Ο χρήστης ipan έγραψε:
spiros
εγώ αναφέρθηκα απλά στο ότι είναι πολύ εύκολο να καθόμαστε σε μια καρέκλα και να κατακρίνουμε τις απεργίες και τα αιτήματα των καθηγητών ή οποιασδήποτε άλλης κατηγορίας εργαζομένων.
Το κάθε επάγγελμά έχει τα υπέρ και τα κατά του και τα περισσότερα έχουν το αρμόδιο συνδικαλιστικό τους όργανο.και εγω ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος, εχω αραγε την επιλογη στα πλαισια της βελτιωσης της εργασιας μου (οπως αντιλαμβανομαι εγω τον ορο...) να ζητησω να δουλευω 5ωρο με τις ιδιες αποδοχες?
Αν μπορείς να το κάνεις δε θα σε κατακρίνω γι αυτό. Κάποτε μιλούσαν για 35ωρο. Τι έγινε τελικά;
δε σε κατηγορησα για κατι, μη ξεχνας ομως οτι αυτοι πληρωνονται απο εμας. Επομενως εχουμε το δικαιωμα κριτικης (ενταξει, αυτος ειναι ο τελευταιος λογος για τον οποιο πρεπει να κρινονται, αλλα το λεω για παραδειγμα).
Εγω σαν ιδ. υπαλληλος δε μπορω να εχω τετοιες αξιωσεις, ενω φυσικα εαν δεν ειμαι σωστος στον εργοδοτη μου θα βρεθω συντομα στο δρομο. Καποιοι αλλοι εκμεταλλευονται τη μονιμοτητα που εχουν για να διεκδικησουν ή να κατοχυρωσουν κεκτημενα.
και το επαναλαμβανω: η ολη νοσηρη κατασταση πρακτικα αδικει αυτους που πραγματικα προσφερουν.