-
RedLine
Περασμενα μεγαλεια κ διηγοντας τα να κλαις
Αυριο τι βλεπετε ????
Θα τολμησω να κανω την προβλεψη κ να πω 1...
Ειναι σε ανοδικη πορεια ο ΠΑΟ κ δεν νομιζω να μην παρει τη νικη απο τον ΟΣΦΠ.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αυριο τι βλεπετε ????Θα τολμησω να κανω την προβλεψη κ να πω 1...
Ειναι σε ανοδικη πορεια ο ΠΑΟ κ δεν νομιζω να μην παρει τη νικη απο τον ΟΣΦΠ.
-
Nα σας δω αν γελατε αυριο
Χωρις πλακα παντως,εγω το ματς το βλεπω 1.
Αυριο βραδυ θα δουμε αν ημουν σωστος στη προβλεψη Σπαϊρους....
-
Το ότι ο ΠΑΟ είναι σε ανοδική πορεία από πού προκύπτει αγαπητέ Βαγγέλη;
Από την εμφάνιση με την ΑΕΚ ή από τη φοβερή εμφάνιση με τους Τσέχους;
Όσο για το αυριανό, το αποτέλεσμα δεν έχει να κάνει τόσο με την κατάσταση των ομάδων σε τέτοια παιχνίδια. Εννοώ ότι η κατάσταση των ομάδων παίζει κάποιο ρόλο, αλλά κάποια άλλα πράγματα παίζουν περισσότερο.
-
Σαφως κ παιζουν πρωτιστως αλλα πραγματα ρολο σε τετοια ματς...
Ωστοσο μη μου πεις οτι δεν βλεπεις καλυτερο τον ΠΑΟ απο την αλλαγη προπονητη κ επειτα...
Και στο ματς με την ΑΕΚ παρουσιασε καποια καινουργια πραγματα και στο ματς με τους Τσεχους δεν ηταν οπως σε παλαιοτερα ματς..
Οπως κ να εχει αυριο θα δουμε..
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Το ότι ο ΠΑΟ είναι σε ανοδική πορεία από πού προκύπτει;Από την εμφάνιση με την ΑΕΚ ή από τη φοβερή εμφάνιση με τους Τσέχους;
Ναι.
Εσυ δεν τον βλεπεις βελτιωμενο τον Παναθηναικό;; -
Nαι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά έγινε η δυνατότερη ομάδα. Απλά έχει άνοδο σε σχέση με το χάλι του Μπάκε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά έγινε η δυνατότερη ομάδα. Απλά έχει άνοδο σε σχέση με το χάλι του Μπάκε.+1
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Nαι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά έγινε η δυνατότερη ομάδα. Απλά έχει άνοδο σε σχέση με το χάλι του Μπάκε.
+1
Σκέψου επίσης, ότι ΚΑΘΕ ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη στα παιχνίδια που ακολουθούν την αλλαγή προπονητή, πιθανότατα γιατι οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν πράγματα (είτε στον προπονητή που έφυγε, είτε σε αυτόν που μόλις ήλθε).
-
πεναλτι δεν ηταν?εγω ετσι το ειδα.τεσπα αφου δεν το ειδε ο διαιτητης τι να κανουμε.παντως παιζουμε πολυ καλα δεν εχουμε απειληθει καθολου και πιστευω θα το παρουμε σημερα το ντερμπακι.
-
Και μένα μου φάνηκε ότι υπήρξε επαφή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο δίνεται μία τέτοια επαφή..
-
ευτυχως που τελευταια στιγμη δεν μπορεσε ναπαιξει το γιδι ο κροατης και εβαλε τον τζιολη
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και μένα μου φάνηκε ότι υπήρξε επαφή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο δίνεται μία τέτοια επαφή..Στο καραισκακη διχως δισταγμο
-
παντως εωσ τωρα ο διαιτητης καλος οι φιλαθλοι ΑΨΟΓΟΙ και η ομαδα παιζει καλα.Αντε και στο β με τι νικη
-
-
Κακό δεν το λες..
Krus που κρύβεσαι?
-
-
Καναμε τον Παο ομαδα..... Με τον 35χρονο κουτσο Βικτορ και με τον αμπαλο Γκουμα μας νικησατε. Ως συνηθως τις βλακειες θα τις κανει η ο Κωστουλας η ο Ανατολακης. Ελεος.
Το πρωταθλημα απεκτησε ενδιαφερον. Τωρα ειμαστε και οι 3 μαζι. Ρε πλακα μας κανουν? Αυτο ονειρευεται ο Κοκκαλης? Να παιρνει τα πρωταθληματα στον ποντο απο τον πεθαμενο βαζελο και την πεθαμενη Αεκ?
-
Κωστούλα πουλημένε! Θα πήηηηηξειιιιςςςς!
Νταξ' μωρέ, εδώ χάσαμε από τον Ατρόμητο. -
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]