-
Το θεμα ειναι οτι για να ασχολουνται καποιοι με τις αλφα,''κατι΄'' τους ενοχλει...κατι τους χαλαει...
και εννοειται οτι αξια τις δινουν....
πολυ μα παρα πολυ κομπλεξ.... -
Δεν έχω δει κανέναν να έχει στην υπογραφή του περιπαιχτηκή εικονίτσα για την Alfa πάντως.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν έχω δει κανέναν να έχει στην υπογραφή του περιπαιχτηκή εικονίτσα για την Alfa πάντως.αγορι μου,mercedes εχουμε στην οικογενεια μου.(Ε200)
Και εχω δει καλα ποσο ''αξιοπιστη'' μας βγηκε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σχετικά με τα νούμερα της Brera. Τα αυτοκίνητα δοκιμάστηκαν -όπως αποδείχτηκε άστρωτα-. Δεν εξηγείται αλλιώς η Brera 2,2 με τον ίδιο αριθμό κυκλοφορίας να δίνει 9,3 στο DRIVE και 1400 χλμ στο κοντέρ μετά να δίνει 8,4 στο Evo. Και τώρα η ίδια κόκκινη 3,2 να δίνει 7,4 στο DRIVE και στο Top Gear 7. Αυτό είναι μεγάλο σφάλμα της αντιπροσωπείας.
Τώρα για το ΤΤ δεν καταλαβαίνω γιατί η Audi να βγάζει 220 άλογα και να μη το δηλώνει όπως στο Α4 TDM.
Προσωπικά άνοιξα το θέμα έχοντας στο μυαλό μου περισσότερο τη σύγκριση Z4 - Cayman. Αλλά όπως φάνηκε η γνωστή μαλακισμένη συνωμοταξία μετέτρεψε το θέμα σε άλλο ένα καφενέ. Δυστυχώς οι administrators επιτρέπουν σε διάφορα θέματα να γίνονται ' σώβρακο' και δεν ελέγχουν τη ροή της κουβέντας. ΠΑΛΙ κολήσαμε στη Brera. ΠΑΛΙ ήρθε στο προσκήνιο το R32 και φυσικά ανάγεται το όλο θέμα στο πόσο χάλια εταιρεία είναι η Alfa Romeo και ότι όσοι έχουν πρέπει άμεσα να τις πουλήσουν και να πάρουν ντάτσουν και σκαραβαίους.
Καλή η πλάκα, καλοδεχούμενη η ειρωνία αλλά στην τελική δεν βλέπω το νόημα να μπαίνουμε σε ένα forum με αντικείμενο την αυτοκίνηση για να λύσουμε το πρόβλημα του κάθε π@π@ρα που δεν έχει άλλη δουλειά στη ζωή του και μπαίνει για να πουλήσει υφάκι διαδικτυακώς.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ τους admins να δημιουργήσουν νέα ενότητα με τίτλο ΚΑΦΕΝΕΣ όπου μπορείτε αγαπητοί Κύριοι να λύνετε τα προσωπικά και υπαρξιακά σας προβλήματα:
Τσαγιάσατε με smart μια 147 στις στροφές;
Καταλάβατε επιτέλους πόσο βλάκες είναι οι ιδιοκτήτες Alfa και βαλθήκατε να τους πείσετε;
Πιστεύετε ότι έχετε κάποιο νέο αστειάκι να γράψετε για τη Brera;
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο topic σας ανήκει.
Είναι εντελώς άθλιο κάθε θέμα που ανοίγει και υπάρχει οποιαδήποτε αναφορά στη λέξη Alfa Romeo να καταντά η κουβέντα αυτό το χάλι.
ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
Ευχαριστώ.Ποια είναι αυτή η συνωμοταξία; εσύ κι ο dj; για κοίτα από ποιον έγινε το πρώτο σχόλιο αμέσως μετά το άνοιγμα του θέματος
Εντελώς τυχαία
Εσείς τι τσαγιάσατε με τις Alfa;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σχετικά με τα νούμερα της Brera. Τα αυτοκίνητα δοκιμάστηκαν -όπως αποδείχτηκε άστρωτα-. Δεν εξηγείται αλλιώς η Brera 2,2 με τον ίδιο αριθμό κυκλοφορίας να δίνει 9,3 στο DRIVE και 1400 χλμ στο κοντέρ μετά να δίνει 8,4 στο Evo. Και τώρα η ίδια κόκκινη 3,2 να δίνει 7,4 στο DRIVE και στο Top Gear 7. Αυτό είναι μεγάλο σφάλμα της αντιπροσωπείας.
Τώρα για το ΤΤ δεν καταλαβαίνω γιατί η Audi να βγάζει 220 άλογα και να μη το δηλώνει όπως στο Α4 TDM.
Προσωπικά άνοιξα το θέμα έχοντας στο μυαλό μου περισσότερο τη σύγκριση Z4 - Cayman. Αλλά όπως φάνηκε η γνωστή μαλακισμένη συνωμοταξία μετέτρεψε το θέμα σε άλλο ένα καφενέ. Δυστυχώς οι administrators επιτρέπουν σε διάφορα θέματα να γίνονται ' σώβρακο' και δεν ελέγχουν τη ροή της κουβέντας. ΠΑΛΙ κολήσαμε στη Brera. ΠΑΛΙ ήρθε στο προσκήνιο το R32 και φυσικά ανάγεται το όλο θέμα στο πόσο χάλια εταιρεία είναι η Alfa Romeo και ότι όσοι έχουν πρέπει άμεσα να τις πουλήσουν και να πάρουν ντάτσουν και σκαραβαίους.
Καλή η πλάκα, καλοδεχούμενη η ειρωνία αλλά στην τελική δεν βλέπω το νόημα να μπαίνουμε σε ένα forum με αντικείμενο την αυτοκίνηση για να λύσουμε το πρόβλημα του κάθε π@π@ρα που δεν έχει άλλη δουλειά στη ζωή του και μπαίνει για να πουλήσει υφάκι διαδικτυακώς.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ τους admins να δημιουργήσουν νέα ενότητα με τίτλο ΚΑΦΕΝΕΣ όπου μπορείτε αγαπητοί Κύριοι να λύνετε τα προσωπικά και υπαρξιακά σας προβλήματα:
Τσαγιάσατε με smart μια 147 στις στροφές;
Καταλάβατε επιτέλους πόσο βλάκες είναι οι ιδιοκτήτες Alfa και βαλθήκατε να τους πείσετε;
Πιστεύετε ότι έχετε κάποιο νέο αστειάκι να γράψετε για τη Brera;
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο topic σας ανήκει.
Είναι εντελώς άθλιο κάθε θέμα που ανοίγει και υπάρχει οποιαδήποτε αναφορά στη λέξη Alfa Romeo να καταντά η κουβέντα αυτό το χάλι.
ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
Ευχαριστώ.Ποια είναι αυτή η συνωμοταξία; εσύ κι ο dj; για κοίτα από ποιον έγινε το πρώτο σχόλιο αμέσως μετά το άνοιγμα του θέματος
Εντελώς τυχαία
Εσείς τι τσαγιάσατε με τις Alfa;
Βρες καμμια γκομενα ανθρωπε μου και σταματα επιτελους να ασχολεισαι με τις αλφα
-
Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου για την προσωπική μου ζωή και τις συμβουλές σου.
Με ξέρεις προσωπικά;
εσύ με τι ασχολείσαι;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο Μπάμπης άλλο λέει.Πως εξηγείται η διαφορά στις μετρήσεις που έχει η Brera με την 159,τη στιγμή που είναι ελαφρύτερη και έχει τα ίδια μηχανικά μέρη;
Το εργοστάσιο δίνει την Brera 2 δέκατα πιο γρήγορη στα 0-100 πάντως.
