-
Κάτσε ρε KRIEZA, εδώ πλακώνονται κάποιοι για να μείνουν ανοιχτά τα ΤΕΙ που άδειασαν λόγω της βάσης του 10, τα οποία δεν θα προτιμά ούτε ο γιος του κυρούλη τους, μας λες να πάει κόσμος σε νέες ιδιωτικές σχολές;
-
Asimov
λάθος. 1+1=2 .
Κάνε τώρα edit. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
kouk δε σε καταλαβαινω, λυπαμαι. Αν εχεις να βαλεις καποια παραθεση μηπως καταλαβω.
Ελπίζω να κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις greo.
Αν όντως δεν καταλαβαίνεις, ΟΚ. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτσε ρε KRIEZA, εδώ πλακώνονται κάποιοι για να μείνουν ανοιχτά τα ΤΕΙ που άδειασαν λόγω της βάσης του 10, τα οποία δεν θα προτιμά ούτε ο γιος του κυρούλη τους, μας λες να πάει κόσμος σε νέες ιδιωτικές σχολές;Οχι λεω οτι προσωπικα δε θα με ενοχλουσε καθολου αν μια καλη Σχολη ειναι Δημοσια ή Ιδιωτικη.
Δεν παει αλλο ομως το χαλι αυτο.
Σημερα απο πολλους στην Ελλαδα να θεωρειται το καλυτερο Πανεπιστημιο το Ανοικτο Πανεπιστημιο -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εχεις φοιτησει σε δημοσιο παν/μιο?
Αν εχεις φοιτησει εισαι ευχαριστημενος?
Πιστευω οτι εχουμε το καλυτερο πανεπιστημιο που θα μπορουσαμε να εχουμε, με δεδομενα το μπατζετ, την κατασταση της κοινωνιας και την πολιτικη πραγματικοτητα, γεγονοτα για τα οποια δεν ευθυνονται τα πανεπιστημια.
Δηλαδη για να καταλαβω...
Εισαι ευχαριστημενος...
... απο την **''υποδοχη'' σου την 1η μερα **στο παν/μιο? ΟΧΙ
....απο την **συμπεριφορα των καθηγητων προς εσενα? Με αλλους ναι, με αλλους οχι οπως και σε οτιδηποτε στη ζωη αυτη
... απο την εξυπηρετηση στις γραμματειες **καθηγητων/μαθηματων/σχολων? Συνηθως ναι. Οχι παντα, παλι οπως οπουδηποτε απο καταστημα ρουχων μεχρι δημοσια υπηρεσια
... απο την **μηχανοργανωση/προγραμματισμο των σχολων? ΟΧΙ
... απο την προσωπικη σου επαφη με καθηγητες? Ναι, αλλα ειμαστε σχολη με πολλα εργαστηρια και υπαρχει μεγαλη επαφη και καθολου τουπε
... απο την υποδομη των παν/μιων (κτιρια,γενικη εικονα)? Επειδη ξερω τα μπατζετ, θα πω ναι. Αν δεν τα ηξερα θα ελεγα οχι
... απο τα εργαστηρια που κανουμε? Δεν καταλαβαινω τι λες. Εγω λχ θελω να κανω πολυ καλυτερο εργαστηριο αλλα συνηθως αντιμετωπιζω αδιαφορια απο τους φοιτητες. Σε καθε ετος κανω ανοιχτη προσκληση να ερθουν να με βλεπουν οταν δουλευω να τους εξηγω τι κανω και γιατι και δεν εχει ερθει ποτε κανενας
... απο εξετασεις τις οποιες δεν μπορεις ποτε να περασεις γιατι ετσι θελει ο καθηγητης? Δε μου ετυχε κατι τετοιο
...απο το μπαχαλο που γινεται κατα τη διαρκεια της εξετασης (κινητα,σκονακια)? Οταν ο επιτηρητης δεν πληρωνεται και εχει παει με τελεσιγραφο 'Ή πας ή κομμενο το phD σου, περιμενεις ευσυνειδησια;
...απο φοιτητες 67ου ετους που πανε στον καθηγητη και περνανε τα μαθηματα ''στο μιλητο''? Αν ερθει καποιος 50αρης που θελει να παρει ενα πτυχιο για να παρει επιδομα απο την υπηρεσια του, τον περναω. Αν ειναι ανεργος και θα βγει στην αγορα εργασιας οχι. Σεβομαι τον ανεργο πτυχιουχο
..απο φοιτητες που περνουν μαθηματα επειδη ειναι ''συνδικαλιστες'' και συμμετεχουν στις εκλογες για Πρυτανικο συμβουλιο? Μιλησα για πολιτικη πραγματικοτητα
... απο τον κοινοχρηστο εξοπλισμο των παν/μιων? Ο αναγωγος φοιτητης εχει και οικογενεια ξερεις.
