-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
http://www.sport24.gr/ast/cov/Di/Discomotorbikeman20.01.06.wmvΑν παρατήσει τις μοτοσικλέτες έχει σίγουρη θεση belly dancer
-
Pierre, a brave French fighter pilot, takes his girlfriend, Marie, out
for a pleasant little picnic by the River Seine.It's a beautiful day and love is in the air.
Marie leans over to Pierre and says 'Pierre, kiss me!'
Pierre grabs a bottle of Merlot and splashes it on Marie's lips.
'What are you doing, Pierre?' says the startled Marie.
'I am Pierre, the fighter pilot! When I have red meat, I have red
wine!'She smiles and they start kissing.
Things began to heat up a little and Marie says, 'Pierre, kiss me
lower.'Our hero tears her blouse open, grabs a bottle of Chardonnay and pours
it on her breasts.'Pierre! What are you doing now?' asks the bewildered Marie.
'I am Pierre, the fighter pilot! When I have white meat, I have white
wine!'She giggles and they resume their passionate interlude.
Things really steam up.
Marie leans close to his ear and whispers, 'Pierre, kiss me much lower!'
Pierre rips off her underwear, grabs a bottle of Cognac and pours it in
her lap. He then strikes a match and sets the cognac on fire. Marie
shrieks and dives into the River Seine.Standing waist deep, Marie throws her arms into the air and screams
furiously.'Pierre, what the f*ck do you think you are doing?!'
Our hero stands and says defiantly.
'I am Pierre, the fighter pilot! If I go down, I go down in flames!'
-
-
-
Δεν είναι ακριβώς ανέκδοτο, αλλά είναι πραγματικό περιστατικό.
Λοιπόν, ο αδερφός μου έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη, έχει πάρει αεροπλάνα και τρένα σε ό,τι χώρα μπορείτε να φανταστείτε, και τέλος πάντων έχει συνηθίσει στα τεράστια terminals των σιδηροδρομικών σταθμών. Για παράδειγμα στο Βέλγιο ή στη Μεγάλη Βρετανία, η μικρότερη πόλη έχει αξιοπρεπέστατο σιδηροδρομικό σταθμό με πολλές πλατφόρμες, τεράστιους χώρους κ.λπ.
Μετά απ'όλα αυτά, σε κάποια φάση στην Αθήνα επέλεξε να πάρει τον... ΟΣΕ!!! Για πρώτη φορά!!!
Πάει λοιπόν στον σταθμό Λαρίσης και βγάζει εισιτήριο. Εκτυλίχθηκε ο ακόλουθος διάλογος με την ταμία:
- ... Ορίστε το εισιτήριο σας.
- Ευχαριστώ... Από ποια πλατφόρμα φεύγει το τρένο;
- ??? Ε; Χμμμ να εκεί.
- Ναι, ποια;
- (δείχνει) αυτήν εκεί.
- Δηλαδή;
- Ξέρω γω; την πλατφόρμα νούμερο ένα;
- !! Καλά, ευχαριστώ.
Ο αδερφός απομακρύνεται και πάει προς τις πλατφόρμες.... οι οποίες είναι μόνο μία!!!!
Περιττό να πω πόσο γέλιο έριξε μετά για τον απίστευτο διάλογο... Δεν πρέπει να είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην ταμία.
-
http://img133.echo.cx/img133/4951/bootyspank0dx.swf
Kalhmera!!!!
-
παιχνιδι του κωλου..........
-
AVERAGE SPANK: 442 MPH
FASTEST SPANK: 520 MPH
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν είναι ακριβώς ανέκδοτο, αλλά είναι πραγματικό περιστατικό.Λοιπόν, ο αδερφός μου έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη, έχει πάρει αεροπλάνα και τρένα σε ό,τι χώρα μπορείτε να φανταστείτε, και τέλος πάντων έχει συνηθίσει στα τεράστια terminals των σιδηροδρομικών σταθμών. Για παράδειγμα στο Βέλγιο ή στη Μεγάλη Βρετανία, η μικρότερη πόλη έχει αξιοπρεπέστατο σιδηροδρομικό σταθμό με πολλές πλατφόρμες, τεράστιους χώρους κ.λπ.
Μετά απ'όλα αυτά, σε κάποια φάση στην Αθήνα επέλεξε να πάρει τον... ΟΣΕ!!! Για πρώτη φορά!!!
Πάει λοιπόν στον σταθμό Λαρίσης και βγάζει εισιτήριο. Εκτυλίχθηκε ο ακόλουθος διάλογος με την ταμία:
- ... Ορίστε το εισιτήριο σας.
- Ευχαριστώ... Από ποια πλατφόρμα φεύγει το τρένο;
- ??? Ε; Χμμμ να εκεί.
- Ναι, ποια;
- (δείχνει) αυτήν εκεί.
- Δηλαδή;
- Ξέρω γω; την πλατφόρμα νούμερο ένα;
- !! Καλά, ευχαριστώ.
Ο αδερφός απομακρύνεται και πάει προς τις πλατφόρμες.... οι οποίες είναι μόνο μία!!!!
