-
Και επειδη το θεμα μας ειναι η μπατσολογικη, ξαναγραφω:
ο μπατσος στην μυκονο μας ειπε οτι εχουν ολοι εντολες να μην ελεγχουν αλκοολ και διπλωματα οδηγησης στους ξενους, γιατι χαλανε τον τουρισμο
ο μπατσος στα λιμανακια ηθελε να με γραψει για παρανομη σταθμευση ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ, ενω τα αυτοκινητα ΓΙΑ ΤΟ ISLAND στις δυο ακρες αλλα και πανω στην διαχωριστικη λωριδα στην παραλιακη, εφταναν 2-3 στροφες πιο κατω και απο τις δυο μεριες.
ο ΦΙΛΟΣ μου μπατσος μονος του τους ανεβοκατεβαζει (και αυτον μαζι επειδη υπακουει) μαλακες επειδη εχουν ρητες εντολες να μην γραφουν ντοπιους επειδη οι περισσοτεροι 'ξερουν τον διοικητη και του κανουν παραπονα' οταν παιρνουν κληση, ακομα και για αλκοολ που εχει περασει καθε μετρο...Οι ιδιοι μπατσοι σε σταματανε στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθεια ΚΛΕΙΣΤΗΣ διαδρομης για να επιβαλουν το οριο των 50, ενω λιγο πιο πριν στις στροφες που εχει και εισοδους το οριο ειναι 80 και κανεις δεν ασχολειται με τα ντοπια αγροτικα που γραφουν το ΣΤΟΠ στα @@ τους και βγαινουν αερα-πατερα στον δρομο, και μετα φταιω εγω που τους λεω ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
και αντι να τους ξεχεζουμε ολοι μαζι, καθομαι και τρωω την ωρα μου με τον καθε κακομοιρη πικραμενο εδω μεσα που παει και τρωει κλησεις για +50 σχεδον στο οριο και μετα βγαινει και κανει κυρηγμα για την ταχυτητα, με απαξιωτικους σχολιασμους επειδη, ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, διαμαρτυρομαι που ασχολουνται με το αν πηγαινω με 120 στο Ribas.
ρε δεν πατε να δειτε αν ερχομαι λεω γω...
edit @kasel
εγω μπορει να , εσυ δινε συμβουλες για οδηγηση. Ετσι κι αλλιως, 'για να μαθει' εκλεισες αυτοκινητο με την νταλικα σου.
mod, το τελευταιο απ'οτι θυμαμαι ειναι απλη παραθεση των ιδιων τον λεγομενων του κυριου με την νταλικα...
ΥΓ κηρυγμα ή κυρηγμα?
-
ο μπατσος στην μυκονο μας ειπε οτι εχουν ολοι εντολες να μην ελεγχουν αλκοολ και διπλωματα οδηγησης στους ξενους, γιατι χαλανε τον τουρισμο
ο μπατσος στα λιμανακια ηθελε να με γραψει για παρανομη σταθμευση ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥ, ενω τα αυτοκινητα ΓΙΑ ΤΟ ISLAND στις δυο ακρες αλλα και πανω στην διαχωριστικη λωριδα στην παραλιακη, εφταναν 2-3 στροφες πιο κατω και απο τις δυο μεριες.
ο ΦΙΛΟΣ μου μπατσος μονος του τους ανεβοκατεβαζει (και αυτον μαζι επειδη υπακουει) μαλακες επειδη εχουν ρητες εντολες να μην γραφουν ντοπιους επειδη οι περισσοτεροι 'ξερουν τον διοικητη και του κανουν παραπονα' οταν παιρνουν κληση, ακομα και για αλκοολ που εχει περασει καθε μετρο...Οι ιδιοι μπατσοι σε σταματανε στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθεια ΚΛΕΙΣΤΗΣ διαδρομης για να επιβαλουν το οριο των 50, ενω λιγο πιο πριν στις στροφες που εχει και εισοδους το οριο ειναι 80 και κανεις δεν ασχολειται με τα ντοπια αγροτικα που γραφουν το ΣΤΟΠ στα @@ τους και βγαινουν αερα-πατερα στον δρομο, και μετα φταιω εγω που τους λεω ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
και αντι να τους ξεχεζουμε ολοι μαζι, καθομαι και τρωω την ωρα μου με τον καθε κακομοιρη πικραμενο εδω μεσα που παει και τρωει κλησεις για +50 σχεδον στο οριο και μετα βγαινει και κανει κυρηγμα για την ταχυτητα, με απαξιωτικους σχολιασμους επειδη, ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, διαμαρτυρομαι που ασχολουνται με το αν πηγαινω με 120 στο Ribas.
edit @kasel
εγω μπορει να , εσυ δινε συμβουλες για οδηγηση. Ετσι κι αλλιως, 'για να μαθει' εκλεισες αυτοκινητο με την νταλικα σου.
mod, το τελευταιο απ'οτι θυμαμαι ειναι απλη παραθεση των ιδιων τον λεγομενων του κυριου με την νταλικα...
ΥΓ κηρυγμα ή κυρηγμα?
-
edit @kasel
ΥΓ κηρυγμα ή κυρηγμα?
-
προς τους mods:
αν κανω εγω καποιο ειρωνικο σχολιο,διαγραφεται αμεσως.