Σχετικά με τις μετρήσεις του περιοδικού, είστε σίγουροι ότι έγιναν με τις ίδιες συνθήκες? Θερμοκρασία, ώρα της ημέρας, υγρασία, πληρότητα ρεζερβουάρ, τόπος μέτρησης, ποιότητα ασφάλτου, χιλιόμετρα στο οδόμετρο (=>φθορά ελαστικών, 'άνοιγμα' μοτέρ, φθορά κιβωτίου/συμπλέκτη) όλα παίζουν το ρόλο τους.
φίλε μου krusestern, η ερώτηση μου είναι ρητορική, και θέλει να δείξει ότι όταν κάποιες μετρήσεις είναι 'παράλογες' δεν πρέπει καν να τις αναφέρουμε, σε συζητήσεις εδώ μέσα ειδικά αν συνοδεύονται με ειρωνίκό σχόλιο.
Δέχομαι να πει κάποιος ότι η Alfa Romeo μας κοροιδεύει και δηλώνει ψέυτικες ιπποδυνάμεις και ξεμπροστιάζεται σε μετρήσεις. Αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που δεν μπορώ να το αποκλείσω!!
Όπως πιθανό ενδεχόμενο που δεν μπορώ να αποκλείσω είναι ότι και η VAG δίνει πειραγμένα αυτοκίνητα για μετρήσεις.
Όμως το να λες ότι ένα αυτοκίνητο με 7,83 κιλά ανά ίππο 6άρι κιβώτιο και 23 κιλά ροπής κάνει 0-100 σε 9,7 δλδ πιο αργό από αντίστοιχου βάρους και 35 ίππων λιγότερο μεσαία σεντάν και να το θεωρείς δεδομένο δείχνει έλειψη γνώσεων ή διάθεση για πείραγμα.
Προσωπικά έχω πάψει να ασχολούμαι με μετρήσεις που δεν συμβαδίζουν με τα αντίστοιχα κιλά ανά ίππο και το κιβώτιο ενός αυτοκινήτου. Αν δε αποδειχτεί ότι και η εταιρία μας κοροιδεύει για τις ιπποδυνάμεις που δίνει, θα πάψα να ασολούμαι και με εκέινη
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι για να ασχολουνται καποιοι με τις αλφα,''κατι΄'' τους ενοχλει...κατι τους χαλαει...
πολυ μα παρα πολυ κομπλεξ....Επειδή χρησιμοποιείς βαριές εκφράσεις......
Κόμπλεξ θα χαρακτήριζα την ηθελημένη παρέμβαση κάποιου σε μια παρέα με σκοπό να την κάνει μπάχαλο. Όπως, π.χ., εχεις δηλώσει εσυ!
Αν ακόμη δεν το έχεις καταλάβει, σε αυτό το Φόρουμ, ο καθένας μπορεί να πει ελεύθερα την γνώμη του.
Αν εσυ εχεις πρόβλημα στο να δεχθείς οτι για κάποιον ένα αυτοκίνητο δεν θεωρείται de facto το καλύτερο, καλύτερα να το ξανασκεφτείς πριν χαρακτηρίσεις.
-
Όποιος δεν μας γουστάρει ας γυρίσει στο alfisti και ας ρίχνει τα καντήλια του εκεί στην τελική
-
Ξέρει πολύ καλά εδώ μέσα ποιός κάνει μπάχαλο την κατάσταση. Εγώ ξεκίνησα ένα θέμα για 4 αυτοκίνητα και κατέληξε το γνωστό στόρυ άρα συγνώμη Ikar δεν είμαι εγώ στην μαλακισμένη συνωμοταξία.
Θα σε συμβούλευα να ρίξεις μια ματιά σε άλλα post που κάποιοι έγραφαν ένα κάρο μπούρδες υπό τη μορφή ειρωνίας χωρίς να θέλουν να καταλήξουν κάπου.
