-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αλλάζω θέμα γιατί θα με εκνευρίσετε... (άκου 105, ρε μήπως το κάνετε στο photoshop;;; )Ναι βέβαια....Μας πρίζωσες καλά-καλά με το κωλοπαίχνιδό σου, αλλάζεις και θέμα τώρα...
Οσο για τ' ανέκδοτα, τρέχω να τα πω στη γυναίκα μου....!!! (αν ξαναρθω ετσι , ΕΣΥ θα φταις....!!
EDIT....Hταν που θα άλλαζες θέμα...
717 !!!! Ωραίος !!!
-
nasos79
-
Νάσε...άσε τα παιχνίδια στο πισι και έλα για ποτό εδώ ρε...
Αντε και το πρωί έχει ψάρεμα... -
Το ανέκδοτο που έλεγε 'Δεν γ@@ς που δεν γ@@ς δεν πας για ψάρεμα?' το θυμάστε?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αντε και το πρωί έχει ψάρεμα...Ρε, φεύγω... Απλά ήθελα να σας αφήσω το δωράκι μου πριν την κάνω. Με περιμένει κολλητός για τσάρκα! Και έχω αργήσει κιόλας λιγάκι!
Spartan, κάνεις πλάκα, έτσι; Το 717 είναι photoshop. Έλεγα να το κάνω 999, αλλά θα με κράζατε, χεχεχε!
Καλό βραδάκι!!!
(Αν γυρίσω νωρίς, θα μπω... Έχουμε αργία αύριο άλλωστε. -ΝΑΙ, κι εγώ ακόμα, γιορτάζει η μαμά γι' αυτό...)
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Το ανέκδοτο που έλεγε 'Δεν γ@@ς που δεν γ@@ς δεν πας για ψάρεμα?' το θυμάστε?Χαλαράαααααα!!!
-
Αντε και το πρωί έχει ψάρεμα...Ρε, φεύγω... Απλά ήθελα να σας αφήσω το δωράκι μου πριν την κάνω. Με περιμένει κολλητός για τσάρκα! Και έχω αργήσει κιόλας λιγάκι!
Spartan, κάνεις πλάκα, έτσι; Το 717 είναι photoshop. Έλεγα να το κάνω 999, αλλά θα με κράζατε, χεχεχε!
Καλό βραδάκι!!!
(Αν γυρίσω νωρίς, θα μπω... Έχουμε αργία αύριο άλλωστε. -ΝΑΙ, κι εγώ ακόμα, γιορτάζει η μαμά γι' αυτό...)
Nαι ρε, το κατάλαβα...Καλά να περάσεις!!
-
Δεν είναι photoshop...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Αφιερωμένο στον Νάσο(τον 79)Δεν είναι photoshop...
μπηκες που μπηκες στον κοπο να το κανεις, καντο καλα
-
Χρειάζομαι τη συμβουλή σου για κάτι τρομερά σημαντικό: Εδώ και λίγο καιρό υποψιάζομαι πως η γυναίκα μου με απατά. Βλέπω όλα τα 'κλασικά' σημάδια: Χτυπάει το τηλέφωνο και όταν το σηκώνω εγώ το κλείνουν.Aρχισε να βγαίνει συχνά έξω 'με τα κορίτσια' και όταν τη ρωτήσω με ποιά κορίτσια, μου απαντά 'κάτι φίλες από τη δουλειά, δεν τις ξέρεις'. Όταν επιστρέφει έχω πάντα το νου μου για να δω αν έρχεται με ταξί ή με κάποιον άλλο αλλά πάντα κατεβαίνει στην προηγούμενη γωνία και έρχεται με τα πόδια. Μια φορά έπιασα το κινητό της για να δω τι ώρα είναι και μου το άρπαξε αμέσως από τα χέρια φωνάζοντας πως δεν είναι σωστό να ψαχουλεύω τα πράγματα των άλλων.Μέχρι τώρα δεν της μίλησα ποτέ ανοιχτά γι' αυτές μου τις υποψίες.Ίσως βαθιά μέσα μου δεν θέλω να μάθω την αλήθεια. Χθες όμως, ξαναβγήκε 'με τις φίλες της' και δεν κρατήθηκα. Αποφάσισα να την ελέγξω. Λίγο πριν την ώρα που μου είχε πει πως θα επέστρεφε, βγήκα στο δρόμο και πήγα και κρύφηκα πίσω από το αυτοκίνητό μου για να δω αν θα γύρναγε με ταξί ή αν θα την έφερνε κάποιος άλλος. Εκεί λοιπόν που καθόμουν σκυφτός και περίμενα, παρατήρησα πως έχει πιάσει σκουριά μέσα στο θόλο της πίσω δεξιά ρόδας μου.
