-
Eμενα παντως να με συγχωρειτε, αλλα θα παιξω '1' το Παναθηναικο σημερα, καθως η αποδοση ειναι 5,85 !!
-
Ο χρήστης Andreas_A έγραψε:
ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Eμενα παντως να με συγχωρειτε, αλλα θα παιξω '1' το Παναθηναικο σημερα, καθως η αποδοση ειναι 5,85 !!το διπλό πόσο δίνει?
Και κυρίως, το Χ με 2-2 σκορ? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Eμενα παντως να με συγχωρειτε, αλλα θα παιξω '1' το Παναθηναικο σημερα, καθως η αποδοση ειναι 5,85 !!
το διπλό πόσο δίνει?
Και κυρίως, το Χ με 2-2 σκορ?1.45 to διπλο...
το αλλο δε το δινει. -
Αϊντε παμε για το γηπεδο, αλλα με την ομαδα που διαλεξα με σφιγμενη καρδια και κακο προαισθημα
-
Kid
14.00 το bwin
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Kid14.00 το bwin
Καλή απόδοση τολμώ να πω..
-
goooollllllll
-
1 και παμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
-
-
ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!δωδεκα λεπτα αργησες μονο
-
Είχα πέσει σε έκσταση από την ευτυχία.
-
οχ σηκωσε τον igor
-
Ποιος είναι αυτός; Έχει παίξει στην πρωταθλήτρια Ουκρανίας;
-
Redline,GTI,kid και λοιπες δυναμεις του φορουμ ελατε να πανηγυρισουμε μαζι για την μεγαλιεωδη εμφανιση του Παο. Εχει χασει μονο 5 κλασικες ευκαιριες η Ζαποριζιε και σας παιζει μονοτερμα. Δεν της εδωσαν καθαρο πεναλτυ(ο καραφλοΜενιος το δεξι χερι του Μορις το εκανε σωμα)
Εγω απλα λεω οτι αν δεν σας νικησουμε στο Οακα με 0-5 θα παω να καθαριζω σκαλες για 1000 χρονια
Μεγαλυτερο τσιρκο απο το δικο σας δεν υπαρχει. Και το αστειο? Ειστε 2 στο πρωταθλημα. Καταντια για το πρωταθλημα μας
-
Ναι αγόραρε, δίκιο έχεις. 4 πρέπει να είχαμε φάει τουλάχιστον.
-
θα καθαρίζεις σκάλες φορώντας τη στολή της μαγιας μελισσας;
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Redline,GTI,kid και λοιπες δυναμεις του φορουμ ελατε να πανηγυρισουμε μαζι για την μεγαλιεωδη εμφανιση του Παο. Εχει χασει μονο 5 κλασικες ευκαιριες η Ζαποριζιε και σας παιζει μονοτερμα. Δεν της εδωσαν καθαρο πεναλτυ(ο καραφλοΜενιος το δεξι χερι του Μορις το εκανε σωμα)Εγω απλα λεω οτι αν δεν σας νικησουμε στο Οακα με 0-5 θα παω να καθαριζω σκαλες για 1000 χρονια
Μεγαλυτερο τσιρκο απο το δικο σας δεν υπαρχει. Και το αστειο? Ειστε 2 στο πρωταθλημα. Καταντια για το πρωταθλημα μας
Θα τις πλένεις ντυμένος Μάγια η Μέλισσα red?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι αγόραρε, δίκιο έχεις. 4 πρέπει να είχαμε φάει τουλάχιστον.Το ξερω οτι εχω δικιο.
Υ.Γ Παρε clio 2 1600
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]