-
Ναι....Σε αυτή τη χώρα για όλα φταίει η κακιά η ώρα......Δεν πάμε καλααααααααά......
-
Εμ βεβαια...Παρουσια ΕΘΕΑ...
Ηθελα να ΄ξερα η λογικη παει και αυτη απαραιτητα βαση αξιωματος για να την λαμβανουμε υποψιν μας;Μπορει να ειμαι ' τελευταια τρυπα του ζουρνα' για να σχολιαζω τετοια θεματα αλλα ειλικρινα αν καποια στιγμη πουνε οτι θα κανουν π.χ. την αναβαση Πορταριας τον Ιανουαριο οπου ολα ειναι παγωμενα,τοτε μαλλον δεν διακρινονται για τις διοικητικες τους ικανοτητες...
Νομιζω οτι κανενας αγωνιζομενος και ιδιαιτερα θεατης δεν εχει ορεξη να ταλαιπωρειται ετσι,ωστε εκτος απο ολα τα υπολοιπα προβληματα στο κεφαλι του,να εχει και τις καιρικες συνθηκες εναντιον του...
Υ.Γ.Μπορει πολλοι να διαφωνουν μαζι μου,να εχω αδικο,να μην ξερω τι μου γινεται,κλπ...Δεκτη καθε κριτικη επι των αποψεων μου.
Απλα εκφραζω μια αποψη ενος απλου θεατη.
Τωρα βεβαια υπο αυτες τις συνθηκες κατα ποσο θα συνεχισω να ειμαι,αυτο ειναι αλλη ιστορια. -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Μπραβο σε αυτους που δεν συμμετειχαν οπως ο Κικιζας!!!!
Η ΑΠΟΧΗ συνεχιζεται.
ΥΓ ο Σοααβε τι λεει για τον αγωνα?
Αντε τυχερουληδες θα παρετε και το ΕΛΠΑ του χρονουΣυγκεντρώσου Αμαξόπουλε. Ο Κίκιζας δεν συμμετείχε γιατί μετά τον αποκλεισμό του Σκαλτσά στο ΕΛΠΑ εξασφάλισε το πρωτάθλημα.
Η αποχή πως διάολο συνεχίζεται όταν μόνο η Πορταριά και το Κένταυρος δεν έχουν γίνε; Σε όλους τους άλλους αγώνες ποιοί τρέχουν, οι ταβλαδόροι;
Ο ΣΟΑΒΕ τι να πει; Δε φτάνουν όσα κάνει;... -
Mια που αναφερθηκε ο καιρος,τα πεσμενα γεφυρια,κλπ,
Εβλεπα χθες ειδησεις(χωρις να ξερω τα του Κυριακατικου αγωνα καθολου),ειδα τις καταστροφες,τις πλυμμηρες,κλπ,ειδα που ρωταγαν αν εχει ζητηθει βοηθεια απο Αθηνα,ειδα και τον Νομαρχη να απανταει πως θα ερθει,κλπ.
Η πρωτη μου σκεψη ηταν πως την Κυριακη,δεν εγινε αγωνας γιατι θα ειχαν ζητησει ,αν μη τι αλλο τα πυροσβεστικα(των ειδικων διαδρομων) για βοηθεια στις πληγεισες περιοχες........
Κακο συσχετισμο φαινεται πως εκανα.....
η ειμαστε πολυ μακρια εδω απο την Χαλκιδικη και εγιναν καπως αλλιως τα πραγματα....Παντως βλεποντας ειδησεις πιστευα πως τουλαχιστον λογω εκκλησεις των πυροσβεστικων δεν θα γινοταν αγωνας.....
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Η ΑΠΟΧΗ συνεχιζεται.
Αντε τυχερουληδες θα παρετε και το ΕΛΠΑ του χρονουΣυγκεντρώσου Αμαξόπουλε. Ο Κίκιζας δεν συμμετείχε γιατί μετά τον αποκλεισμό του Σκαλτσά στο ΕΛΠΑ εξασφάλισε το πρωτάθλημα.
