-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
σημερα το μεσημερι κατεβηκα να παρω κανα dvd να δω κ με σταματησαν
για ζωνη.
ε την ωρα που μου ζητησαν διπλωμα αδεια κτλ κ αρχισαν να με γραφουν τους λεω γραψτε κ μια χωριατικη,κ μια μεριδα πανσετες.τρελλαθηκαν κ θελαν να με πανε αυτοφωρο.
χαμος..Είσαι για δέσιμο εσυ ρε!!!!
-
Το τελευταίο διάστημα πετυχαίνω όλο και πιο συχνά περιπολικά με το πλήρωμα να φοράει τις ζώνες ασφαλείας.
Επιτέλους! Για κάτι αυτονόητο, είχε καταντήσει να λέμε και μπράβο. Τόσο πολύ σκέψη θέλει πως από τη στιγμή που είναι παράνομο, οι ίδιοι πρέπει να δίνουν το σωστό παράδειγμα και να φοράνε τις ζώνες?
-
για ζωνη.
ε την ωρα που μου ζητησαν διπλωμα αδεια κτλ κ αρχισαν να με γραφουν τους λεω γραψτε κ μια χωριατικη,κ μια μεριδα πανσετες.τρελλαθηκαν κ θελαν να με πανε αυτοφωρο.
χαμος..Και εγώ έχω κάνει κάτι παρόμοιο. Μας σταματάνε για έλεγχο, και είμαστε σε ένα κλειώ 4 κολλητοί, που έχουμε χρόνια να βρεθούμε. Οπότε είναι ο πολίτσμαν έξω στο παράθυρο, και βγάζει ένα τεφτέρι της κακιάς ώρας και σημειώνει τα ονόματά μας. Λέει ο φίλος που καθόταν πίσω δίπλα μου 'ρε συ, το μπλοκάκι του μοιάζει με μπλοκ παραγγελίας έτσι άθλιο που είναι'. Οπότε όταν με ρωτάει πώς με λένε και που μένω, το απαντάω, και του λέω πιάσε και ένα τζατζίκι ρε φίλε, πεινάσαμε τόσην ώρα εδώ μέσα. Περιτό να σας πω ότι γελούσαμε κανένα μισάωρο στο μπλόκο ενώ κάνανε διασταύρωση.
-
:lol:
χωρις να θελω να θιξω τα οργανα της ταξης βεβα ολα αυτα μιας κ δυο απ τα καλα φιλαρακια ειναι ζηταδες.-στο funniest quotes γρήγορα....
-
για ζωνη.
χαμος..Άραγε στο κελί τρως χωριάτικες και πανσέτες ή μόνο 'ψιλές'?
-
Πρόσφατα στην Αγίας Παρασκευής - Χαλανδρίου, μπατσικό πρέπει να έτρεχε και έσκασε πάνω στα διαφημιστικά στην άκρη του δρόμου (αυτά που φαντάζομαι ότι απαγορεύονται) και είχαν κλείσει το μισό δρόμο. Ο κόσμος που περνούσε έδειχνε να το χαιρόταν!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ζητας σημερα (και γενικα ολη την τελευταια εβδομαδα το εχω δει το σκηνικο) να αναγκαζει ολους τους εξυπνακηδες που προσπερνουσαν απο την εξοδο για τον παραδρομο στον Κηφισσο πριν την Renault, για να κερδισουν 3 αυτοκινητα απο σταση, να βγουν στον παραδρομο και να πανε να πηξουν στα στενακια πριν την Renault ενω αυτοι ηθελαν να συνεχισουν στον Κηφισσο. Ετσι ρε τσογλαναραιοι, οταν θα αρχισουν να κοβουν και κλησεις να δω ποσο θα πηξετε...Έχω πετύχει και εγώ αντίστοιχο σκηνικό σε κεντρική λεωφόρο, σε φανάρι που στρίβεις αριστερά. Έτυχε να είμαι πρώτος και να απολαύσω όλη τη σκηνή μπροστά μου. Έρχεται ένας wannabe έξυπνος, πηγαίνοντας αρχικά να δημιουργήσει δεύτερη σειρά για αριστερά, και βλέποντας ότι υπάρχει τροχονόμος που ρυθμίζει την κυκλοφορία, χώνεται μπροστά μου στο κενό της διαστάυρωσης. Τον κοιτάζει με αγριεμένο ύφος ο τροχονόμος και του λέει 'Φύγε ευθεία όπως πάει η ροή των αυτοκινήτων - Δεν θα στρίψεις!'. Το ίδιο έκανε και σε 2-3 ακόμα αυτοκίνητα που είχαν την ίδια φαεινή ιδέα. Έπρεπε να βλέπατε τα μούτρα τους όταν τους ανάγκαζε να πάνε αντί για αριστερά ευθεία...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Πρόσφατα στην Αγίας Παρασκευής - Χαλανδρίου, μπατσικό πρέπει να έτρεχε και έσκασε πάνω στα διαφημιστικά στην άκρη του δρόμου (αυτά που φαντάζομαι ότι απαγορεύονται) και είχαν κλείσει το μισό δρόμο. Ο κόσμος που περνούσε έδειχνε να το χαιρόταν!και μόνο που το λες...