Προσωπικά με την Alfa έχω να θυμάμαι ένα τσάι που έριξα σε ένα μ@λ@κισμένο με Corolla τουμπανιασμένη με κάτι εξατμίσεις σαν σόμπες που με προκαλούσε με γκαζιές 2 φανάρια πριν. Αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο χαίρομαι γιατί πολύ απλά τέτοιου είδους κόντρες μπορεί να έχουν πολύ άσχημη κατάληξη.
Από εκεί και πέρα mirage δεν κατάλαβα από πότε το forum έγινε ιδιοκτησία σου για να σε γουστάρουμε ή όχι.
Εγώ δεν θα πω κάτι χοντρό όπως να πάτε να βρείτε γυναίκα κλπ. Αυτό είναι δικό σας θέμα και προσωπικά δεν με απασχολεί.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΥΦΑΚΙ ΑΠΟ Π.Τ.Ο ΒΑΡΥΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
Και επειδή ελπίζω από το Π.Τ.Ο να κατάλαβε αυτός στον οποίο αναφέρομαι άντε να μαζευόμαστε μερικοί εδώ μέσα αν θέλετε να διατηρηθεί ένα κάποιο επίπεδο.
Φιλικά. -
Ξέρει πολύ καλά εδώ μέσα ποιός κάνει μπάχαλο την κατάσταση. Εγώ ξεκίνησα ένα θέμα για 4 αυτοκίνητα και κατέληξε το γνωστό στόρυ άρα συγνώμη Ikar δεν είμαι εγώ στην μαλακισμένη συνωμοταξία.Μάλιστα... το 1ο σου ποστ μετά το αρχικό
Πάντως εδώ που τα λέμε όταν πριν 10 χρόνια BMW, Audi κλπ έβγαζαν ντουλαποειδή οι Έλληνες ειδήμονες σνόμπαραν ΚΑΙ τότε τις Alfa αν και είχαν καλύτερες επιδόσεις και αντιπαρέβαλαν την ποιότητα.
Τώρα που η Alfa έχει κορυφαία ποιότητα (αλλά τα έκανα λίγο σαλάτα με τις επιδόσεις) συγκρίνουμε τη Brera με το Golf (!!!!!!!!)
Όχι τίποτα άλλο αλλά προσπαθώ να καταλάβω ποιός ακριβώς είναι βαρεμένος. Αυτός που έχει κάποια συγκεκριμένα κριτήρια στην επιλογή αυτοκινήτου ή αυτός που επιλέγει και υπεραμύνεται μιας μάρκας με την ίδια λογική που ο Τσουκαλάς θα εξηγήσει αντικειμενικά γιατί ο Νικοπολίδης είναι 2 Μπουφόν;
Το λέω αυτό επειδή εγώ ας πούμε αν ισχύει αυτό που λέγεται για την 149 ότι θα είναι 1300 κιλά ούτε που θα σκεφτόμουν να την αγοράσω.
Αλλά να μιλάνε κάποιοι τόσα χρόνια για ποιότητα και ξαφνικά να θυμούνται τα νούμερα και τις επιδόσεις (που επι καθεστώς GTV TB δεν είχαν σημασία) μου κάνει λίγο σε κάλο στον εγκέφαλο...Αν όντως ισχύει αυτό που λέγεται για τη Brera ότι θα βγούν πιο ελαφριές εκδόσεις τότε ίσως αλλάξουν άρδην τα δεδομένα γιατί ούτε σε κινητήρα υστερεί ούτε σε στήσιμο (ξεκάθαρο και σε αυτό το Top Gear σε αντίθεση με τις βλακείες άλλων εντύπων...)
ΥΓ: Τι σχόλιο έκαναν οι 4Τ meco;Αναφορά σε Golf, Τσουκαλάδες, ποιότητα εντύπων κλπ
Θα σε συμβούλευα να ρίξεις μια ματιά σε άλλα post που κάποιοι έγραφαν ένα κάρο μπούρδες υπό τη μορφή ειρωνίας χωρίς να θέλουν να καταλήξουν κάπου.
