-
http://video.google.com/videoplay?docid ... e%3Acomedy
-
God went to the Arabs and said, ' I have Commandments for you, that will
make your lives better 'The Arabs asked, ' What are Commandments ? Can you give us an example ?
'God said, ' For example ..... Thou shall not kill '
The Arabs were shocked, ' What ? Not kill ? No way ! Killing and
massacaring innocent people is our birth-right and the only reason for
our existence. No. We are not interested 'So God went to the Africans and said, ' I have Commandments '
The Africans wanted an example.
God said, ' For example ..... Honor thy Father and Mother '
The Africans were dismayed. They said, ' Father ? Yo maan ! Can't tell
for sure, who our fathers are, maan ! 'So God went to the Mexicans and said, ' I have Commandments '
The Mexicans wanted an example.
God said, ' For example ..... Thou shall not steal '
The Mexicans were flabbergasted. They said, ' No steal ? No steal ???
Hey Senor, we no steal then how we live, huh ? Gracias, but no ! 'So God went to the French and said, ' I have Commandments '
The French wanted an example.
God said, ' For example ..... Thou shall not commit adultery '
The French were stunned. They said, ' What ? Not commit ze adultery ...
? Non, Non, Non. Non Monsieur. Pardonnez nous. We ze French, must have
ze romance 'So God went to the Jews and said, ' I have Commandments '
They asked, ' Commandments ? How much do they cost ? '
God replied, ' They are free '
The Jews answered, ' Good. We shall take Ten !!! '
-
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/130371.html
Mηνύματα τηλεφωνητή του Νίκου Αλέφαντου
• Ο κόουτς αυτή τη στιγμή απουσιάζει. Παρακαλούμε αφήστε όνομα, τηλέφωνο, όνομα ομάδας που θέλετε ν' αναλάβω και θα είμαι εκεί αύριο (μπιπ)
• Καλησπέρα. Αν είσαι ο Δούρος και θες να βγεις στο τηλέφωνο, είμαι σπίτι. Αν όχι, άσε μήνυμα. Γιατί δεν βγαίνεις όμως ρε; (μπιπ)
• Τηλεφωνήσατε στην οικία μου. Πριν αφήσετε μήνυμα να ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ τυχερός που έχει για πρόεδρο τον Σωκράτη Κόκκαλη. Τώρα, αφήστε (μπιπ)
• Καλημέρα. Η αποστολή σου, σε περίπτωση που αποφασίσεις να τη δεχτείς, είναι να μου φέρεις 10 παιχτούρες με πλεμόνια και ποδάρες ίσα μ' εκεί. Το μήνυμα θ' αυτοκαταστραφεί σε 5, 4, 3, 2, 1, (μπιπ)
• Εδώ Καστίγιο, αφήστε μήνυμα. Πλάκα κάνω ρε. Αν ήμουν ο Καστίγιο, θα ήμουνα εδώ; Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα ήμουνα (μπιπ)
• Παρακαλώ; Ναι; Δεν σας ακούω. Πιο δυνατά, παρακαλώ. Ναι; Πιο δυνατά, παρακαλώ, δεν σας ακούω! ΑΚΥΡΟ ΡΕ - Απουσιάζω. Στον Αλέφαντο πήγατε να τη φέρετε ρε; Ουστ (μπιπ)
• Δεν είμαι στο τηλέφωνο. Κινητό έχω αλλά το νούμερο το ξέρει ένας και μόνο αυτός μπορεί να μου τηλεφωνήσει. Έτσι πρόεδρε; (μπιπ) • Ποιός Ρεχάγκελ ρε παιδιά; Με τον Χαριστέα και τον Μπρύζα επιθετικούς; Μα είμαστε σοβαροί τώρα; Ναι; Όχι ρε παιδιά, δεν είμαστε (μπιπ)
• Λείπω αλλά παλεύω εγώ. Όχι όπως ο Σέρβος που τα είχε όλα στο πιάτο από τον Κόκκαλη. Ενώ εγώ με τον σάπιο τον Γεκινί και τον Ίβιτς άψητο, ήμουν αήττητος (μπιπ)
• Καλώς τα παιδιά. Καλώς τα... αφήστε μήνυμα (μπιπ)
-
Ένας τσοπάνης αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα να δει πως είναι επιτέλους η μεγαλούπολη. Πάει σε ένα ξενοδοχείο και νοικιάζει ένα δωμάτιο. Το βράδυ που κοιμόταν, ξαφνικά εμφανίζονται δυο γκόμενες από το σκοτάδι και αρχίζουν να τον χαϊδολογούν, χωρίς να έχει άλλη επιλογή ο τσοπάνης, τι να κάνει, τις πηδάει. Την άλλη μέρα πάει στη ρεσεψιόν να πληρώσει για το δωμάτιο.
