-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
α) Το βασικό λάθος που κάνει ο Γρηγόρης είναι ότι συνδέει το μηνιαίο εισόδημα κάποιου με την οικονομική του κατάσταση και την αγοραστική του δύναμη...αν ειχες 5 πολυκατοικιες και νοικιαζες τα διαμερισματα, τα λεφτα που θα επαιρνες απο τα ενοικια δεν θα τα (συν)υπολογιζες στο μηνιαιο εισοδημα σου;
-
μία ερώτηση....
σας μένει τίποτα στην άκρη από το μηνιάτικο ? -
Με δεδομενο οτι το μεγαλυτερο ποσοστο του φορουμ παιρνει 3000+ ευρω (θεωρητικα..) λογικα κατιτις θα μενει..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Με δεδομενο οτι το μεγαλυτερο ποσοστο του φορουμ παιρνει 3000+ ευρω (θεωρητικα..) λογικα κατιτις θα μενει..μεχρι τωρα απο το 16% που ισχυριζετε για >3000 ευρω τουλαχιστον το 17, με 22 % εχουν παρει διαζυγιο με την πραγματικοτητα η στην καλυτερη την συγχεουν με ευσεβεις ποθους.
-
γιατι?
-
Εγω υποθετω λιγο μεγαλυτερα ποσοστα απ το 22% ammophila..
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
μία ερώτηση....
σας μένει τίποτα στην άκρη από το μηνιάτικο ?Απ το μηνιάτικο ..ποιανού μήνα;
-
ζητημα κανονικης κατανομης για ενηλικες με προσβαση στο διχτυ,κατοχους ιχ (οχι αναγκαια συνθηκη). συγκριτικη με προγενεστερες στατιστικες του 'καφενε', και εξοφθαλμα αντιθετικη με την πραγματικοτητα
δλδ οι περισσοτεροι που ψηφισαν προσοδευουν > 3000 ευρω
give me a break.
ψευδη σε στατιστικη, ουσιωδους σημασιας , τρεχα γυρευε? -
Μα σε αυτο το δειγμα(των κατοχων ΙΧ,και με προσβαση στο νετ) δεν απευθυνεται η ψηφοφορια?
Αρα και το αντιστοιχο ποσοστο αναφερεται σε αυτους..οχι στην κοινωνια γενικοτερα!Γιατι λες οτι δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα?
Γιατι καποιος αλλωστε να ψηφισει ψευδως σε μια ανωνυμη(και αναλαφρη) ψηφοφορια? -
Για την δικη του επιβεβαιωση της ματαιοδοξιας του ισως;
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Μα σε αυτο το δειγμα(των κατοχων ΙΧ,και με προσβαση στο νετ) δεν απευθυνεται η ψηφοφορια?
Αρα και το αντιστοιχο ποσοστο αναφερεται σε αυτους..οχι στην κοινωνια γενικοτερα!Γιατι λες οτι δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα?
Γιατι καποιος αλλωστε να ψηφισει ψευδως σε μια ανωνυμη(και αναλαφρη) ψηφοφορια?Αλλωστε κάπου πρέπει να δηλώνουμε τα πραγματικά μας εισοδήματα.
-
για αυτο ακριβως !! λογοι ανθρωπινης συμπεριφορας πιασε αυγο και κουρευτο, το εχω δει σε πολυ πιο 'εστιασμενες' και πολυ πιο εγγυημενα 'ερμητικες' στατιστικες και ερωτηματολογια.
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
Με δεδομενο οτι το μεγαλυτερο ποσοστο του φορουμ παιρνει 3000+ ευρω (θεωρητικα..) λογικα κατιτις θα μενει..
μεχρι τωρα απο το 16% που ισχυριζετε για >3000 ευρω τουλαχιστον το 17, με 22 % εχουν παρει διαζυγιο με την πραγματικοτητα η στην καλυτερη την συγχεουν με ευσεβεις ποθους.
