-
Ο Σέζαρ - όσο είδα από το ματς του γαύρου - έπαιξε εκπληκτικά, Henriksen στις καλές του μου θύμησε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο Σέζαρ - όσο είδα από το ματς του γαύρου - έπαιξε εκπληκτικά, Henriksen στις καλές του μου θύμησε.Ποιον???
Σιγά ρε, λες και μιλάς για τον Μπαρέζι κάνεις -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο Σέζαρ - όσο είδα από το ματς του γαύρου - έπαιξε εκπληκτικά, Henriksen στις καλές του μου θύμησε.
Ποιον???
Σιγά ρε, λες και μιλάς για τον Μπαρέζι κάνειςΌταν ο Henriksen έπαιζε καλά δεν πέρναγε τίποτα πίσω στο τσούκου τσούκου μπολ.
Σοβαρά τώρα, αν συνεχίσει έτσι ο Σέζαρ - πιτσιρικάς δεν είναι? - τον βλέπω να φεύγει άμεσα για έξω.
-
Eγω παντως θα ξαναδω Ολυμπιακο οταν παρουμε καλους παικτες και καλο προπονητη. Τι να το κανω που θα ριξουμε 5αρες στον βαζελο. Μονο ενας προπονητης μπορει να φτιαξει τον Ολυμπιακος ακομα και με μετριους παικτες. ΧΙΝΤΙΓΚ λεγεται και στην Αιντχοβεν με κατι Λι και Παρκ εφτασε στους 4 και ξεφτιλιζε την Μιλαν για 88 λεπτα
-
Ποιον???
Σιγά ρε, λες και μιλάς για τον Μπαρέζι κάνειςΜεγάλος παίχτης Σπύρο. Όχι Μπαρέζι αλλά μεγάλος παίχτης
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Eγω παντως θα ξαναδω Ολυμπιακο οταν παρουμε καλους παικτες και καλο προπονητη. Τι να το κανω που θα ριξουμε 5αρες στον βαζελο. Μονο ενας προπονητης μπορει να φτιαξει τον Ολυμπιακος ακομα και με μετριους παικτες. ΧΙΝΤΙΓΚ λεγεται και στην Αιντχοβεν με κατι Λι και Παρκ εφτασε στους 4 και ξεφτιλιζε την Μιλαν για 88 λεπτα -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι ο διαιτητης μας φταιει. Ο Ριβλαντο μονο λογια ειναι. Στο γηπεδο σημερα ηταν χωμα. Ο Καφες δεν κανει ουτε για Γ εθνικη(που εισαι ρε Τουρε μου αχ),ο Ανατολακης ο κωλογερος δεν προλαβαινει τον παικτη της Ρομα ,ο Τζολε ανυπακτρος,ο Κωσταντινου το γνωστο παλτο του βαζελου. Μονο ο Σεζαρ και ο Καστιγιο επαιξαν καλα. Με 2 παικτες δεν κερδιζεις εναν αγωνα
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!
Μέχρι τη Κυριακή που θα κερδίσουν και όλοι και όλα που τώρα κράζετε θα ξαναγίνουν Θεοί, παιχτάρες, υπερομάδα κ.λ.π..
Είναι μεγάλη ομάδα , με πολύ καλούς παίκτες αλλά εντός Ελλάδος!!!
Το θέμα πλέον είναι τι γίνεται έξω....ή μάλλον τι μπάλα παίζει η ομάδα μετά απο το 65ο λεπτό....
Αν όλοι οι αγώνες έληγαν στο 65ο θα είμασταν πάντα ή στους 4 ή στους 8 τουλάχιστον...
-
Αν η γιαγιά μου είχε μάτια θα ήταν παππούς μου.
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Ναι ο διαιτητης μας φταιει. Ο Ριβλαντο μονο λογια ειναι. Στο γηπεδο σημερα ηταν χωμα. Ο Καφες δεν κανει ουτε για Γ εθνικη(που εισαι ρε Τουρε μου αχ),ο Ανατολακης ο κωλογερος δεν προλαβαινει τον παικτη της Ρομα ,ο Τζολε ανυπακτρος,ο Κωσταντινου το γνωστο παλτο του βαζελου. Μονο ο Σεζαρ και ο Καστιγιο επαιξαν καλα. Με 2 παικτες δεν κερδιζεις εναν αγωνα
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!
Μέχρι τη Κυριακή που θα κερδίσουν και όλοι και όλα που τώρα κράζετε θα ξαναγίνουν Θεοί, παιχτάρες, υπερομάδα κ.λ.π..
Είναι μεγάλη ομάδα , με πολύ καλούς παίκτες αλλά εντός Ελλάδος!!!
Το θέμα πλέον είναι τι γίνεται έξω....ή μάλλον τι μπάλα παίζει η ομάδα μετά απο το 65ο λεπτό....
Αν όλοι οι αγώνες έληγαν στο 65ο θα είμασταν πάντα ή στους 4 ή στους 8 τουλάχιστον...
