-
δε διαφωνώ Σπύρο
Απλά εγώ είμαι λίγο πιο ρομαντικός!!
Αν για παράδειγμα το Α αυτοκίνητο υπερτερεί κατα πολύ του Β σε ιστορία, και το Β υπερτερεί 'λίγο' τεχνικά θα προτιμήσω το Α
Αν όμως η διαφορά στα τεχνικά είναι εξίσου μεγάλη τότε θα προτιμήσω το Β.
Γενικά μιλάω , τα Α, Β δεν έχουν σχέση με τα R8 , 8C
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
δε διαφωνώ ΣπύροΑπλά εγώ είμαι λίγο πιο ρομαντικός!!
Αν για παράδειγμα το Α αυτοκίνητο υπερτερεί κατα πολύ του Β σε ιστορία, και το Β υπερτερεί 'λίγο' τεχνικά θα προτιμήσω το Α
Αν όμως η διαφορά στα τεχνικά είναι εξίσου μεγάλη τότε θα προτιμήσω το Β.
Γενικά μιλάω , τα Α, Β δεν έχουν σχέση με τα R8 , 8C
Eγω ειμαι λιγο πιο τεχνοκρατης δλδ. Οκ, i can live with that!
Ισως φταιει και η δουλεια μου.Οχι οτι ειναι κακο να εισαι ρομαντικος βεβαια. Ισως γινω και εγω, μεγαλωνοντας.
Ουτε εγω αναφερομουνα στα παραπανω μοντελα, αλλωστε κανενα απο τα 2 δε θα μπορουσα να παρω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ουτε επειδη αυτος που βαζει το καπακι στον κινητηρα της ειναι εγγονος του αδερφου της γυναικας εκεινου που καποτε ειχε παρει αυτογραφο απο καποιον οδηγο GP της Αλφα. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οχι οτι ειναι κακο να εισαι ρομαντικος βεβαια. Ισως γινω και εγω, μεγαλωνοντας.
**Γέρος **είσαι και φαίνεσαι
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Οχι οτι ειναι κακο να εισαι ρομαντικος βεβαια. Ισως γινω και εγω, μεγαλωνοντας.
**Γέρος **είσαι και φαίνεσαι
εσυ αγορασες Ιστορια, εγω αγορασα ενα με ηλεκτρικο τιμονι, αρα εσυ εισαι ο Γερος!
-
ο **Γέρος **θέλει ηλεκτρικό τιμόνι για να μη κουράζεται !!
οι νέοι είναι ακούραστοι
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
ο **Γέρος **θέλει ηλεκτρικό τιμόνι για να μη κουράζεται !!οι νέοι είναι ακούραστοι
O νεος θελει τεχνολογια (μη χεσω βεβαια... ), ενω ο γερος αρεσκεται στο να χαιδευει τις ραφες στα δερματα...
-
και να βυθίζει τα παπούτσια στην παχιά και μαλακή **μοκέτα **βεβαίως-βεβαίως!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Βρε συ Μπαμπη πιστευεις οτι ενδιαφερονται πολλοι για το τι εκανε η ταδε φιρμα πριν απο 30-70 χρονια??Απο τοτε στην ταδε εταιρια εχει αλλαξει 5 φορες η διοικηση και προφανως ολοι οι εργαζομενοι 2-3 φορες. Οτι και αν σημαινει αυτο. Απο το οτι εχει αλλαξει το target group, μεχρι οτι τους αγορασαν οι Κινεζοι σε τιμη ευκαιριας, βλ. Ροβερ...
Ενταξει, οπως ειπε και καποιος αλλος, η Ιστορια ειναι χρησιμη σε καποιον που θελει να γραψει βιβλιο. Απο εκει και περα, και εφοσον μιλαμε για ενα καταναλωτικο προιον (το αυτοκινητο), η Ιστορια της εταιριας που το κατασκευαζει εχει ελαχιστη εως καθολου σημασια.
Δλδ η Pagani που βγαζει σημερα ενα απο τα καλυτερα supercars, δεν ειναι αξιολογη επειδη δεν εχει Ιστορια? Ή μηπως το προιον της δεν ειναι καλυτερο απο αλλους ιστορικους κατασκευαστες supercars?
