-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι μια σιγουρια που ασπαζεται το 100% του πληθυσμου μας
Και αυτό πώς προκύπτει; έκανες καμια δημοσκόπηση *'ανα τας οδούς και τα ρύμας' *της χώρας και έχεις αποτελέσματα;
ή μήπως επειδή το λες εσύ ,έτσι είναι στην πραγματικότητα ; Eπειδή το πρώτο είναι λίγο δύσκολο να συμβαίνει , εάν συμβαίνει το δεύτερο, somethnig runnigs at the gypsies.εχεις καποια διαφωνια πανω σε αυτο ή καποιο παραδειγμα του παρελθοντος που θα μπορουσε να μας κανει να ελπιζουμε σε κατι διαφορετικο;
ya bro, go to the corner and check if I am comingΕχω μερικά: Το 1963 δεν υποχώρησαν και ο Καραμανλής τους επιστράτευσε.
Εχω και τα γεγονότα επί υπουργίας Κοντογιαννόπουλου. Θες να σου κάνω μια περίληψη; Ανέλαβαν να λύσουν την απεργία και τις καταλήψεις οι απόγονοι του Γκοτζαμάνη. Λες να γίνει και τώρα κάτι τέτοιο;Δεν το βλέπω πιθανό
Εχω και τα παραδείγματα των 24ωρων και 48ωρων απεργιών που δεν οδήγησαν πουθενά.
Εχω και το παράδειγμα των απεργιών του 1980 που οδήγησαν στην ανωτατοποίηση των Π.ΑΕσύ σε τι ακριβώς ελπίζεις ρε Tiger; Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει
Εάν έχεις χρόνο, απάντησε κι εσύ το 'ερωτηματολόγιο' του Asimov, για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα.
-
next page
-
Μου αρεσουν τα ερωτηματολογια ...θα σου απαντησω μην σου πεσουν και τα μαλλια.
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πριν μου πεσουν και οι τελευταιες τριχες που μου χουν απομεινει, θα 'θελα να ρωτησω τους υπερανω του τοπικ (και γενικως):-
Εργαζεστε στον ιδιωτικο ή στο δημοσιο τομεα?
ΙΔΙΩΤΙΚΟ -
Αν στον δημοσιο, παιρνετε επιδοματα?
-
Αν στον δημοσιο, ποσο αξιοκρατικα προσληφθηκατε? Περασατε ΑΣΕΠ ή
κατι αντιστοιχο? Αν περασατε, σιγουρα δεν εκμεταλλευτηκατε καποια 'φωτογραφια'? Πηγατε με συμβαση εργου που μετατραπηκε σε εργασιας ΙΔΑΧ ή ΙΔΟΧ? Ειχατε μπαρμπα στην Κορωνη? -
Ποσο αξιολογειτε την εργασια που προσφερετε?
Λιγο παραπανω απο οτι περνω
- Αν ησασταν ο εργοδοτης ποσο θα σας πληρωνατε για τη συγκεκριμενη εργασια?
Οσα παιρνω
- Ποσες ωρες σημερα κοπροσκυλιασατε στο φορουμ αντι να εργαζεστε?
2 ωρες
- Δε θα πρεπε να σας γινει περικοπη μισθου εξ' αυτου?
Αν γινεται εις βαρος της αποδοσης μου , ΝΑΙ
7)Τι προτασεις εχετε για την αντικατασταση των απεργιων και του συνδικαλισμου?
Για τον συνδικαλισμο προτεινω την πληρη αποκομματικοποιηση, αδυνατο να καταλαβω γιατι υπαρχει ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, και αλλοι τετοιοι, δεν ειναι κοινα τα αιτηματα του καθε κλαδου??
Η απεργια ειναι ιερο δικαιωμα του εργαζομενου, δεν γινεται ουτε για συμπαρασταση ουτε για ψιλου πηδημα διοτι ετσι το μονο που καταφερνουμε ειναι να την απαξιωνουμε.8 ) Η φορολογικη σας δηλωση για το 2006 ηταν ειλικρινης?
Απολυτος, μισθωτος γαρΑυτα προς το παρον.
-
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Petros το θεμα δεν ειναι ποσα θεωρει ο καθενας οτι πρεπει να παιρνει ο αλλος.Θεωρω οτι απ οτι στιγμή που τα σχολεια μας δεν ειναι αυτα που θα επρεπε να ειναι, και σε αυτο φταινε μεταξυ αλλων και οι δασκαλοι-καθηγητες σε μεγαλο βαθμό, ειναι για πολλους προκληση να ζητας αυξηση των αμοιβων σου χωρις αυτο να ανταποκρινεται σε αυξηση της ποιοτητας της δουλεια σου ή της αποδοτικοτητας σου.
Να αντιστρεψω την ερωτηση σου , αν υποθεσουμε οτι ειχαμε αψογα σχολεια με σχεδον ανυπαρκτη παραπαιδεια, δασκαλους υψηλου επιπεδου και κυριως με διαθεση για δουλεια , με αυστηρη αντικειμενικη αξιολογηση πιστευεις οτι καποιος θα ειχε αντιρρηση για αυξηση των αποδοχων τους σε μεγαλο βαθμό????
Αυτό που δε γίνεται όμως κατανοητό είναι πως και για τα δύο θέματα που αναφέρεις (επίπεδο σχολείων/εκπαίδευσης και μισθοί) αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εκάστοτε κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο. Άρα, το να ζητούν αυξήσεις οι εργαζόμενοι (αίτημα δίκαιο όπως φαίνεται να συμφωνείς κι εσύ) είναι ανεξάρτητο από το αίτημα για καλύτερα σχολεία, για το οποίο δε θα έπρεπε μόνο οι εκπαιδευτικοί να είναι στο δρόμο, αλλά κατ' αρχήν και οι ίδιοι οι γονείς. Με λίγα λόγια, έταιρον εκάταιρον.
-
edit double
-
GFON
Σαφής. Στο τέλευταιο αν τα εισοδηματα σου ειναι αποκλειστικα απο το μισθο εχεις δικιο. Γιατι ειναι κι αλλοι με εισοδηματα πτεροεντα
Αλλος?(θα πω κι εγω στο τελος για να μη βγαζω την ουρα μου απ' εξω)
-
Traveller, σου συνιστώ να ζητήσεις συγγνώμη, γιατί από ψευτοαριστερούς αμόρφωτους έχουμε χορτάσει.
Σε αποκαλώ αγενή και αστείο, γιατί το μόνο που κοιτάς είναι ο κωλαράκος, εκβιάζοντας με την ψευτονοοτροπία σου το σύνολο των υπολοίπων.
Ως απάντηση όσων είπες, αμόρφωτε, σε αποκαλώ γελοίο που τόλμησες να με προσβάλλεις.
Τράβα να προσκυνήσεις το Κόμμα, και άσε τα περί μαγαζακίου.
Όσο για το συμφέρον μου, άσχετε, άσε να το γνωρίζω καλύτερα.
Που θα τολμήσεις να μιλήσει εξ' ονόματος μου, καραγκιοζάκο.
Το θέμα ξέρεις ποιο είναι γελοίε; Εμένα δε με πηδάει κανένας (ε ρε ξύλο που έτρωγες έτσι και σε είχα μπροστά μου κομπλεξικέ γελοίε), γιατί είτε γουστάρεις είτε όχι, δεν έχω ανάγκη τη ζητιανιά και την κλάψα.
Ηλίθιε καραγκιόζη.
Φυσικά, οι mods, και ιδίως ο Krusestern, δικαίως θα παρέμβουν.
Αλλά να βγεί ο καραγκιόζης και να πει πως μας πηδάνε κιόλας, ε όχι!
Στο λεώ γελοίε σύντροφε, αν με είχες μπροστά σου, θα δαγκωνόσουν. Άντε, τράβα να προσκυνήσεις τώρα. Γελοίε!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Έλεος πια με τον κάθε κομπλεξικό που μπαίνει και γράφει ένα κάρο ψέματα χωρίς να έχει κάτι να πει επί της ουσίας και χωρίς να έχει διαβάσει ούτε μια γραμμή από τις 12-13 σελίδες που έχουν γραφτεί.Ελεος με τον κάθε κομπλεξικό που επειδή τον πηδάνε αυτόν, του φταίνε όλοι οι άλλοι , εκτός από τον ευατό του.
Ελεος πια με το κάθε ξεφτιλισμένο παπαγαλάκι που τη μια του φταίνε οι δάσκαλοι την άλλη οι καθηγητές την άλλη οι σκουπιδιάρηδες την άλλη οι ...φορτηγατζήδες.
Ελεος με το κάθε μίζερο και κομπλεξικό ανθρωπάκι που έχει πρόβλημα ...ακόμα και με τα συκώτια του και του φταίνε οι άλλοι.
Ελεος με τον κάθε 'ψωμόλυσσα' που αντί να ξεστραβωθεί και να δει που είναι το συμφέρον του ...την έχει δει μεγαλοαστός
Α, για να δούμε τι έγραψε ο ψευτοαγωνιστής. Γελοίε καραγκιόζη, που κρύβεσαι πίσω από ένα PC, ή μια διαδήλωση. Ευτυχώς που δεν σε έχω μπροστά μου, μα τη Παναγία θα σε έσκιζα γελοίε.
Φασίστα που δεν δέχεσαι άλλη γνώμη.
Edit: Πραγματικά, όσο περνάει η ώρα, αντί να ηρεμώ, διαβάζω τις προσβολές σου, που όμοιες δεν ξέρω αν έχει δει το φόρουμ, και το λέω πως άνευ οποιασδήποτε έννοιας αναίρεσης όσων έχω ήδη πει, δεν έχω δει ποτέ τόσο τυφλωμένο καραγκιόζη σαν κι εσένα. Και επιμένω, αν είχες πει τέτοιο πράγμα μπροστά μου, δεν θα σε έσωζε τίποτε- μα τίποτε σου λέω. Τι μ@λ@κες υπάρχουν ρε παιδί μου, κι εσύ είσαι ορισμός. Πόσο μ@λ@κ@ς είσαι πια ρε που αποκαλείς ξεφτιλισμένο κάποιον που δεν ξέρεις καν; Φταίω εγώ που σε θεωρώ γελοίο μετά; Που ξέρεις, είναι μικρός ο κόσμος, και το σκίσιμο που υποσχέθηκα μπορεί να σου έρθει μια μέρα...
-
ήρεμα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ήρεμαΕ όχι και ήρεμα Μάνο, με συγχωρείς! Απαγορεύεται κάποιος να μη συμφωνεί με τους διαδηλωτές και τους δασκάλους; Έχουν de facto δίκαιο και όποιος διαφωνεί γίνεται αντικείμενο επίθεσης, και δη τόσο ξεδιάντροπης;
Φυσικά, επ΄ουδενί δεν δέχομαι αυτούς τους χαρακτηρισμούς, και τους επιστρέφω. Στην θέση μου θα έκανες το ίδιο. Απορώ πως πέρασε αυτό έτσι.
Βέβαια, δεν περίμενα κάτι καλύτερο από το εν λόγω άτομο, αλλά επειδή βλέπεις δεν κρύβομαι πίσω τον όχλο, διατυπώνω ξεκάθαρα την θέση μου έναντι του, καθώς και τις προθέσεις μου.
Και λίγα είπα Μάνο, και λίγα. Αλίμονο, αν δέχεσαι εσύ, κι όποιος, τέτοιες προσβολές έναντι κάποιου που έχει αντίθετη άποψη. Που ζούμε, στη χιτλερική Γερμανία;
Και ξέρεις πολύ καλά, πως κανείς δεν θα διατηρούσε την ψυχραιμία του...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Άντε πιάσε τους εσύ. Εγώ δεν ξέρω τρόπο να τσιμπήσω αυτούς που δεν κόβουν αποδείξεις για την παροχή υπηρεσιών, πλην του στενού ελέγχου των ατομικών τους καταναλωτικών δαπανών. Αλλά στην Ελλάδα δεν δουλεύουν τόσα και τόσα, η εφορία θα δούλευε;
Και μιας και το ανέφερα, πόσο ευνόησε τους εργαζόμενους ιδιωτικού και δημοσίου τομέα το ότι μια κατηγορία προνομιούχων εργαζομένων στον δημόσιο τομέα (αυτοί του Οικονομίας και Οικονομικών) παίρνουν +500τόσα ευρώ πάνω από το γενικό μισθολόγιο;Λες ενα σωρο (ας τα πω) επιχειρηματα, τα οποια σε καποιον μπορει και να φανουν λογικα, πλην ομως ειναι αλλου γι'αλλου εφοσον στηριζονται σε λαθος βαση. Ποια ειναι η λαθος βαση; Αυτη που γραφεις εδω!