χαρακτηρισμοι οπως δολοφονε,ανθρωποειδες,ελεεινε,μαλακας,εγκληματια που λενε μερικοι εδω μεσα ουτε καν σχολιαζονται. -
Προσπαθούμε να μαζεύουμε τα αμάζευτα! Δυστυχώς!
Το προηγούμενο θέμα κλειδώθηκε γιατι εφτασε τις 100 σελίδες.
Προσπαθήστε να επιδείξετε περισσότερη ωριμότητα στους διαλόγους και την αντιμετώπιση της αντίθετης άποψης.
-
Ούτε για πλάκα![kouk]
-
Ναι μην του ξανασβήσεις ποστ γιατί μπορεί να δείρει!
-
Παλιόπαιδα... Είχα μπλέξει με τη δουλειά αυτές τις μέρες κι έχασα το χαβαλέ!
-
δεν εχασες τιποτα βρε νασο.ο χαβαλες παει και ερχεται εδω μεσα.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Παλιόπαιδα... Είχα μπλέξει με τη δουλειά αυτές τις μέρες κι έχασα το χαβαλέ!Εσύ κάνε κόντρες όσο κάποιοι άλλοι τρώνε ψαρονέφρια...
Μικρός ο κόσμος, ε Νάσο;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Παλιόπαιδα... Είχα μπλέξει με τη δουλειά αυτές τις μέρες κι έχασα το χαβαλέ!Κ εσυ;;;;;;
Εγω εχω να δω το γραφειο απο την περασμενη Παρασκευη.....
Καθε μερα στην αποθικη ειμαι και απογραφω..... -
Ασχετο.....
Αφου σε μερικους μερικους δεν αρεσουν οι 'ταμπελες' ....γιατι τις βαζουν στους αλλους;;;; -
Αλέξανδρε μην βιάζεσαι. Ξέρει ο Νάσος τι γράφω.
-
Ασχετο Ν2
Στρωνουν την Κατεχακη με φρεσκια ασφαλτο.....
Η κινιση ειναι απιστευτα απαραδεκτη απο μονη της, γιατι ο δρομος ειναι κατα 30% φρεζαρισμενος κ εχουν βαλει κατι πιτσιρικαδες τσεους, να κανουν τους τροχονομους.....
Με αποτελεσμα η κινηση να φτανει μεχρι το Deeree.....Α! Ευχαριστω θερμα τον Υπεχωδε για την φρεσκια ασφαλτο.....
Την περασμενη βδομαδα, χαραματα....εκανα δωκιμες...
Απλα κραταει τοσο πολυ που δεν χρειαζετε να αφησεις πουθενα το γκαζι.Να φτιαξουν επιτελους και την κλιση σε κανα δυο στροφες, μπας και σταματισουν να αλλαζουν τις μπαριερες και το μαμημενο φαναρι καθε 2 μερες!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εσύ κάνε κόντρες όσο κάποιοι άλλοι τρώνε ψαρονέφρια...Είχα ανάγκη από μετρητό, αλλιώς θα ερχόμουν κι εγώ.
Μικρός ο κόσμος, ε Νάσο;
Μικρός, αλλά χάλασε την έκπληξη ο Χρήστος παρ'όλο που ήταν δική του ιδέα να κανονίσουμε να βγούμε χωρίς να ξέρεις ποιός είμαι.
-
Για ξαναπέρνα μία, ότι κρατάει καλίτερα απο πρίν ναι, αλλά όχι και τόσο για αν μην αφήνεις πουθενά...εκτός αν οδηγείς smart For 2 45 ps γενικότερα εγώ περίμενα να κρατάει πολύ καλιτερα....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αλέξανδρε μην βιάζεσαι. Ξέρει ο Νάσος τι γράφω.Μα........Δεν ηταν για σας το σχολιο.....
Απλα τωρα τελειωσα την αναγνωση του προηγουμεν ου τοπικ.... -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Μικρός ο κόσμος, ε Νάσο;
Μικρός, αλλά χάλασε την έκπληξη ο Χρήστος παρ'όλο που ήταν δική του ιδέα να κανονίσουμε να βγούμε χωρίς να ξέρεις ποιός είμαι.
Μ@λκία! Τέλος πάντων, θα βρεθούμε κάποια στιγμή να τα πούμε από κοντά.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για ξαναπέρνα μία, ότι κρατάει καλίτερα απο πρίν ναι, αλλά όχι και τόσο για αν μην αφήνεις πουθενά...εκτός αν οδηγείς smart For 2 45 ps γενικότερα εγώ περίμενα να κρατάει πολύ καλιτερα....Αστρα 1.6.....
Οποτε.... Δεν αφηνεις πουθενα.....Σε 6 μηνες..... Η ασφαλτος που ρηξανε..... θα ναι τα ιδια και χειροτερα απο πριν.... Αλλα μεχρι τοτε..... θα ξενυχταω!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αλέξανδρε μην βιάζεσαι. Ξέρει ο Νάσος τι γράφω.
Μα........Δεν ηταν για σας το σχολιο.....
Απλα τωρα τελειωσα την αναγνωση του προηγουμεν ου τοπικ....Οκ, συγνώμη. Κατάλαβα λάθος.
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]