-
Προς στιγμην είχα τρομαξει με τα 4 που εφαγε ο Μουνιόθ στο Παρίσι
Κι οταν κληρωθηκαμε εμεις με την Παρι... ειπα ωχ... δυσκολα θα περασουμε..
τελικα ομως χθες που ειδα τα αλανια να αρπαζουν 3 χαλαρα απ τους Φαιακες...και ηταν και για αλλα 3 επισης... Ενιωσα ανακουφιση...
και επανηλθα στις παληες μου σκεψεις ότι η Παρι ειναι όντως καφενειο και 8α την παρουμε για πλακα... -
λίγο έλλειψε να φέρουμε ντόρτια πάλι!
ωραία μπάλα παίζουμε!
με τις υγείες μας!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καλα ρε Μανο ξεχνατε τα πρωτοσελιδα του πρωταθλητη μηπως ????Το οτι δεν πιστεψες εσυ η ο Σπυρος η ο Κρουσης,δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι(πολλοι μαλιστα) που να πιστευουν την δηλωση του προεδρου τους...
Μην τρελαθουμε τωρα
δε νομιζω εσυ Βαγγελη να πιστευεις ότι υπάρχει κάποιος Ολυμπιακός που να πιστεψε ότι θα παει τελικό φέτος.Ούτε καν ο Τσουκαλάς δεν ειναι τόσο χαζός,κι ας τον κανει.
-
Αφιερωμενο στους φορουμιστες που τρεφουν συμπαθεια ή εκτιμηση για το συγκεκριμενο παικτη
-
Εκτός κι αν δεν αντιλαμβάνεστε, ότι από τα ξημερώματα της Δευτέρας κιόλας θα πρέπει να εξηγήσουμε ότι αυτή τη φορά -δεν μπορεί να είναι αλλιώς…- ο Παναθηναϊκός έπιασε πάτο. Ξέρω, το είπατε κι άλλες φορές τον τελευταίο καιρό και στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά πάντα αποδεικνυόταν στην πράξη ότι έχει και παρακάτω! Ε, αυτή τη φορά ακουμπήστε με σιγουριά στο συμπέρασμα. Δεν έχει παρακάτω, τουλάχιστον για φέτος.
Ετσι... Οπότε λεω να μη μιλαμε για τον βαζελιακό τον επόμενο χρόνο...χαλάμε τσαμπα σαλιο...
Λουξεμπούργκο: 'Γίνονται κάποιες συζητήσεις με Ολυμπιακό'
Δεν διέψευσε ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, επαφές με τον Ολυμπιακό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Ο Βραζιλιάνος προπονητής ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του και περιορίστηκε να πει: 'Αυτό είναι ένα προσωπικό μου θέμα και δεν θα ήθελα να μιλήσω ακόμα δημόσια. Υπάρχει εκπρόσωπός μου, ο οποίος κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά εγώ στην παρούσα φάση δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο'. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ασε να δουμε τι και ποιες κινησεις θα γινουν το καλοκαιρι και βλεπουμε αν χτιζεται μια καλη ομαδα. Ναι οκ, ομαδα που θα κανει μια καλη πορεια δεν χτιζεται σε μια σεζον θελει υπομονη. Φυσικα και παλι το πρωταθλημα θα θεωρειται δεδομενο, χωρις φυσικα να χρειαζεται να κανουμε δηλωσεις στη μεση της χρονιας ...( ), το ζητουμενο θα ειναι η καλη πορεια στην Ευρωπη.Το ξέρουμε όλοι πιά οτι η Ευρώπη είναι το μοναδικό θέμα και όχι το σίγουρο ντάμπλ χωρίς καμιά ουσία πλέον εδώ στην Ελλάδα.
Αλλά δυστυχώς δέν βλέπουμε κανένα φώς στο τούνελ, απο την στιγμή που υπάρχει ακόμα Σόλιντ στον πάγκο -
παντως τα δημοσιογραφακια μας βαζουν ωραια στο τριπακι και στη βλακεια τους....κανουνε αναλυσεις επι αναλυσεων ολη μερα για τα ιδια πραγματα, εφημεριδες ενα σωρο , κάφροι που φωναζουν οποτε τους καπνίσει κλπ.
υγ.ο ΠΑΟ είναι ευρωπαικη ομαδα ,γιαυτο χανει και ποτε ποτε οπως κανουν στην ευρωπη , αλλα ο πουστης ο γαυρος δε λεει να εξευρωπαιστει με τιποτα
υγ2.Παρμα - Οσασουνα 0-3
-
Ως Ολυμπιακος εχω σταματησει να ασχολουμαι με Αεκ και Παο. Στοχος του Ολυμπιακου ειναι η κατακτηση του c.l. Φερνει ο προεδρος προπονηταρα και βραζιλιανους παιχταραδες.
-
Που΄σαι ρε συ redarmy?!....Μας έλειψες!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Που΄σαι ρε συ redarmy?!....Μας έλειψες!!!
Aσε με τρωει ο στρατος
Αν ημουν στο πεζικο θα εγραφα μετα απο κανα χρονο
-
Τοροσίδης και επισήμως!
-
1-0
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ως Ολυμπιακος εχω σταματησει να ασχολουμαι με Αεκ και Παο. Στοχος του Ολυμπιακου ειναι η κατακτηση του c.l. Φερνει ο προεδρος προπονηταρα και βραζιλιανους παιχταραδες.copy-paste τα κάνεις; γιατί κάθε χρόνο τα ίδια γράφεις -και τα ίδια παίρνεις-
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ως Ολυμπιακος εχω σταματησει να ασχολουμαι με Αεκ και Παο. Στοχος του Ολυμπιακου ειναι η κατακτηση του c.l. Φερνει ο προεδρος προπονηταρα και βραζιλιανους παιχταραδες.οχι ρε please μην μας το κανεις αυτο.και εμεις σε ποιον θα τα χωνουμε
καλο υπολοιπο σου ευχομαι -
bujinkan φανελα του παιχταρά Ιβανσιτς πήρες;Αν όχι προλαβαίνεις...αυριο λενε θα την ξαναπέσουν στη μπουτικ στη Λεωφόρο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
bujinkan φανελα του παιχταρά Ιβανσιτς πήρες;Αν όχι προλαβαίνεις...αυριο λενε θα την ξαναπέσουν στη μπουτικ στη Λεωφόρο...εχω του βυντρα
-
Ο Σόλιντ θα γυρίσει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ο Σόλιντ θα γυρίσει;Φυσικά. Λες να πρόλαβε να τα πακετάρει όλα χτες το βράδυ;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ο Σόλιντ θα γυρίσει;
Φυσικά. Λες να πρόλαβε να τα πακετάρει όλα χτες το βράδυ;
α, για τουρισμό θα επιστρέψει δηλαδή
-
Ο χρήστης lkar έγραψε: