-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
http://www.toyota-f1.com/public/en/team/driver/trulli_profile.htmlα τώρα κατάλαβα...με δουλεύεις ΡΕ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.toyota-f1.com/public/en/team/driver/trulli_profile.html
α τώρα κατάλαβα...με δουλεύεις ΡΕ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βράδυ, κατά τις 11. Έξη άτομα στο MSN και ο Μπλάστερ εξηγεί στον Τρούλη τι να κάνει!!Αποτέλεσμα.
'ΤΡΟΥΛΗΗΗΗΗ...ΕΔΩΩΩΩ ΓΡΑΨΕΕΕΕΕ'...πουθενά ο γιατρός.
Την επομένη μάθαμε ότι είχε γύρω στα 20 παράθυρα ανοιχτά και δεν ήξερε που να πρωτογράψει!!!
Λύθηκαν τα νεφρά μου εκείνο το βράδυ!!!
-
Κουφαλίτσες....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιός είναι ο Τρούλης?O tsilis...γιατρός, γιατρούλης, τρούλης!!
-
εβαλε και μσν?πω πω!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
O tsilis...γιατρός, γιατρούλης, τρούλης!! -
Ερωτήσεις εμπειρου 'χακερά':
-Πώς μπορώ να αποθηκεύσω βίντεο στόν υπολογιστή μου;
-Πόση ώρα μπορει να μένει ανοιχτός ο υπολογιστής χωρίς να έχει πρόβλημα;Το ρούτερ μπορει να μένει για αρκετές ώρες συνδεδεμένο ή όχι;
-Τραγούδια που μπορώ να βρώ;Πώς τα αποθηκεύω;Χρειαζεται κάποιο εξάρτημα;
(Φωτογραφίες έμαθα να αποθηκεύω πάντως )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ερωτήσεις εμπειρου 'χακερά':-Πώς μπορώ να αποθηκεύσω βίντεο στόν υπολογιστή μου;
-Πόση ώρα μπορει να μένει ανοιχτός ο υπολογιστής χωρίς να έχει πρόβλημα;Το ρούτερ μπορει να μένει για αρκετές ώρες συνδεδεμένο ή όχι;
-Τραγούδια που μπορώ να βρώ;Πώς τα αποθηκεύω;Χρειαζεται κάποιο εξάρτημα;
(Φωτογραφίες έμαθα να αποθηκεύω πάντως )
Bίντεο; Από πού;
Όση ώρα θέλεις, αρκεί βέβαια να είσαι σίγουρος ότι τα φουρφούρια του δουλεύουν κανονικά.
Τραγούδια...
Εννοείς να αγοράσεις ή να 'αγοράσεις'; -
Κάποια βιντεάκια που παίζουν στο φόρουμ,μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε με κάποιο τρόπο;
Απο YouTube και λοιπά.Τραγούδια μπορώ να βρώ κάπου,και να μαζέψω μερικά να παίζουν απο τον υπολογιστη;Δεν έχω απολύτως καμία ιδέα,οπότε ότι και να μου πείτε καλό κανει
-
Για εσυσωλήνα, γκούκλη κτλ, αυτό:
Σου βγάζει στο παράθυρο στον firefox κάτω δεξιά μια εικονούλα, με μια ταινία και μια δισκέτα. Όταν είσαι στην σελίδα με το βίντεο, πατάς στο εικονίδιο αυτό και επιλέγεις το save.
Για μουσική, εξαρτάται τι μουσική θέλεις. Αν θέλεις να την αγοράσεις, υπάρχουν διάφορα καταστήματα. Αλλιώς,
.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάποια βιντεάκια που παίζουν στο φόρουμ,μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε με κάποιο τρόπο;
Απο YouTube και λοιπά.Τραγούδια μπορώ να βρώ κάπου,και να μαζέψω μερικά να παίζουν απο τον υπολογιστη;Δεν έχω απολύτως καμία ιδέα,οπότε ότι και να μου πείτε καλό κανει
με τις παρεες που εχεις μπλεξει, θα το σκεφτομουν πολυ πριν πω κατι τετοιο...
απλα σκεψου...
πριν ησουν ενας ευτυχισμενος ανθρωπος
υστερα ανακαλυψες το φορουμ
(χμ.. θα τραβηξει πολυ.. κατσε να πατησω fast forward.)εχεις υπολογιστη
εβαλες adsl
μιλας στο msn
και τωρα θα αρχισεις να κατεβαζεις mp3
... εισαι ηδη στο δρομο της καταστροφης..