Προσωπικά με την Alfa έχω να θυμάμαι ένα τσάι που έριξα σε ένα μ@λ@κισμένο με Corolla τουμπανιασμένη με κάτι εξατμίσεις σαν σόμπες που με προκαλούσε με γκαζιές 2 φανάρια πριν. Αλλά δεν είναι κάτι για το οποίο χαίρομαι γιατί πολύ απλά τέτοιου είδους κόντρες μπορεί να έχουν πολύ άσχημη κατάληξη.Αν γράφουν μπούρδες τι σε απασχολεί; Μόνο ένα τσάι; και τόσα που έγιναν στην επιστροφή απ' όπου πήγατε;
Εγώ δεν θα πω κάτι χοντρό όπως να πάτε να βρείτε γυναίκα κλπ. Αυτό είναι δικό σας θέμα και προσωπικά δεν με απασχολεί.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΥΦΑΚΙ ΑΠΟ Π.Τ.Ο ΒΑΡΥΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
Και επειδή ελπίζω από το Π.Τ.Ο να κατάλαβε αυτός στον οποίο αναφέρομαι άντε να μαζευόμαστε μερικοί εδώ μέσα αν θέλετε να διατηρηθεί ένα κάποιο επίπεδο.
Φιλικά.Για εξήγησέ το
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
πολυ μα παρα πολυ κομπλεξ....Επειδή χρησιμοποιείς βαριές εκφράσεις......
Κόμπλεξ θα χαρακτήριζα την ηθελημένη παρέμβαση κάποιου σε μια παρέα με σκοπό να την κάνει μπάχαλο. Όπως, π.χ., εχεις δηλώσει εσυ!
Αν ακόμη δεν το έχεις καταλάβει, σε αυτό το Φόρουμ, ο καθένας μπορεί να πει ελεύθερα την γνώμη του.
Αν εσυ εχεις πρόβλημα στο να δεχθείς οτι για κάποιον ένα αυτοκίνητο δεν θεωρείται de facto το καλύτερο, καλύτερα να το ξανασκεφτείς πριν χαρακτηρίσεις.
Καλα....νιωθεις καθολου?
Ειπα εγω τετοια πραγματα?
φυσικα και ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος να εκφραζει,ελευθερα τη γνωμη του,φυσικα και για καποιον μπορει να θεωρειται το lada το καλυτερο αυτοκινητο του κοσμου....ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ...
Τι με νοιαζει εμενα?
εγω τις ειρωνειες και τα γελακια δεν γουσταρω,τη γνωμη του καθενος την σεβομαι φυσικα..οταν ομως γραφεις την γνωμη σου,την στηριζεις κιολας με επιχειρηματα και σε παιρνουν στο ψιλο χωρις λογο,ε με συγχωρεις κιολας,δε θα τους τα χωσεις?
ΚΑΙ ΝΑΙ ikar εχω μαθει για σενα και για την ηλικια σου απο ατομο που σε εχει γνωρισει σε meeting...και καταλαβα λιγο πολυ τι ρολο βαρας.... -
Άστο ρε φίλε. Αποδεδειγμένα δεν έχω την όρεξη σου για καβγά.
Επειδή έχω ξενερώσει με αυτή τη φάση που τσακωνόμαστε στο internet σαν τα γερόντια στα καφενεία για πολιτικά δεν έχω σκοπό να 'τσιμπήσω' σε άλλη τέτοια περίπτωση.
Εσύ μάλλον έχεις παρεξηγήσει το nick μου. Το ότι μπήκα ως EDDIE_147 και όχι ως σκέτο EDDIE έχει να κάνει με το ότι δεν ήταν διαθέσιμο το σκέτο. Εσύ νομίζεις ότι είμαι καμια κομπλεξάρα που επειδή έχει 147 νομίζει ότι είναι ο θεματοφύλακας της ιστορίας της Alfa.
