-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αναφερόμουν στον απεργό νυν διαβιούντα 'αναξιοπρεπή' βίο και στον εργαζόμενο στην ανώτατη σχολή που θεωρεί ότι το χάλι του πανεπιστημιακού βίου οφείλεται σε ένα από τα πολλά σκάρτα διδακτορικά που κονόμησε το βλήμα/σύζυγος του Πρωθυπουργού.Δεν οφείλεται σε αυτό, αλλά ειναι μέρος του προβλήματος και ενδεικτικό αυτού!
Michael-Amott Δεν το καταλαβες, γιατι κανενας δεν καταλαβαινει οτι κανουμε (καποιοι) τεραστιους αγωνες για να βελτιωθει η κατασταση στα ΑΕΙ.
Μου λες λιγο ΠΟΥ και ΠΩΣ τους κανετε αυτους τους αγωνες?Θελω να ερθω κι εγω...
Υπαρχουν πιστευω και πολλοι απο εδωμεσα που ενδιαφερονται για την βελτιωση της παιδειας(τοσες σελιδες για αυτο μιλαμε αλλωστε) και θα ηθελαν να ερθουν κι αυτοι...
Λοιπον..?
Δημήτρη, περιμένεις να βγει ο Greo να κάνει κατάληψη;
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Μια και απ' ότι φαίνεται εδώ βρίσκονται όλοι οι σπουδαγμένοι, πόσοι απο μας έχουν βρεθεί απο την άλλη μεριά της έδρας πλην του greo;Ξερεις μπορει μερικοι να ηθελαν να βρεθουν εκει αλλα...να ''μην γινοταν''...οπως εγραψα και πιο πριν στον ''καταλογο''!!
Παρεπιπτόντως, συμφωνώ με την απάντησή σου στον Michael-Amott
Συμφωνεις και ''γουσταρεις'' κι εσυ δηλαδη ε?Τι να πω...
-
Τελευταιο: Εχουμε κανει χαπενινγκς, αποχη απο επιτηρησεις και εργαστηρια, παραστασεις στη ΓΣ του τμηματος και τη Συγκλητο. Αν καποιος εχει αλλη ιδεα ας την πει.
geolib δημοσια εννοω στα καναλια.
Σορι αλλα εφυγα οριστικα... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Michael-Amott Δεν το καταλαβες, γιατι κανενας δεν καταλαβαινει οτι κανουμε (καποιοι) τεραστιους αγωνες για να βελτιωθει η κατασταση στα ΑΕΙ.
Υπαρχουν πιστευω και πολλοι απο εδωμεσα που ενδιαφερονται για την βελτιωση της παιδειας(τοσες σελιδες για αυτο μιλαμε αλλωστε) και θα ηθελαν να ερθουν κι αυτοι...
Λοιπον..?
Δεν μιλησα εγω για ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ....
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Λοιπον..?
Δεν είναι μόνο το να βγεις στο δρόμο τεράστιος αγώνας. Το να έρχεσαι καθημερινά σε επαφή με προβλήματα και να προσπαθείς, όπως μπορείς, να τα αλλάξεις κάθε άλλο παρά εύκολο είναι...
Ας μην είμαστε ισοπεδωτικοί προς καμία κατεύθυνση...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
.......τρώνε από τη συγκεκριμένη παιδεία.Λεει πουθενα για δασκαλο και καθηγητη ΑΕΙ?
Τεσπα θα κανω εντιτ το ποστ μου αφου (λες οτι) δε με απαριθμει προσωπικα, αλλα επειδη η ακρως προβοκατορικη δημοσιευση σου προφανως με αφορα πολυ προσωπικα θα σε παρακαλουσα να τυχει επεξεργασιας επισης. Οπως προειπα, μειρακια δεν ειμαστε...
-
Michael-Amott έγραψε
Ξερεις μπορει μερικοι να ηθελαν να βρεθουν εκει αλλα...να ''μην γινοταν''...οπως εγραψα και πιο πριν στον ''καταλογο''!!
Συμφωνεις και ''γουσταρεις'' κι εσυ δηλαδη ε?Τι να πω...
α) Εκτός και αν εννοείς μόνο μόνιμες θέσεις, υπάρχουν οι 407 και οι συνεργάτες. Δοκίμασέ το, και όποιος άλλος έχει την ίδια διάθεση και την θέληση και δυνατότητα να ξεβολευτεί έστω και για ένα χρόνο, και τότε
β) θα δείς τα προβλήματα και απο διαφορετική οπτική και θα καταλάβεις γιατί συμφωνώ με τον greo.
Προτιμώ την δημόσια εκπαίδευση απο την ιδιωτική αλλά δεν πιστεύω ότι απειλείται κιόλας. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στον βλακα που συνεχιζει να προσβαλει την επαγγελματικη κατασταση εμενα και του Τραβελλερ ενω η γελοιοτης του δεν μας εχει πει τι κανει, θα πεις καμια κουβεντα ή δεν...Αν κύριε σου απαντήσω όπως μου έχεις δώσει το δικαίωμα καιρό τώρα, δύο πράγματα θα συμβούν.