Γι' αυτό λοιπόν θέλω τη συμβουλή σου: να το πάω σε φαναρτζή ή να πάρω τίποτα από το πράκτικερ και να το φτιάξω μόνος μου; -
-
Τι καταλαβαίνει ένας άντρας όταν λέμε προκαταρκτικά; -Παρακάλια για μισή ώρα!
-
Τι κοινό έχουν οι άντρες και τα μπουκάλια της μπύρας; -Πάνω από το λαιμό είναι άδεια!
-
Τι καταλαβαίνει ένας άντρας όταν του ζητήσεις να βοηθήσει στην καθαριότητα του σπιτιού; - Να σηκώσει τα πόδια του για να μπορέσεις να περάσεις τη σκούπα
-
Ποια είναι η διαφορά ενός άντρα και του Ε.Τ. ; -Ο Ε.Τ.πήρε κι ένα τηλέφωνο στο σπίτι
-
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ έξυπνου άντρα και ενός U.F.O; -Καμία! Όλοι έχουμε ακούσει για αυτούς μα κανείς δεν τους έχει δει!
-
Ποια η διαφορά του άντρα από έναν υπολογιστή; - Στον υπολογιστή δεν χρειάζεται να τα πεις δύο φορές!
-
Πως λέγεται ένας άντρας δεμένος με σκοινί; - Πιστός!
-
Ποιό είναι το κοινό σημείο μεταξύ ενός άντρα και μίας κούνιας; -Στην αρχή είχε πλάκα αλλά μετά σου προκαλεί ναυτία...
-
Γιατί οι άντρες είναι σαν τα μίξερ. - Πάντα χρειάζεσαι ένα αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρη γιατί.
-
Πότε σκέφτεται ο άντρας μια ρομαντική βραδιά κάτω από το φως των κεριών; - Όταν κοπεί το ρεύμα!
-
Γιατί αρέσουν τρελά στους άντρες τα αμάξια και οι μοτοσικλέτες; -Γιατί τουλάχιστον αυτά ξέρουν πως να τα χειριστούν σωστά (!?)
-
Γιατί όταν λέμε κάτι σ'έναν άντρα 'μπαίνει από το ένα αυτί και βγαίνει απ'το άλλο'; -Διότι ο ήχος δεν εξαπλώνεται στο κενό!
-
Πως μπορείς να κάνεις ένα άντρα τρελό στο κρεβάτι; -Κρύβοντάς το τηλεκοντρόλ το βράδυ που θα'χει η τηλεόραση τον τελικό του Champions League!!!
-
Πως ξεχωρίζουν οι άντρες τα άπλυτά τους; - «Βρώμικα» και «βρώμικα που φοριούνται»
-
Πως καταλαβαίνουμε ότι ένας άντρας λέει ψέμματα; - Τα χείλη του κουνιούνται
-
Γιατί πηγαίνει μόνο το 10% των αντρών στον παράδεισο; -Γιατί αν πήγαιναν όλοι θα ήταν κόλαση!
-
Γιατί οι άντρες είναι σαν τη σοκολάτα; - Δεν κρατούν πολύ κι όταν ζεσταθούν αφήνουν λεκέδες.
18.Τι υπάρχει για να μπορούν να είναι όλοι οι άντρες όμορφοι; -το σκοτάδι!!!
- Γιατί είναι τόσο δύσκολο για τις γυναίκες να βρουν άντρες ωραίους, ευαίσθητους και με κατανόηση;
- Γιατί αυτοί οι άντρες έχουν ήδη γκόμενους...
-
Ποια η διαφορά ενός άντρα και ενός παπαγάλου; - Στον παπαγάλο μπορούμε να μάθουμε να λέει ωραία πράγματα.