... απο την ''επιλογη'' των μεταπτυχιακων? ΚΑΘΕΤΑ ΟΧΙ. Εχω κανει απειρες κινητοποιησεις και παραστασεις και διαμαρτυριες για αυτο, οταν ημουν προεδρος των μεταπτυχιακων φοιτητων
... απο την ''επιλογη'' των λεκτορων/τσιρακια του καθηγητη? Ομοιως
... απο την ''οικογενειακη υποθεση'' ακαδημαικη καριερα? Δεν ειναι κανονας. Ουτε κακό. Αν καποιος καθηγητης εχει ενα αξιο τεκνο (περιπτωση Παπαζαχου) θα τον τσουβαλιασουμε κι αυτον;
...απο την ''δωρεαν'' σιτηση? Ως εννοια ναι. Ως εφαρμογη οχι
... απο την ''δωρεαν'' στεγη? Το ιδιο...ολα τα παραπανω λοιπον ειναι ενα ΜΠ%^$#ΛΟ στην Ελλαδα!
Και ισως μας αξιζουν κιολας!Αφου δουλευεις εκει..πρεπει να τα ξερεις απο πρωτο χερι μαλιστα...
Απαντησα με boldItalic ελπιζω να βγαινει ακρη και να καταλαβεις τι πιστευω
-
Τι διάολο ρε, τα ποστ μου αόρατα είναι?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
kouk δε σε καταλαβαινω, λυπαμαι. Αν εχεις να βαλεις καποια παραθεση μηπως καταλαβω.
Αν όντως δεν καταλαβαίνεις, ΟΚ.Οχι ειλικρινα δεν καταλαβαινω. Θα ηταν καλο αντι να δημιουργεις εντυπωσεις, να εδινες παραδειγμα.
Οπως ειπε και ο Ασιμοφ, το να αμφισβητειται η γνωμη μου επειδη ειμαι υπαλληλος πανεπιστημιου δε σε ενοχλει. Σε ορισμενους χρηστες κανουμε τον νταη και σε αλλους την παπια. -
double post..(σερνομαστε παλι.. )
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απαντησα με boldItalic ελπιζω να βγαινει ακρη και να καταλαβεις τι πιστευωΩραια...σε παρα πολλα (δεν το περιμενα ειναι η αληθεια..) βλεπω πως αναγνωριζεις οτι γινεται ενα μπαχαλο στα παν/μια!
Γιατι σκιζεις τα ιματια σου για τα παν/μια δεν καταλαβαινω..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
1+1=2
Δεν καταλαβαινω
-
Michael-Amott Δεν το καταλαβες, γιατι κανενας δεν καταλαβαινει οτι κανουμε (καποιοι) τεραστιους αγωνες για να βελτιωθει η κατασταση στα ΑΕΙ.
Γιατι εχοντας πειρα τοσο απο τη δουλεια μας εδω, οσο και απο την επαφη μας με ξενους επιστημονες σε συνεδρια ή με συναδερφους που εφυγαν εξω, οτι η δημοσια παιδεια θελει ΕΝΙΣΧΥΣΗ και οχι ΔΙΑΛΥΣΗ που προτεινει η κυβερνηση.
Η ιδια κυβερνηση που κανει τη νηπιαγωγο χειρουργο (το ειδα rantanplan, αλλα ενας ειμαι δεν εχω 10 χερια). -
Απολαμβανω τη συζητηση, αλλα δυστυχως θα ξαναειμαι online τη Δευτερα (ο αλητης με τα λεφτα του δημοσιου πηρα αδεια την Παρασκευη).
Αυτο για να μη θεωρηθει οτι υπεκφευγω απαντησειςΚαλα να περνατε φιλοι και αντιπαλοι.
-
*..απο φοιτητες 67ου ετους που πανε στον καθηγητη και περνανε τα μαθηματα ''στο μιλητο''? **Αν ερθει καποιος 50αρης που θελει να παρει ενα πτυχιο για να παρει επιδομα απο την υπηρεσια του, τον περναω. ***
Ως γνωστόν, πληρώνουν οι μαλάκες. Η νοοτροπία του 21ου αιώνος, βοήθειά μας. Όχι ότι θα περίμενα κάτι διαφορετικό βέβαια από άτομα με αυτή τη νοοτροπία.