Θεωρεις δεδομενο οτι η αμεση φορολογια αφορα ΜΟΝΟ τους μισθωτους και συνταξιουχους, θεωρεις δεδομενο οτι οι υπολοιποι θα διαφευγουν εσαει και θεωρεις δεδομενο οτι δεν υπαρχει λυση στο ζητημα, αρα θεωρεις δεδομενο οτι η φορολογια θα ειναι εμμεση άρα αδικη.Λυπαμαι αλλα τιποτε απο ολα αυτα ειναι δεδομενο, αρα ο συλλογισμος ειναι εντελως εσφαλμενος.
Και μια απορια: Γιατι μονιμως βριζεις την κομμουνιστικη ιδεολογια, για την εξισωση προς τα κατω; Λες κατι διαφορετικο; Μονο που αφηνεις μια ελιτ ανεγγιχτη. Κατα τα αλλα την εξισωση προς τα κατω πρεσβευεις!
Όχι ότι περίμενα ν' απαντήσεις στα 'επιχειρήματα που σε κάποιους μπορεί να φανούν λογικά' βέβαια...
Αν το καταλαβαίνω σωστά, υποστηρίζεις ότι η λύση είναι να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η φοροδιαφυγή επαγγελματιών και όποιων άλλων για να μοιραστεί μετά χρήμα στους μισθωτούς.
1ον: ΠΟΙΟΥΣ μισθωτούς; Η φορολογία μοιράζει λεφτά μόνο στους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα. Κι άντε πως τσίμπησα τον Μάκη που χτίζει εξοχικά κι έχει 10 εργάτες. Και του παίρνω αντί για 10.000 ευρώ, 50.000 ευρώ. Ας μου πει κάποιος στα ίσα ότι ο Μάκης θα δώσει εύκολα μετά μεγαλύτερο μεροκάματο στους εργάτες του, τουλάχιστον όσο εύκολα θα το έδινε πριν του πάρει (ορθώς βέβαια) τα λεφτά το κράτος.
Συμπέρασμα πρώτο: οι χαμηλόμισθοι του ιδιωτικού τομέα θα παραμείνουν χαμηλόμισθοι, μην πω ότι ίσως βγουν τα 'σπασμένα' στην πλάτη τους με απολύσεις ή μη νέες προσλήψεις ή χαμηλότερους μισθούς.2ον: ΠΩΣ θα καταφέρουμε να βρούμε τους φοροφυγάδες; Κι άντε να πω ότι ένας πανέξυπνος greo θα βρει τη μέθοδο-φονιά της φοροδιαφυγής με διάφορα μέσα. Μέχρι να βρεθεί αυτό το καλύτερο σύστημα (που ένα κάρο φορομπήχτες υπουργοί δεν το βρήκαν), τί θα γίνει; Θα δοθούν χρήματα σ' εκείνους που έχουν μισθούς των 1000 ευρώ ώστε να τα κανουν 1400, ενώ τα κρατικά οικονομικά θα μένουν το ίδιο προβληματικά;
Γιατί οι φωστήρες που κατακεραυνώνουν τη σημερινή πολιτική δεν υποδεικνύουν τρόπους αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής; Μήπως γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν χωρίς να τους απομαυρίσουν οι θιγέντες 'άνθρωποι του μόχθου';Εγώ λοιπόν λέω το εξής απλό: ΟΤΑΝ βρεθεί τρόπος αξιόπιστος και αποδεδειγμένα αποτελεσματικός για να πιαστούν οι φοροφυγάδες, ΤΟΤΕ να δοθούν περισσότερα χρήματα στους δημόσιους λειτουργούς και ειδικά στους διδάσκοντες στα σχολεία. Σήμερα είναι προκλητικό για εκατομμύρια Έλληνες να γίνει κάτι τέτοιο.
