-
Είναι και ο λόγος που όταν κόλλας μαντέμι, βαστάς και φλόγιστρο, και το κρυώνεις στην στάχτη.
Α. -
Στο παρελθον και σε βολαν απο φιατ 131 1,6lt ειχα παρατηρησει μικρες ρωγμες στην επιφανεια που παταει ο δισκος και προς τις ακρες πανω κατω . Ειναι απο τις στιγμιαιες αυξομειωσεις της θερμοκρασιας στα σημεια αυτα? Δισκος φαγωμενος εως τα πριτσινια και πατιναρισμενος φουλ.
-
Ναί, είναι από τις διαστολές, το ίδιο παθαίνουν και οι δισκόπλακες, όταν υπερθερμαίνονται, από τις διαστολές το μαντέμι παθαίνει ρηγματώσεις.
-
Εχει ακουσει ποτε κανεις σας ή εχει κανει αυτο που περιγραφεται εδω?
http://www.newtiburon.com/forums/showthread.php?t=1962
Εν συντομια o slave cylinder του συμπλεκτη εχει μια βαλβιδουλα για να συμπλεκει πιο ομαλα που ομως οταν πας γρηγορα πατιναρει το δισκο, οπότε πανε και τη βγάζουν και λενε οτι αποκτουν πολυ καλυτερο ελεγχο.
WTF?
-
Nαι, γνωστή παπαρίτσα που έχουν ορισμένα αμάξια. Έχει το polo που οδηγώ αυτόν τον καιρό και μου σπάει τα νεύρα.
-
Καλύτερα να υπάρχει.
Πιο εύκολες εκκινήσεις σε μποτιλιάρισμα.Αν οδηγούσα συχνά αυτοκίνητα με συμπλέκτη θα συνήθιζα να πατινάρω ελαφρά τον συμπλέκτη αλλά μετά από 30 χρόνια αποκλειστικά με αυτόματα αυτοκίνητα, προτιμώ να μην εμπλέκει άμεσα ο συμπλέκτης.
Από τα σχόλια όμως στο λινκ φαίνεται ότι οι Κορεάτες δεν τον έχουν ρυθμίσει καλά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Καλύτερα να υπάρχει.
Πιο εύκολες εκκινήσεις σε μποτιλιάρισμα.Αν οδηγούσα συχνά αυτοκίνητα με συμπλέκτη θα συνήθιζα να πατινάρω ελαφρά τον συμπλέκτη αλλά μετά από 30 χρόνια αποκλειστικά με αυτόματα αυτοκίνητα, προτιμώ να μην εμπλέκει άμεσα ο συμπλέκτης.
Από τα σχόλια όμως στο λινκ φαίνεται ότι οι Κορεάτες δεν τον έχουν ρυθμίσει καλά.
Κάθε έναν που θέλει να επηρεάσει τον τρόπο που οδηγό Λέοντα φίλε, τον πετάω από έξω!.
Στους πελάτες επιλεκτικά. Όπως και τα ηλεκτρονικά πεντάλ γκαζιού, με κατάλληλη ηλεκτρονική διάταξη, που υπάρχει στο εμπόριο!.
Α. -
οταν αρχιζει το πενταλ του συμπλεκτη στο κατωτατο σημειο του να τρεμει ελαφρα να ετοιμαζομαι για δισκο??
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
οταν αρχιζει το πενταλ του συμπλεκτη στο κατωτατο σημειο του να τρεμει ελαφρα να ετοιμαζομαι για δισκο??
80% A.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
80% A.
το αλλο 20% ??
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
80% A.
το αλλο 20% ??
Nα έχεις πιει πολλούς καφέδες!
-
To άλλο 20% θα το εισπράξεις σε λίγους μήνες και τα ρέστα θα τα δώσεις στο γερανό.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
80% A.
το αλλο 20% ??
Nα έχεις πιει πολλούς καφέδες!
Βασίλη μου είναι αύτη απάντηση, σε έναν που έχει τεχνικό πρόβλημα και κανένα ευρώ στην τσέπη του?.
Α. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
To άλλο 20% θα το εισπράξεις σε λίγους μήνες και τα ρέστα θα τα δώσεις στο γερανό.
Και ορθά του λες φίλε μου, να πάει σε έναν συνάδελφο, να πάρει εμπεριστατωμένη γνώμη!.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Και ορθά του λες φίλε μου, να πάει σε έναν συνάδελφο, να πάρει εμπεριστατωμένη γνώμη!.
Α.το οτι ρωτησα δε σημαινει οτι αποφευγω να παω να τσεκαρω το αυτοκινητο μου. Αλλα απ οτι φαινεται εδω οι ''συναδελφοι'' μιλουν με συνθηματικα ποσοστα σε μια ιδιοτυπη ομερτα.... (η απλα δε ξερουν να μου πουν τι μπορει να ειναι)
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Α.το οτι ρωτησα δε σημαινει οτι αποφευγω να παω να τσεκαρω το αυτοκινητο μου. Αλλα απ οτι φαινεται εδω οι ''συναδελφοι'' μιλουν με συνθηματικα ποσοστα σε μια ιδιοτυπη ομερτα.... (η απλα δε ξερουν να μου πουν τι μπορει να ειναι)
Mα ο Αντώνης σου είπε ότι πλησιάζει στο τέλος του ο συμπλέκτης σου, το ποσοστό το ανέφερε για να σου πεί πόσο κοντά στο τέλος του συμπλέκτη είσαι, αν εσύ ήθελες μια απάντηση του στύλ, μια χαρά είναι μην ανησυχείς, και δεν την πήρες, μην είσαι προκατείλημένος και δηκτικός μαζί μας.
-
Η απάντηση του φίλου Αντώνη εξελήφθη από όλους σαν «κατά 80% πας για δίσκο», οπότε μόνο λογική ήταν η ερώτηση «το άλλο 20% τι μπορεί να είναι;».
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Η απάντηση του φίλου Αντώνη εξελήφθη από όλους σαν «κατά 80% πας για δίσκο», οπότε μόνο λογική ήταν η ερώτηση «το άλλο 20% τι μπορεί να είναι;».το υπολοιπο 20% ειναι οτι το αυτοκινητο δεν το εχει δει και ουτε το εχει δοκιμασει ο μαστορας και τηλεφωνικη διαγνωση δεν γινεται.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
οταν αρχιζει το πενταλ του συμπλεκτη στο κατωτατο σημειο του να τρεμει ελαφρα να ετοιμαζομαι για δισκο??Παιζει απο στραβωμενα/σπασμενα χτενια πλατο εως χαλασμενο ρουλεμαν.
Μπορεις βεβαια να περινενεις να σε αφησει. Δεν θα αργησει πολυ. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Παιζει απο στραβωμενα/σπασμενα χτενια πλατο εως χαλασμενο ρουλεμαν.
Μπορεις βεβαια να περινενεις να σε αφησει. Δεν θα αργησει πολυ.Ακριβώς η σκέψη μου. Στο δίσκο πως φτάσαμε;
Περί Συμπλέκτη/Δίσκων/Πλατώ