Για μενα καθε προιον πρεπει να εξεταζεται ξεχωριστα. Δεν με ενδιαφερει αν η εταιρια που το παραγει εβγαζε κορυφαια αυτοκινητα πριν απο 30 χρονια. Με ενδιαφερει το σημερα, γιατι σημερα θα το αγορασω και με σημερινα αυτοκινητα θα το συγκρινω. Εκτος εαν ειμαι συλλεκτης και με ενδιαφερουν αλλα πραγματα.
Ετσι λοιπον σε αυτη τη ψηφοφορια ψηφισα την Αλφα. Οχι ομως επειδη εχει Ιστορια, ουτε επειδη μου θυμιζει την παλια 8c, ουτε επειδη αυτος που βαζει το καπακι στον κινητηρα της ειναι εγγονος του αδερφου της γυναικας εκεινου που καποτε ειχε παρει αυτογραφο απο καποιον οδηγο GP της Αλφα.
Για να δωσουμε ενα παραδειγμα απο αλλο χωρο,πχ αυτον του ποδοσφαιρου...
Η audi ειναι πχ η chelsea στην Αγγλια,ενω η alfa romeo ειναι η liverpool.
Η chelsea ειναι ομαδα-μοντελο εδω και 3 χρονια και σαρωνει τα παντα,αλλα τη δοξα και τη βαρια φανελα της ενδοξης liverpool δεν θα τη φτασει ποτε.
Η liverpool θα ειναι για παντα ο ιστορικοτερος συλλογος της Αγγλιας,με το μεγαλυτερο κυρος,ονομα,τους περισσοτερους τιτλους,ευρωπαικα,δοξα αλλα και ατυχιες(βλεπε Χειζελ)
Η chelsea μοδα ειναι και θα περασει.
Καταλαβες?
Για καποιους μετραει και αυτο,οχι πως σημαινει πως πρεπει να κολλαμε στο παρελθον και να μη κοιταμε το μελλον.Το μελλον μετραει πανω απο ολα.Η Ιστορια ομως ειναι οδηγος....
Και εγω με χαρα βλεπω τους Ιταλους,μετα απο περιοδο ανομβριας,να επιστρεφουν δριμιτεροι οπως παλια,τοτε που εβγαζαν αυτοκινητα-τροφοδοτες των ονειρων μας.Καποιοι απο εσας μπορει να μην ειχατε γεννηθει τοτε...
Η αυτοκινητοβιομηχανια ειναι κυκλικο business...ολα κανουν τον κυκλο τους....ειναι κανονας αυτο... -
κανα παραδειγμα απο το χωρο των σουβλατζιδικων εχεις;
πχ alfa romeo = πιτα παν
audi η πιτα του παππου -
και το offtopic συνεχιζεται...συγχαρητηρια..
-
Οπως και η 'περιφρούρηση'...
-
Ο χρήστης Harris_alfistigr έγραψε:
και το offtopic συνεχιζεται...συγχαρητηρια..πλακα κανεις ετσι;
εγω ρωτησα γιατι καποιος να προτιμησει την συγκεκριμενη αλφα αφου ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ την ειδικη βαρυτητα που ειχε το 1813. Σας αρεσει ή οχι.
Ειναι για να πουλαει κανα 147. Αυτες πουλανε, τι να κανουμε τωρα.
Ουτε στην Ελλαδα, ουτε και στην Ιταλια καν. Ειδικα σ'αυτην την κατηγορια υπαρχουν καταξιωμενοι κατασκευαστες οπως η Λαμπο. Η συγκεκριμενη αλφα και το συγκεκριμενο αουντι δε στοχευουν τις πωλησεις, αλλα το θεαθηναι κατα την αποψη μου. Και σε ερωτηση γιατι καποιος να προτιμησει την συγκεκριμενη αλφα απο τη λαμπο μου απαντησε ο φιλος σου για το βασιλικο σταυρο, τις σταυροφοριες, τα νεροφιδα και η αλφα ρομεο ειναι η λιβερπουλ των αυτοκινητων.
ε αφου ειναι η λιβερπουλ, σκεφτηκα αν γινεται και καποια συγκριση με σουβλατζιδικα ή κατι γιατι τα ποδοσφαιρικα δεν τα κατεχω, για να καταλαβω καλυτερα το σκεπτικομε σεβασμο
skye
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
και το offtopic συνεχιζεται...συγχαρητηρια..
