-
Και οι 2 είστε απαράδεκτοι εγώ αυτό έχω να πώ...Δεν με νοιάζει ποιος άρχισε τι, δεν με νοιάζει τι έγινε εγώ αυτό που βλέπω είναι 2 ανθρώπους να βρίζονται να μιλάνε για ban κλπ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και απορώ γιατί τα post του ΝickNT δεν editαριστηκαν κατι την σύνηθη τακτική ομοίως και του Traveller....
Κρίμα....και να ο λόγος που πολλά μα πάρα πολλά μέλη του forum δεν ποστάρουν ποια σε τέτοια θέματα....Φανατισμός και χουλιγκανισμός...κρίμα και πάλι κρίμα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και οι 2 είστε απαράδεκτοι εγώ αυτό έχω να πώ...Δεν με νοιάζει ποιος άρχισε τι, δεν με νοιάζει τι έγινε εγώ αυτό που βλέπω είναι 2 ανθρώπους να βρίζονται να μιλάνε για ban κλπ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και απορώ γιατί τα post του ΝickNT δεν editαριστηκαν κατι την σύνηθη τακτική ομοίως και του Traveller....
Κρίμα....και να ο λόγος που πολλά μα πάρα πολλά μέλη του forum δεν ποστάρουν ποια σε τέτοια θέματα....Φανατισμός και χουλιγκανισμός...κρίμα και πάλι κρίμα+πολύ
-
Μάλιστα... την επόμενη φορά που θα εκφράσετε χωρίς ύβρεις γνώμη για κάτι, και κάποιος σας πει πως 'πηδιέστε', θα ήθελα να δω πως θα αντιδρούσατε.
Γιατί, είναι εύκολο από την πλευρά σας να πείτε πως 'δε νοιάζει ποιος το άρχισε', γιατί μιλάτε εκ του ασφαλούς- ήτοι, δεν έχετε προσβληθεί!
Η αντίδραση που προκαλείται από την ύβρη, όπως φαντάζομαι έχετε βιώσει στο παρελθόν, διακρίνεται από έντονη δυναμική, και ουδόλως το αρνούμαι αυτό.
Απορώ που δεν έγινε edit, αλλά θεωρώ λάθος σας το να κρίνετε έτσι απλά και αποστασιοποιημένα καταστάσεις, απογυμνωμένες από το πλαίσιο τους.
Αν διαφωνείτε... δεκτόν, αλλά όχι κατανοητό.
Και θα ήθελα, χωρίς ίχνος ειρωνείας, να ρωτήσω πως θα αντιδρούσατε εσείς, αν σε κάποια δημοσίευση σας έγραφα 'μιλάνε αυτοί που κάθονται και τους πηδάνε'. Η ερώτηση είναι ευθεία κι όχι μεταφορική.
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Και θα ήθελα, χωρίς ίχνος ειρωνείας, να ρωτήσω πως θα αντιδρούσατε εσείς, αν σε κάποια δημοσίευση σας έγραφα 'μιλάνε αυτοί που κάθονται και τους πηδάνε'. Η ερώτηση είναι ευθεία κι όχι μεταφορική.Θα απαντούσα
'έχεις pm'
και θα είχε όντως.
@νδρέας
-
Δηλαδη βρίζοντας πετυχαίνεις κατι άλλο απο το να πέσεις στο επίπεδο του υβριστή σου?
Αποστασιοποιημένος δεν είμαι, 4 χρόνια στο forum δεν ήμουν ποτέ. Απλά σε τέτοια θέματα δεν γράφω ποιά ( ή μάλλον προσπαθώ να μην γράφω γιατί μερικές φορές κάνω το λάθος και εμπλέκομαι σε καταστάσεις που δεν μου αρέσουν καθόλου ) και δυστυχώς όποτε τα επισκέπτομαι βλέπω τα ίδια και τα ίδια...Μόνο συζήτηση δεν γίνεται δυστυχώς. -
Χμμ... σε ιδεατό επίπεδο, δε μπορώ να σας δώσω άδικο.
Ίσως, αν ήμουν πιο ψύχραιμος, να το σκεφτόμουν έτσι. Φυσικά και δεν πετυχαίνω τίποτε, πέραν βέβαια εκτόνωση του θυμού.
