-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@Wagner669
Το κακό είναι ότι εσύ δίνεις βάση σε αυτού του είδους τα περιστατικά και ξεχνάς επί τούτου το συνολικό έργο που προσφέρει η αστυνομία. Έτσι, μπορεί να υπάρχουν 10000 μ@λ@κες αστυνομικοί, υπάρχουν όμως και 90000 αστυνομικοί που πράττουν το καθήκον τους και οι οποίοι δε θα εκμεταλλεύονταν την εξουσία τους (οι αριθμοί είναι τυχαίοι). Το ίδιο πράγμα συμβαίνει με ανθρώπους όλων των επαγγελμάτων, απλά ο καθένας εκμεταλλεύεται την 'εξουσία' που έχει με διαφορετικό τρόπο. Δε μπορεί λοιπόν να τους παίρνει όλους η μπάλα. Σε τελική ανάλυση όλοι βρίζουν την αστυνομία, όταν όμως την έχουν ανάγκη ξαφνικά θεοποιείται στα μάτια τους...Που ειναι η αστυνομια οταν την χρειαζεσαι;;;;;
Εξω απο τα σπιτια βουλευτων και των καλλιτεχνων.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
@Wagner669
Το κακό είναι ότι εσύ δίνεις βάση σε αυτού του είδους τα περιστατικά και ξεχνάς επί τούτου το συνολικό έργο που προσφέρει η αστυνομία. Έτσι, μπορεί να υπάρχουν 10000 μ@λ@κες αστυνομικοί, υπάρχουν όμως και 90000 αστυνομικοί που πράττουν το καθήκον τους και οι οποίοι δε θα εκμεταλλεύονταν την εξουσία τους (οι αριθμοί είναι τυχαίοι). Το ίδιο πράγμα συμβαίνει με ανθρώπους όλων των επαγγελμάτων, απλά ο καθένας εκμεταλλεύεται την 'εξουσία' που έχει με διαφορετικό τρόπο. Δε μπορεί λοιπόν να τους παίρνει όλους η μπάλα. Σε τελική ανάλυση όλοι βρίζουν την αστυνομία, όταν όμως την έχουν ανάγκη ξαφνικά θεοποιείται στα μάτια τους...Που ειναι η αστυνομια οταν την χρειαζεσαι;;;;;
Εξω απο τα σπιτια βουλευτων και των καλλιτεχνων....και για αυτό φταίει η αστυνομία?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
@Wagner669
Εξω απο τα σπιτια βουλευτων και των καλλιτεχνων....και για αυτό φταίει η αστυνομία?
Εγω φταιω;
-
@Wagner669
Εγω φταιω;
όχι το σύστημα φταίει.
μην κάνεις τον χαζό...καταλαβαίνεις τι εννοώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
@Wagner669
Εγω φταιω;
όχι το σύστημα φταίει.
μην κάνεις τον χαζό...καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Οι ιδιοι φταινε....
Συνδικαλιστες ειναι ολοι και τα μονα τους αιτιματα ειναι αυξησεις μισθων και αυξησεις αποδοχων. -
Οι ιδιοι φταινε....
Συνδικαλιστες ειναι ολοι και τα μονα τους αιτιματα ειναι αυξησεις μισθων και αυξησεις αποδοχων.Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα!!!
Οταν συμμετείχε εδώ στο 4ΤF ένας αστυνομικός (από τους πολλούς που έχουν έρθει και παρέλθει από εδώ μέσα) και τον ρώτησα γιατί δεν κάνουν απεργία για τα βασικά θεσμικά αιτήματα που μάς καίνε όλους, μού απάντησε ότι ουσιαστικά δε μπορούν να κάνουν απεργία γιατί είναι δημόσιοι λειτουργοί και κάτι τέτοια.
Πριν από λίγες εβδομάδες όμως, πραγματοποίησαν 'λευκή απεργία' και πορείες, με αιτήματα αυτά που αναφέρει ο Αλέξανδρος παραπάνω.