Περιττό να πω πόσο γέλιο έριξε μετά για τον απίστευτο διάλογο... Δεν πρέπει να είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην ταμία.
Μηπως κανεις λαθος ; Στη διαρκεια των Ολυμπιακων οταν πηγα να παρω
τον προαστιακο μου ειπαν 'οχι στον δωθε,στον κειθε να πας'.
Εννοωντας προφανως τον δευτερο συρμο που ηταν εκεινη τη στιγμη στον σταθμο. -
Ο χρήστης Pironi έγραψε:
http://img133.echo.cx/img133/4951/bootyspank0dx.swfKalhmera!!!!
Average: 455
Fastest:525
-
Φαστεστ: 534... Ε όχι και να μας περάσει ο Νίνος...
-
Δυο φιλοι που τους αρεσουν οι μιμησεις συζητουν.
-Να σκεφτεις οτι χθες εκανα τοσο καλα τον βρυχηθμο του λιονταριου που ο κοσμος που ηταν γυρω μου το εβαλε στα ποδια κατατρομαγμενος.
-Σιγα το πραγμα.Εγω προχθες τα μεσανυχτα εκανα τοσο καλα το λαλημα του πετεινου που υστερα απο λιγο βγηκε ο ηλιος.Μια κυρια μπαινει σ'ενα ζαχαροπλαστειο και λεει συον υπαλληλο.
-Θα ηθελα ενα κεηκ.Αν ειναι δυνατον ομως να ειναι λιγο καμμενο.
-Μα γιατι το θελετε καμμενο κυρια μου?
-Γιατι μονο ετσι θα πιστεψει ο αντρας μου οτι το εφτιαξα εγω!!!Ο Τοτος επιστρεφει απο το σχολειο και η μητερα του τον ρωταει:
-Τοτε βγηκαν τα αποτελεσμα των διαγωνισματων που ειχατε γραψει στην γραμματικη και στην Ιστορια?
-Ναι μαμα....βγηκαν.
-Και ποια ηταν?
-Λευκη ισοπαλια μαμα...
Μηδεν-μηδεν!!!Δυο φιλοι καθονται και συζητουν οταν ξαφνικα αρχιζει και βρεχει.Τοτε λεει ο ενας:
-Να παρει.Επιασε δυνατη βροχη και η γυναικα μου εχει βγει εξω.
-Καλα μην ανυσηχεις.Θα μπει σε καποιο καταστημα.
-Αυτο ακριβως ειναι που με κανει να ανυσηχω!! -
Σε τάξη του λυκείου, ζητήθηκε να γράψουν οι μαθητές μία σύντομη ιστορία, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερες λέξεις.
Οι οδηγίες ήταν οι εξής: η σύντομη ιστορία σας θα πρέπει να περιέχει τα τρία παρακάτω: 1) θρησκεία, 2) σεξουαλικότητα και 3) μυστήριο.
Τον μεγαλύτερο βαθμό, (Α+) πήρε η εξής σύντομη ιστορία:
'Καλέ Θεέ, είμαι έγκυος. Αναρωτιέμαι από ποιόν!' -
-
Εψαχνα κατι Lyrics απο Caravan και συγκεκριμενα το song : And I wish i were stoned
οποτε οταν το βρηκα, ειχε απο κατω : Μεταφραση στα Ελληνικα. και το πατησα απο περιεργεια...
Ιδου :
Λυρικά ποιήματα ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΩΝ
ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ότι ΛΙΘΟΣΤΡΩΘΗΚΑΜόλις είχα ένα όνειρο, τίποτα άλλο που κάνει
Καθισμένος και παιγμένος το μυαλό μου εγκαίρως με όλους σας
Στο δρόμο
Διέσχισε την καρδιά μου και φώναξε
Όταν μου είπατε πώς αγάπη you'd
Για να ζήσει και για να μην πεθάνειΓιατί γιατί γιατί;
Επιθυμώ ότι λιθοστρώθηκα στο μυαλό μου
Γιατί γιατί γιατί, OH γιατί;Ονειρευμένου εβλέίδα ένα άτομο που περπατήθηκε επάνω στη θάλασσα
Ονειρευμένος το άλλη μια φορά και εβλέίδε ότι ήταν εγώ
Εξέταση στενός με φάνηκα πολύς όπως σας
Γνώση πού να πάει αλλά όχι αρκετά τι να κάνειΓιατί γιατί γιατί;
Γιατί γιατί γιατί, OH γιατί;Μου δώστε όλη την αγάπη σας σε ένα χαμόγελο
Και θα σας πω τι σκέφτομαι
Με επιτρέψτε να δω τον κόσμο μέσω των ματιών σας
Και θα σας παρουσιάσω όπου κάθομαιΜόλις είχα ένα όνειρο, τίποτα άλλο που κάνει
Καθισμένος και παιγμένος το μυαλό μου εγκαίρως με όλους σας
Στο δρόμο
Διέσχισε την καρδιά μου και φώναξε
Όταν μου είπατε πώς αγάπη you'd
Για να σκοτώσει και για να μην πεθάνειΓιατί γιατί γιατί;