Ή θα κρυφτείς κάτω από καμιά πέτρα.
Ή θα πετύχεις το σκοπό σου να με εκνευρίσεις.
Το πρώτο το αποκλείω γιατί ντροπή δεν έχεις, πράγμα που απέδειξες με την κυνική παραδοχή ότι 'δίνεις' μαθήματα σε άσχετους για να κονομήσουν από τον κρατικό κορβανά επιδόματα. Για όσους δεν το ξέρουν, αν δώσεις σε έναν 50άρη, προφανώς δημ. υπάλληλο αφού μιλάει ο ύψιστος γκρέο για 'επίδομα', το πτυχίο που δεν του αξίζει, τότε αυτομάτως ανεβαίνει ο μισθός του κατά 100 και βάλε ευρώ. Άρα ο καλός γκρέο χαρίζει από τα λεφτά άλλων 1200 ευρώ τουλάχιστον το χρόνο.Την επαγγελματική σου κατάσταση λοιπόν την προσβάλλεις μόνος σου. Σε ορισμένους εδώ μέσα έχω πει με τι ασχολούμαι και σίγουρα ΔΕΝ έχω σχέση με τον ιερό βιοποριστικό τομέα σου. Είχα πάντως τη δυστυχία να τον σβερκωθώ για κάποια χρόνια μαζί με τα [άσ' το καλύτερα] άτομα που τον απαρτίζουν.
Άντε να κάνεις τώρα καμιά απεργία και μετά ζήτα από τη σύγκλητο να στην πληρώσουν γιατί 'είσαι αγωνιστής'.
Αυτά τα ελαφρά από εμένα, τα βαριά τα κρατάω για τις δύσκολες ώρες που μάλλον δεν θα έρθουν γιατί κατά βάση οι παπαριές του κυρίου με διασκεδάζουν σε ένα βαθμό. -
Ασχετο!
Για οποιον ενδιαφερεται...εχει μια ωραια εκπομπη στην ΕΤ3 αυτη τη στιγμη για τα ιδιωτικα παν/μια και την παιδεια γενικοτερα..συμμετεχουν Γιανναρας(Παντειο), Παπαγιαννακης (ΕΜΠ) και αλλοι καθηγητες καθως και φοιτητες... -
manosk έγραψε
Το πρώτο το αποκλείω γιατί ντροπή δεν έχεις, πράγμα που απέδειξες με την κυνική παραδοχή ότι 'δίνεις' μαθήματα σε άσχετους για να κονομήσουν από τον κρατικό κορβανά επιδόματα. Για όσους δεν το ξέρουν, αν δώσεις σε έναν 50άρη, προφανώς δημ. υπάλληλο αφού μιλάει ο ύψιστος γκρέο για 'επίδομα', το πτυχίο που δεν του αξίζει, τότε αυτομάτως ανεβαίνει ο μισθός του κατά 100 και βάλε ευρώ. Άρα ο καλός γκρέο χαρίζει από τα λεφτά άλλων 1200 ευρώ τουλάχιστον το χρόνο.
Παρότι έχεις δίκιο, αυτό μου θυμίζει την παροιμία που λέει ότι έσταξε η ουρά του ποντικού.
Περιμένω μια εξίσου ή και περισσότερο δρυμία άποψη για όλους εκέινους τους φοιτητές που αντέγραψαν, έγραψαν δι αντιπροσώπου, πέρασαν δια τηλεφωνήματος και πήραν το ίδιο ή και καλύτερο (βαθμολογικά) πτυχίο με τους σοβαρούς και συνειδητούς συναδέλφους τους.
Αλλά βέβαια αυτοί δεν βρέθηκαν στο δημόσιο να πέρνουν το επίδομα απο την αρχή και δεν θάναι πάνω απο 1-2 (άρα αποκλειεται να είναι η κόρη μου ή γιός σου) και επομένως δεν συγκρίνονται με τους/τις χιλιάδες πενηντάρηδες του greo. (εξ ου και η ουρά του ποντικού !) -
Περιμένω μια εξίσου ή και περισσότερο δρυμία άποψη για όλους εκέινους τους φοιτητές που αντέγραψαν, έγραψαν δι αντιπροσώπου, πέρασαν δια τηλεφωνήματος και πήραν το ίδιο ή και καλύτερο (βαθμολογικά) πτυχίο με τους σοβαρούς και συνειδητούς συναδέλφους τους.
Αυτά δεν συμβαίνουν σε Ελληνικά Πανεπιστήμια! Είσαι ψεύτης, αυτά στα αλλοδαπά γίνονται μόνο! Ακους εκεί αντιγραφή κλπ.
ΥΓ. Έχει δώσει εξετάσεις ποτέ κανείς στην Αγγλία?
-
Το ξαναβαζω μιας και αυτος ειναι ο φοβος οσων αντιτιθενται......
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αλλού είναι το ζουμί και όσοι έχουν άντερα θα το παραδεχθούν: η εργασία στο Δημόσιο! Σ' αυτό αποσκοπούν οι γόνοι μας, όχι στη γνώση. Στο τυπικό προσόν αποβλέπουν και μετά σε ένα μεταπτυχιακό της πλάκας, κάμποσα μόρια από τον ΟΑΕΔ και τσουπ, μέσα. Και σου λένε 'αν πολλοί έχουν το τυπικό προσόν, τότε τί κάνουμε;'.