Η αποχή πως διάολο συνεχίζεται όταν μόνο η Πορταριά και το Κένταυρος δεν έχουν γίνε; Σε όλους τους άλλους αγώνες ποιοί τρέχουν, οι ταβλαδόροι;
Ο ΣΟΑΒΕ τι να πει; Δε φτάνουν όσα κάνει;...Εγω ξερω πως ενας εκ της οικογενειας Κικιζα εστειλε επιστολη συμπαραστασης στον Σοαα και πως και αυτοι απεχουν μαζι με τους υπολοιπους αγωνιζομενους.(δεν ειχαν λαβει γνωση νωριτερα απο το ΕΛΠΑ ωστε να πρατταν αναλογως και σε αυτον τον αγωνα.)
Οι ταβλαδοροι?.....
Τους λες ετσι,κρινοντας απο τον ρυθμο που πηγαινουν?
Τι κανει ο Σοααβε?
Εγω ξερει οτι κανει ο,τι ειναι δυνατον για να αποδειξει οτι η συγκετρωση που ειχαν κανει με το 'μαζεμα' των λισανς ηταν απλως ενα καλο φαγοποτι μεταξυ των συγκεντρωμενων.....
Καποιο αλλο εργο περα απο την .....εξασφαλιση πολλων συμμετοχων στους αγωνες δεν βλεπω.... -
Εφ΄ όσον ο αγώνας έγινε τότε ή είχες άδικο ή είχες δίκιο εν μέρει και ο αγώνας έγινε χωρίς πυροσβεστικά Δεν καταλαβαίνω όμως τι θέλεις να πεις με τη δημοσίευσή σου, εκτός από το να υποννοήσεις αυτό το τελευταίο... Μη ντρέπεσαι όμως, πες το καθαρά, τόσα έχουν δει τα ματάκια μας σε αυτό το Forum...
(Εδώ που τα λέμε έριχνε νερό με το τουλούμι, οπότε τα πυροσβεστικά όντως θα ήταν άχρηστα )
-
Nασο ,μην εισαι προκατειλημενος!
Με εχεις για ανθρωπο που δεν λεω την γνωμη μου?
Υποψιαζομαι οτι υπερεβαλλαν για αλλη μια φορα οσον αφορα τις πληγεισες περιοχες τα ΜΜΕ.
Απλα καμια φορα οι εικονες με τα σπιτια με βαρκες τριγυρω,ειναι αρκετα πιστευτες και λεω πως και δεν πηρε μπαλα τον αγωνα,μια που αναφερθηκε στις ειδησεις ονοματα οπως Χολωμοντας,Πολυγυρος,κ.α......Η πραγματικοτητα ηταν αλλιως?
Υγ.Περιμενα να δω κανα αγωνιστικα στα πλανα των Μεγκα,Αντ1,Σταρ(εκει θα εβαζα και στοιχημα οτι θα εδειχνε! )
-
Κακώς προσπαθείς να σχηματίσεις άποψη από την τηλεόραση._
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Η ΑΠΟΧΗ συνεχιζεται.
Ο ΣΟΑΒΕ τι να πει; Δε φτάνουν όσα κάνει;...Εγω ξερω πως ενας εκ της οικογενειας Κικιζα εστειλε επιστολη συμπαραστασης στον Σοαα και πως και αυτοι απεχουν μαζι με τους υπολοιπους αγωνιζομενους.(δεν ειχαν λαβει γνωση νωριτερα απο το ΕΛΠΑ ωστε να πρατταν αναλογως και σε αυτον τον αγωνα.)
Οι ταβλαδοροι?.....
Τους λες ετσι,κρινοντας απο τον ρυθμο που πηγαινουν?
Τι κανει ο Σοααβε?
Εγω ξερει οτι κανει ο,τι ειναι δυνατον για να αποδειξει οτι η συγκετρωση που ειχαν κανει με το 'μαζεμα' των λισανς ηταν απλως ενα καλο φαγοποτι μεταξυ των συγκεντρωμενων.....