Οπότε, εάν το συνδικαλιστικό τους κίνημα είναι τόσο 'εκτός', τούς αξίζει αυτή η κατάσταση, έτσι δεν είναι; Ας παραμείνουν γραφειοκράτες, να επικυρώνουν αστυνομικές ταυτότητες, να τρέχουν να μαζεύουν τους χούλιγκανς του ελληνικού ποδοσφαίρου, να φέρνουν 50 κλήσεις την ημέρα για υπερβολική ταχύτητα και για στάθμευση (ούτε παραπάνω, ούτε παρακάτω), να ανέχονται τους συναδέλφους τους που κάνουν κατάχρηση εξουσίας και φυσικά να ανέχονται τους πολίτες που θα γελάνε μαζί τους όταν κάνουν μ@λ@κίες!
Τουλάχιστον θα χαίρονται το καινούριο επίδομά τους...
-
@Wagner669
Εξω απο τα σπιτια βουλευτων και των καλλιτεχνων....Την έχεις καλέσει πολλές φορές την αστυνομία και αυτή δεν έχει ανταποκριθεί;
Τι εννοείς με το πού είναι η αστυνομία όταν τη χρειάζεσαι; Οκ, βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες ειδήσεις για ληστείες, κτλ, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει αστυνόμευση; Αν υπήρχε ένας αστυνομικός σε κάθε γωνία θα έβγαιναν οι πάντες και θα μίλαγαν για χουντική αστυνομία. Η αστυνομία πρέπει να λειτουργεί ανασταλτικά, η ύπαρξή της όμως σε καμία χώρα του κόσμου δεν εγγυάται τη μη τέλεση εγκλημάτων.
Μπορώ να δεχτώ φυσικά ότι χιλιάδες αστυνομικοί δεν αξιοποιούνται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου φυλάσσοντας βουλευτές και διασήμους, αυτό όμως δεν υποβαθμίζει το έργο της αστυνομίας στο σύνολό της. Αλήθεια, έχεις κάποια στοιχεία που να δείχνουν την ανυπαρξία της αστυνομίας; Προσωπικά πολύ θα ήθελα να ξέρω πόσες κλήσεις δέχεται την ημέρα και σε πόσες ανταποκρίνεται. Είμαι σχεδόν σίγουρος πάντως ότι δεν κάθεται όπως λες, άσχετα με το αν υπάρχουν μέσα της άτομα που τη δυσφημίζουν. Αυτό συμβαίνει ούτως ή άλλως σε εργαζόμενους όλων των κλάδων. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Οι ιδιοι φταινε....
Συνδικαλιστες ειναι ολοι και τα μονα τους αιτιματα ειναι αυξησεις μισθων και αυξησεις αποδοχων.Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα!!!
...Το γεγονος της χρονιας που μας περασε.....
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@Wagner669
Εξω απο τα σπιτια βουλευτων και των καλλιτεχνων....Την έχεις καλέσει πολλές φορές την αστυνομία και αυτή δεν έχει ανταποκριθεί;
Τι εννοείς με το πού είναι η αστυνομία όταν τη χρειάζεσαι; Οκ, βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες ειδήσεις για ληστείες, κτλ, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει αστυνόμευση; Αν υπήρχε ένας αστυνομικός σε κάθε γωνία θα έβγαιναν οι πάντες και θα μίλαγαν για χουντική αστυνομία. Η αστυνομία πρέπει να λειτουργεί ανασταλτικά, η ύπαρξή της όμως σε καμία χώρα του κόσμου δεν εγγυάται τη μη τέλεση εγκλημάτων.
Μπορώ να δεχτώ φυσικά ότι χιλιάδες αστυνομικοί δεν αξιοποιούνται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου φυλάσσοντας βουλευτές και διασήμους, αυτό όμως δεν υποβαθμίζει το έργο της αστυνομίας στο σύνολό της. Αλήθεια, έχεις κάποια στοιχεία που να δείχνουν την ανυπαρξία της αστυνομίας; Προσωπικά πολύ θα ήθελα να ξέρω πόσες κλήσεις δέχεται την ημέρα και σε πόσες ανταποκρίνεται. Είμαι σχεδόν σίγουρος πάντως ότι δεν κάθεται όπως λες, άσχετα με το αν υπάρχουν μέσα της άτομα που τη δυσφημίζουν. Αυτό συμβαίνει ούτως ή άλλως σε εργαζόμενους όλων των κλάδων.Τα πρωτα που μου ρχωντε στο μυαλο.
