-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Τι έπαθες ρε γεροντοκόρη πάλι εσύ και γκρινιάζεις;
gt den mpaineis msn esy ?P:P
-
ΘΕΛΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝ
-
Δεν περίμενα να έλεγα κάτι τέτοιο, αλλά συγχαρητήρια στον στρατό και στον τρόπο που λειτουργεί. Σε 10 λεπτά μου έδωσαν την βεβαίωση αναβολής, ενώ κανονικά ήθελε 2 μέρες, γιατί το παλικάρι κάθησε και άκουσε το πρόβλημα. Μπράβο του. Η ΕΛ.ΑΣ. είναι gtp.-
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ΘΕΛΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝ
Βαγγέλη, δείξε στο παιδί εκείνη τη διαφήμιση με το σούπερ μάρκετ και τις καραμέλες που έβαλες στα ανέκδοτα σε παρακαλώ, μπας και σταματήσει να κάνει σαν σειρήνα από πυροσβεστικό...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν περίμενα να έλεγα κάτι τέτοιο, αλλά συγχαρητήρια στον στρατό και στον τρόπο που λειτουργεί. Σε 10 λεπτά μου έδωσαν την βεβαίωση αναβολής, ενώ κανονικά ήθελε 2 μέρες, γιατί το παλικάρι κάθησε και άκουσε το πρόβλημα. Μπράβο του. Η ΕΛ.ΑΣ. είναι gtp.-Πώς γίνεται να μην είχες χαρτί αναβολής; Το χασες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν περίμενα να έλεγα κάτι τέτοιο, αλλά συγχαρητήρια στον στρατό και στον τρόπο που λειτουργεί. Σε 10 λεπτά μου έδωσαν την βεβαίωση αναβολής, ενώ κανονικά ήθελε 2 μέρες, γιατί το παλικάρι κάθησε και άκουσε το πρόβλημα. Μπράβο του. Η ΕΛ.ΑΣ. είναι gtp.-Παράτα την ιατρική και τράβα Επ.Οπ. Αφού είναι τόσο ωραία δηλαδή, να το απολαύσεις πραγματικά!
-
Δεν περίμενα να έλεγα κάτι τέτοιο, αλλά συγχαρητήρια στον στρατό και στον τρόπο που λειτουργεί. Σε 10 λεπτά μου έδωσαν την βεβαίωση αναβολής, ενώ κανονικά ήθελε 2 μέρες, γιατί το παλικάρι κάθησε και άκουσε το πρόβλημα. Μπράβο του. Η ΕΛ.ΑΣ. είναι gtp.-
Παράτα την ιατρική και τράβα Επ.Οπ. Αφού είναι τόσο ωραία δηλαδή, να το απολαύσεις πραγματικά!
Ναι ρε ντίνο! Παράτα την ιατρική!!!
-
από αυριο κιόλας την παρατάω. τερμα. αι στο διαλο.
χασάπηδες. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical:
χασάπηδες.Ρε, αφήστε τις εξυπνάδες!!! Σαρκασμός του dr ήταν!
-
Πολύ αστείο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολύ αστείο!
Καλά, δεν γελάτε και οι 2 σαν χαζοί εδώ και 2-3 post ο καθένας; Δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιέστε! Και βέβαια, μια χαρά αστείο ήταν!
-
Άσε ρε νασέα...είπες κάι και γελάσαμε...
γμτ παλι σε λάθος τόπικ.
-
Γείαααααα
-
Γμτ τις μισθοδοσίες και τα αναδρομικά! Πήζω πάλι!
-
ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙ ΙΙ
Ι
-
Τι αμάξι;
-
Το Χόντα όλα προσόντα βρε Ντίνε
-
A το πήρε τλκ το S2K; Μεγειά!
-