Γιατί γιατί γιατί, OH γιατί; -
-
παραθετω απο αλλο φορουμ
Γιατί έγινα φαλλοκράτης... (με φ κεΦαλαίο)
Η Τζένη μετά τη βραδυνή κρεπάλη μαζεύτηκε στη γκαρσονιέρα της, την οποία πληρώνει ο πατέρας της & θα συνεχίσει από ότι φαίνεται(...) όσο αυτή χαλαρά θα κάνει τις τζαμάουα σπούδες-διακοπές στα Τ.Ε.Ι της Πάτρας, ας είναι καλά το κασέρι (cash=φράγκα, sic) του μπαμπά. Η Τζένη σαν προσωπικότητα έχει ενδιαφέρον γιατί σαν γκόμενα είναι για τον μπoύτσo. Είναι από εκείνες που ξέρουν τι θέλουν από τη φοιτητική τους ζωή. Κάθε μέρα κάθονται και σκέφτονται σχεδόν όλη τη μέρα για το που ή το τι θα κάνουν το βράδυ γυρίζοντας λιάρδα το επόμενο πρωί αφού πρώτα κουμπωθεί με 2-3 απανωτά shots ξυλοκαϊνης, κανά αυτοκόλλητο, τίποτα μπάφους και ότι μαύρο βρει άπλυτο για να ξεχαρμανιάσει και να συνέλθει κάπου το επόμενο μεσημέρι. Μέσα σε αυτή την πόρωση από ρουτίνα η Τζένη γνώρισε κι εμένα. Ομολογώ πως από την πρώτη στιγμή μου έδωσε να καταλάβω οτί θα χτύπαγα ενέσεις στο μάτι για πάρτη της.
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Νο1 'και ο ανθρώπινος εγκέφαλος κρασάρει'
Την ήξερα μια βδομάδα και είχαμε πάει για βραδυνή ρομαντική βόλτούλα (μτφρ.:προσπαθούσα να βρεθούμε αλόουν για να φτιάξω κατάσταση & να της τα ρίξω κανονικά αφού την έκοψα πως δεν ήτανε καμιά σεμνότυφη μπετούγια που θα μου έριχνε άκυρα, να 'ούμε) & σε κάποια φάση ρίχνει το κουφό.
Τζένη: 'Πρέπει να φύγω...'
Εγώ: 'Γιατί?? Είναι ακόμα τέσσερις, δεν πήγε πέντε. Έλα κάτσε, τι φλάς έφαγες πάλι?? Άραξε!'
Τζένη:'Χελόουυυυ, αύριο το πρωί ξυπνάω...'
Εγώ:........
Τζένη: 'θα τα πούμε αύριο μωρουλινισκατουλίνιμπουρμπουλιθρίνι μου, lol', είπε με ύφος Ελένης Μενεγάκης-Γωγουλίνι. Αφήνοντας μου αναπάντητο το υπαρξιακό ερώτημα: 'Γιατί η Πάνια τα έφτιαξε με τον Καρβέλα; ΟΕΟ;'ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Νο2 'Word 2007, THESAURUS update'
Oι μήνες πέρασαν και γνωριστήκαμε αρκετά καλά. Άργησα να συνειδητοποιήσω πως οι λέξεις ελεούμπα, χελόου, νιέ, τζέ, σέλω, εντάτσει δεν ήταν χαριτωμενιές πριν το μπαλαμούτι απλά όλο κι όλο το λεξιλόγιο της. Άπειροι μονόλόγοι, συντροφιά με τα φραπόγαλά μας, από 7 λέξεις μόνο επί 4 μήνες. Κάντε μόνοι σας την πράξη για να δείτε πόσο αντέχει ο άνθρωπας.
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Νο3 'Το κελί 44'
Κατά τα αλλά, μάνα, είμαι μια χαρά. Τα παιδιά είναι καλά μαζί μου και περνάω τζαμάουα στον Κορυδαλλό. Βέβαια ο συγκρατούμενός μου δεν κάνει τόσο καλό κρεβάτι αλλά με τα υπόλοιπα τζάνερα περνάμε γαμώ. Μόνο το μπιζουλίνι μου, έτσι λέω τον συγκρατουμενό μου το Μάκη, ειναί ζηλιάρης και δε με αφήνει να τζάσω από δίπλα του, ούτε να καλιαρντέψω με τις άλλες. Τζέ, το χρυσό μου με προσέχει πολύ. Στα όπα-όπα με έχει. Να πεθάνουν οι μούτζες! Χαιρετίσματα και πολλά φιλία στο φάδερ!
-
Average: 423 Fastest spank: 627!
-
Τι κοινή σκέψη κάνουν ένας ακροβάτης και ένας τύπος που του παίρνει πίπα μια πολύ άσχημη γκόμενα;
Δεν πρέπει να κοιτούν κάτω.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι κοινή σκέψη κάνουν ένας ακροβάτης και ένας τύπος που του παίρνει πίπα μια πολύ άσχημη γκόμενα;Δεν πρέπει να κοιτούν κάτω.
ας το κάνουν στο σκοτάδι.... όλα εγώ θα σας τα μαθαίνω?
Ανέκδοτα - #3