-
Ο χρήστης zahri έγραψε:
Ξέρουμε τελικά πότε θα έρθει;Στο AMS έλεγαν για παρουσίαση στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο και εδώ στην Ελλάδα αρχές καλοκαιριού...
-
Τεχνικές λεπτομέρειες ξέρουμε;
Κινητήρες, χώρο αποσκευών; (μή μας βγεί...Tiguan ) -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Τεχνικές λεπτομέρειες ξέρουμε;
Κινητήρες, χώρο αποσκευών; (μή μας βγεί...Tiguan )Σε χωρους επιβατων και αποσκευων το τιχουαν ειναι αναλογο του γκολφ πλας (αλη8εια, το κρος-γκολφ τι απεγινε ως προτζεκ; Μηπως αλλαξαν λιγο το σχεδιασμο και προεκυψε το τιχουαν; ).
Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι το κουγκα απο χωρους θα ειναι αναλογο του Cmax, αρα μαλλον ικανοποιητικο... -
Γενικά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο, γενικά και αόριστα λένε για νέο 1,6 με 160 άλογα και τούρμπο και δίλιτρους κινητήρες, δικίνητες και τερακίνητες εκδόσεις, ανταγωνίζεται το Quashqai, μικρότερο του Maverik(μην κληρονομήσει την 'ποιοτητα' και 'αντισκωριακή προστασία' του), σχεδίαση και κατασκευή στην Ford Γερμανίας κλπ
Δείχνει και ελπίζω να είναι ενδιαφέρον μοντέλο.ΥΓ. Το Tiguan ο αυτοκινηστικός τύπος το έχει εντάξει με ότι κινήται με τετρακίνηση ... ανταγωνίζεται από το Terios μέχρι το Cayenne.
Το θεωρώ ιδιάζουσα διαφημιστική περίπτωση ... -
αν και αφορά γενικότερα τη Ford, έχω μια ερώτηση, που νομίζω οτι απασχολεί και όλους τους ενδιαφερόμενους για το Kuga
διατίθεται κάποιο μοντέλο με τον 1,6Τ προς πώληση σε οποιαδήποτε αγορά της ΕΕ?
όποιος γνωρίζει ας πει ποιο και που -
Ο χρήστης pro έγραψε:
Σε χωρους επιβατων και αποσκευων το τιχουαν ειναι αναλογο του γκολφ πλας (αλη8εια, το κρος-γκολφ τι απεγινε ως προτζεκ; Μηπως αλλαξαν λιγο το σχεδιασμο και προεκυψε το τιχουαν; ).
Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι το κουγκα απο χωρους θα ειναι αναλογο του Cmax, αρα μαλλον ικανοποιητικο...Το cross-golf υπάρχει και κυκλοφορεί κανονικότατα στην Γερμανία. Η ελληνική αντιπροσωπία αποφασισε να μην το εισάγει γιατί θεώρησε ότι έχει πολύ υψηλή τιμή. Και δεν έχει άδικο αφού με τον 1.4tsi με τα 140hp έχει 25.250 €. Δίνεις 2-3.000 παραπάνω και παίρνεις tiguan με καλύτερο κινητήρα, με πλουσιότερο εξοπλισμό, με τετρακίνηση κλπ κλπ.
-
Yπάρχει και το Cross-Touran, είδα ένα τέτοιο προχτές στην Θεσσαλονίκη σε χρώμα πορτοκαλί μεταλλικό.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αν και αφορά γενικότερα τη Ford, έχω μια ερώτηση, που νομίζω οτι απασχολεί και όλους τους ενδιαφερόμενους για το Kugaδιατίθεται κάποιο μοντέλο με τον 1,6Τ προς πώληση σε οποιαδήποτε αγορά της ΕΕ?
όποιος γνωρίζει ας πει ποιο και πουΑπ'ότι ξέρω δεν έχει εμφανιστεί ακόμα σε κανένα αυτοκίνητο.
