-
swift και γκαζάκι έχει, και καινούριο θα το πάρεις και σε καλή τιμή θα το πουλήσεις και δεν είναι αδιάφορο απο τιμόνι-συμπεριφορά
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
To Focus πόσο καλύτερο σχολείο είναι απ' το 206;Ελα μου ντε
Συμφωνω με τον προλαλησαντα Hunter. Εξαλλου, αν ψαχνεις για ουσιαστικα μειονεκτηματα μεινε μονο στην κλιμακωση 4ης-5ης. Στο θεμα μας ειναι κεφαλακια ψυλλων στ' αχυρα
Εως ιδανικο για πρωτο αυτοκινητο. Οταν το δωσω θα μου λειψει. -
147 1600.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εμένα μου φαίνονται πολλά τα 1.6 για νέο οδηγό... Σίγουρα και το Rallye δεν θα το ενέκρινα επειδή στο όριο είναι ΠΑΡΑ πολύ νευρικό! Το είχα οδηγήσει παρέα με τον ιδιοκτήτη του και λέγαμε και οι δύο το ίδιο πράγμα: σε ανοιχτές καμπές μπορεί να σε 'δαγκώσει' χωρίς να το περιμένεις στο παραμικρό άφημα του γκαζιού...
Το 206 το έχω οδηγήσει μόνον σε 1.1. Ακόμη κι έτσι το αυτοκινητάκι σε κερδίζει! Παραμένει όμορφο ακόμη και το κράτημά του στο όριο το κάνει ενδιαφέρον παιχνίδι! Θέλει κι αυτό προσοχή όμως, γι' αυτό πάλι δεν θα το πρότεινα...
Το Clio μου αρέσει, αλλά πρέπει να συμβιβαστείς με το αναίσθητο τιμόνι στις τελευταίες εκδόσεις. Θα σου πρότεινα να πάρεις το 1.4 sport. Θα έχει λίγα χιλιόμετρα και θα είναι άνετο και πολιτισμένο για τις καθημερινές σου μετακινήσεις και δεν θα πει οχι στο παιχνίδι. Είναι και αρκετά γρήγορο επίσης. Θα σου γλιτώσει λεφτά και από την ασφάλεια που σαν νέος οδηγός θα πληρώνεις αρκετά...
Γενικά θα σου πρότεινα σαν άνω όριο τους 100 ιππους. Να θυμάσαι πως ό,τι κι αν έχεις διαβάσει για τα αυτοκίνητα, δεν έχουν και πολλή αξία πάνω στο δρόμο... Γι' αυτό και πρέπει να σκεφτείς λίγο συντηρητικά για να αποφύγεις κάποιο ατύχημα αρχικά. Σχολείο μπορεί να γίνει κάθε αυτοκίνητο! Σε πρώτη φάση πρέπει να σε απασχολεί πως θα μάθεις να οδηγείς πρώτα και μετά τα υπόλοιπα (χειρόφρενα, παντιλίκια, στροφιλίκια κλπ κλπ ξέρεις εσύ! )
Καλές αγορές !- 1
-
Το θέλεις και για να πηγαινοέρχεσαι Αθήνα - Γιάννενα. Από χώρους τι θέλουμε; 3πορτο ή 5πορτο; Μήπως τα 1600 είναι πολλά για φοιτητή και πρέπει να αρκεστείς στα 1400? (απο πλευράς κατανάλωσης και εξόδων πάντα)!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το θέλεις και για να πηγαινοέρχεσαι Αθήνα - Γιάννενα. Από χώρους τι θέλουμε; 3πορτο ή 5πορτο; Μήπως τα 1600 είναι πολλά για φοιτητή και πρέπει να αρκεστείς στα 1400? (απο πλευράς κατανάλωσης και εξόδων πάντα)!!εχει σπονσορα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το θέλεις και για να πηγαινοέρχεσαι Αθήνα - Γιάννενα. Από χώρους τι θέλουμε; 3πορτο ή 5πορτο; Μήπως τα 1600 είναι πολλά για φοιτητή και πρέπει να αρκεστείς στα 1400? (απο πλευράς κατανάλωσης και εξόδων πάντα)!!
εχει σπονσορα
Αudi A3.
(και δεν κάνω πλακα)
-
αν θες 206, κοιτα και αυτο: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 35&start=0
-
Μερικες gay ερωτησεις για τον kid.
