-
η ειδηση της χρονιας
αν και υπαρχει περιπτωση ασχημων επιδοσεων,τουλαχιστον στο χωμα της τουρκιας αναμενεται καλος. -
Επιτελους θα ξαναδω WRC
-
Αμάν, πάει η καημένη η Xsara...
Go Colin!
-
APISTEYTABLE!!!!!
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!
επιτελους ενας απο τους γνησιους ακρως θεματικους ραλλυμαν γυρναει πισω να πυροβολησει!!
σκεφτειτε ποσο χαμηλα εχει πεσει το wrc για να κανουμε ετσι....
παντως αν οντως δεν τα παει καλα που δεν το πιστευω και ερθει ο γκαλης μετα θα ηθελα πολυ να δω τι θα κανει με ενα κορυφαιο car!
παντως και οι 2 ειναι σπαστες!για να δουμε λοιπον!!!!!!
-
ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ!!! Η ΚΑΥ*Α ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΣΕ ΝΙΚΕΣ. ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑ!!!
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Υπάρχει θεός τελικάΑυτο πιστευουν πλεον και στη Ford!
ΥΓ: Παρακαλω να σταματησουν τα υπονοουμενα για το υψος του Λεμπ:
Αλλά θα ήθελα να τον δώ και με άλλο αυτοκίνητο και ειδικά με ένα αυτοκίνητο στημένο από την αρχή από τον ίδιο.
Κοντός ψαλμός αλληλούια. Η C4 είναι έτοιμη, σε τέσσερις μήνες θα ξέρουμε.
-
Η επιστροφή του Colin είναι πολύ καλό νέο για το WRC!
Αλλά δε νομίζω πως έχει καμία ελπίδα απέναντι στον ψηλό... 3 χρόνια είναι πολλά -άλλο να φέρεις το Fabia 5o και άλλο να φέρεις την Xsara πρώτη...
-
Και μόνο το γεγονός ότι για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά κλήθηκε στην σκηνή ένας πρωταγωνιστής από τα παλιά, δείχνει πολλά και για την τωρινή κατάσταση του εμψύχου υλικού του WRC σε σχέση με την παλιά.
Δεν μπορεί κανένας από τους σημερινούς ελεύθερους από ομάδα ή όχι (πλήν του SOLBERG) να παίξει τον ρόλο που καλείται να παίξει ο MacRae τώρα.
Ευτυχώς για μένα και για πολλούς ακόμα από εδώ που λόγω ηλικίας προλάβαμε την κάλή εποχή του WRC τότε που σε κάθε αγώνα οι υποψήφιοι για πρωτιά ήταν κοντά στους δέκα!
Που τέτοια τώρα. -
Σωστό και αυτό...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η επιστροφή του Colin είναι πολύ καλό νέο για το WRC!Αλλά δε νομίζω πως έχει καμία ελπίδα απέναντι στον ψηλό... 3 χρόνια είναι πολλά -άλλο να φέρεις το Fabia 5o και άλλο να φέρεις την Xsara πρώτη...
Συμφωνώ Νάσσο αλλά νομίζω ότι σκοπός τους στην CITROEN είναι να πιέσουν ψυχολογικά τον GRONHOLM γιατί είναι αλλιώς να 'βλέπεις' στον καθρέπτη σου τα φώτα του Μαc Rae από τον να 'βλέπεις' (αν φαίνονται δηλαδή) τα φώτα του Gardemeister.Και δεν έχω τίποτε με το Gardemeister προς θεού!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Αλλά δε νομίζω πως έχει καμία ελπίδα απέναντι στον ψηλό... 3 χρόνια είναι πολλά -άλλο να φέρεις το Fabia 5o και άλλο να φέρεις την Xsara πρώτη...
Συμφωνώ Νάσσο αλλά νομίζω ότι σκοπός τους στην CITROEN είναι να πιέσουν ψυχολογικά τον GRONHOLM γιατί είναι αλλιώς να 'βλέπεις' στον καθρέπτη σου τα φώτα του Μαc Rae από τον να 'βλέπεις' (αν φαίνονται δηλαδή) τα φώτα του Gardemeister.Και δεν έχω τίποτε με το Gardemeister προς θεού!
ΣΥΜΜΦΩΝΩ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο COLIN ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FABIA) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ WRC ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΣΥΜΜΦΩΝΩ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο COLIN ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FABIA) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ WRC ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.
'EL-EM'
Κι εγώ συμφωνώ με το Νάσο! Ο ψηλός δεν πτοείται ψυχολογικά από τίποτα, Θοδωρή
Και ο ΕL-EM έχει δίκιο, ή θα πιέσει και θα γίνει το λάθος ή θα πάει για βαθμούς και μόνο. Βλέπουμε. Σημασία έχει ότι η κίνηση είναι πολύ καλή για το WRC. -
και το σκεφτομουν στο βαθος του μυαλου μου, αλλα μ φανταζαι σχεδον απιθανο.
Λοιπον για να δουμε...γεια σου ρε μεγαλε COLIN.Ακροπολις του 2000 , τι εφτιαχνες ρε μεγαλε...
Αυστραλια 2005 , το Fabia για καποια φαση μες στη 3αδα αν ειναι δυνατον.
κ πολλα αλλα που εσεις οι παλεοτεροι τα ξερετε καλυτερα...
-
Καταπληκτική είδηση, αν και δεν πιστεύω ότι μπορει να κοντράρει τον Marcus.
Θα είναι επιτυχία για τον ίδιο και την Citroen αν καταφέρει να περασει τον Hirvonen και καταταγει δεύτερος!
Προφανως η Citroen πίστεψε ότι ούτε ο Gardemeister είχε την δυνατότητα να κερδίσει τον Marcus οποτε προτίμησε να κερδίσει την δημοσιότητα αλλα και την συμπάθεια των Βρεταννών και επέλεξε τον MacRae.
Αυτός ο αγώνας ή θα αναστήσει τον Colin (μην ξεχνάμε ότι η Suzuki ψαχνει για όνομα να ηγηθεί της εισόδου της στο WRC) ή θα τον ρίξει βαθιά μέσα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας! -
§
Για καθίστε λίγο βρε παιδιά...
Η επιλογή του McRASH μόνο τυχαία δεν ήταν από τη Citroen καθώς υπήρξε οδηγός της και απομακρύνθηκε αφού η επιλογή είχε γίνει για Sainz και Loeb.
Ο McRASH το μόνο που ήξερε να κάνει με την Xsara ήταν να πηγαίνει τέζα και να βγαίνει από το δρόμο έτσι δεν είναι;
Και εγώ πήδαγα σαν τρελός όταν το Martini Focus περνούσε από μπροστά μου στο Acropolis του 2001 στις Καρούτες ΑΛΛΑ τα του Καίσαρος τω Καίσαρει...
§
-
Εγώ πάντως, τώρα που δεν τραβάει ο Solberg με το Impreza, περιμένω να αντικατασταθεί από τον Τοmmi για τους υπόλοιπους αγώνες
-
McRae για πρώτη επιλογή και σε περίπτωση αποτυχίας ο Galli...
Τόσο πολύ ΔΕΝ θέλουν το πρωταθλημα;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
'EL-EM'
Κι εγώ συμφωνώ με το Νάσο! Ο ψηλός δεν πτοείται ψυχολογικά από τίποτα, Θοδωρή
Και ο ΕL-EM έχει δίκιο, ή θα πιέσει και θα γίνει το λάθος ή θα πάει για βαθμούς και μόνο. Βλέπουμε. Σημασία έχει ότι η κίνηση είναι πολύ καλή για το WRC.O Gronholm τα τελευταία χρόνια ακόμα και χωρίς πίεση συχνά-πυκνά το κάνει το λάθος του.Ο Mακ Ρει δεν έχει να χάσει τίποτε.Αν του κάτσει, του κατσε.Εξάλου είναι φυσικό ταλέντο.Χρειάζεται πολύ λιγότερο από έναν άλλο οδηγό για να μπει στο κλίμα και να οδηγήσει.Και το CITROEN δεν είναι SKODA.
Θα δούμε.
Μου την δίνει που θα τον δουν οι Τούρκοι και όχι εμείς.Όλο στο δικό τους αγώνα γίνονται οι αλλαγές στην CITROEN όπως και πέρυσι με τον SAINZ. -
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ MARCUS ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ.
ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μου την δίνει που θα τον δουν οι Τούρκοι και όχι εμείς.Όλο στο δικό τους αγώνα γίνονται οι αλλαγές στην CITROEN όπως και πέρυσι με τον SAINZ.
Sainz είδαμε κι εμείς τότε. Δεν έχουμε παράπονο....
Τραυματίστηκε ο Loeb!