-
FORD Kuga
Υιοθετώντας την σχεδιαστική φιλοσοφία 'kinetic design', το νέο SUV μοντέλο της Ford, ξεχωρίζει για τις ελκυστικές σχεδιαστικές γραμμές και το δυναμικό χαρακτήρα του. Το Kuga θα έρθει στη χώρα μας την άνοιξη του 2008 και θα είναι διαθέσιμο τόσο ως τετρακίνητο (αυτόματο σύστημα) όσο και ως προσθιοκίνητο, κάτι που, σύμφωνα με την Ford τονίζει τον crossover χαρακτήρα του. Σε ότι αφορά τους κινητήρες, αρχικά το Κuga θα προσφέρεται μόνο με τον 2,0 λίτρων Duratorq TDCi common-rail, απόδοσης 136 ίππων. Στα τέλη του έτους, στη γκάμα θα προστεθεί και ο 2,5 λιτρος turbo βενζινοκινητήρας των 220 ίππων, χωρίς προς το παρόν πληροφόρηση για μικρότερα μοτέρ. Ο εσωτερικός χώρος θυμίζει τέλος, αυτόν του C-Max, με την μεγάλη κεντρική κονσόλα και τον επιλογέα ταχυτήτων, να μην έχουν καμία διαφορά.απο http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=67686
γενικά όλο και πλησιάζει η υποτιθέμενη ημ/νια λανσαρίσματος και νέα για τον 1,6Τ δεν ακούγονται...
-
FORD Kuga
Ο εσωτερικός χώρος θυμίζει τέλος, αυτόν του C-Max, με την μεγάλη κεντρική κονσόλα και τον επιλογέα ταχυτήτων, να μην έχουν καμία διαφορά.απο http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=67686
Η μία παίρνει εσωτερικό από το Plus, ή άλλη από το C-Max... Πολλή πρωτοτυπία έπεσε...
-
είναι πολύ εμπνευσμένα γιαυτό
-
γενικά όλο και πλησιάζει η υποτιθέμενη ημ/νια λανσαρίσματος και νέα για τον 1,6Τ δεν ακούγονται...
Ναι αυτό βλέπω και εγώ. Ο 2λιτρος με τα 136 δεν μου αρέσει....
-
Eγω εχω μαθει, οτι αντιμετωπιζουν καπια προβληματα εξελιξης.Ειδικοτερα με τους πετρελαιοκινητηρες.
-
O 2.0 diesel της Ford είναι αυτός που μπαίνει ήδη και στο Mitsubishi Outlander.
Ίσως και να κάνω λάθος αλλά είχα διαβάσει ότι έχει κινητήρα της φορντ στα 2000 κυβικά... -
cosneo
Στο Outlander ο διλιτρος δεν ειναι απο τη VW?
Και η φορντ παιρνει κινητηρες απο τη Peugeot.
Παντως το προβλημα δεν ειναι ακριβως στον κινητηρα.... -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
cosneo
Παντως το προβλημα δεν ειναι ακριβως στον κινητηρα....Ίσως. Απλώς μου φαίνεται ότι το είχα διαβάσει... Υπάρχει και 2,2 Diesel ...
Ούτως ή άλλως οι diesel δεν με ενδιαφέρουν λόγω 'Θεσ/νίκης' και θα με ενδιέφερε περισσότερο για το Kuga ένας κινητήρας χωρίς τούρμπο ασχέτως κυβικών ... -
Πού είναι ο μόντζος να μας πει τι γίνεται ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
cosneo
Παντως το προβλημα δεν ειναι ακριβως στον κινητηρα....Ίσως. Απλώς μου φαίνεται ότι το είχα διαβάσει... Υπάρχει και 2,2 Diesel ...
Ούτως ή άλλως οι diesel δεν με ενδιαφέρουν λόγω 'Θεσ/νίκης' και θα με ενδιέφερε περισσότερο για το Kuga ένας κινητήρας χωρίς τούρμπο ασχέτως κυβικών ...Ο 2,2 ειναι απο την πεζω.O 1,6 T Μαλλον θα αργησει ακομα.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
cosneoΠαντως το προβλημα δεν ειναι ακριβως στον κινητηρα....
που είναι?
-
Βασικά η Ford έχει ένα θεματάκι με τους κινητήρες βενζίνης αν σκέφτομαι ότι στα Focuς ο 1,4 και 1,6 είναι ... τίποτα το αξιόλογο, ο 1,8 του Mondeo επίσης, ο 2,5Τ της Mazda δεν μπορεί να είναι στη βασική έκδοση ... Οπότε μάλλον θα πρέπει να βρούν στα 1,6, 1,8 και 2,0 κάτι καλύτερο που να υποστηρίζετε και η τετρακίνηση...
Εκείνο που πρέπει να ενδιαφέρει είναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μην κληρονομίσει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ απο το Maverik ...
Ford Kuga 2008