ΥΓ προς άπαντες: Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πολιτικοποιείται/κομματικοποιείται η ιστορία με την απεργία των δασκάλων. Ή αλλιώς 'θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει'.
-
Αντιλέγω κι εγώ ο άμοιρος:
ΟΤΑΝ αρχίσουν να πληρώνουν τους μισθωτούς με μισθούς αντίστοιχους των Ευρωπαίων εταίρων μας, τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ να αρχίσουν φοροελαφρύνσεις σε μεγαλοκεφαλαιούχους, να αρχίσουν τις κομματικές σπατάλες, τις ειδικές χορηγίες σε ημέτερους, τις ρεκλάμες και τις γκλαμουράτες αθλητικές/καλλιτεχνικές διοργανώσεις, τις εξωφρενικές σπατάλες σε οπλικά συστήματα κ.λπ. κ.λπ. -
Στα παραπάνω δεν διαφωνώ. Αλλά αυτά δεν διαφοροποιούν τη σημερινή κατάσταση.
-
Μάνο μου προτιμώ να είμαι ονειροπόλος, παρά τελειωμένος 'πραγματιστής' (τα εισαγωγικά έχουν νόημα, γιατί πολλοί θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε τα περί 'οικονομικού μονόδρομου')
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
ήρεμα
Απαγορεύεται κάποιος να μη συμφωνεί με τους διαδηλωτές και τους δασκάλους;
Ναι. Αυτό επιβεβαιώνουν οι πρακτικές της ΠΚΣ και των ΕΑΑΚ.
-
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους εκπαιδευτικούς και τα όποια οικονομικά αιτήματά τους. Πραγματικά πιστεύω ότι κάθε εργαζόμενος πρέπει να αγωνίζεται για την βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου. Μακάρι να μπορούσα πετύχω και εγώ όσο περνά ο χρόνος να εργάζομαι λιγότερο και να αμοίβομαι περισσότερο. Δεν μου φταίνε γιαυτό οι εκπαιδευτικοί...
Ως φορολογούμενος γονιός όμως (επομένως και οιωνεί εργοδότης) έχω το δικαίωμα να κάνω την ερώτηση: Αν αντί για 1000 ευρώ πάρουν 2000 ευρώ (μιλάμε για τάξεις μεγέθους) ποιά θα είναι η διαφορά για τα παιδιά μου (μας, τους); (για τους κατέχοντες το σπόρ, ποιά θα είναι η οριακή χρησιμότητα των 1000 ευρώ που ως κοινωνία θα διαθέσουμε, μέσω της διαφοράς στην απόδοσή τους;)
Με την ευκαιρία, όσον αφορά τα όσα προηγουμένως σφοδρώς εκτέθηκαν περι άμεσης, έμμεσης και ύψους φορολογίας. Όντως η κατανομή του φορολογικού βάρους είναι ένα πρόβλημα με ιδεολογικές και επιστημονικές παραμέτρους, ωστόσο δεν πρόκειται να λυθεί εδώ. Αυτό που περιμένει ο κάθε φορολογούμενος όμως ( ή καλύτερα θα έπρεπε να απαιτεί) είναι το βαρβαριστί λεγόμενο value for money.
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
(για τους κατέχοντες το σπόρ, ποιά θα είναι η οριακή χρησιμότητα των 1000 ευρώ που ως κοινωνία θα διαθέσουμε, μέσω της διαφοράς στην απόδοσή τους;)Να σου απαντήσω και ας μην έχω περάσει καμια Μικρο.
Μηδενική.
@νδρέας
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Traveller, σου συνιστώ να ζητήσεις συγγνώμη, γιατί από ψευτοαριστερούς αμόρφωτους έχουμε χορτάσει.Σε αποκαλώ αγενή και αστείο, γιατί το μόνο που κοιτάς είναι ο κωλαράκος, εκβιάζοντας με την ψευτονοοτροπία σου το σύνολο των υπολοίπων.