Απ΄τη στιγμή που η ψηφοφορία είναι μυστική δε νομίζω ότι έχει λόγο κάποιος να πει ψέματα.
Από κει και πέρα δε νομίζω ότι οι χρήστες ενός αυτοκινητιστικού φόρουμ αποτελούν μέτρο σύγκρισης για τη γενικότερη οικονομική κατάσταση των Ελλήνων. Οι χρήστες είναι κατά πλειοψηφία άντρες, μορφωμένοι, με πρόσβαση στην τεχνολογία, κτλ, συμπεράσματα λοιπόν ναι μπορούν να βγουν, αλλά μόνο όσον αφορά τα εισοδήματα των χρηστών. Πιστεύω λοιπόν ότι ναι είναι πιθανόν το 16% να έχουν εισόδημα >3000
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Για την δικη του επιβεβαιωση της ματαιοδοξιας του ισως;Ρε συ..δηλαδη καποιος που παιρνει 600ευρω τι ακριβως θα καταφερει με το να ψηφισει 3000ευρω?
Δεν φαινεται το ονομα του πουθενα!
-
Δεν φαινεται το ονομα του πουθενα!Γαμώτο. Άδικα έβαλα ότι παίρνω 3 χιλιάρικα το μήνα. Ούτε λίγη μούρη δεν μπορείς να πουλήσεις σε αυτό το φόρουμ.
-
η κατανομη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ
το 16% > 3000 αυτων που διαβαζουν φ4τ jesus -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
μία ερώτηση....
σας μένει τίποτα στην άκρη από το μηνιάτικο ?Απ το μηνιάτικο ..ποιανού μήνα;
γιατί ?
έχει διαφορά ? -
Για την δικη του επιβεβαιωση της ματαιοδοξιας του ισως;
Ρε συ..δηλαδη καποιος που παιρνει 600ευρω τι ακριβως θα καταφερει με το να ψηφισει 3000ευρω?
Δεν φαινεται το ονομα του πουθενα!
Βρε δεν διαφωνω...αλλα δεν παυει να υπαρχει ο παραγοντας ματαιοδοξια στον καθεναν μας που μπορει εκεινη τη στιγμη να γουσταρει να πατησει το 10000+ ευρω ημερησιως.. Και αλλωστε μιλαμε για μια ψηφοφορια σε ενα φορουμ που μπαινουν τοσα ατομα,που ποτε δεν γραφουν μερικοι απ αυτους,βλεπουν μια ψηφοφορια και πατανε ο,τι θελουν,οι αλλοι που θα νιωσουν καπως οταν πατησουν μια κατηγορια κλπ κλπ.. Μεγαλο πραγμα η ματαιοδοξια και δε νομιζω οτι τα αποτελεσματα ειναι στο παραμικρο ενδεικτικα.Γνωμη μου βεβαια.
Μεγαλη κουβεντα αυτη που εχω μαρκαρει παντως..
-
το 16% > 3000 αυτων που διαβαζουν φ4τ jesusΣου ειπα εγω οτι ειναι κανονικη η κατανομη ανθρωπε μου?
Απλα σου λεω οτι το 16% των ανθρωπων που ψηφισαν σε αυτη την υποενοτητα του 4Τφορουμ εχουν μηνιαιο εισοδημα πανω απο 3.000 ευρω..εσυ πας να βγαλεις συμπερασμα(λανθασμενο φυσικα) για την κοινωνια ολοκληρη!
(και αστα jesus γιατι εγω ειμαι σατανιστης) -
το 16% > 3000 αυτων που διαβαζουν φ4τ jesusΓιατί θα έπρεπε η κατανομή να είναι κανονική; Το 4ΤF δεν είναι μέτρο σύγκρισης για τη γενικότερη μισθολογική κατάσταση των Ελλήνων.
Δημοσκόπηση: Μηνιαίο εισόδημα