Καποιο αλλο εργο περα απο την .....εξασφαλιση πολλων συμμετοχων στους αγωνες δεν βλεπω....Συγκεντρώσου Αμαξόπουλε! Ποια αποχη?Στην ομπλου που ηταν τρεις και ο κουκος,στο ΕΛΠΑ που ηταν τρεις και ο κουκος,στο ΔΕΘ που ηταν ...δυο κουκοι???ΠΟΙΑ ΑΠΟΧΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΑΙ???
1)Αληθευει οτι στο δεθ τρεχανε συμετεχοντες με λαστιχα ιχ δρομου?
2) Αληθευει οτι ζηταγαν συμετεχοντες να τρεξουν χωρις να περασουν απο κεψα?
3)Αληθευει οτι κανενα μεσο δεν εχει αναφερει κατι για την συγκεντρωση των οδηγων? -
Kαι απο που να σχηματισω, απο τους 4 τροχους του επομενου μηνος?
Υγ.Η δημοσιευση εγινε πριν την δημοσιευση του αργυ.
-
Καλο και αυτο!
Ευτυχως δεν ισχυει... -
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Καλο και αυτο!
Ευτυχως δεν ισχυει...ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ !!!!
-
Για κάποιους ισχύει. Πειράζει ?
Μπορεί και στο ΕΛΠΑ και στο ΔΕΘ να τρέχανε λιγότεροι αγωνιζόμενοι (στο ΔΕΘ όχι και τόσο λιγότεροι, όλη η Β. Ελλάδα ήταν εκεί, δε νομίζω η διαφορά στις συμμετοχές να ήταν μεγαλύτερη από ~10 πληρώματα που θα έρχονταν αλλά δεν ήρθαν) αλλά ο συναγωνισμός στην κορυφή ήταν και στους δύο αγώνες έντονος και καθόλου δεν έδειξαν να ασχολούνται οι κορυφαίοι συνδυασμοί με την αποχή.
Βέβαια οι κλάσεις στο ΕΛΠΑ ήταν πολύ αποδυναμωμένες (όχι στο ΔΕΘ, πλην της Α/5, αλλά πχ. στην Α/6, που είναι πολύ δυνατή στη Β. Ελλάδα, γινόταν χαμός) αλλά, κακά τα ψέμματα, μόνο οι πολύ 'μέσα' ασχολούνται με τις κλάσεις, ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με την κορυφή.
Κατ΄ αυτή την έννοια είναι λίγο αστείο να επιχαίρουν κάποιοι με την επιτυχία της αποχής, όταν σε επίπεδο γενικής 4-5 κορυφαία Ελληνικά πληρώματα μάχονταν και στους 2 αγώνες 2 μέρες στα δευτερόλεπτα... Πότε είχαμε τελευταία φορά τέτοιες μάχες στους Ελληνικούς αγώνες ράλι ?
Οπως είναι άξιο προβληματισμού, να ξεκινά η όλη υπόθεση από τα ράλι (δικαίως, λόγω των δυστυχημάτων) και τελικά τα ράλι να γίνονται λίγο-πολύ ανεπηρέαστα και να 'την πληρώνουν' οι αναβάσεις.
Δε θέλω να πάρω θέση σχετικά με την αποχή, απλά διαπιστώνω κάποια, κατά την άποψή μου αδιαμφισβήτητα, γεγονότα, όπως πχ. ότι, με ή χωρίς αποχή, το ΔΕΘ σε επίπεδο κορυφής κρίθηκε στα 4 και 1 δευτερόλεπτα.
Τέλος από μένα το off-topic.
-
Ο χρήστης argi έγραψε:
Καλο και αυτο!
Δεν λεω οτι ο Νασος λεει ψεματα,απλα και στις δυο μερες που ημουν εκει,δεν ειδα κατι τετοιο.
-
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Ο Βαγγελης(Ζαχος την δευτερη μερα 'επαιρνε κεφαλια' αλλα δυστυχως τον προδωσε το σασμαν...
Επισης ατυχοι ηταν και τα παιδια με το μαυρο Ragnotti που εμειναν απο ημιαξονιο στην 4η ειδικη της Κυριακης.
