-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αλέξανδρε μην βιάζεσαι. Ξέρει ο Νάσος τι γράφω.
Μα........Δεν ηταν για σας το σχολιο.....
Απλα τωρα τελειωσα την αναγνωση του προηγουμεν ου τοπικ....Οκ, συγνώμη. Κατάλαβα λάθος.
-
Το καλό είναι ότι στρώσανε την μία πλευρά...σε περίπου 6 μήνες (συμφωνώ περίπου στο χρονικό όριο) και οι 2 πλευρές θα έχουν την ίδια άσφαλτο.........οπότε νπορούν να φάνε τα λεφτά για το άλλο ρευμα και να μην καταλάβει κανείς τπτ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το καλό είναι ότι στρώσανε την μία πλευρά...σε περίπου 6 μήνες (συμφωνώ περίπου στο χρονικό όριο) και οι 2 πλευρές θα έχουν την ίδια άσφαλτο.........οπότε νπορούν να φάνε τα λεφτά για το άλλο ρευμα και να μην καταλάβει κανείς τπτ!Δεν νομιζω.....
Απο τις μπαριερες και μονο πρεπει να χουν χτησει ΒΙΛΕΣ και ΒΙΛΕΣ -
Πολύ καλά τα πηγαίνουμε τώρα τελευταία με τον Χρήστο...
Για να επανέλθει η τάξη παρακαλώ!!!
Υ.Γ: Αστειεύομαι φυσικά...
-
Δεν υπάρχει λόγος να μην τα πηγαίνουμε καλά. Μπορούμε να διαφωνούμε πολιτισμένα. Έτσι δεν είναι;
-
Μα τόσο καιρό πολιτισμένα διαφωνούμε...Δεν νομίζω να έπεσε κανένας φούσκος...
Άντε και μας βλέπω όλους μαζί να πηγαίνουμε για σκι...και φυσικά θα περιφρονούμε τον Κ.Χ.Κ(κώδικας χιονοδρομικής κυκλοφορίας)-Δική μου επινόηση...
-
Στα fora δεν πέφτουν 'φούσκοι'. Πέφτουν βρισιές. Και τότε πέφτει και το επίπεδο. Δεν θέλουμε κάτι τέτοιο, δεν συμφωνείς;
-
Mη το λες...οι βρισιές οδηγούν σε φούσκους...είναι μικρός ο κόσμος. Μην το ξεχνάμε
Τέλος πάντων.
Μην βγαίνουμε εκτός θέματος...
-
Είδα ένα τσέο σήμερα...
...και που λέτε η Κατεχάκη έγινε τρέλα τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά τα χιλιόμετρα παίδες πλέον είναι πάρα πολλά και η ορατότητα σε κανα 2 αριστερές είναι 10 μέτρα, έτσι και τύχει κάτι πας για ή μάλλον
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Πολύ καλά τα πηγαίνουμε τώρα τελευταία με τον Χρήστο...Για να επανέλθει η τάξη παρακαλώ!!!
Υ.Γ: Αστειεύομαι φυσικά...
Μπα..... Δεν αλλαξε κατι.
Παντα ετσι ημασταν.
Ειναι θεμα ανατροφης -
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Είδα ένα τσέο σήμερα......και που λέτε η Κατεχάκη έγινε τρέλα τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά τα χιλιόμετρα παίδες πλέον είναι πάρα πολλά και η ορατότητα σε κανα 2 αριστερές είναι 10 μέτρα, έτσι και τύχει κάτι πας για ή μάλλον
Κ εξω απο το σπιτι μπορει να κατσει.....
Βγαινοντας απο το γκαραζ, μπορει να σου ρθει καμια γλαστρα στο κεφαλι, η κανας σωβας....Αν δεν προσεχεις τι κανεις και ποτε το κανεις....
Καταλυγεις με σπασμενε κοκκαλα και νομικα προβληματα . -
Δε θα το συνεχίσω εδώ θα τα πούμε από κοντά next time μπας και καταλάβεις πως τα 160+ στην κατεχάκη (όποιαδήποτε ώρα, όσο καλά και να ξέρεις τι κάνεις) είναι χιλιάδες φορές πιο πιθανό να σε κάνει να βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα, από ότι τα τούβλα και οι γλάστρες.
Είδε κανείς στο Extra και καλά ρεπορτάζ για την τροχαία πως σταματάνε και τους hi-class Αθηναίους με jeep-οειδή και porsche? To έκαναν να φαίνεται τελείως επιστημονική φαντασία και μόνο για τα μάτια της ... κάμερας
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Είδε κανείς στο Extra και καλά ρεπορτάζ για την τροχαία πως σταματάνε και τους hi-class Αθηναίους με jeep-οειδή και porsche? To έκαναν να φαίνεται τελείως επιστημονική φαντασία και μόνο για τα μάτια της ... κάμεραςΝαι το πέτυχα την ώρα που έτρωγα! Έκαναν και παρατήρηση σ' έναν πεζό που πέρασε το δρόμο με κόκκινο γι' αυτόν από το μεγάφωνο του περιπολικού! Και από πίσω έπαιζε μουσική από James Bond ή Mission Impossible δε θυμάμαι ακριβώς.
-
Xθες στην ευθεια στην Ακρατα ακριβως μπροστα απο την express servise , με τσιμπησε η τροχαια.
Αμαν λεω την κατσαμε την βαρκα....δεν ειχα δει ποσο πηγαινα αλλα λιγο πριν ειχα δει οτι ειχα περιπου 160 .......εβλεπα 50ευρα να φευγουν μπροστα απο τα ματια μου......
Σταματω ..μετα τις χαιρετουρες...... τα χαρτια παρακαλω.
Εγω-ετρεχα?
Αστ.-Πηγαινατε με 145 με οριο 90.
Εγω-Ποσο ειναι το προστιμο?
Αστ-33 ευρώΑστ. Κανονικα ειναι δικαστηριο, αλλα τελος παντων δεν ειναι οριο αυτο εδω περα.Αν διαφωνειται μπορειται να διαμαρτυρηθειτε στο δικαστηριο.
Εγω- πλακα μου κανεις , θα το πληρωσω....ευχαριστω γεια σας.Και ετσι τους εκανα 10 τους ποντους.
Τουλαχιστον δεν επεσα σε στοκους να με τρεχουν σε δικαστηρια.
Thanks gays....
-
GUYS, GUYS!!!!!
-
GUYS, GUYS!!!!!
-
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
...Και ετσι τους εκανα 10 τους ποντους.Μην στεναχωριέσαι. Σημασία δεν έχει το μέγεθος, αλλά πως το χρησιμοποιείς.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Και ετσι τους εκανα 10 τους ποντους.
Μην στεναχωριέσαι. Σημασία δεν έχει το μέγεθος, αλλά πως το χρησιμοποιείς.
Στους 15 θα μου στειλουν και συγχαρητηριο γραμμα.
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]