Asimov
είσαι δάσκαλος; Δουλεύεις σε ανώτατη σχολή; Προφανώς δεν αναφερόμουν σ'εσένα. Αναφερόμουν στον απεργό νυν διαβιούντα 'αναξιοπρεπή' βίο και στον εργαζόμενο στην ανώτατη σχολή που θεωρεί ότι το χάλι του πανεπιστημιακού βίου οφείλεται σε ένα από τα πολλά σκάρτα διδακτορικά που κονόμησε το βλήμα/σύζυγος του Πρωθυπουργού. -
Αντίπλοι? Ε όχι και αντίπαλοι έλεος -εκτός αν έχεις Ιταλικό αμάξι -
Καλο Π-Σ-Κ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Michael-Amott Δεν το καταλαβες, γιατι κανενας δεν καταλαβαινει οτι κανουμε (καποιοι) τεραστιους αγωνες για να βελτιωθει η κατασταση στα ΑΕΙ.
Γιατι εχοντας πειρα τοσο απο τη δουλεια μας εδω, οσο και απο την επαφη μας με ξενους επιστημονες σε συνεδρια ή με συναδερφους που εφυγαν εξω, οτι η δημοσια παιδεια θελει ΕΝΙΣΧΥΣΗ και οχι ΔΙΑΛΥΣΗ που προτεινει η κυβερνηση.
Η ιδια κυβερνηση που κανει τη νηπιαγωγο χειρουργο (το ειδα rantanplan, αλλα ενας ειμαι δεν εχω 10 χερια).Μ' αυτό συμφωνώ!
Και για να επιτευχθεί πρέπει να ενισχυθούν οι ευσυνείδητοι και συνεπεις εργαζόμενοι (ναι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι) και να μπει ένας φραγμός στους υπόλοιπους.
Αν μου βρείτει ΠΩΣ θα γίνει αυτό στην χώρα που ζούμε...
-
*..απο φοιτητες 67ου ετους που πανε στον καθηγητη και περνανε τα μαθηματα ''στο μιλητο''? **Αν ερθει καποιος 50αρης που θελει να παρει ενα πτυχιο για να παρει επιδομα απο την υπηρεσια του, τον περναω. ***
Ως γνωστόν πληρώνουν οι μαλάκες. Η νοοτροπία του 21ου αιώνος, βοήθειά μας. Όχι ότι θα περίμενα κάτι διαφορετικό βέβαια.
(γιατί το παραπάνω μου φέρνει σε 'αναπηρικές' συντάξεις; )Asimov
είσαι δάσκαλος; Δουλεύεις σε ανώτατη σχολή; Προφανώς δεν αναφερόμουν σ'εσένα. Αναφερόμουν στον απεργό νυν διαβιούντα 'αναξιοπρεπή' βίο και στον εργαζόμενο στην ανώτατη σχολή που θεωρεί ότι το χάλι του πανεπιστημιακού βίου οφείλεται σε ένα από τα πολλά σκάρτα διδακτορικά που κονόμησε το βλήμα/σύζυγος του Πρωθυπουργού. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Michael-Amott Δεν το καταλαβες, γιατι κανενας δεν καταλαβαινει οτι κανουμε (καποιοι) τεραστιους αγωνες για να βελτιωθει η κατασταση στα ΑΕΙ.Μου λες λιγο ΠΟΥ και ΠΩΣ τους κανετε αυτους τους αγωνες?Θελω να ερθω κι εγω...
Υπαρχουν πιστευω και πολλοι απο εδωμεσα που ενδιαφερονται για την βελτιωση της παιδειας(τοσες σελιδες για αυτο μιλαμε αλλωστε) και θα ηθελαν να ερθουν κι αυτοι...
Λοιπον..?
edit: Τωρα το ειδα..τα λεμε απο Δευτερα!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν όντως δεν καταλαβαίνεις, ΟΚ.Οχι ειλικρινα δεν καταλαβαινω. Θα ηταν καλο αντι να δημιουργεις εντυπωσεις, να εδινες παραδειγμα.
Οπως ειπε και ο Ασιμοφ, το να αμφισβητειται η γνωμη μου επειδη ειμαι υπαλληλος πανεπιστημιου δε σε ενοχλει. Σε ορισμενους χρηστες κανουμε τον νταη και σε αλλους την παπια.ΟΚ...τότε...λές τρίχες greo. (πως σου φαίνεται αυτό σαν παράδειγμα?)