Διαριξη στο σπιτι του γειτονα....
'Ναι, Γεια σας, ειμαι ο ταδε, καλω απο την ταδε οδο, στο διαμερισμα του γειτονα μου εχουν μπει διαρικτες, στειλτε περιπολικο τωρα'Μετα απο 5 λεπτα δεν αντεξα, μπικα μεσα μαζι με αλλον γειτονα, σαπισαμε 3 ατομα στο ξυλο.
Η αστυνομια ηρθε μετα απο 6 ωρες για να μας περασει χειροπεδες, αφου πηγαμε τα κλεφτρονια στο Α.Τ.Ν.Σ.
Μας ειπαν οτι εκκρεμουν 2 μυνησεις εναντιων μας για βαριες σωματικες βλαβες....Παλι καλα που ο γειτονας ηταν στην διωξη ναρκωτικων και φυγαμε μετα απο 30 λεπτα!
σκινηκο 2
Πεταγεται ενα ζωο, με μπουρδελο 30ετιας, με κιτρινες -κρατικες- πινακιδες στην Α.Παρασκευη απο ΣΤΟΠ.
Σταματαω και σταματαει ο πισω μου, πανω μου....Τηλεφωνο στην αστυνομια.....
Δεν πηγα γραφειο
Δεν πηγα σε 2 συναντησεις που ειχα εκεινη την ημερα
Ηρθε 1 μπατσος με φραπογαλο μετα απο 4 (!!!!!!) ωρες....
-Τι εγινε εδω;
-Ο κυρ μαλακας, πεταχτυκε απο στοπ, τον απεφυγα και ο πισω μου δεν καταφερε να με αποφυγει....
-Και μας καλειτε για μαλκιες;;;; Ασφαλιες δεν εχετε;;;; Αυτα ειναι ψιχουλα.- Ψιτ ο τυπακος στο στοπ, ειναι συναδελφος.....Και πηγε να την κανει.... Τελειωνε, μη σε στειλω κ εσενα εκει που θα στειλω τον συναδελφω....
σκινηκο 3
Σταματαω σε στοπ στη Ν. Σμυρνη.
Ο καθετος διπλος (!!) χωρις ορατοτιτα απο αριστερα.....
Και σταματαω στο σημειο που εχω ορατοτητα και απο τις δυο μεριες....
Αριστερα τιποτα, δεξια τιποτα....
Μπαμ!!!!!!!!!
Μιχανακι που επεσε πανω......
Μετα απο 2 μιση ωρες, ερχεται ο Ζητας με 2 φραπεδες.........
Ο ενας απο το σπιτι, ο αλλος απο τον 'Γριγορη'!
-Τι εγινε εδω;
-σταματησα στο στοπ κ επεσε πανω την ωρα που ημουν ακινητος.....
-Καλα εχεις στοπ και μιλας.....
-πας καλα;;;; ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ!!!!!!! ΕΧΩ ΚΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!!
-Εχεις στοπ!
-καλα...γραφε εσυ οτι θες, θα σε δω στα δικαστηρια! Μη ξεχασεις τους μαρτυρες και τα στοιχεια σου.....Ε και βεβαια...τα προσφατα γεγονοτα......
Γιατι με βαζετε να γραφω κατεβατα χρονιαρες μερες;;;;;
-
Γιατι με βαζετε να γραφω κατεβατα χρονιαρες μερες;;;;;
πώς το λέει η διαφήμιση...μ' αρέσει να τα ακούω!
καλή χρονιά...και cops keep away from alex wagner!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλα να παθουν, **ΑΝ **ειναι απο τους μαλακες μπατσους σαν και αυτον που πηγε να περασει με κοκκινο και μετα φωναζε απο το μεγαφωνο 'αμα ησασταν κατω απο τις ροδες μου δεν θα γελαγατε' στο αλλο τοπικ. ικανοποιημενος?