Ως απάντηση όσων είπες, αμόρφωτε, σε αποκαλώ γελοίο που τόλμησες να με προσβάλλεις.
Τράβα να προσκυνήσεις το Κόμμα, και άσε τα περί μαγαζακίου.
Όσο για το συμφέρον μου, άσχετε, άσε να το γνωρίζω καλύτερα.
Που θα τολμήσεις να μιλήσει εξ' ονόματος μου, καραγκιοζάκο.
Το θέμα ξέρεις ποιο είναι γελοίε; Εμένα δε με πηδάει κανένας (ε ρε ξύλο που έτρωγες έτσι και σε είχα μπροστά μου κομπλεξικέ γελοίε), γιατί είτε γουστάρεις είτε όχι, δεν έχω ανάγκη τη ζητιανιά και την κλάψα.
Ηλίθιε καραγκιόζη.
Φυσικά, οι mods, και ιδίως ο Krusestern, δικαίως θα παρέμβουν.
Αλλά να βγεί ο καραγκιόζης και να πει πως μας πηδάνε κιόλας, ε όχι!
Στο λεώ γελοίε σύντροφε, αν με είχες μπροστά σου, θα δαγκωνόσουν. Άντε, τράβα να προσκυνήσεις τώρα. Γελοίε!
Xέστηκα για το πώς με αποκαλείς παλιομαλάκα. Εάν σε έβρισκα εγώ, δε θα σου έβαζα τις κιθάρες στον κώλο γιατί πολύ θα το γούσταρες.
Μπαίνετε και βρίζετε και νομίζετε ότι θα περνάει έτσι; γράφετε χυδαία και προσβλητικά και νομίζετε ότι θα κοιτάμε και θα σας καμαρώνουμε;
Αντε ξεστραβώσου να διαβάσεις το τόπικ από την αρχή και θα δεις ποιος προκαλεί και ποιος όχι. Το ποιους κοιτάω και τι προσφέρω το ξέρω εγώ ηλίθιο φαστιστοειδές βούρλο.
Ποιος είσαι συ ξεφτίλα που θα πεις αυτά τα αναίσχυντα ψέματα για το ποιος δουλεύει και ποιος όχι;
Ξανακαμάρωσε τα αίσχη σου :Δεν ζητάνε λεφτά... ζητάνε δημόσιο χρήμα. Δηλαδή, αφαίμαξη των ταμείων προς όφελος αυτών, και εις βάρος των υπολοίπων.
Δεν επικρατεί ΚΑΜΙΑ αρχή δικαίου. Στην χώρα μας, βλέπεις, όσοι έχουν δυνατό συνδικαλιστικό όργανο χρυσοπληρώνονται και αναπτύσσουν συντεχνιακές μεθόδους, ενώ οι λοιποί δουλεύουν για να τους πληρώνουν.
Πρέπει σε όσα ζητάμε να υπάρχει μέτρο. Έλεος πια... είναι δυνατόν να βρίσκεσαι στο άνω άκρο του μέσου μισθού στην Ελλάδα, και να διαμαρτύρεσαι; Είναι δυνατόν να έχεις τελειώσει μια Παιδαγωγική Ακαδημία, να δουλεύεις 3-4 ώρες τη μέρα (και ούτε καν το καλοκαίρι), να πληρώνεσαι όσα ο Λέκτορας ή ο Επίκουρος καθηγητής ΑΕΙ (από 1260Ε ο πρώτος, ο δεύτερος ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας ανεβαίνει λίγο), και να κλαίγεσαι;
Έλεος... που να βρεθούν τα χρήματα που ζητάς ρε μεγάλε; Το δικαιολογεί η οικονομική ανάπτυξη της χώρας; Ποιας παραγωγής τα οφέλη θα καρπωθείς;
Καμίας, προφανώς. Αντιθέτως, θα υποθηκεύσεις όλους τους άλλους κλάδους για να γίνει το δικό σου. Αυτό είναι αμετροέπεια, και φανερώνει έλλειψη μέριμνας για το κοινωνικό σύνολο.