-
Γιατί οι άντρες είναι απόδειξη ότι ζούμε πολλές φορές; - Τόση βλακεία δεν μπορεί να αναπτυχθεί σε μία μόνο ζωή
-
-
-
Έκθεση μαθητού του Γενικού Λυκείου Κισσάμου με θέμα:
Οι νέοι σήμερα
Οι νέοι είναι το μέλλον του κράτους, γιατί από ετούτου σας περιμένουνε οι μεγαλύτεροι κάτι τις. Να δούνε μια καλυτεράδα. Να ρθούνε να τσι αντικαταστήσουνε.
Μα μπά!!!. Οι σημερινοί νέοι δεν είναι σα κι αυτούς. Αλλάξανε ντίπι.
Εδά τσι θωρείς με κάτι πλουμιστά παντελονάκια κι ένα μπαρμπέρισμα απού το κάνουνε επαέ μόνο στι προβατίνες. Και φορούνε και κάτι σακάκια δίχως μανίκες, για πλάκα λέει, και δε πάνε να βάλουνε κιανένα ρούχο να μη κρυώνουνε μονό φορούνε ετούτι σας τσι λογάρες.
Κι ούλα ετούτανά για να εντυπωσιάσουνε τσι κοπελιές. Κι αυτές πάλι
μόλις δούνε κιανένα τέτοιο, απούνε ο κόσμος γεμάτος σήμερα, γλακούνε
σα τσι κουζουλοπροβατίνες στο κριγιό, και κιανείς δε τσι κουλαντρίζει
μέχρι το στεφάνι.Από κειά και πέρα που θωρούνε το ζόρε, γλακούνε στη μάναντος και στου
πατέραντος και πλερώνουνε οι γέροι τη νύφη. Να πείς εδά πως έχουνε και κιανένα τρόπο διασκέδασης βολικό, δεν έχουνε, γιατί όλα είναι
κουζουλάγρες.Αλλά είναι καλά για κειουνουσάς από τα βουτούνε. Γιατί δουλέβγουνε τα
βούγια όλη μέρα στο μεροκάματο και το βράδυ πάνε και πίνουνε ένα
νερομπογιά και τα ακουμπούνε.Και νάτανε μόνο ετούτονα δεν επείραζε. Πάνε και αγοράζουνε μηχανάκια
και πέζουνε κάθε μέρα κριγιαρίδια και ασβολόνουνται και σκοτόνουνται. Και ούλα ετούτανα είναι λέει τρόπος διασκέδασης για να κλουθούνε οι
κουζουλοπροβατίνες χωρίς πολλές κουβέντες μέχρι το στεφάνι.Και να κάμει κιανείς πως δε ντος αγοράζει εκειανά που θέλει, λέει πως
θα αυτοκτονίσει.Καινούργια μόδα για να βουτούνε τα λεφτά του γέρου. Λέει πως θα φύγει
από το σπίτι. Και πάει καλός και φρόνιμος ο πατέρας και του κάνει το
χατίρι, και Δε βουτά κιανένα στελιάρι να του κάμει τσι κώλους μαύρους να δεί πως αυτοκτονούνε και φεύγουνε και από το σπίτι. Ορίστε μας δουλειές!!!.
Και να πείς πως είχαμε ετούτε σάς τσι συνήθειες επαέ, δεν τσιχαμε.
Είναι ξενόφερτες συνήθειες. Ένα καλοκαίρι το λοιπόν ήρθανε κάτι ξαδέρφια μου από την Αθήνα κι επήρανε και μένα να πάμε λέει σε μια ντίσκο. Εγώ δεν έκανα κέφι μα ήντα να κάμω.Ξεκινούμε και όντε φτάνουμε κειά, πορίζω από το αυτοκίνητο κι εγρίκουνα χτύπους και λέω: μα ήντα διάολος είναι;.
Μπαίνουμε μέσα και ήντα να δώ. Θωρώ αθρώπους και κουνιούντανε σαν οντε κάτσει κιανείς σε κιανά γάιδαρο και παίζει πήδους. Θωρώ φώτα που
γυρίζανε γύρου γύρου και αναβοσβήνανε και εγρύκουνα κάτι χτύπους που
εκουζουλάθηκα.Λέω: ήντα διάολο γυρεύγω επαέ. Φράζω τα αυτιά μου, μα πάλι εγρύκουνα.