Ρε φίλε...πίστευε ότι θες. Δικαίωμά σου να εναντιώνεσαι σε κάθε τι που έχει εξουσία. Αλλά πρέπει να σταματήσει αυτό το βιολί με τα απαράδεκτα αυτά σχόλια.
Σάββα, έχει βάλει ένα 'αν', με bold και κεφαλαία. Είσαι σίγουρος ότι το πρόσεξες;
-
Ασ'το Krus δεν πειραζει.
ενα πραγμα θα σας πω. Μπαλασκας... Πλακωσαν στο ξυλο τον Χ ανθρωπο (με τον διευθυντη τους παροντα), και αφου βγηκαν και ειπαν οτι τον εδειρε η ζαρντινιερα και το μηχανακι, βγηκε και ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ καποιων απο αυτους για να υποστηριξει αυτη την αποψη και να χλευασει τον δαρμενο και οποιον αλλον του ελεγε 'μεγαλε κατι δεν μας λες καλα'.
ΑΥΤΟΥΣ (και δυστυχως εγω πετυχαινω πολλους τετοιους, ΔΕΝ ειναι τυχαιο) δεν εχω κανενα προβλημα να τους δω χαλκομανια σε κανα τειχο. Αρκει να πανε μονοι τους. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.
ΥΓ Θυμιζω, οπως πολλες φορες εχω πει, οτι εχω και συγγενεις και φιλους μπατσους. Και αυτοι τα ιδια λενε...
-
@Wagner669
Αν σου πω ότι είσαι σκ@τογκαντέμης και λίγα θα πω...
Και γω έχω αναφέρει σκηνικό αστυνομικού που πήγε να μου επιβληθεί αφού έκανε τη λαλακία του επιδεικνύοντας την αστυνομική του ταυτότητα, κάτι που φυσικά δε του βγήκε, έχω όμως εξυπηρετηθεί και από ευγενικότατους και εξυπηρετικότατους αστυνομικούς σε άλλα περιστατικά.
Ο αδερφός μου απ' την άλλη έχει αναφέρει παλαιότερα ότι μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη περίμενε ~4 ώρες την τροχαία, όταν ήρθαν όμως του ζήτησαν έμμεσα συγγνώμη παραθέτοντάς του ως δικαιολογία για την καθυστέρησή τους το ότι είχαν υπό την εποπτεία του μια πολύ μεγάλη περιοχή και ότι συνέβησαν πολλά περιστατικά. Δεν πήγαν δηλαδή να του την που και από πάνω που τους ξεβόλεψε. Αυτά μόνο σε σένα συμβαίνουν μου φαίνεταιΑλήθεια, πόσες φορές έχεις συναναστραφεί με την αστυνομία στη ζωή σου; Σε λίγο θα σε κηρύξουν επίτιμο μέλος τους τόσα πάρε-δώσε που έχεις μαζί τους
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ασ'το Krus δεν πειραζει.ενα πραγμα θα σας πω. Μπαλασκας... Πλακωσαν στο ξυλο τον Χ ανθρωπο (με τον διευθυντη τους παροντα), και αφου βγηκαν και ειπαν οτι τον εδειρε η ζαρντινιερα και το μηχανακι, βγηκε και ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ καποιων απο αυτους για να υποστηριξει αυτη την αποψη και να χλευασει τον δαρμενο και οποιον αλλον του ελεγε 'μεγαλε κατι δεν μας λες καλα'.
ΑΥΤΟΥΣ (και δυστυχως εγω πετυχαινω πολλους τετοιους, ΔΕΝ ειναι τυχαιο) δεν εχω κανενα προβλημα να τους δω χαλκομανια σε κανα τειχο. Αρκει να πανε μονοι τους. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.
ΥΓ Θυμιζω, οπως πολλες φορες εχω πει, οτι εχω και συγγενεις και φιλους μπατσους. Και αυτοι τα ιδια λενε...
+1
Εγω εχω γνωστο εναν πιτσιρικα, οποιος δεν εχει καμια σχεση με αυτα τα αποβρασματα....