Αν μπεις πάντως στο alfisti (που ειλικρινά και μάρκα να αλλάξω δεν θα σταματήσω να μπαίνω εκεί) θα δεις ότι και εγώ και ο djpetros είμαστε από τους γερμανόφιλους του forum και ειδικά του dj του τη λένε.
Τώρα αν μας βλέπεις σαν κλίκα που μπαίνουμε για να πουλήσουμε τσαμπουκά πολύ κακώς γιατί απ'όσο γνωρίζω δεν είσαι και κανα πιτσιρίκι.
Ελπίζω να τελειώσει εδώ το θέμα γιατί πραγματικά δεν αντέχω άλλο αυτό το στόρυ. Εσυ δεν χωνεύεις τις Alfa, εγώ δεν χωνεύω την VW τελείωσε.
Αν πάντως νιώθεις την ανάγκη να μπαίνεις σε ένα forum και να 'πλακώνεσαι' με τον djpetro ή οποιονδήποτε δεν γουστάρεις φτιάξτε ρε παιδιά εκείνο το topic ΚΑΦΕΝΕ που είπα να τελειώνει το θέμα. Τώρα για το Π.Τ.Ο άστο καλύτερα. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... -
Το ποιος έχει όρεξη είναι προφανές κι έχει αποδειχθεί. Όποιος έχει να πει κάτι το λέει, εκτός κι αν φοβάται, τόσο απλά
Το τι χονεύω και τι όχι είναι δικό μου θέμα κι είσαι(τε) μακριά νυχτωμένοι για το θέμα Alfa
-
Goodnight and good luck...
-
-
Επιτέλους συνεννοηθήκαμε ρε αδελφέ...
-
εγω σταματαω μια φορα...
Ο,τι ηταν να πω επι του θεματος το εγραψα -
ΥΦΑΚΙ ΑΠΟ Π.Τ.Ο ΒΑΡΥΜΑΓΚΕΣ[/b]Τι είναι το ΠΤΟ?
(εμείς πάντως Π.Τ.Ο. λέμε τις γκόμενες που είναι τόσο κοντές που Παίρνουν Τ**** Ορθιες)
-
Από εκεί και πέρα mirage δεν κατάλαβα από πότε το forum έγινε ιδιοκτησία σου για να σε γουστάρουμε ή όχι.
Φιλικά.Να σου πώ ρε Eddie το forum δεν είναι ιδιοκτησία μου. Αν με ήξερες καλύτερα θα γνώριζες την αγάπη μου και τον σεβασμό για τις Alfa, άλλωστε είμαι μέλος στο alfisti και παλιά το παρακολουθούσα και αρκετά απλά λόγω του οτι δεν έχω Alfa - και δεν πρόκειται να αγοράσω στο άμεσο μέλλον- δεν το πολυπαρακολουθώ ποια. Αν πας 2-3 θέματα πιο κάτω θα με δείς να μιλάω για το Fiat GP να προτείνω για αγορά Panda κλπ. Το σχόλιο δεν αφορούσε εσένα αλλά άλλον...και αν θές να βάλω και screenshot από την δημοσίευση του στο alfisti...Και μιλούσα συνολικά για τα μέλη του 4T forum και όχι για την παρτη μου γιατί ο χαρακτηρισμός απευθυνόταν σε όλα τα μέλη. Αρχικά σκέφτηκα να σου στείλω pm αλλά προτίμησα να ποστάρω κανονικά.
Και επειδή φόρτωσα πάλι θα βάλω και το screenshot και ας είμαι εντελός offtopichttp://img262.imageshack.us/img262/8403 ... ed4lw8.jpg
Δεν ξέρω αν το φιλικά το εννοείς ή απλά το έγραψες εγώ πάντως το εννοώ
Φιλικά
Z4 Coupe - SLK 350 - Cayman 2,7 - Brera 3,2