Πολυ συγκρατημενος και σταθερος ο Χατζηανεστης που καταφερε και τερματισε χωρις προβλημα.
Επισης ατυχος ο Σταυριδης(τυχερος εν μερει) που αντιμετωπισε προβλημα με το συστημα διευθυνσης απο την ραμπα της εκκινησης το Σαββατο.
Την Κυριακη ετρεξε ευτυχως χωρις προβλημα.
Συγχαρητηρια στον Βατσο και στην ομαδα του που παρα την ατυχια του Σαββατου,την Κυριακη επανηλθαν πολυ δυνατα!
Οντως πολυ καλος ο Κωσταντινου και ο Αλεξανδροπουλος!Με τον Βαλαβανη εμαθε κανενας τελικα απο τι εγκατελειψε;
Απαραδεκτη οργανωση παντως καθως την 1η μερα πολλοι ηταν αυτοι που εψαχναν το service park και επισης ειχαν προβληματα λογο λασπης στον συγκεκριμενο χωρο(την επομενη φορα βαλτε το σε κανενα φρεσκοργωμενο χωραφι ρεεεεε!!!! ) .
Τουλαχιστον την δευτερη μερα το καταλαβαν και το μετεφεραν σε σωστο σημειο.
Και κατι που ακουσα απο παρα πολλους και δεν ειχαν και αδικο...
700Ε για μια περιοχη που τον συγκεκριμενο μηνα ειναι προεξωφλημενο οτι εχει βροχες και παααρα πολυ ομιχλη...
Κοροιδια δεν ειναι;
Δηλαδη αν γινοταν μαζι με την εκθεση ΔΕΘ θα τους πειραζε;
Και περισσοτεροι ευχαριστηση για τα πληρωματα,και λιγοτερες εξοδους και σαφως πολυ περισσοτερο κοσμο θα ειχαμε!
Λογικο βεβαια επανω στο βουνο να ειναι maximum 100 θεατες και αυτοι ειχαμε το κουραγιο και την θεληση να ειμαστε εκει μονο και μονο γιατι συμμετειχαν δικοι μας ανθρωποι,αλλιως...Aπό όσο ξέρω ο Βαλαβάνης δεν συνέχισε τη 2η μέρα γιατί απλά δεν ήθελε να τρέξει σε αυτές τις συνθήκες, όπως και άλλοι.
Το ράλλυ δεν έγινε την περίοδο της έκθεσης γιατί θα είχαμε 2 διήμερους αγώνες μέσα σε 2 βδομάδες! Σωστά απομάκρυναν την ημερομηνία του ΔΕΘ , αλλά προς τη λάθος μεριά!!! -
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης argi έγραψε:
Καλο και αυτο!
+1!!
-
Υπενθυμιση για ιστορικους λογους:
... Πότε είχαμε τελευταία φορά τέτοιες μάχες στους Ελληνικούς αγώνες ράλι ?
Βοιωτιας 2005
2ος απο 3ο 12 δευτερα διαφορα(Πιτσος- Νιωρας)
3ος απο 4ο 1.9 δευτερα διαφορα (Νιωρας-Κυρκος)μονο που υπηρχε και ενας γρηγορος που ηταν 3 λεπτα μπροστα απο ολους....ονοματι Βωβος....
....ισως αν δεν ετρεχε....
Oπως περιπου δεν τρεχει φετος ο Σακης στην ασφαλτο....
-
ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ......ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ......!!!
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΘ ....ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ!!!!ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘ'ΟΛΑ ''ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ'' ΤΟΥΣ....ΥΓ.ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ???? ΚΑΝΑΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ.....!!!!!!!!Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ????ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ !!!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΑΧΥΜΕΤΡΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ....
ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.....
ΡΕ ΤΙΣ ΚΟΥΛΑΜΑΡΙΕΣ....
Kαι καλά, τον Κωνσταντίνου πως δεν τον τεμάχιασαν;
Αν είναι κάποιος που διέσυρε μεγαλόσχημους αυτός είναι.
Ράλλυ ΔΕΘ - 7,8 Οκτωβρίου 2006