Ti εστι αυτοκινητο σχολειο για σενα?
Τι οδηγεις/οδηγουσες μεχρι τωρα?
Ποια ειναι θα ειναι η χρηση του? (φραπε κτλ)
Εχουμε bugdet ή παμε χαλαρα?Απο ολα μεχρι τωρα το Yaris TS μου φαινεται πιο λογικο (τσιμπημενο βεβαια)
Μου εκανε και το puma cliψk αλλα ισως σαν αγορα να ειναι ρισκο.Λιγα σχολια για τον εξεταζομενο*
Kid εισαι ενα παιδι που εχει γαλουχηθει εδω μεσα, εισαι η ελπιδα του τοπου αυτου (εξου και το αποτελεσμα της ψηφοφοριας μεχρι τωρα [επιλογη δ]). κοιτα να μας βγαλεις ασπροπροσωπους οταν θα βγεις στο δρομο. Οτι και να παρεις με το μαυλο στο κεφαλι εισαι Νο1! -
επειδη εχεις γραψει 2 αυτοκινητα τα οποια μαλλον σε συγκινουν περισσοτερο παρε το κλιο...ειναι περισσοτερο αμαξι απο το peugeot. Ασε που δεν θα τριζει οπως εκεινο...απο την αλλη μωρο παιδι εισαι αν σου αρεσουν οι κουδουνιστρες τοτε τα αυτοκινητα του psa group ειναι τα καταλληλα για να σε νανουριζουν το βραδυ
οτι και να παρεις καλοριζικο φιλε μου! -
spyros.s,
-
Για μενα το 206.Και δεν το λεω επειδη εχω 206 αλλα το Clio δεν με συγκινει.
Οτι και να παρεις καλοριζικο παντως. -
Καλή η ιδέα του ΒΑΣΙΛΗ για Focus I 1.6.
Θα προτιμούσα 206 πάντως. Clio θα βρεις δύσκολα 1,6, αλλά έτσι κι αλλιώς προτιμώ 206.
147 1,6? Οι προ-facelift έχουν ΠΟΛΥ χαμηλές τιμές (από 7k), το αμάξι είναι καλό σχολείο (αλλά άντε να βρεις άλλο με τέτοιο τιμόνι μετά, θα σε κακομάθει )
Πωλείται η βάρκα μου επίσης, για να ξεκαυλ****ς για ένα χρονάκι με κόστος κτήσης και λειτουργικά έξοδα ΞΕΦΤΙΛΑ, μια χαρά είναι.
Ψήφος στο 206.
-
Μόνο για κουδουνίστρα κάνει όλο το psa...
-
Εχω συγκινηθεί από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας
Καλή η 147 αλλά όσο σκέφτομαι το crash test της -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μόνο για κουδουνίστρα κάνει όλο το psa...Κουδουνιζει και το δικο σου??
-
Eγώ ειρωνικά το έλεγα, με αφορμή έναν συμφορουμίστι.
Πέρα από την πλάκα, όχι, ούτε το 406 ούτε το 307 κουδουνίζει. Το 304 κουδουνίζει γιατί έχουν πέσει εδώ και κάτι χρόνια 3 κονκάρδες στην γρίλια εξαερισμού στην βάση του παρμπρίζ.
-
corolla 1.3 G6
ενναλακτικα starlet,yarisαπό την ψηφοφορία το 206 αλλά ένα πουλάκι από το msn μου λέει το 4
edit
-
Golf III 1.4 CL.-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
To Focus πόσο καλύτερο σχολείο είναι απ' το 206;Αξίζει τα 10 λιγότερα άλογα + το μεγαλύτερο βάρος;
και με το παραπανω.....
πολυ πιο καλο πλαισιο, καλυτερη αναρτηση , καλυτερα ρυθμισμενη αναρτηση, πιο προοδευτικες αντιδρασεις σε ολων των ειδων τα οδοστρωματα.....
δεν εχουν καμια σχεση τα δυο αυτοκινητα......
μην ξεχνατε επιτελους οτι μιλαμε για ενα παιδι 18 ετων με ελαχιστα χιλιομετρα στο ενεργητικο του..... τι να παρει 206 και να μπει σε μια στροφη και να τον στειλει αδιαβαστο????
αιντε , ξεκοληστε...... δεν αγοραζετε αυτοκινητο για τον εαυτο σας
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, το Kid παίρνει τουτού!