύο παρατηρήσεις.
Πρώτη παρατήρηση.
Ολα αυτά που λες περί συγκρίσεων καλά και άγια, αλλά έχουν σημασία?
Τα περιοδικά διάλεγαν πάντα κάποια αυτοκίνητα για συγκριτικές δοκιμές. Σωστά το λές.
Το γιατι δεν επέλεξαν όμως και άλλους συνδυασμούς με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου φαίνονται ανεξάρτητα απο συγκριτικά.
Και η Brera είναι κούκλα αλλά υπέρβαρη.
Αν μείνεις σε αυτό τα υπόλοιπα μικρή αξία εχουν.Δεύτερη παρατήρηση.
Η μ@λ@κία που κάνανε ηταν οτι προσπάθησαν να κατασκευάσουν κάτι που θεωρούν οτι είναι καλό γενικώς.
Ενω μπορούσαν να κατασκευάσουν αυτό που εκείνοι ξέρουν καλά. Σπορ αυτοκίνητο. Την πάτησαν? Δεν νομίζω! Συντομα θα αποδειχθεί οτι το πάθημα τους έγινε μάθημα!
Απόδειξη: Η 8C!!!
Z4 Coupe - SLK 350 - Cayman 2,7 - Brera 3,2