πλακα κανεις ετσι;
εγω ρωτησα γιατι καποιος να προτιμησει την συγκεκριμενη αλφα αφου ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ την ειδικη βαρυτητα που ειχε το 1813. Σας αρεσει ή οχι.
Ειναι για να πουλαει κανα 147. Αυτες πουλανε, τι να κανουμε τωρα.
Ουτε στην Ελλαδα, ουτε και στην Ιταλια καν. Ειδικα σ'αυτην την κατηγορια υπαρχουν καταξιωμενοι κατασκευαστες οπως η Λαμπο. Η συγκεκριμενη αλφα και το συγκεκριμενο αουντι δε στοχευουν τις πωλησεις, αλλα το θεαθηναι κατα την αποψη μου. Και σε ερωτηση γιατι καποιος να προτιμησει την συγκεκριμενη αλφα απο τη λαμπο μου απαντησε ο φιλος σου για το βασιλικο σταυρο, τις σταυροφοριες, τα νεροφιδα και η αλφα ρομεο ειναι η λιβερπουλ των αυτοκινητων.
ε αφου ειναι η λιβερπουλ, σκεφτηκα αν γινεται και καποια συγκριση με σουβλατζιδικα ή κατι γιατι τα ποδοσφαιρικα δεν τα κατεχω, για να καταλαβω καλυτερα το σκεπτικομε σεβασμο
skye
φιλε skye, γενικα αναφερθηκα και οχι μονομερως σε εσενα...
ποιος φιλος μου?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οπως και η 'περιφρούρηση'......το κανες λύσσα τώρα και εσύ. Το θέμα είναι για 8C και R8 οπότε λογικό είναι να γίνει κάποια αναφορά στις φίρμες και την ιστορία τους. Τώρα αν κάποιοι έχουν κολήσει στο 'θάψτε τον ένα ή τον άλλο' και η μαλακία πάει σκυταλοδρομία ψάξε λίγο το topic να δεις ποιός έγραψε τι.
skye
Με όλο το σεβασμό τι νομίζεις ότι είμαστε; Οι 3 σωματοφύλακες; -
βλεπω και εγω 12 σελ. θεμα και λεω τι στο διατανο?
12 σελ. αναλυουν πιο ειναι καλυτερο απο δυο στατικα μοντελα????????και μετα πατησα και ... μπηκα στο νοημα....
undercover θαψτε την αλφα ρομεο ρε κουφαλες και δε λετε τιποτα???
αλλαξτε το τιτλο να μπουν και οι εγκαθετοι να γραψουν να γελασει και το χειλακι μας -
dj_petros
Μιλαμε για καταναλωτικα προιοντα...
Αλλα ακομη και ετσι, αν θετεις το θεμα ποδοσφαιρικα, αν ηθελα να παιξω 'στοιχημα' μεταξυ των 2 ομαδων, θα στοιχηματιζα υπερ αυτης που ΦΕΤΟΣ παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο, οχι υπερ αυτης που εχει μεγαλυτερη Ιστορια... Εκτος αν ηθελα να πηγαινω συνεχεια κουβα...καταλαβες?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
12 σελ. αναλυουν πιο ειναι καλυτερο απο δυο στατικα μοντελα????????Η 8C δεν είναι καθόλου στατικό
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
12 σελ. αναλυουν πιο ειναι καλυτερο απο δυο στατικα μοντελα????????Η 8C δεν είναι καθόλου στατικό
Στατικότατα είναι και τα 2. Ούτε το μεν έχουμε δει στον δρόμο ούτε το δε.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
dj_petros
Μιλαμε για καταναλωτικα προιοντα...
Αλλα ακομη και ετσι, αν θετεις το θεμα ποδοσφαιρικα, αν ηθελα να παιξω 'στοιχημα' μεταξυ των 2 ομαδων, θα στοιχηματιζα υπερ αυτης που ΦΕΤΟΣ παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο, οχι υπερ αυτης που εχει μεγαλυτερη Ιστορια... Εκτος αν ηθελα να πηγαινω συνεχεια κουβα...καταλαβες?
Εγω ακομα και στο στοιχημα,θα προτιμησω να παιξω με το συναισθημα και οχι την λογικη...
Alfa Romeo 8C Competizione ή Audi R8 ?