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@Wagner669
Αν σου πω ότι είσαι σκ@τογκαντέμης και λίγα θα πω...
Και γω έχω αναφέρει σκηνικό αστυνομικού που πήγε να μου επιβληθεί αφού έκανε τη λαλακία του επιδεικνύοντας την αστυνομική του ταυτότητα, κάτι που φυσικά δε του βγήκε, έχω όμως εξυπηρετηθεί και από ευγενικότατους και εξυπηρετικότατους αστυνομικούς σε άλλα περιστατικά.
Ο αδερφός μου απ' την άλλη έχει αναφέρει παλαιότερα ότι μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη περίμενε ~4 ώρες την τροχαία, όταν ήρθαν όμως του ζήτησαν έμμεσα συγγνώμη παραθέτοντάς του ως δικαιολογία για την καθυστέρησή τους το ότι είχαν υπό την εποπτεία του μια πολύ μεγάλη περιοχή και ότι συνέβησαν πολλά περιστατικά. Δεν πήγαν δηλαδή να του την που και από πάνω που τους ξεβόλεψε. Αυτά μόνο σε σένα συμβαίνουν μου φαίνεταιΑλήθεια, πόσες φορές έχεις συναναστραφεί με την αστυνομία στη ζωή σου; Σε λίγο θα σε κηρύξουν επίτιμο μέλος τους τόσα πάρε-δώσε που έχεις μαζί τους
1-2 φορες το μηνα.....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλα να παθουν, **ΑΝ **ειναι απο τους μαλακες μπατσους σαν και αυτον που πηγε να περασει με κοκκινο και μετα φωναζε απο το μεγαφωνο 'αμα ησασταν κατω απο τις ροδες μου δεν θα γελαγατε' στο αλλο τοπικ. ικανοποιημενος?
Ρε φίλε...πίστευε ότι θες. Δικαίωμά σου να εναντιώνεσαι σε κάθε τι που έχει εξουσία. Αλλά πρέπει να σταματήσει αυτό το βιολί με τα απαράδεκτα αυτά σχόλια.
Σάββα, έχει βάλει ένα 'αν', με bold και κεφαλαία. Είσαι σίγουρος ότι το πρόσεξες;
Σπύρο δεν είμαι τόσο χαζός όσο θέλουν μερικοί...
Το είδα το ΑΝ...εσύ το ειρωνικό ικανοποιημένος το είδες? Λες και μου έκανε χάρη να μου το ωραιοποιήσει για να σταματήσω. Αυτό εισέπραξα για αυτό κ απάντησα έτσι. Και επειδή ο Wagner αναρωτιέται προς τι τόση συμπάθεια δηλώνω ότι ΔΕΝ είμαι αστυνομικός αν και δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω. Ετσι για να ξεδιαλύνω κάποια θολά νερά. -
Αν και γενικά αντιπαθώ απίστευτα τους μπάτσους και τις περισσότερες φορές πέφτω σε αγενέστατους καβαλημένους μαλάκες πλην 3-4 περιπτώσεων όπου οι άνθρωποι έκαναν απλά καλά την δουλειά τους όπως θα έπρεπε να κάνουν και οι άλλοι.....αλλά μάλλον αυτοί οι 3-4 είναι μαλάκες και οι άλλοι έξυπνοι.....αναγνωρίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν 5μερο και δουλεύουν κάτω απο άσχημες συνθήκες (δεν μιλάω για γραφειάδες κλπ) και τα λεφτά που παίρνουν δεν είναι αυτά που θα έπρεπε (θα μου πεις ποιος παίρνεις στην Αλλάδα αυτά που θα έπρεπε...αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα) αλλά προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν (όχι όλοι αλλά θέλω να πιστεύω οι περισσότεροι) η προσπάθεια όμως δεν φαίρνει αποτέλεσμα.
Θες να σου πω πόσες φορές έπεσα στην ανάγκη τους και πήρα τα @@ μου?