Εκειά μέσα ήτονε σαν το ποροκούρτι. Δεν είχανε από που να βγούνε. Δεν
είχανε καθίσματα. Ολοι εστέκανε και χορεύγανε λέει, λές και τος είχες
βαρμένο νέφτι.Μια στιγμή λέω και εγώ να δοκιμάσω το πιοτό όπως ούλοι. Βάνω λίγο στο
στόμα μου και επεταχτήκανε τα μάθια μου όξο. Και θέτω ένα πήδο και
πεθιούμε όξο και πήγα στο σπίτι και εξερνούσα δυό μέρες.Ούλα τουτά χαλούνε την κοινωνία και πάει κατά διαόλου. Ούλα ξεκινούνε από τσι νέους. Ετούτοινά είναι που θα καταλάβουνε το κράτος αύριο;
Μμμμμ!!!!;. Να το σώσουνε θέλει!!!!!;Ούλα θα τα φάνε στι ντίσκο και στα άλλα κέντρα. Και γω προβλέπω κι ας
βγώ ψεύτης πως Δε θα πομείνει κεραμίδι πάνω στ άλλο. Ούλα θα
βουλιάξουνε. -
Ο χρήστης TEMP έγραψε:
Έκθεση μαθητού του Γενικού Λυκείου Κισσάμου με θέμα:Οι νέοι σήμερα
Κορυφαίο και πολύ καλή απόδοση στη διάλεκτο!!!
Αν δεν ήταν και το 'ου' στο ούλοι, θα μπορούσα να το πάρω και για αληθινό!!! Το 'ου' δεν είναι κρητικό, δεν το λέμε εμείς.
Πάντως είναι Κ-Ο-Φ-Υ-Φ-Α-Ι-Ο, το εκτυπώνω και το κυκλοφορώ σε όλους τους γνωστούς μου!!! (με την άδεια του TEMP, αν την έχω)
Ακόμα γελάω!
-
Έκθεση μαθητού του Γενικού Λυκείου Κισσάμου με θέμα:
Οι νέοι σήμερα
Κορυφαίο και πολύ καλή απόδοση στη διάλεκτο!!!
Αν δεν ήταν και το 'ου' στο ούλοι, θα μπορούσα να το πάρω και για αληθινό!!! Το 'ου' δεν είναι κρητικό, δεν το λέμε εμείς.
Πάντως είναι Κ-Ο-Φ-Υ-Φ-Α-Ι-Ο, το εκτυπώνω και το κυκλοφορώ σε όλους τους γνωστούς μου!!! (με την άδεια του TEMP, αν την έχω)
Ακόμα γελάω!
φυσικα και την εχεις .
-
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Το ανέκδοτο που έλεγε 'Δεν γ@@ς που δεν γ@@ς δεν πας για ψάρεμα?' το θυμάστε?Όχι... Γείτονα....
-
-
Το κειμενάκι είναι ΑΨΟΓΟ, έχει ήδη φύγει με email στους φίλους μου! Γνωρίζουμε την πηγή;
Ωστόσο,
Μπορεί να μην είναι και η πλέον συχνή ιδιωματική λέξη, αλλά το 'ούλοι' λέγεται πολύ συχνά! Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχεις ακούσει, άλλωστε εκτός από την καθομιλουμένη, απαντάται συχνότατα και σε τραγούδια (παλιά και νεώτερα), κάτι που δείχνει πως χρησιμοποιούνταν από παλιά ως λέξη.
-
Καλά μου έχει πονέσει το στομάχι από τα γέλια! Πολύ καλό. Δεν πρέπει να είναι όμως πρόσφατο αν είναι αληθινό πράγμα σχεδόν απίθανο. Κάτι παρόμοιο είχα βρει ως δημοσίευση σε τοπική εφημερίδα πριν είκοσι περίπου χρόνια. Θυμάμαι ότι είχε φέρει την εφημερίδα στην τάξη μια συμμαθήτρια μου και την διαβάζαμε έχοντας λυθεί στα γέλια. Υποτίθεται τότες ότι την είχε γράψει κοπελιά από το Καστέλι Κισσάμου.
Ανέκδοτα - #3