-
Αλλαξε αμάξι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το έφτιαξα, αλλά χαμηλές ταχύτητες βλέπω και δεν μου αρέσει.
παρε απο τον διπλα μωρε, τι σκας?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι κάποιος εδώ κοντά έχει αφήσει ξεκλείδωτο ένα wanΑυτούς τους λένε wan-kers.
-
Τι θα γίνει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??!!?!??!?!?!?!
-
Είναι κανείς εδώ;
-
-
Εντάξει όλα ρε?
-
Απαντήστε του, κάποιος, γιατί με πήραν τηλέφωνο από το Τρίγωνο και με ρώτησαν αν θα μαζευτούμε σε κάποιο σπίτι απόψε...
Τους πήρε ο Κούκος και (μάλλον από την αγωνία του) να μη σας πω τι παράγγειλε να του στείλουν.
-
Βάλτε και msn ρε!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Απαντήστε του, κάποιος, γιατί με πήραν τηλέφωνο από το Τρίγωνο και με ρώτησαν αν θα μαζευτούμε σε κάποιο σπίτι απόψε...Τους πήρε ο Κούκος και (μάλλον από την αγωνία του) να μη σας πω τι παράγγειλε να του στείλουν.
Ασε μας ρε κι εσυ!!! Σουβλάκια τρώνε ρε οι εγκάθετοι! Και ο άλλος συνδέθηκε...του πέσανε τα τζατζίκια και έκαψε τον router!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βάλτε και msn ρε!Χάρη συγκεντρώσου!! Φαντάζεσαι τον Αντρέα στο MSN!!! Θα ξαναζήσουμε στιγμές Τρούλη!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σουβλάκια τρώνε ρε οι εγκάθετοι!Το διάβασα! Να μπαν(ι)αριστούν πάραυτα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βάλτε και msn ρε!
Χάρη συγκεντρώσου!! Φαντάζεσαι τον Αντρέα στο MSN!!! Θα ξαναζήσουμε στιγμές Τρούλη!!!
Τις στιγμές Τρούλη δεν τις γνωρίζω (έχει συμβεί και αυτό; ), αλλά το είπα επειδή ακριβώς φαντάστηκα τον Αντρέα στο msn!
-
Βράδυ, κατά τις 11. Έξη άτομα στο MSN και ο Μπλάστερ εξηγεί στον Τρούλη τι να κάνει!!
Αποτέλεσμα.
'ΤΡΟΥΛΗΗΗΗΗ...ΕΔΩΩΩΩ ΓΡΑΨΕΕΕΕΕ'...πουθενά ο γιατρός.
Την επομένη μάθαμε ότι είχε γύρω στα 20 παράθυρα ανοιχτά και δεν ήξερε που να πρωτογράψει!!!
Λύθηκαν τα νεφρά μου εκείνο το βράδυ!!!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'ΤΡΟΥΛΗΗΗΗΗ...ΕΔΩΩΩΩ ΓΡΑΨΕΕΕΕΕ'...πουθενά ο γιατρός.
Πφφφφ! Γιατροί, σου λέει μετά...
-
ποιός είναι ο Τρούλης?
-
Ε,έχω και ίντερνετ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΜSN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
Νά'ναι καλά ο Ντίνος που έκανε τήν δουλειά.Τόν ευχαριστώ πολύ,και αύριο θα τόν πάω πίστα να του ξεχρεώσω το χατήρι.
Φάγαμε χειροποίητο σουβλάκι,ήπιαμε και τα σχετικά.
Καλά μας πήγε σήμερα -
http://www.toyota-f1.com/public/en/team ... ofile.html
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ε,έχω και ίντερνετ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΜSN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!Nα μιλήσω με τον Αντρέα στο msn και τι στον κόσμο.
Ζητάω Η/Υ φτηνό::Βρήκα και θέλω οδηγίες! :-)