Τρακάρισμα στην Πρ. Πέτρου στη Βούλα, καλεί το άλλο αμάξι την αστυνομία απογευματάκι κανονικής μέρας όχι αργία κλπ η οποία ήρθε μετά απο 1 ώρα....τραυματισμός κλπ δεν υπήρχε, μικρό τρακάρισμα, και οι μπάτσοι την κράξανε!
Χτίζουν σπίτι στο διπλανό οικόπεδο, και μας κάνουν τρύπα στην μάντρα και παίρνουν παροχή νερού για την πάρτη τους μετά το ρολόι μου.....μέσα σε όλα αυτά φεύγουν και δεν αφήνουν ούτε ένα σημείωμα... φωνάζουμε τους μπάτσους για να κάνουν καταγραφή και να κάνουμε μύνηση, και έρχονται μετά απο 2 ώρες, ευγενέστατοι μεν...μας λένε το θεικό δε....ότι βούλα βάρη και μια άλλη περιοχή, βγάζουν σε υπηρεσία ένα αμάξι την ημέρα περιοδικά ε τι να κάνουν οι άνθρωποι 1000 κομάτια να γίνουν? ΟΧΙ αλλά εγώ δεν εξυπηρετούμαι!
Τέλος πάντων υπάρχουν 2-3 ακόμα που δεν υπάρχει λόγος να τα γράψω, μπορεί να μην φταίνε σε όλα οι μπάτσοι, αλλά εγώ το 100 παίρνω, αυτός μου φταίει, τώρα αν έχουν στήλει την μισή δύναμη να φυλάει τον Κωστάκη και τον Γιωργάκη ε να πάνε να γ@μηθούνε!
Ένας Συνδικαλιστής τους πριν 2-3 μέρες έλεγε ότι δεν έχουν κόσμο σε κάποια περιοχή κοντά στην κηφισιά δεν βγάζουν καν περιπολία κλπ.....ε είναι κατάσταση αυτή?
-
Ασ'το Krus δεν πειραζει.
ενα πραγμα θα σας πω. Μπαλασκας... Πλακωσαν στο ξυλο τον Χ ανθρωπο (με τον διευθυντη τους παροντα), και αφου βγηκαν και ειπαν οτι τον εδειρε η ζαρντινιερα και το μηχανακι, βγηκε και ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ καποιων απο αυτους για να υποστηριξει αυτη την αποψη και να χλευασει τον δαρμενο και οποιον αλλον του ελεγε 'μεγαλε κατι δεν μας λες καλα'.
+1
Εγω εχω γνωστο εναν πιτσιρικα, οποιος δεν εχει καμια σχεση με αυτα τα αποβρασματα....
μα αυτό δεν λέω ρε...θα με τρελάνετε? ΛΕΩ να ΜΗΝ τσουβαλιάζετε!
Υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί. Αλλά όποιος αστυνομικός (ή πολίτης) πάθει ατύχημα δεν μπορώ κυνικά να λέω ότι χαίρομαι που το έπαθε. Αυτό είναι απάνθρωπο. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ασ'το Krus δεν πειραζει.
+1
μα αυτό δεν λέω ρε...θα με τρελάνετε? ΛΕΩ να ΜΗΝ τσουβαλιάζετε!
Υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί. Αλλά όποιος αστυνομικός (ή πολίτης) πάθει ατύχημα δεν μπορώ κυνικά να λέω ότι χαίρομαι που το έπαθε. Αυτό είναι απάνθρωπο.Οχι και ρε!
Μα δεν τσουβαλιαζουμε!
Εδω ειναι Ελλαντα...
Μαζι με τα ξερα, καιγετε ολο το δασος! -
Οχι και ρε!
Μα δεν τσουβαλιαζουμε!
Εδω ειναι Ελλαντα...
Μαζι με τα ξερα, καιγετε ολο τα δασος!μα αυτό δεν λέω μονσιέ ...θα με τρελάνετε? ΛΕΩ να ΜΗΝ τσουβαλιάζετε!
Υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί. Αλλά όποιος αστυνομικός (ή πολίτης) πάθει ατύχημα δεν μπορώ κυνικά να λέω ότι χαίρομαι που το έπαθε. Αυτό είναι απάνθρωπο.
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]