-
Για Ιταλία θες διαβατήριο; Εγω είχα πάει μόνο με ταυτότητα (καινούρια βεβαια)
-
Ναι. Είναι έαν μπάχαλο. Μπουρδέλο. Σκοτώνω άνθρωπο. Ηλίθιοι, ανάλγητοι, φασίστες.
Με έδιωξαν γιατί ήθελε και χαρτί αναβολής.
Όμως: στο τηλ του υπουργείου εσωτερικών μου είπαν πως δεν χρειάζεται, στο σάιτ της διεύθυνσης διαβατηρίων δεν χρειάζεται, από τα κεπ μου είπαν πως δν χρειάζεται. Στον πίνακα ανακοινώσεων του αστυνομικού τμήματος δεν αναφέρει ότι χρειάζεται. Και παρόλα αυτά, έπρεπε να ρωτήσω μου είπε ο μπάτσος. Και ρε φίλε, που στο καλό πρέπει να ξέρω τι να ρωτήσω; Εγώ ρωτάω τι δικαιολογητικά χρειάζομαι και δν μου λέτε τπτ για αναβολή Ούτε στον δικό σας πίνακα ανακοινωσεων.
Και καλά, οκ, χρειάζεται. Του λέω να κάνουμε τα χαρτιά και να στο φέρω το χαρτί σε 20 από το σπίτι μου; Όχι, καινούριο ραντεβού λέει.
ΤΟ ξέρατε όμως οτι για να δώσεις ραντεβού πρέπει να πας στις 8 το πρωί και κλείνεις ραντεβού μόνο για την επόμενη μέρα; Δλδ εγώ πήγα για ραντεβού χτες και έκλεισα για σήμερα. Σήμερα για αύριο όμως δν μπόρεσα, γιατί το ραντεβού μου ήταν στην μία. Άρα πρέπει να πάω ξανά αυριο στις 8 για να κλείσω για την πέμπτη.
Να πάνε να γαμηθούνε. Αύριο θα γίνει πανικός.
-
Σκίστους Ντίνο!!!
πάτα'τς καταής σαν τς ζγκράπχιες!!!
(σιγά μήν καταλάβατε το Γρεβενιώτικο)
-
Ρε παιδιά, είναι βλάκες. Να μην βοηθήσουν καθόλου. Δλδ εγώ μαλάκας είμαι, δεν έχω τι να κάνω, από το να αφιερώνω 4 μέρες και 100 ευρώ για ένα διαβατήριο; Είναι φρικιαστική η κατάσταση. Αν με βάλουν μέσα παιδιά, κάποιος να μου φέρνει τσιγάρα... (ασχετα που δν καπνιζω...)
-
Ξαναγυρνάω σε καυτά θέματα : Οι φίλες τα λένε όλα μεταξύ τους; Δηλαδή αν είπα σε μια: 'Ωραία η φίλη σου' δεν υπάρχει περίπτωση να μην το είπε αυτή στη φίλη της, ετσι;
-
Ποιό καυτό ρε τζιμ δεν υπάρχει από το δικό μου! Αύριο θα πάω και θα τους βράσω εκεί πέρα. Και με ένα στυλάκι οι γραφιάδες βλαχόμπατσοι ρε γμτ... συνομήλικοι μου, και μου μιλούσαν λες και μου ριχναν 20 χρονια!
Στο δικό σου: κατά 95% τα λένε όλα... το υπόλοιπο 5% αφορά περιπτώσεις πληροφοριών που είναι ακατάλληλες...
-
Διέπρεψα σήμερα! Περιμένω 8 και άνω!
drdino καλό κουράγιο! Εγώ έκανα αυτή τη δουλειά το Πάσχα και είχα εκνευριστεί απίστευτα με το υφάκι του #%%^# του μπάτσου! Υπήρχαν και άλλοι, εξυπηρετικότατοι και ευγενικοί, όμως.
Εγώ το πήγα το χαρτί της αναβολής, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται. Θέλουν σίγουρα την ημερομηνία λήξης της αναβολής, αλλά δεν ξέρω αν το χαρτί είναι απαραίτητο...
-
Εδώ είναι τα απαιτούμενα. Τυφλός είμαι; Δεν λέει πουθενά για αναβολή.
Μην μιλήσω και για τις ταυτότητες, άλλο μπάχαλο που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ξαναγυρνάω σε καυτά θέματα : Οι φίλες τα λένε όλα μεταξύ τους; Δηλαδή αν είπα σε μια: 'Ωραία η φίλη σου' δεν υπάρχει περίπτωση να μην το είπε αυτή στη φίλη της, ετσι;εκτος αμα σε γουσταρει η ιδια..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ξαναγυρνάω σε καυτά θέματα : Οι φίλες τα λένε όλα μεταξύ τους; Δηλαδή αν είπα σε μια: 'Ωραία η φίλη σου' δεν υπάρχει περίπτωση να μην το είπε αυτή στη φίλη της, ετσι;
εκτος αμα σε γουσταρει η ιδια..
-
-
yoyoyoyoyoooow kariothrausti my nigga
-
ela re nigga POY EISAI XAMENOS??
-
Υο μεν!
Τι κάνετε; Εγώ προπονούμαι για αύριο...
-
aurio einai o telikos?
-
Ναι, για να βγάλω διαβατήριο...διάβασε αν δεν βαριέσαι στην προηγούμενη σελίδα (ή την προπροηγούμενη)...
Για πολλά
-
kouragio kouragio
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, για να βγάλω διαβατήριο...διάβασε αν δεν βαριέσαι στην προηγούμενη σελίδα (ή την προπροηγούμενη)...Για πολλά
Ντίνε πάρε και ένα Μ60 η έν MG3 μαζι σου θα το χρειαστείς.
-
σπερα !!!
-
Καλησπέρα κι από μένα.
Δεν ξέρω αν το πέρασα, στα όρια κινούμαι (μου έμεινε από την εκδρομή μάλλον)...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#6]