ολοι οι εμεις οι 'καμμενοι' σε βλεπουμε να ερχεσαι τρεχοντας..
...ακομα ενας! -
Χθες το βράδυ εθεάθη στο msn σε περίεργη ώρα!
Αντρέα αν θες κάτι συγκεκριμένο από μουσική, πες! Ίσως να το έχουμε ήδη.
Η μουσική που ακούμε συνήθως στον υπολογιστή είναι αρχεία mp3. Αυτά τα κατεβάζεις παράνομα (κυρίως ), νόμιμα (πχ από sites συγκροτημάτων) ή στα δίνουν γνωστοί/φίλοι.
Παίζουν με ένα πρόγραμμα που λέγεται winamp ή και με το Media Player των Windows (όχι οι πολύ παλιές εκδόσεις όμως).
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Χθες το βράδυ εθεάθη στο msn σε περίεργη ώρα!Αντρέα αν θες κάτι συγκεκριμένο από μουσική, πες! Ίσως να το έχουμε ήδη.
Η μουσική που ακούμε συνήθως στον υπολογιστή είναι αρχεία mp3. Αυτά τα κατεβάζεις παράνομα (κυρίως ), νόμιμα (πχ από sites συγκροτημάτων) ή στα δίνουν γνωστοί/φίλοι.
Παίζουν με ένα πρόγραμμα που λέγεται winamp ή και με το Media Player των Windows (όχι οι πολύ παλιές εκδόσεις όμως).
Με iTunes παίζουν, εγκάθετε ιατρέ!!! Που είναι και δωρεάν και κατακληπτικότατον προγραμματάκιον!
-
.. αυτο το παρανομα/νομιμα, μου τσακισε τα κοκκαλα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. αυτο το παρανομα/νομιμα, μου τσακισε τα κοκκαλα!Δεν ξέρω αν πρόσεξες όμως, η ανταλλαγή μεταξύ φίλων δεν έλαβε χαρακτηρισμό νομιμότητας. Αλήθεια, αυτό τι είναι;
-
Μήν αφήσετε περίεργη ώρα ελεύθερη ρε,για καναν περίεργο χρήστη.
Λοιπών,προσπαθω απεγνωσμένα να κατεβάσω κάποια βίντεο απο το γιουτούμπ.Μου έδειξε ο Ντίνοςε πώς να εγκαραστήσω τό 'νταουνλόντερ',το οποίο μου λέει ότι θα πρέπει να εγκαταστήσω το FLV player πρώτα.
Εδω κολλάω
Το FLV player δεν φαίνεται να εγκαθισταται.Να φταίνε τα γουίντους98; -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δεν ξέρω αν πρόσεξες όμως, η ανταλλαγή μεταξύ φίλων δεν έλαβε χαρακτηρισμό νομιμότητας. Αλήθεια, αυτό τι είναι;
αποδοχη προϊοντων εγκληματος, νομιζω λεγεται, αλλα ποτε δεν ημουν καλος στα μαθηματικα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Δεν ξέρω αν πρόσεξες όμως, η ανταλλαγή μεταξύ φίλων δεν έλαβε χαρακτηρισμό νομιμότητας. Αλήθεια, αυτό τι είναι;
αποδοχη προϊοντων εγκληματος, νομιζω λεγεται, αλλα ποτε δεν ημουν καλος στα μαθηματικα!
Το κορυφαίο γέλιο το έχουν κάτι προγραμματάκια που 'κατεβάζουν' τα τραγούδια απ' το iPod. Μιλάμε για μισό δισκοπωλείο μουσική, σε μισό πακέτο τσιγάρα. Και το πρόγραμμα λέει: Συνιστάται για αντίγραφο ασφαλείας και όχι για 'sharing' της μουσικής!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Με iTunes παίζουν, εγκάθετε ιατρέ!!! Που είναι και δωρεάν και κατακληπτικότατον προγραμματάκιον!για πλάκα το λες... τελευταία φορά που πήγα να το βάλω, πήγε να κάνει takeover το μισό pc μου.
μέχρι και services εγκατέστησε το μαλακισμένο!!!
35MB?!?!?!?
'apple' άλλη μια εταιρία που σου πηδάει το μηχάνημα...
αλλά...
βλέπεις...
έχει χρώματα! και στάμπα! 'premium'...
Ζητάω Η/Υ φτηνό::Βρήκα και θέλω οδηγίες! :-)