Οι δε αντιδράσεις εντός των πανεπιστημίων από τους καθηγητές, ε, πρέπει να είναι κάποιος τελείως ηλίθιος για να πιστέψει ότι γίνονται για το καλό της ανώτατης παιδείας. -
Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει και το ξαναθέτω ελπίζοντας κάποιος να μου εξηγήσει,γιατι ενω απαγορευονται τα ιδιωτικα πανεπιστημια,τα μεταπτυχιακα σε δημοσιο πανεπιστήμιο πληρώνονται αδρά
Νομιζω οτι εχουμε να κανουμε με μία ακόμη μορφή κρατικου μονοπωλίου με ιδιωτικους ορους,οπως ειχαμε και εχουμε πχ τον ΟΤΕ στο κεφάλι μας..
-
edit αλλα αντι άλλων απάντησα!!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Λοιπον..?
Την πατησατε! Με εχουν να περιμενω κατι μπροστα σε υπολογιστη. Οταν βαζεις τη μουρη σου μπροστα σε καθηγητες ή προεδρους και πρυτανεις και λες ορισμενα πραματα ωμα και με το ονομα τους, ενω σε εχουν απειλησει ευθεως με διαγραφη απο τα μεταπτυχιακα, (ΧΩΡΙΣ να εχεις κανενα κομμα απο πισω σαν τους αγωνιστες του κωλου) αυτο ειναι τεραστιος αγωνας. Οταν οι περισσοτεροι απο το τοτε ΔΣ του συλλογου εκδιωχθηκαν απο τα γραφεια τους και ηξεραν το ρισκο που επαιρναν για σενα ειναι μικρος αγωνας. Σταματηστε να βλεπετε τα καναλια και πατε στα οργανα να αγωνιστειτε
Τι ειναι τεραστιος αγωνας για σενα; Οι πορειες και τα καναλια;
-
Καλά έχω να μπω από χθες το μεσημέρι και έπαθα σοκ
Έχετε ξεσαλώσει 10 σελίδες έκατσα και διάβασα
Πάντως επί της ουσίας εγώ τελικά δεν καταλαβαίνω:Να γίνουν τελικά τα ρημάδια τα ιδιωτικά ή όχι;Και γιατί;Ποιος θα χάσει τελικά αν γίνουν;Θα χάσει άραγε κανείς;Ομολογώ ότι αν διαβάσει κάποιος όλες τις σελίδες αυτού του νήματος δεν θα βγάλει άκρη.Και ειδικά από τη στιγμή που μπήκαν και οι χαρακτηρισμοί επί προσωπικού στη μέση... -
και γιατι να βγαλει καποιος ακρη?
απλα ορισμενοι εχουν ψευδαισθησεις...
πολυ κριμα να διαβαζεις τετοια πραγματα...οχι μονο τα μπινελικια, αλλα και τη παντελη ελλειψη ρεαλισμου απο ατομα που υποτιθεται οτι εχουν φαει με το κουταλι το εκπαιδευτικο συστημα..
οτι εχει προγραμματιστει να γινει θα γινει b__x.....
-
Λίγο μοιρολατρικό μου ακούγεται αυτό ρε Άδη... Δεν έχεις άδικο βέβαια...Τεσπα,το θέμα είναι να γίνει κάτι σωστό έτσι για αλλαγή και μάλιστα σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα.Αν και δεν το βλέπω και πολύ πιθανό.Τι σωστό έχει γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια;
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Λίγο μοιρολατρικό μου ακούγεται αυτό ρε Άδη... Δεν έχεις άδικο βέβαια...Τεσπα,το θέμα είναι να γίνει κάτι σωστό έτσι για αλλαγή και μάλιστα σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα.Αν και δεν το βλέπω και πολύ πιθανό.Τι σωστό έχει γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια;b__x δε ξερω τι ηλικιας εισαι αλλα οποιος δεν εχει καταλαβει οτι γινονται πραγματα για το θεαθηναι και οτι αυτοι οι απιθανοι που υπαρχουν και σερνουν τον κοσμακη απο δω και απο κει δε προκειται να κανουν τιποτα παρα μονο τη σχετικη λεζαντα στον κυκλο τους (ουφ) πλαναται πλανη οικτραν....
ετσι και αλλιως νομιζω η υποθεση ληγει αυτη την εβδομαδα...
υγ. το 'μοιρολατρικο' που ειναι? βλεπεις κανεναν να αγωνιζεται?
-
Το μοιρολατρικό πήγαινε στο 'ό,τι έχει προγραμματιστεί να γίνει θα γίνει'
Είμαι 30 (αισίως) και έχω καταλάβει πάρα πολύ καλά τι γίνεται.Απλώς πάντα θέλω να έχω μια ελπίδα μήπως αλλάξει κάτι και γίνει με προοπτική και πρόγραμμα.Αλλά δεν το βλέπω
Καθηγητές στα σχολεία