Για το pm... ίσως ενδεδειγμένο, αλλά αφού κάτι γίνεται δημόσια, δε νιώθω άνετα με το pm. Ίσως επειδή δεν το χρησιμοποιώ ποτέ.
Αλλά... προφανώς και είναι ντροπή να παραμένουν δημοσιευμένα αυτά. Θα έσβηνα τα δικά μου... αλλά προφανώς θα ήταν σαν να αποποιούμαι των ευθυνών μου έναντι των mods.
Οκ, οφείλω μια συγγνώμη στους τρίτους. Αλλά, επιμένω σε κάποιες από τις θέσεις μου.
Άντε, delete και συνέχεια σε άλλο τόνο...
-
[quote='TRAVELLER'][quote='ratanplan']Σταμάτα ρε έχουν και άλλα πραγματα που ζητάνε....
Εγώ σου βάζω στοίχημα ότι τπτ άλλο να μη δώσουν παρά μια μικρή αύξηση θα λήξει το θέμα, όλα να τους τα κάνουν αλλά να μην δώσουν ουτε
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
δ) Φλερτάρεις επικίνδυνα με το ban.
Μη γλύφεις . Δεν είναι αξιοπρεπές. Και μη γλύφεις και τους έχοντες την εξουσία , έστω και σε ένα forum. Είναι 2 φορές αναξιοπρεπές.
Εάν έχεις αγωνία, σε διαβεβαιώ, ότι καθόλου δε φλερτάρω με το ban. Και χωρίς να γλύφω τους mods.Εδώ είμαι και εδώ θα είμαι
Πιο πολύ από τις ύβρεις που αραδιάζεις, μου 'άρεσε' που με αποκάλεσες 'μεσήλικα'
Οι 'δημοσιεύσεις σου' μπορεί να δείχνουν την μόρφωσή (στη περίπτωσή σου, **την παραμόρφωση **) ή την επάρκειά σου σε έναν τομέα αλλά καθόλου δε δείχνουν την Παιδεία σου. Αυτή φαίνεται από το πώς ποστάρεις .Επειδή αναφέρεις συνεχώς το προσκύνημα, μάλλον κρίνεις εξ' ιδίων . Κακώς. Δεν είναι όλοι σαν κι εσένα. Δεν προσκυνάνε όλοι.
Πάντως (εκτός από υβριστής) είσαι και νευρικός , από ότι είδα σε ένα άλλο τόπικ.
Μάλλον εσύ πρέπει να προσέχεις και την καρδια σου. ΄'Οτι χρήζεις ιατρικής βοήθειας είναι μάλλον εμφανές...Περαστικά σου και τέλος από μένα.-
-
[quote='ratanplan'][quote='TRAVELLER'][quote='ratanplan']Σταμάτα ρε έχουν και άλλα πραγματα που ζητάνε....
Εγώ σου βάζω στοίχημα ότι τπτ άλλο να μη δώσουν παρά μια μικρή αύξηση θα λήξει το θέμα, όλα να τους τα κάνουν αλλά να μην δώσουν ουτε
-
Συνεχίζεις βλέπω.
Χαίρομαι που μπήκες στην φάση της έρευνας δημοσιεύσεων που έχω γράψει. Ως προς το ban, αξίζει τόσο σε σένα όσο και σε μένα. Σε εσένα γιατί δυναμιτίζεις το κλίμα και υβρίζεις, σε μένα γιατί ανταποκρίνομαι, αντί να το χειριστώ αλλιώς.
Ιατρική βοήθεια, άσ'το, γιατί από εξυπνάδες έχουμε χορτάσει.
Καλά, έγραψες όσα έγραψες, και μετά κριτικάρεις το πως ποστάρω; Είσαι σοβαρός; Πόσο θράσος έχεις;
Σοβαρά, πιστεύεις πως έχεις παιδεία με αυτά που γράφεις;
Είναι δυνατόν;!; Καλά θα μας τρελάνεις;
False Memory Syndrome. Έχει και όνομα η περίπτωση σου. Εγώ παραδέχομαι ότι τα πήρα. Εσύ όμως, πιστεύεις πως ήσουν λάδι. Άρα, λέω γω τώρα, ας αναστρέψουμε τα ποιος χρήζει νοσηλείας.
Από ότι βλέπω πάντως, δεν τα πας και πολύ καλά σε αυτό το θέμα... (χωρίς να κάνω έρευνα).
-
Που έγραωα ψέματα????????????? Για πες μου?
Για τα ιδιωτικά και για τα δημόσια σε παρακαλώ επέτρεψε μου να ξέρω 2-3 πραγματάκια παραπάνω...άν θες.
Εγώ γίνομαι προκλητικός? Εδώ μας μιλάς για στενεμένα γάλατα, και μας κάνεις καθοδήγηση (έτσι δεν το λέτε?) θα μας την πείς κιόλας?
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Συνεχίζεις βλέπω.Χαίρομαι που μπήκες στην φάση της έρευνας δημοσιεύσεων που έχω γράψει. Ως προς το ban, αξίζει τόσο σε σένα όσο και σε μένα. Σε εσένα γιατί δυναμιτίζεις το κλίμα και υβρίζεις, σε μένα γιατί ανταποκρίνομαι, αντί να το χειριστώ αλλιώς.
Ιατρική βοήθεια, άσ'το, γιατί από εξυπνάδες έχουμε χορτάσει.
Καλά, έγραψες όσα έγραψες, και μετά κριτικάρεις το πως ποστάρω; Είσαι σοβαρός; Πόσο θράσος έχεις;
Σοβαρά, πιστεύεις πως έχεις παιδεία με αυτά που γράφεις;
Είναι δυνατόν;!; Καλά θα μας τρελάνεις;
False Memory Syndrome. Έχει και όνομα η περίπτωση σου. Εγώ παραδέχομαι ότι τα πήρα. Εσύ όμως, πιστεύεις πως ήσουν λάδι. Άρα, λέω γω τώρα, ας αναστρέψουμε τα ποιος χρήζει νοσηλείας.
Από ότι βλέπω πάντως, δεν τα πας και πολύ καλά σε αυτό το θέμα... (χωρίς να κάνω έρευνα).
...και θα συνεχίζω, διότι δεν ξεκίνησα εγω τις ύβρεις.
Ανέτρεψε ότι θες, δεν έχω πρόβλημα, είσαι κλασική περίπτωση κυκλοθυμικού ατόμου και σαν τέτοια έπρεπε να αντιμετωπιστείς.
Στο ξαναλέω επειδή βλέπω ότι έχεις αγωνία: Δε με κάνουν ban, δεν είμαι χθεσινός και δεν ποστάρω πρώτη φορά.
Για σένα δεν ξέρω, για να λες ότι σου αξίζει, μάλλον έτσι θα είναι.
Ισως μερικές ώρες μόνο για να ηρεμήσεις...με 'φυσικές' μεθόδους πάντα. Μην καταφύγεις στη...χημεία (με ή χωρίς τέρατα..) -
TRAVELLER
χωρίς άλλα σχόλια, σου υπενθυμίζω ότι έχεις [edit: διόρθωση ορθογραφικού] κατηγορήσει επί λέξει ότι λένε ψέματα τρία άτομα (εγώ, ο NickNT και ο rantaplan).Αυτό βάσει της λογικής σημαίνει ή ότι είμαστε βαλτοί ή ότι είμαστε συνεννοημένοι ή ότι είμαστε παραπλανημένοι ή ότι εσύ έχεις μερικώς ή πλήρως λανθασμένες απόψεις.
Για το δεύτερο σε διαβεβαιώνω ότι δεν ισχύει, για το πρώτο ότι (όσον αφορά το άτομό μου τουλάχιστον, αλλά πιστεύω και για τους υπόλοιπους) επίσης δεν ισχύει, άρα καταλήγω στο ότι ή οι τρεις μας (οι 'ψεύτες') έχουμε ξεγελαστεί μη μπορώντας να διακρίνουμε την αλήθεια ή ότι κάνεις εσύ λάθος.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Που έγραωα ψέματα????????????? Για πες μου?Για τα ιδιωτικά και για τα δημόσια σε παρακαλώ επέτρεψε μου να ξέρω 2-3 πραγματάκια παραπάνω...άν θες.
Εγώ γίνομαι προκλητικός? Εδώ μας μιλάς για στενεμένα γάλατα, και μας κάνεις καθοδήγηση (έτσι δεν το λέτε?) θα μας την πείς κιόλας?