Αφού λοιπόν στρέφεσαι ουσιαστικά κατά της κοινής λογικής αποκλειστικά και μόνο για το οικονομικό σου συμφέρον, προφανώς πέφτεις χαμηλά στην εκτίμηση μου.
Αμάν πια! Ο πιο κακομαθημένος και αχάριστος κλάδος. Θέλετε μήπως να θυμηθούμε τις λαμογιές εις βάρος των αποφοίτων της πληροφορικής από τους συνδικαλιστές του μαθηματικού κτλ; Για να δούμε ποιο ήθος επικαλούνται οι ξεδιάντροποι...
Ποιος είσαι ρε απαίδευτο βούρλο που θα μιλάς με αυτό το στυλ και θα περνάει απαρατήρητο;
Ποιος δε δουλεύει παλιομαλάκα, όταν η μάνα μου πήγε να καρκινιάσει στο στομάχι και παραιτήθηκε στα 20 χρόνια γιατί δεν άντεχε άλλο , για να μάθει το μούλικό σου γράμματα και τώρα καλείται να ζήσει με 700 -
Θα κερδίσουμε 2-3 νέους βουλευτές καθώς και άλλες 30 παρόμοιες απεργίες.
Όταν 'σωστή' κυβέρνηση χαρακτηρίζεται από κάποιους η 'γενναίως υποχωρούσα' [Θεέ μου, τί θα ακούσουμε ακόμα;] κυβέρνηση...
-
Ακριβώς... θα σε παραδώσω κι εγώ στην κρίση του φόρουμ, δασκαλάκο.
Είσαι αστείος γιατί:
α) Βρίζεις, όταν ο άλλος θεωρεί πως η οικονομία δεν σηκώνει ορισμένα πράγματα.
β) Προφανώς, είσαι σε μεγάλη ηλικία, και δεν προσέχεις την καρδιά σου. Ηρέμησε, γιατί σε διαβεβαίω πως καμία λύπηση δεν νιώθω.
γ) Μου αναφέρεις πως επειδή το σόι σου πέρασε ορισμένα, πρέπει όλοι να στεκόμαστε σούζα.
δ) Φλερτάρεις επικίνδυνα με το ban.
ε) Εγώ δεν έβρισα, άσκησα κριτική. Εσύ βρίζεις.
Και στην τελική, μιλώντας για μόρφωση, σε διαβεβαίω πως οι δικές μου επιστημονικές δημοσιέυσεις, όλο και κάποιο διαπιστευτήριο αποτελούν. Εσύ τι έχεις;
Θα σε έβριζα κι εγώ εν συνεχεία, αλλά μου αρέσει που ξεμπροστιάζεσαι έτσι στο σύνολο του φόρουμ. Φανερώνεις τον φασισμό των υποτιθέμενων 'αγωνιστών'.
Και θα σου πω κάτι μπροστά σε όλους: αν θέλεις, να βρεθούμε σε μια συνάντηση του φόρουμ, και θα δούμε τι θα πεις όταν έρθεις μπροστά μου- αν θα με αποκαλέσεις ξανά έτσι. Εγώ λέω πως θα δεν θα το τολμήσεις.
Λοιπόν mods, έχετε να πείτε κάτι; Και μην πεις κουβέντα, προσκυνητή του Κόμματος, που επικαλούμαι moderation, γιατί και στο one on one είμαι πολύ καλός...
Και αυτά περί θα 'κιθάρες στον κώλο', και 'παπάς να σε θάψει' άσ'τα, γιατί στο λέω... δεν έχεις ελπίδα τελειωμένε φασίστα μεσήλικα, γιατί θα είσαι τουλάχιστον μισός από μένα (ωχ, ξέφυγα... σόρρυ!).
Χαίρομαι που απέδειξες πόσο φασίστας είσαι πάντως. Και χαίρομαι που και πάλι, από κάτω θα'σαι.
Edit: Δεν είναι κιθάρες, μπάσσα είναι. Αλλά που να ξέρεις... σάμπως ξέρεις και τίποτα πέραν του να φωνασκείς;
Καθηγητές στα σχολεία