-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Καινούρια την έπαιρνα χθες - όπως την πήρε και ο άλλος κολλητός μου - αλλά 22Κ?
Aπο 19 αρχίζει πάντως.
147 TI με 120 κάπου στα 21-22 πάει..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θα την πω την αμαρτία μου και ας με βρίσετε..Grande Punto Multijet 1.9...
αφού ασχολείστε με το kid καλά να πάθετε
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Eμ αφού μου θες ΤΙ...
Γιατι δεν παίρνεις απο τώρα αυτό που θα πάρεις σε ένα χρόνο; -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θα την πω την αμαρτία μου και ας με βρίσετε..Grande Punto Multijet 1.9...
Δέρνει και σπέρνει. Αλλά... πώς θα κατεβαίνεις Αθήνα ρε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα την πω την αμαρτία μου και ας με βρίσετε..
Grande Punto Multijet 1.9...
Δέρνει και σπέρνει. Αλλά... πώς θα κατεβαίνεις Αθήνα ρε?
όπως και τώρα, ΚΤΕΛ
-
Δν είναι κρίμα να πάρεις τόσο καλό-ακριβό αυτοκίνητο κ να το κρατήσεις ένα χρόνο μόνο?
Άλλωστε σε ένα χρόνο ίσα που θα έχεις αρχίσει να μαθαίνεις τα βασικά(κρίνωντας απ'τον εαυτό μου),και θα έχεις να μάθεις άπειρα πράγματα ακόμα.Όχι ότι δε θα μπορέσεις να ανέβεις κατηγορία,απλά δε θα έχεις εξαντλήσει όσα μπορούν να σου δώσουν αυτά τα αμάξια.
Άποψη μου είναι ή παρε ένα φτηνό μτχ και σπρώξτο σε 1μιση,2χρόνια,ή πάρε ένα ακριβότερο κ κράτα το.
Βέβαια αν δν υπάρχει καθόλου οικονομικό πρόβλημα,παίρνεις ότι θες για όσο θες -
Άμα αγοραστεί κάποιο diesel θα μείνει στην φαμίλια, είτε το κρατήσω εγώ, είτε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.
Σπύρο στην Αθήνα απλά θα κυκλοφορώ ένα από τα υπόλοιπα οικογενειακά αυτοκίνητα και θα έχω το diesel μόνο για το 'πήγαινε-έλα'.
Άμα όταν έρθει η ώρα να πάρει κάτι αλλο δω ότι ακόμα δεν 'πάω' όποιο αυτοκίνητο έχω, απλά θα αναβάλλω την αγορά μέχρι να νιώσω ότι δεν έχω κάτι ακόμα να κερδίσω από το αυτοκίνητο που οδηγώ.
Εγκάθετε, σιχτίρι ρε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγκάθετε, σιχτίρι ρε.
Την ψηφοφορία κοίτα
-
Και έχει δίκιο ο
-
βρε kid αφου δεν υπαρχει προβλημα χρηματων, δε θες το δικο μου, να μου δωσεις και αλλα 10Κ για να αγορασω κατι αλλο που εχω υπο'ψην?
-
Γνώμη μου είναι πως ένα καλό αυτοκινητάκι όπως το 206/focus θα σου δώσει δυνατότητα να μάθεις να οδηγείς σωστά, γρήγορα και διασκεδαστικά. Και μη νομίζεις πως σε 1 χρόνο θα χρειαστεί να το αλλάξεις. Υπάρχουν τόοοοοσαααα πολλά πράγματα να μάθεις για την οδήγηση...Ειδικά αν πειράξεις και μερικά πραγματάκια (πχ αμορτισέρ, φρένα) μπορείς να ανανεώνεις το ενδιαφέρον σου για το αμαξάκι.
Το GP όσο καλό και να είναι, το φοβάμαι...Πετρέλαιο στην Ελλάδα...
-
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Eμ αφού μου θες ΤΙ...
Γιατι δεν παίρνεις απο τώρα αυτό που θα πάρεις σε ένα χρόνο;Αν μιλάτε για καινουρια 147 Ti με τα 120, 24000 φτάνει...
Ti -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Eμ αφού μου θες ΤΙ...
Γιατι δεν παίρνεις απο τώρα αυτό που θα πάρεις σε ένα χρόνο;Αν μιλάτε για καινουρια 147 Ti με τα 120, 24000 φτάνει...
Ti -
πόσο?
καμία επαφή με την πραγματικότητα...η AR...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πόσο?καμία επαφή με την πραγματικότητα...η AR...
(τωρα θα πλακωσουν οπου να 'ναι και θα αρχισουν να λενε οτι πληρωνεις ομορφια, πρεστιζ, ιστορια, πριμιουμ ονομα, επιδοσεις, στριψιμο και θα σου πουν οτι και λιγα πληρωνεις...
γιατι το κανεις αυτο? γιατι??) -
ψηφισα κατι αλλο .....
προφανως αντιλαμβανεσαι τι εννοω ε ???
παρ`ολα αυτα αν δεν φτανεις μεχρι εκει και αν υποχρεωτικα θα πρεπει να διαλεξεις ενα απο τα 2 ( μα καλα δεν εχεις αλλες επιλογες ???) θα σου προτεινα το clio ....
Λιγοτερο πολυφορεμενο σε σχεση με το 206 ....
-
Χάρη να υποθέσω ότι εννοείς Λίζα ε?
Αν πάρω τέτοιο αυτοκίνητο τώρα δεν θα χαραμίζεται?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χάρη να υποθέσω ότι εννοείς Λίζα ε?Αν πάρω τέτοιο αυτοκίνητο τώρα δεν θα χαραμίζεται?
Πάνω σε δέντρα και μέσα σε χαντάκια, σίγουρα θα χαραμίζεται!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χάρη να υποθέσω ότι εννοείς Λίζα ε?Αν πάρω τέτοιο αυτοκίνητο τώρα δεν θα χαραμίζεται?
Μόνο αν πάρεις τετοιο αυτοκίνητο θα χαραμίζεται;
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, το Kid παίρνει τουτού!