- 'Τι χρωστάω;' λέει ο βλάχος.
- 'Χρωστάς;', λέει ο υπάλληλος, 'πάρε και 30 χιλιάρικα!'.
Ξαφνιασμένος ο τσοπάνης πηγαίνει στο χωριό για να πει τι του έτυχε στην πρωτεύουσα.
Πηγαίνει στο καφενείο και λέει με υπερηφάνεια τι του είχε συμβεί, όμως κανείς δεν τον πίστευε. Λέει ο βλάχος αφού δε με πιστεύετε στείλτε το δήμαρχο στην Αθήνα στο ίδιο ξενοδοχείο να διαπιστώσει αν είναι αλήθεια τα λεγόμενα μου.Πράγματι πάει ο Δήμαρχος στο ίδιο μέρος. Το βράδυ που κοιμόταν πετάγονται μέσα από το σκοτάδι δύο γκομενάρες και τον χαϊδολογάνε. Τι να κάνει ο άμοιρος (αν και παντρεμένος) τις πηδάει. Πάει να πληρώσει την άλλη μέρα:
Δήμαρχος: 'Τι χρωστάω;'
Υπάλληλος: 'Χρωστάς;', 'Πάρε και 30 χιλιάρικα'.Ενθουσιασμένος ο δήμαρχος πάει και λέει τα νέα στο καφενείο του χωριού, μα και πάλι κανείς δεν τον πίστευε. Αγανακτισμένος ο δήμαρχος λέει:
- 'Αφού δε με πιστεύετε στείλτε τον παπά του χωριού'.
Με τα χίλια ζόρια τον ψήνουν τον παπά και πάει (σίγουρος για το αντίθετο από τα λεγόμενα) πάει στο ίδιο ξενοδοχείο. Το βράδυ που κοιμάται πετάγονται δυό γυναικάρες τον χαϊδολογάνε. Τι να κάνει ο παπάς υποκύπτει ενώπιον του Κυρίου. Την άλλη μέρα πάει να πληρώσει:
Παπάς: 'Τι χρωστάω τέκνον μου;
Υπάλληλος: 'Χρωστάς;', 'Πάρε και 100 χιλιάρικα.'
Παπάς: 'Μα γιατί τέκνον μου εμένα μου έδωσες 100 χιλιάρικα και στους άλλους δύο που ήρθαν 30;'και απαντάει ο υπάλληλος:
- 'Τι να κάνουμε πάτερ, πρώτη φορά γυρνάμε τσόντα με παπά'.
-
-
τι κοινό έχει μια γριά με το κρεμύδι?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Και τα δύο όσο περισσότερο τα γδύνεις τόσο περισσότερο...κλαίς.
-
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Πρόγραμμα Υποψήφιου ΝομάρχηΑυτόν θα ψηφίσω
-
+1
-
My name is Carmen,' she told him.
'That's a beautiful name,' he said. 'Did your mother give it to you?'
'No,' she replied. 'I gave it to myself. It reflects the things I like most in my life - cars and men.'
They continued to talk and finally she asked, 'What's your name'?
'Beerfuck,' he replied.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
My name is Carmen,' she told him.'That's a beautiful name,' he said. 'Did your mother give it to you?'
'No,' she replied. 'I gave it to myself. It reflects the things I like most in my life - cars and men.'
They continued to talk and finally she asked, 'What's your name'?
'Beerfuck,' he replied.
-
-
Περίπου στο ίδιο πνεύμα: http://briefcase.pathfinder.gr/file/Kru ... 402/548497
-
Αναφορικά με το pathfinder το McAfee site advisor βγάζει την ακόλουθη προειδοποίηση:
http://www.siteadvisor.com/sites/pathfinder.gr?ref=safe&aff_id=0
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Περίπου στο ίδιο πνεύμα: http://briefcase.pathfinder.gr/file/Kru ... 402/548497
Τελειο!!!
-
Τί σου είναι η τεχνολογία βρε παιδί μου!
http://video.google.com/videoplay?docid ... 7085031965 -
-
-
Ναι ρε,Πέτρο τήν λένε την ξανθιά.
Δέν είναι τρέντυ;
-
Αν είναι τρέντυ λέει...
Ανέκδοτα - #3