Το θέμα είναι ότι όσο το γήπεδο γεμίζει, όσο οι φανέλες πουλάνε κι όσο το μαγαζί παραμένει γωνία τίποτα απ΄οσα λες ότι θες δε θα γίνουν.
Με 'αν' η Ευρώπη δεν πατιέται. Ο πρόεδρος σας (όπως και ο πρώην πρόεδρος κάποιας άλλης ομάδας του κέντρου) έλεγε για Ευρωπαϊκή κατάκτηση κ.λ.π. αηδιούλες ,για παιδάκια ούτε καν νηπιαγωγίου. Αν αυτού πάλι μια τρύπα στο νερό.
Αν πράγματι θέλετε κάτι παραπάνω δείξτε το. Ας μη γεμίσει το γήπεδο για μερικές αγωνιστικές και ας μην αγοράσει κανείς τίποτα από τα καταστήματα και το ξανασυζητάμε.
Μέχρι τότε καλά σας κάνουν (Γενικώς) οι προεδράρες των Ελληνικών υπερομάδων. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σοβαρά τώρα, αν συνεχίσει έτσι ο Σέζαρ - πιτσιρικάς δεν είναι? - τον βλέπω να φεύγει άμεσα για έξω.
Πιτσιρικάς; Για εφάπαξ είναι...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Τότε τον βλέπω να φεύγει άμεσα για το γηροκομείο..
-
ΚΟΛΟΓΕΡΟΙ-ΑΝΑΠΗΡΟΙ 0-1
Ρε ουυσστττ -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τότε τον βλέπω να φεύγει άμεσα για το γηροκομείο..
Eντάξει υπερβολικός και εγω,στα 29 πάει.
Κρίμα για σήμερα.
Αύριο τα ευχάριστα (ελπίζω ) -
Για τους διαιτητές, τι να πει κανείς. Χωρίς χοντράδες, αλλά εριστικοί μέχρι όσο δεν πάει
Οι ιταλοί, ΠΟΣΟ χρόνο πέρασαν ξάπλα στο γρασίδι, μέτρησε κανείς??? Ο διαιτητής πάντως, ΣΙΓΟΥΡΑ όχιΝαι ο διαιτητης μας φταιει.
Aντε τερμα η πλακα. Αλλαξτε παλι τα ψευδώνυμα σας και βαλτε τα κανονικα. Σας καταλαβαμε..
-
Εγω ξερω τι φταιει:
Οταν ηρθε ο Σολιντ του ειπαν
'Ο Ολυμπιακος πρεπει να εχει την ΙΔΙΑ αποδοση εντος και εκτος στο CL.'
Δεν του ειπαν ομως ΠΟΙΑ απο τις δυο...Ξερετε τι σκεφτεται τωρα ο Σωκρατες;
Ποσα παιρνει ο 'Ευρωπαιος' coach και το επιτελειο του το χρονο; Ποσααα;;;
Μα εγω το 10ο-11ο-100ο το παιρνω και με τον SirTakis ή τον Mantzour, που ειναι και ελευθερος. Πουλαω και τον Καστιγιο (που ειναι και παλιοπαιδο και χαλαει το κλιμα στα αποδυτυρια) και το Μαιο (που θα εχει ξεχαστει και η Ευρωπη) κανω παλι μια φιεστα στο λιμανι και ειμαι αρχοντας... -
αυτος ο τουριστας ο Σολιντ τους δουλευει για τα καλα στον Πειραια !!!
κ η πλακα ειναι οτι δεν μιλαει κανενας, ουτε η διοικηση ουτε η Θυρα 7 !!!!
ποιος θα μας πει το γιατι οι Τσουκ@λ@δες ειναι τοσο καιρο στην μουγκα ενω αλλες εποχες τρεχαν στου Ρεντη για ξυλο
εχει πολυ πλακα παντος
κ τελος ενα σχολιο για αυτους που ελεγαν τα περι Ευρωπαικης πορειας του Θρυλου φετος....
ποσα δις ηταν στο γρασιδι εχθες στο Τσελση-Μπαρτσα ?????
Ποσα ...
..... που πας ρε καραμητροοοοο
-
Η Ντυναμο Κιεβου φετος παει να σπασει το περσινο ρεκόρ του Παναθηναικου: 4+5+3=12 γκολ σε 3 αγώνες...
Θαυματα κανει φετος ο Ντρογκμπα. Τι εφταιξε περυσι;; Χωμα παλι ο Ρονι.
-
Πέτρες στο πούλμαν της Ρόμα
Kινδυνεύει με τιμωρίαΡιβάλντο (αρχισαν τα οργανα)
Δεν παίξαμε τίποτα. Πρέπει να πούμε την αλήθεια στον κόσμο. Δεν παίξαμε καλά και χάσαμε. Ούτε με τη Σαχτάρ παίξαμε καλά, εκεί όμως σκοράραμε. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, η πρόκριση για την επόμενη φάση είναι δύσκολη. Είναι πολύ δύσκολη συνέχεια, έτσι όπως παίζουμε μάλλον κοιτάμε για το UEFA .
Είμαι πολύ στενοχωρημένος, ίσως φταίει το σύστημα δεν ξέρω τι φταίει, εγώ προσπάθησα κάνω ότι μου είπε ο προπονητής. αλλά δεν άγγιξα τη μπάλα. Ολοι φταίμε από τον προπονητή μέχρι τους παίκτες. Πρέπει να παίζουμε σαν μεγάλη ομάδα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Παίζουμε με ένα σύστημα που δεν ταιριάζει στην ομάδα. Είμαι λυπημένος και με τον τρόπο που παίξαμε, αλλά και με τον εαυτό μου. Δεν ακούμπησα τη μπάλα. Ισως πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Έχουμε έμπειρους παίκτες προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που λέει ο προπονητής ίσως πρέπει να παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=32416Σόλιντ (allenatore Alberto mode on)
Είμαστε σαφώς πολύ καλύτεροι από πέρυσι. Σίγουρα θα θέλαμε και καλύτερα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να κοιτάμε και άλλες παραμέτρους, όπως πόσους παίκτες είχαμε στη διάθεσή μας, πόσοι αγωνίστηκαν τελικά και διάφορα άλλα θέματα.
Μας επηρέασε πάρα πολύ η αγωνιστική απραξία, και αυτό φάνηκε στο ξεκίνημα των δυο ημιχρόνων. Οταν όμως είσαι μέσα σε αυτή την ένταση τέτοιων αγώνων, τότε βλέπεις ότι είσαι στο ίδιο επίπεδο με ομάδες όπως η Ρόμα. Για να νικήσεις όμως τέτοια παιχνίδια, θα πρέπει να παίζουν σε υψηλό επίπεδο, πάνω από το επίπεδο προπόνησής τους, τουλάχιστον επτά παίκτες σου.Ζεβλάκοφ
Η Ρόμα μας νίκησε με την τακτική μας. Δεν καταλάβαμε πως ήρθε το αποτέλεσμα. Μια φάση έκρινε το παιχνίδι. Μένουν τρια ματς και πάμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμεΔηλαδη ποσους; Εννια, που θα'λεγε κι ο Σολιντ;;;
-
Ο ΟΣΦΠ για ακομα μια φορα πηρε αυτο που αξιζε στην Ευρωπη(το αυτο βεβαιως ισχυει για τις περισσοτερες Ελληνικες ομαδες συμπεριλαμβανομενης κ της δικης μου)
Οι Ιταλοι που ηρθαν κ με πολλες απουσιες,πηραν ενα ευκολο 2πλο κ καθαρισαν νομιζω την προκριση.
Τωρα ο ΟΣΦΠ(και η ΑΕΚ πιο δυσκολα βεβαια) μπορουν να κοιτανε μονο προς ουεφα..6 αγωνες ch l για τις Ελληνικες ομαδες,2 βαθμοι,4 ηττες.Ωραια πραγματα...
Κατι αλλο που μπορει να κανει μεγαλη ζημια στον ΟΣΦΠ:
πηγη sportfm.gr -->Κάποιοι ανεγκέφαλοι που μόνο φίλοι του ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα προσπάθησαν να επιτεθούν στα πούλμαν που θα μετέφεραν την ομάδα και τους φίλους της Ρόμα αλλά ευτυχώς δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, έσπευσαν γρήγορα και δεν σημειώθηκαν σοβαρές ζημιές. Συγκεκριμένα πέταξαν τσιμεντόλιθους και κοτρώνες, καθώς επίσης και βόμβες μολότοφ τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς, έναν στο κεφάλι και έναν στη μέση (μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του γηπέδου), ενώ ελαφρά χτύπησε στη μέση και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Μόλις κόπασε η βροχή των αντικειμένων οι παίκτες της Ρόμα βρήκαν από το πλούμαν εμφανώς φοβισμένοι και ο Κριστιάν Πανούτσι κινήθηκε απειλητικά εναντίον των οπαδών που επιτέθηκαν στο πούλμαν.
Συν τοις άλλοις ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με τιμωρία και της έδρας του, καθώς στο ξεκίνημα του αγώνα ένα δυναμιτάκι έσκασε δίπλα στον Φραντσέσκο Τότι που ετοιμαζόταν να εκτελέσει κόρνερ, αν και είναι άγνωστο αν καταγράφηκε το περιστατικό στο φύλλο αγώνα. Επίσης άνθρωπος της Ρόμα πήρε τις πέτρες που δέχτηκε το πούλμαν της ομάδας του και τις μετέφερε στα αποδυτήρια των διαιτητών για να τις σημειώσουν στο φύλλο αγώνα.
Να τιμωρηθει μπας κ βαλουν μυαλο μερικοι αληταραδες...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
-
Ο χρήστης rivaldo έγραψε:
Είναι πολύ δύσκολη συνέχεια, έτσι όπως παίζουμε μάλλον κοιτάμε για το UEFA.Καινουριο μοντελο καναπε στο ΙΚΕΑ ειναι αυτο το UEFA;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]