εάν ήταν η οικογένειά σου θα το χαίρονταν οι άλλοι?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρόσφατα στην Αγίας Παρασκευής - Χαλανδρίου, μπατσικό πρέπει να έτρεχε και έσκασε πάνω στα διαφημιστικά στην άκρη του δρόμου (αυτά που φαντάζομαι ότι απαγορεύονται) και είχαν κλείσει το μισό δρόμο. Ο κόσμος που περνούσε έδειχνε να το χαιρόταν!
και μόνο που το λες...
Κι εγώ θα γέλαγα πάντως.... Δυνατά μάλιστα...
Το τι γέλιο είχα ρίξει με το βιντεάκι που κυκλοφορεί, με τον ζητά που τού φεύγει η μηχανή και τρώει σαβούρδα... Πόναγε η κοιλιά μου για δυο μέρες.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
και μόνο που το λες...
Το τι γέλιο είχα ρίξει με το βιντεάκι που κυκλοφορεί, με τον ζητά που τού φεύγει η μηχανή και τρώει σαβούρδα... Πόναγε η κοιλιά μου για δυο μέρες.
μπράβο!
δεν κάνω άλλο σχόλιο....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και μόνο που το λες...
μπράβο!
δεν κάνω άλλο σχόλιο....
Προς τι η τοση συμπαθεια;;;;
Οσο λιγοτεροι μαλακες στα σωματα ασφαλειας, τοσο ποιο ηρεμα κοιμαμαι τα βραδια! -
Απο την αντιπαθεια εχουμε φτασει στην απανθρωπιά.
-
Νομίζω πρέπει να εκτιμήσουμε και τις καταστάσεις. Όταν έγινε η στούκα δεν ήμουν μπροστά, μπορεί να την έκανε άλλος τη μαλακία...
Αν ο Ζιτάς έκανε σούζες καλά να πάθει που γκρεμοτσακίστηκε...
Επειδή κάποιοι αστυνομικοί είναι μαλάκες πάει να πει πως είναι όλοι; Τους αντιπαθούμε όλους; Αναρχία θυμίζει αυτό!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απο την αντιπαθεια εχουμε φτασει στην απανθρωπιά.Απανθρωπια;;;;
Αυτους που περνανε με κοκκινο, πανω απο μηχανακια και δηλωνουν οτι ηταν σε -και καλα- καταδιωξη
Αυτους που αφηνουν ανηλικα σε αναπιρικα καροτσακια επιδει τους ηρθε να το παιξουν 'γαμαω πηδαω' μπατσοι
Αυτους που πυροβωλουν εν ψυχρω...στο κεφαλι και μετα το παιζουν θυματα κ οτι το οπλο δεν ηταν καλο και πυροβολησε μονο του....
Αυτους που το παιζουν εξουσιες και μωλις τους ψιθηρισεις ενα ονοματακι, καθονται σουζα.....
Αυτους που αφηνουν καθε λογης χασαπιδες να φευγουν απο τα κρατητιρια
Αυτους που νωμιζουν οτι δεν θα δοσουν ποτε εξηγισεις σε καεναν.....
Ε....Σορρυ κιωλας... Αυτους δεν τους θεορω ανθρωπους..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Απανθρωπια;;;;
Αυτους που περνανε με κοκκινο, πανω απο μηχανακια και δηλωνουν οτι ηταν σε -και καλα- καταδιωξη
Αυτους που αφηνουν ανηλικα σε αναπιρικα καροτσακια επιδει τους ηρθε να το παιξουν 'γαμαω πηδαω' μπατσοι
Αυτους που πυροβωλουν εν ψυχρω...στο κεφαλι και μετα το παιζουν θυματα κ οτι το οπλο δεν ηταν καλο και πυροβολησε μονο του....