-
Μια και απ' ότι φαίνεται εδώ βρίσκονται όλοι οι σπουδαγμένοι, πόσοι απο μας έχουν βρεθεί απο την άλλη μεριά της έδρας πλην του greo;
greo, σε πόσα ανταγωνιστικά ερευνητικά προγράμματα απο το '86 και μετά το ΑΠΘ ενέταξε το περίφημο μικροσκόπιο;
Όσο για το 'καλύτερο πανεπιστήμιο', όπως το διατυπώνεις, εκφράζεις παραίτηση και προς τα κάτω εξίσωση.geolib εχεις δει ποτε καποιον να κανει φασαρια σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ιδιωτικη επιχειρηση για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λογο; Οχι! Ξερεις γιατι; Γιατι συνηθως ειναι εισηγμενες και για να βγαλεις 'θεμα' για εισηγμενη ή να κανεις φασαρια για εισηγμενη, πας χαλαρα μεσα για διαφυγοντα κερδη απο τους μετοχους. Εκτος αν εχεις αδιασειστα στοιχεια, αλλα δεν ξερω πως θα στοιχειωθετησεις το 'το ΑΕΙ σας δεν κανει καλη δουλεια'.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ το δημοσιο (σε καθε του μορφη) ειναι ο ευκολος στοχος γιατι ο καθενας μπορει να το κραζει οσο τραβαει η ορεξη του χωρις πρακτικη συνεπεια αν η καταγγελια ειναι ψευδης.Εργάζομαι σε ιδιωτική επιχείρηση, είναι εισηγμένη και όταν ο πελάτης κάνει φασαρία, τον ακούμε και κοιτάμε να μην τον χάσουμε. Γνωρίζεις πολλές περιπτώσεις που επιχείρηση (να πούμε ότι οι εισηγμένες είναι συγκριτικά ελάχιστες, εκτός αν για σένα μη εισηγμένη=μη επιχείρηση) έτρεξε πελάτη που διαμαρτυρήθηκε;
Παρεπιπτόντως, συμφωνώ με την απάντησή σου στον Michael-Amott
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
dog80, KRIEZA και πολλοι αλλοι ακομα. Αυτα που λετε ειναι ευχολογια, ανευ αντικειμενου.
Ειναι αντιγραφη της προπαγανδας του καθε Ανδριανοπουλου.
Η απλη, λιτη και σαφης απαντηση ειναι ΤΡΙΧΕΣ!
Μυθος 1ος: Στα αζητητα εχουν παει οι αποφοιτοι Σοφιας, Βελιγραδιου, Μπρατισλαβας, Putseshire & Kolos town; Δε νομιζω! Το κρατος τους εχει δωσει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια επαγγελματικα δικαιωματα και η κοινη γνωμη τους θεωρει μεχρι και ανωτερους επειδη 'Σπουδασαν εξω'. Μαλιστα το οτι κανουν τα μαθηματα των 2 πρωτων ετων ενος ελληνικου ΑΕΙ και το ονομαζουν πτυχιο 3 ετων, θεωρειται ως πλεονεκτημα απο τον μεσο ελληνα ασχετο ('Αυτος πηγε ζοριστηκε και σε 3 χρονια ηρθε με πτυχιαρα ΝΑ! Εσυ 5 χρονια και ακομα παιδευεσαι')Μυθος 2ος: Αυτοι που αποσκοπουν στο δημοσιο ειναι (κατα βασην) οι αποφοιτοι των 'περιεργων' ΑΕΙ. Γιατι; Γιατι αυτους ΔΕΝ τους νοιαζει η γνωση ΔΕΝ τους νοιαζει η ερευνα, αλλα το τυπικο προσον που δινει μόρια στον ΑΣΕΠ.
Μυθος 3ος: Η ποιοτητα δεν ειναι συνυφασμενη με το κερδος. Για ποιο λογο; Ο καθε ταγαρης που ξηλωνεται για να στειλει το παιδι του 'στα εξωτερικα' μπορει να την κρινει; 2 παπαγαλακια να λαδωσεις σε 2 καναλια και να κανεις μετοχο εναν αλλο καναλαρχη και νατο το κερδος. Την ποιοτητα ψαχνω...
ΥΓ Δεν ειπα οτι σπουδαγμενος ειναι ΜΟΝΟ οποιος εχει βγαλει πανεπιστημιο. Αλλο ειπα, αν ξερεις να διαβαζεις, διαβασε (το λυκειο το εβγαλες). Δε μιλας με τον Γαβριηλ ξερεις...
Οποιος δε βαριεται να διαβασει βλέπει οτι εχω 3 επιχειρηματα γιατι τα θεωρω τριχες. Τα επιχειρηματα δεν τα διαβαζει κανενας. Τις λεξεις ομως ναι.
Στον βλακα που συνεχιζει να προσβαλει την επαγγελματικη κατασταση εμενα και του Τραβελλερ ενω η γελοιοτης του δεν μας εχει πει τι κανει, θα πεις καμια κουβεντα ή δεν...
Αντε, ειπα θα φυγω... Εφυγα
Καθηγητές στα σχολεία