Μάλλον παίρνεις άσχημα μαθήματα από αυτά που γράφουν άλλοι...
Δε μίλησα για 'στενεμένα γάλατα' , μίλησα για 'σφιγμένα γάλατα' και είναι μια έκφραση που σημαίνει κάτι σαν 'όταν ζορίσουν τα πράγματα'.
Να το λέμε ποιοι; Και πότε έκανα εγώ καθοδήγηση και σε ποιον; Είσαι με τα καλά σου; Το να προσπαθώ να υπερσπιστώ την απεργία σημαίνει ότι 'θα σου την πω';
Λες να έχω τόσο μεγάλη...αγωνία για να 'σου την πω';;.Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ!
Πολύ ευχαρίστως να σου πω που λες ψέματα. Θέλω λίγο χρόνο όμως, δεν έχω καμια όρεξη να ξημερωθώ πάνω από τον Η/Υ
-
Ό.τι να΄ναι!
-
manosk
Μάλλον θα πρέπει να σου θυμίσω, στην περίπτωση που θες διάλογο, ότι χρωστάς μιαν απάντηση από προηγούμενες σελίδες. Να μην μένει τίποτε στον 'αέρα'.
Περιμένω.Και θα παρακαλούσα, να λείπει το ...στυλάκι 'θα σου κάνω την χάρη να σου απαντήσω' διότι μπορώ κι εγώ ν'ανταπαντήσω στο ίδιο ύφος.
Υ.Γ Πριν κάνεις τον τιμητή και ταυτοχρόνως τον συνήγορο σε άλλους χρήστες...Αγνοούσες ότι στα ιδιωτικά γίνονται απεργίες; Εάν όχι-που είναι και το πιο πιθανό- γιατί δεν επεσήμανες στον 'ratanplan' ότι αυτό είναι ψέμα;
Δε θέλω να φανταζομαι, ότι επειδή έτσι βόλευε το γενικότερο κλίμα... -
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Ό.τι να΄ναι!Ετσι μπράβο...
-
Ευχαριστώ για την εξήγηση της έκφρασης αλλά δεν είχα πρόβλημα στο να κατανοήσω τι εννοούσες!
Όταν βρεις χρόνο αν δεν σου κάνει κόπο μου λες που είπα ψέματα!
Αγωνία στο να μου την πεις εμένα δεν έχεις, απλά την λες σε όποιον δεν γουστάρει την απεργία, έχοντας λόγους που τους εκφράζει.
Και ότι και να πώ ότι και να πείς δεν θα αλλάξει κάτι, και βαρέθηκα, ελπίζω να κρατηθώ και να μην ξαναγράψω εδώ, ένας 'εχθρός' λιγότερος λοιπόν
Καλή σου νύχτα!
-
εχω δει ban σε αυτο το φορουμ και για μικροτερα περιστατικα...
ενας μοντ τουλαχιστον να καθαρισει τις βλακειες...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αγωνία στο να μου την πεις εμένα δεν έχεις, απλά την λες σε όποιον δεν γουστάρει την απεργία, έχοντας λόγους που τους εκφράζει.
Ψέμα 1ον: Δεν 'την λέω' σε όποιον δε γουστάρει την απεργία. Δεν ανέχομαι όμως να λέτε ψέματα, συκοφαντώντας την απεργία. Τη στιγμή που οι 8 στους 10 που ειρωνεύεστε , ψεύδεστε και παραπληροφορείτε,δεν ξέρετε τι κατάσταση επικρατεί στα σχολεία.Υπάρχει διαφορά.
Παράδειγμα: Ο συμφορουμίτης GFON φαίνεται από τα γραφόμενά του, ότι δε γουστάρει την απεργία. Του απάντησα ευγενέστατα, διότι ούτε ψέματα είπε ούτε λοιδώρησε ούτε συκοφάντησε ούτε παραπληροφόρησε.
Και τώρα άσε με να χαρείς να σου κάνω 'παράθεση' και τα υπόλοιπα ψέματά σου, εάν θες βέβαια. Αλλά νομίζω ότι εσύ το ζήτησες. Υπομονή λοιπόν.
Καθηγητές στα σχολεία