Αυτους που το παιζουν εξουσιες και μωλις τους ψιθηρισεις ενα ονοματακι, καθονται σουζα.....
Ε....Σορρυ κιωλας... Αυτους δεν τους θεορω ανθρωπους.....Πρέπει να έχω λόγο που 'συμπαθώ' αστυνομικούς που στούκαραν?
Που ζεις φίλε μου...στην ζούγκλα?Αυτά ισχύουν και για αυτούς που αναφέρεις. Μιλάμε για ανθρώπους!
Οταν σταματήσεις να τσουβαλιάζεις θα αντιληφθείς τι εννοώ. Ο Αlexx το κατάλαβε.
-
Καλα να παθουν, **ΑΝ **ειναι απο τους μαλακες μπατσους σαν και αυτον που πηγε να περασει με κοκκινο και μετα φωναζε απο το μεγαφωνο 'αμα ησασταν κατω απο τις ροδες μου δεν θα γελαγατε' στο αλλο τοπικ. ικανοποιημενος?
-
@Wagner669
Το κακό είναι ότι εσύ δίνεις βάση σε αυτού του είδους τα περιστατικά και ξεχνάς επί τούτου το συνολικό έργο που προσφέρει η αστυνομία. Έτσι, μπορεί να υπάρχουν 10000 μ@λ@κες αστυνομικοί, υπάρχουν όμως και 90000 αστυνομικοί που πράττουν το καθήκον τους και οι οποίοι δε θα εκμεταλλεύονταν την εξουσία τους (οι αριθμοί είναι τυχαίοι). Το ίδιο πράγμα συμβαίνει με ανθρώπους όλων των επαγγελμάτων, απλά ο καθένας εκμεταλλεύεται την 'εξουσία' που έχει με διαφορετικό τρόπο. Δε μπορεί λοιπόν να τους παίρνει όλους η μπάλα. Σε τελική ανάλυση όλοι βρίζουν την αστυνομία, όταν όμως την έχουν ανάγκη ξαφνικά θεοποιείται στα μάτια τους... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καλα να παθουν, **ΑΝ **ειναι απο τους μαλακες μπατσους σαν και αυτον που πηγε να περασει με κοκκινο και μετα φωναζε απο το μεγαφωνο 'αμα ησασταν κατω απο τις ροδες μου δεν θα γελαγατε' στο αλλο τοπικ. ικανοποιημενος?Ρε φίλε...πίστευε ότι θες. Δικαίωμά σου να εναντιώνεσαι σε κάθε τι που έχει εξουσία. Αλλά πρέπει να σταματήσει αυτό το βιολί με τα απαράδεκτα αυτά σχόλια.
-
Μπατσος παει να περασει με κοκκινο και παραλιγο να πατησει πεζους. Οταν του τα χωνουν, αρπαζει το οφωνο και λεει 'αμα ησασταν κατω απο τις ροδες μου να δω τι θα λεγατε'.
εσυ μπορει να το θεωρεις απαραδεκτο, εγω θεωρω οτι ειναι ακριβως οτι του αξιζει να παει να καρφωθει και να ψοφησει μονος και αβοηθητος ο καριολης.
και δεν εναντιωνομαι σε καθε τι που εχει εξουσια, αλλα σε καθε τι που εχει εξουσια και την χρησιμοποιει για να κανει οτι τον βολευει νομιζοντας οτι εχει περισσοτερα δικαιωματα και λιγοτερες υποχρεωσεις απο εμενα που δεν εχω εξουσια. Κομπλεξ ειναι αυτο? Αμα θες πες το κομπλεξ.
aserf
πως γινεται να πεφτουμε, 9 στις 10 φορες, στον μαλακα μπατσο αν δεν ειναι 9 στους 10 μαλακες? Τοσο ατυχια ρε παιδακι μου? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απανθρωπια;;;;
Ε....Σορρυ κιωλας... Αυτους δεν τους θεορω ανθρωπους.....Πρέπει να έχω λόγο που 'συμπαθώ' αστυνομικούς που στούκαραν?
Που ζεις φίλε μου...στην ζούγκλα?Αυτά ισχύουν και για αυτούς που αναφέρεις. Μιλάμε για ανθρώπους!
Οταν σταματήσεις να τσουβαλιάζεις θα αντιληφθείς τι εννοώ. Ο Αlexx το κατάλαβε.
Δεν τσουβαλιαζω κανεναν!
Οπως μου φερονται, ετσι τους φερομαι!
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]